İçeriğe atla

Tartışma:İmranlı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Selam. Bu maddenin içeriği Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi (Pdf formatlı) (Cilt:II / 1, Haziran 2003, Sivas)'nden alınmış değil mi? Belki yazar yapıştırmış olabilir. Öyle ise kaynak gösterilmelidir. Şimdi sayfanın geçmişlerine bakacağım. İyi çalışmalar. Takabeg 11:25, 4 Ocak 2008 (UTC)
+ Makalenin içeriğine baktım. Tam aynı değil. Eğer bu maddede sorun yoksa iç bağlantı (diğer maddeler ile bağlantı) sağlanma işine başlamak istiyorum da... bilen arkadaşımız var mı? İyi çalışmalar. Takabeg 11:33, 4 Ocak 2008 (UTC)

Şimdilik alındığı tespit edilen kısım çıkarıyorum. Sonra tekrar bakacağım. Kolay gelsin. Takabeg 11:44, 4 Ocak 2008 (UTC)

kimlik hakkında[kaynağı değiştir]

imranlı ve yöresinde yaşayan halk alevidir imranlıda kürt yok.imranlı ve yöresinde konuşulan kürtçe here vere kürtçesi olup yöreye has bir dildir aynı dil erzincan ve civar illerdede konuşulur. saygılarımla. hüseyin şengül