İçeriğe atla

Tartışma:İsmail Erez

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Madde Yetersiz[kaynağı değiştir]

Bir Türk diplomat hakkında Türkçe Vikipedi'de bir kaç cümleden başka bir şey yokken, İngilizce Vikipedi'nin çok daha kapsamlı olması, nasıl olabiliyor anlamıyorum.Mehring 12:29, 22 Ekim 2011 (UTC)

Geliştirmek hepimizin elinde. Lafınız kime anlayamadım? Ayrıca düz mantıkla hareket edersek orası bizden birkaç yıl önce kuruldu+İngilizcenin evrensel bir dil olması+2 küsür milyon maddesinin olması+binlerce aktif kullanıcının olması sebebiyle doğal bir şeydir bu.--Rapsar da ne ki? 12:42, 22 Ekim 2011 (UTC)
Dediğinize göre Wayne Rooney ve Aston Villa maddelerini gören İngilizce Vikideki arkadaşların da Türkçesi neden daha gelişmiş diye yakınması gerek...--Rapsar da ne ki? 12:47, 22 Ekim 2011 (UTC)
İsmail Erez hakkında biraz aranırsa İngilizce'den daha fazla kaynak bulunabilir ve İngilizce Vikipedi'dekinden daha ayrıntılı bir madde oluşturulabilir. Elbette geliştirmek hepimizin elinde, benim şikayetim şudur: İnsanlar Vikipedi'nin bir ansiklopedi oluğunu unutup 2-3 cümlelik maddeler açıp gidiyorlar. Doğru düzgün katkı yapılmayacaksa, bir katılımcı sözlük gibi 2-3 cümle yazılıp gidilecekse o katkı hiç yapılmasın daha iyi. Burada yapılan katkı aslında ansiklopedik değildir. Bir katılımcı sözlüğe yapılan katkıdan farksızdır.Mehring 11:25, 23 Ekim 2011 (UTC)
Erez'in kim olduğunu bilmiyorum ve kişi hakkında bilgi edinmek istiyorum. Az da olsa bir bilgi mi almak iyidir yoksa hiçbir bilgi almamak mı? Zengin maddeler elbette lazım; ancak unutulmamalı ki az bilgi her zaman sıfır bilgiden iyidir. Olaya bir de buradan bakmak lazım.--Rapsar da ne ki? 13:36, 23 Ekim 2011 (UTC)