İçeriğe atla

Tartışma:ACAR Kara Gözetleme Radarı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Rapsar tarafından 4 yıl önce Madde adı başlığına

Merhaba, maddenin kayda degerlilik kistaslari arasinda net olarak hangi kriteri saglamadigini anlamadim. Ingilizce maddeden ceviri yapmis ve taslak sablonu eklemistim. Yardimci olursaniz sevinirim.17 kutalmis bercin (mesaj) 07:10, 1 Şubat 2017 (UTC)

@17 kutalmis bercin Buraya yazdığınızı geç fark ettim, bariz bir KD sorunu olsaydı hızlı silinirdi, KD şablonunun amacı maddede kayda değerliğin ispat edilebilmesidir. Bu nedenle şablonu geri koyuyorum, kayda değerliği maddede ispat edilmeden lütfen çıkarmayınız. --evolutionoftheuniverse mesaj 18:14, 1 Şubat 2017 (UTC)
@Evolutionoftheuniverse. Kayda degerliligi calisacagim; tesekkur ederim. 17 kutalmis bercin (mesaj) 18:17, 1 Şubat 2017 (UTC)

Madde adı[kaynağı değiştir]

Son dönemlerde "ACAR-K" olarak gördüm, adı değişmiş olabilir. Ya da belki de farklı bir modelidir, bilemiyorum. Büyük harflerle yazılmış ama kısaltma falan mı? Öyle değilse küçük harflerle yazılmalı. Parantez gerekli mi? Gerekliyse orada da imla kurallarına uyum lazım. Sorunlu bir madde adı kısaca, bilen birisi bakabilir ileride.--RapsarEfendim? 17.01, 9 Eylül 2019 (UTC)Yanıtla