Tartışma:İsmail Kurt

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Futbol (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Futbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Futbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

İsmail Kurt Türkiye'nin üç büyük takımında futbol oynamış, milli bir futbolcumuzdur. Maddede kullanılan ifadeler İsmail Kurt'u kavgcı bir kişilik olarak göstermeye yönelik, yanlı, olumsuz, yorum taşıyan ifadelerdir. Tarafsızlık ilkesine uygun olmadığını düşündüğüm bu ifadeleri maddeden kaldırma girişimim red edilmiş. Bunun nedenini bilmek istiyorum. Bu değerlendirmeyi yapan ve yaptığım değişiklikleri uygunsuz bulan yetkili kişiden bana bunun nedenini açıklamasını rica ediyorum. Maalesef kendisine direkt olarak nasıl mesaj göndereceğimi keşfedemedim. Usul bakımından bir hatam varsa bilmek istiyorum. Teşekkürler.Seçil Türkel — Bu imzasız görüş Seçil türkel (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayın @Seçil türkel, lütfen bir süre bekleyiniz. Devriyelerimin gerekli kontrolleri sağlayacaktır... chansey Mesaj 14:00, 27 Nisan 2017 (UTC)
Kaynaklandırılmış bilgileri çıkartmıyoruz. 17 Mart 1958 tarihli Milliyet Gazetesinin 5. sayfasındaki sol alt sütunda "Bek İsmail'e ceza verildi" haberini arşivden kontrol ettiğim de kaynaklar yazılı olanları doğruluyor. --Pragdonmesaj 15:43, 27 Nisan 2017 (UTC)