Tartışma:Biket İlhan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kayda değerlik[kaynağı değiştir]

Ben -özellikle bizim toplumumuzda- meslekleri, sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel çalışmalarıyla öne çıkan kadınlara büyük önem veriyor, onların maddelerine zevkle katkıda bulunmaya çalışıyorum. Ancak VP'nin kayda değerlik kuralı var. Bu değerli kadın sinemacımızla ilgili basın haberlerine baktığımda bunların genellikle eski eşi Attila İlhan bağlamında olduğunu görüyorum. O nedenle; SAS'a çıkarmayı düşündüm, ancak yukarıda belirttiğim zaafım nedeniyle bunu yapmıyorum. Şimdilik bir KD etiketi koymakla yetiniyorum. Bu maddenin VP'de kalmasını isteyen, madde açsa idim "Kalsın, kalsın, hızlı kalsın, kalmalıdır, kalacak da" demesi muhtemel arkadaşların, maddeyi SAS'a sundum varsayıp o kaynakları bulup eklemelerini rica ediyorum. Ben de eski eşinin kim olduğuna dair birkaç gazete haberi ekleyebilirdim ama birinin eşi olmak insanı KD yapmaz diye düşündüğümden eklemiyorum. Teşekkürler. --E4024 (mesaj) 07:37, 25 Ekim 2016 (UTC)

7 film 2 TV dizisinin yönetmenliğinin ve son filminin senaryosunu da yazmasının kayda değerliğe yeterli olduğunu kabul edebiliriz. Mavi Gözlü Dev gibi kalbur üstü bir film tek başına bile yeterli denebilir. Önce Attila İlhan linklerinin çıkması onun çok daha ünlü olmasından ibaret. Yoksa eski eşi böylesine önemli bir şair olmasaydı, ilk sayfada kendisiyle ilgili linkleri görürdük.
Özetle, KD etiketinin kaldırılmasını öneriyorum. (Yalnız bu arada maddenin de geliştirilmesinde yarar var.) iazak (mesaj) 11:00, 31 Ekim 2016 (UTC)
KD olduğunu kanıtlayacak kadar/nitelikte güvenilir kaynak eklerseniz ben de kaldırırım siz de kaldırabilirsiniz etiketi. Yoksa "kabul edebiliriz"i kabul edemeyiz. --E4024 (mesaj) 11:04, 31 Ekim 2016 (UTC)