Tartışma:Çin'in idari bölümleri

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Çin (B-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Çin maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Çin kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Siyaset (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Aymak yerine Turkce oymak daha doğru olmaz mı? Güzel çalışma, kolay gelsin.--CenkX 16:48, 16 Ağustos 2008 (UTC)

Ben de oymak diye yazacaktım ama şurada aymak olarak kullanılmış. Kelimenin özgün hali aymak olabilir diye böyle bıraktım açıkçası --Mskyrider ileti 16:50, 16 Ağustos 2008 (UTC)
Peki.. Başlıkta yönetimsel biraz zorlama göründü, eski tabiriyle idari daha doğru gibi. Burada da idari bölüm sistemi demiş. teşekküuler, iyi çalışmalar.--CenkX 17:04, 16 Ağustos 2008 (UTC)

Eyalet Altı Şehir[kaynağı değiştir]

Eyalet Altı Şehir tanımı maddede özel durumlar altında verilmiş. Gördüğüm kadarı ile bu durumda 15 şehir var, pek de istisna sayılmaz. Değiştirmeden önce nedenini sormak istedim.--Coriolis 02:14, 31 Aralık 2009 (UTC)