Tartışma:Şenlikköy Stadyumu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kayda değerlik[kaynağı değiştir]

Maddenin içeriğindeki bağlantılar konu edilen stadyumun kendisi hakkında olmadığı için ne yazık ki kayda değerliliği sorunludur. İlgilenenlere duyrulur. Stadın kendisiyle ilgili bilgiyi bakırköy belediyesinden elde edebilir ve vikipediye daha kayda değer bir madde kazandırabiliriz sanırım. Ancak bu şekilde internet bilgileri KD için sorunludur. --Manco Capac 22:28, 16 Şubat 2010 (UTC)

Bağlantıların hepsi kullanıldıkları cümleleri destekliyorlar. Stadyum hakkında bu bilgilerin mevcudiyeti (örneğin çimen durumu, milli bayramlarda kullanılması, eskiden 1. lig kaşılaşmaları yapılan bir stadken şimdi amatör lig karşılaşmalarının yapılıyor olması vs.) stadyumun kayda değerliğinin belirtisidir. Eğer hâlâ ikna olmadıysanız SAS yapın, topluluk karar versin. --İnfoCan 23:17, 16 Şubat 2010 (UTC)
  • SAS yapmaya gönüllü olan ben değilim. Gönüllü olan biri yapabilir sanırım. Bu kadar kayda değersiz bir madde için daha fazla emek harcamaya gerek yok. Saygılar sevgiler. --Manco Capac 07:09, 17 Şubat 2010 (UTC)