Tartışma:Ömer Faruk Tekbilek

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Ömer Faruk sayfasının neden silindiğini merak etmek hakkım arkadaşlar TELİF konusunu abartmaya başladığınızı düşünüyorum. Kamu malı olan bilgilere bile TELİF korken biraz dikkat edin yani. Dün birileri başlatmış bende katkı vererek ansiklopedik formata çevirerek viki standartlarına getirmeye çaba harcamaktaydım. Şimdi ben nerden bulacağım kategori vesairi, dün bir saati aşkın zaman ayrıdığım bir maddeye tekrardan zaman mı ayıracağım. Silinen sayfa bilgisi Tekbilek in kendi sitesinde aslı ingilizce olan metnin çevirisi olduğu gibi yayınlayan yerde bu tarz bilgileri telif altına almayan bilgiyi insanlıkla paylaşan sitelerdir.

Aynı şeyi Masonlar ve örgütleri ile alakalı sayfalar da yapıldı ve birileri telif şablonu koymuştu, nitekim sayın Hermes o sayfaların tartışma kısımlarında durumu belirtmiştir.

Telif konusuna özen göstermenize saygı duyuyorum ama arada böyle hatalar yapılması da üzücü olmaktadır. Lütfen dikkat edelim arkadaşlar. İlginiz için teşekkür ederim.--LandSCape 07:59, 7 Haziran 2006 (UTC)

gerçek dışı ve kasten eksik bilgi eklenmesi[kaynağı değiştir]

--Oftajansturkiye (mesaj) 15:29, 30 Kasım 2012 (UTC)Dünyanın saygı duyduğu değerli sanatçımız Ömer Faruk Tekbilek ile ilgili Türkçe wiki sayfası gerçek dışı ve kasten eksik bırakılmış bilgiler içermektedir, bu süreç zarfında wikipedi yöneticilerinin zaman kaybı olmaksızın gerekli hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz. saygılarımızla. O.F.Tekbilek Türkiye Ajansı