Tartışma:Ayak

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Anatomi (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Anatomi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Anatomi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Gözden geçirmekte yarar var[kaynağı değiştir]

Ayağın tanımında "Ayak çoğu hayvanda bulunan ve hareket için kullanılan bir biyolojik yapıdır." deniyor. Sanki insanda bulunmazmış gibi bir izlenim veriyor. Ayrıca "Ayağın kısımları" bölümünde işaret parmağı ve yüzük parmağından bahsediliyor. Bu kısımlar ellerde bulunur. Ayaklarda bulunduğunu sanmıyorum. Tekrar gözden geçirseniz diyorum. İyi çalışmalar. --M. Yalçın Yalhı 19:06, 15 Aralık 2007 (UTC)

diğer hayvanlar nerede?[kaynağı değiştir]

ben de tam, yalhi'nin sözünü ettiği giriş cümlesinin arkasından gelen metnin tamamen insan ayağına ayrılmasına dikkat çekmek için gelmiştim tartışma sayfasına. 'hayvan' biyolojik olarak insanı da kapsayan bir türdür, bu yüzden de tanım doğru bence, ama sonrasının genişletilmesi gerekiyor.. --ki bl 08:33, 13 Mart 2011 (UTC)

Arkadaşım oraya gergedan toynağı gibi kadın ayağı koymuşsunuz, öyle kadın ayağı mı olur? Bu imzasız yazı 78.171.23.171 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.