Tartışma:Ayfer Feray

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türk sineması (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türk sineması maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türk sineması kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

İki adil kullanım resminden biri çıksa iyi olacak.--Machiavelli' msj 19:15, 10 Eylül 2007 (UTC)

  • İkisi farklı durum ve zamanlardaki görüntülerini içerdiğinden, okuyanda fikir uyandırmak açısından kalsa daha iyi olmaz mı? Tabi eğer sakıncası yoksa. Levent Abi ileti 19:25, 10 Eylül 2007 (UTC)
  • Bazı kişi maddelerinde iki resim kullanıldığı için rahatlıkla ikinci resmi de eklemiştim. Herhangi bir telif ihlali mi söz konusu acaba? Eğer bunu dile getirmemin bir anlamı varsa, maddeyi zenginleştirdiği için resimlerin kalmasını istediğimi belirteyim. --Yabancı 10:11, 11 Eylül 2007 (UTC)