Tartışma:Altı Ok

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

altı ok bunları temsil edebilir gorunus olarak ama ben işin daha derin olduguna ınanıyorum gazi mustafa kemal'in tarih çalışmalarını bılıyoruz ve bence cok eskılerden bı yerlerde altı ok simgesi var ya bır turk orgutu gızlı kurulu yada baska bır yapı gunumuzdekı chp'nın ise ataturkculukten cıkıp sosyalizm adı altında sol kesim denılıp daha cok komınız tarzı bir ilke benımsemıs olmaları da ayrıca uzucuBu imzasız yazı 78.168.194.223 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Tartışma için kaynak gösterirseniz konuşabiliriz. Lütfen içeriği geliştirmeyen ögeleri tartışma sayfasında yazmayın. "altı ok bunları temsil edebilir gorunus olarak ama ben işin daha derin olduguna ınanıyorum gazi mustafa kemal'in tarih çalışmalarını bılıyoruz ve bence cok eskılerden bı yerlerde altı ok simgesi var ya bır turk orgutu gızlı kurulu yada baska bır yapı" iddianız için kaynak göstermeniz tartışmayı daha anlamlı kılar --Ayrıntılı Bilgimesaj 11:39, 20 Mart 2014 (UTC)

Görebildiğim kadarıyla bu simge, Cumhuriyet'in ilk yıllarının ve doğal olarak Atatürk'ün ilkelerini temsil eden bir simge. Maddede ise yalnızca CHP'ye mâl edilmiş vaziyette. Bundan dolayı bir "yanlış" etiketi ekliyorum (kaynaksız etiketine ek olarak).--NanahuatlEfendim? 21.18, 7 Şubat 2020 (UTC)[yanıtla]

Söylediğiniz doğru olmakla birlikte 6 ok yalnızca CHP'ye ait bir sembol. Onun dışında Altı Ok'un ilkeleri Atatürk İlkeleri olarak başka bir sayfada zaten tanımlanmış. Bu etiketiniz yanlış oldu sanırım. Beynelmilelbt (mesaj) 20.48, 27 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]