Tartışma:Altınordu FK

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kullanılan Hatalı Logo Hk.[kaynağı değiştir]

http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Altinordu.png#filehistory linkinde iki adet logo var. Eski logo hatalı. Üzerinde kulübün kuruluş yılı 1924 oarak görünüyor. Hiçbir şeyi silmeme felsefesine saygım var ama bu bir geçmiş değil, HATA. Buradaki hata google aramasına da yansıyor ve kulübün logosu sürekli hatalı kullanılıyor. Bu logonun Wiki sayfalarından kaldırılmasının doğru olacağını düşünüyorum.

Saygılar. Bu imzasız yazı Tbluet (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayın Tbluet ben googledaki arama sayfasına geri bildirim gönderdim. Bakalım oradan bir sonuç gelecek mi! Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 14:44, 25 Şubat 2015 (UTC)

Kulübün Altay'dan ayrılanlar tarafından kurulması[kaynağı değiştir]

Kulübün Altay'dan ayrılanlar tarafından kurulduğu bilgisi kulübün resmi internet sitesi www.altinordu.org.tr'deki tarihçe bölümünde yer almamakta ve bu bilgi kulp tarihçisi Kenan Akseki Kenan Akseki Yalanlaması tarafından da yalanlanmaktadır. Yalanlanmış bir bilgilinin içerikte yer almasının hatalı olduğunu düşünüyorum, ve kaldırılmasını talep ediyorum. Bu imzasız yazı Tbluet (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Basketbol takımı[kaynağı değiştir]

Altınordu Futbol Kulübü maddesinde böyle bir başlığın olması oldukça saçma gibi. Bu madde futbol kulübünün. Basketbol başlığı yeni bir madde açılarak oraya aktarılmalı. Bilgisi olan birisi belki mantıklı bir açıklama yapar diyerek tartışma açıyorum.Sait71 21:16, 25 Haziran 2017 (UTC)