Tartışma:Bizimkiler (dizi)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Televizyon dizileri (Taslak-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Televizyon dizileri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Televizyon dizileri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 


Bizimkiler dizisi İstanbulda mı çekiliyordu ?

Evet İstanbul'da çekiliyordu.--Yurekli74 10:32, 24 Mayıs 2008 (UTC)

Maddenin yazım üslubu ansiklopedik olmaktan çok bir dergi makalesine benzemekte. Düzeltilmesi gerekiyor.--Saygı ve sevgilerimle.Bora006 mesaj gönder 15:28, 15 Temmuz 2008 (UTC)

Acaba bu dizi istanbulun neresinde çekiliyordu? Bilen var mı?

Bizimkiler, Aysekadin - Marmara Caddesinde birden fazla apartmanda cekiliyordu. Dis cekimler (Sabri'nin balkonu, Cemil'in penceresi, sokak kapisi, sarhosun carptigi cop bidonlari, asansor, Sabri'nin ev kapisi) 3nolu apartmanda cekiliyordu. Bina ici cekimlerinin ayni cadde uzerinde baska bir apartmanda yapildigini duydum, ancak net bilgim yok.sarp apak.nz.

Davut Usta ve ailesi[kaynağı değiştir]

Davut Karapınar olarak görülen isim aslında Davut Öztürk olmalıdır. Bunun akabinde

Davut Öztürk Ulviye Öztürk Halis Öztürk Galip Öztürk

Şeklinde değiştirilmelidir. Antonio (mesaj) 12:54, 20 Mart 2014 (UTC)

İçerik anlaşmazlığı[kaynağı değiştir]

Dün tıpkı Çiçek Taksi bölümleri ile ilgili nasıl sorun çözüldüyse gene burada Bizimkiler bölüm sayısı için tartışmaya açıyorum. Lütfen sorun çözülene dek tekrar değişiklik savaşına girmeyelim. Dizinin yapımcılığını üstlenen Bugay Yapım sitesinde 465 olarak yazmakta. Siz ise gazetelerin yazdığına göre 458 diyorsunuz. Hangisi doğru? Saygı ve sevgi çerçevesinde buyurunuz. @Blue800 ve @Matrakomedi --Can Je suis là 11.41, 24 Haziran 2020 (UTC) Hayır Bizimkiler 465 bölüm. Bugay Film'in sitesinde öyle yazıyor. --151.250.246.47 14.17, 31 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]