Tartışma:Başbağlar Katliamı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Ölüm (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ölüm maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ölüm kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Selamlar. Bu işin faili kesin olarak PKK mı ? Uzmanlar ilgilensinler, bence. Belki uzmanlar da çözemezler. Yine de uzman şablonu ekledim. Takabeg ileti 23:21, 21 Mart 2010 (UTC)

Sayfadaki ilk kaynakta failin kim olduğu belirtilmiş. Abdullah Öcalan da kabul ediyor katliamı PKK'nın düzenlediğini

Ayhan Carkin JITEM'in yaptigini kanul ediyor. Kendisi JITEM elemani oldugu icin kimi oldurduklerini herkesten iyi biliyordur herhalde.

Sivas olayı ardından başbağlar olayı düşündürücü bu olaylar Alevilerden çok o bölgede yaşayan halkla sosyalist ve pkk gruplarının arasında geçtiği gerçeğidir.

[1],Başbağlar köyünde 20 yıldır dinmeyen acı