Tartışma:Celtic Frost

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje İsviçre (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İsviçre maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İsviçre kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje İsveç (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İsveç maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İsveç kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Tarihçe ve Grup üyeleri maddede geliştirilmemiş durumda, ayrıca grubun müziğe katkısı ve etkileri hakkında deneysel yaptıklarına ilişkin bilgilendirmeden de yoksun, ama taslaklıktan da fazla bir durumda~Tarkovsky~ 08:25, 12 Şubat 2012 (UTC)

Böyle olunca eksik değil, taslak oluyor madde :) Şöyle ki, eğer tarihçe başlığı olsaydı ve sadece 1984-1990 arası anlatılıp, geri kalan kısım hakkında bilgi verilmemiş olsaydı maddeye eksik derdik. Yahut grup üyelerinin sadece ikisi yer alsaydı. Ancak öyle değil. Geliştirilmeye müsait, taslak bir madde bu. Şurada Alperen ile aramızda geçen konuşmalara bakabilir misin fikir vermesi açısından?--RapsarEfendim? 10:57, 12 Şubat 2012 (UTC)