Türkiye'nin en zengin 100 ailesi listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

Türkiye'nin en zengin 100 ailesi 2015 listesinin sıralı halidir:

  1. Koç Ailesi, Koç Holding
  2. Şahenk Ailesi, Doğuş Holding
  3. Şevket Sabancı ve Ailesi, Esas Holding
  4. Erol Sabancı ve Ailesi, Sabancı Holding
  5. Türkan Sabancı ve Ailesi, S. Sabancı Holding
  6. Tara Ailesi, Enka Holding
  7. Eczacıbaşı Ailesi, Eczacıbaşı Holding
  8. Yazıcı Ailesi, Anadolu Grubu
  9. Hüsnü Özyeğin, Fiba Holding
  10. Özilhan Ailesi, Anadolu Grubu
  11. Zorlu Ailesi, Zorlu Holding
  12. Murat Ülker, Kökler Holding
  13. Ahsen Özokur - Orhan Özokur, Üs Holding
  14. Doğan Ailesi, Doğan Holding
  15. Mehmet Başaran, Habaş Grubu
  16. Çolakoğlu Ailesi, Çolakoğlu Holding
  17. Konukoğlu Ailesi, Sanko Holding
  18. Asım Kocabıyık, Borusan Holding
  19. Ömer Sabancı, Densa Denizcilik
  20. Sevda Sabancı- Serra Sabancı, Sabancı Holding
  21. Demir Sabancı, Sedes Grubu
  22. Demet Sabancı Demirdoğan, Demsa Grubu
  23. Boydak Ailesi, Boydak Grubu
  24. Gülçelik Ailesi, Enka Holding
  25. Ali Raif Dinçkök, ARD Holding
  26. Ömer Dinçkök, Atlantik Holding
  27. Kibar Ailesi, Kibar Holding
  28. Turgay Ciner, Ciner Grubu
  29. Topbaş Ailesi, BİM
  30. Torun Ailesi, Torunlar Grubu
  31. Eren Ailesi, Eren Grubu
  32. Mehmet Cengiz, Cengiz İnşaat
  33. Mehmet Emin Karamehmet, Çukurova Holding
  34. Lucien Arkas, Arkas Holding
  35. Nihat Özdemir, Limak İnşaat
  36. Sezai Bacaksız, Limak İnşaat
  37. Çarmıklı Ailesi, Nurol Holding
  38. Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Grubu
  39. Erman Ilıcak, Rönesans Grubu
  40. İdris Yamantürk, Güriş Holding
  41. Hamdi Akın, Akfen Grubu
  42. Mehmet Ali Aydınlar, Acıbadem Grubu
  43. Ahmet Çalık, Çalık Grubu
  44. Zafer Yıldırım, Orjin Grubu
  45. Zafer Kurşun, Orjin Grubu
  46. Erdoğan Demirören, Demirören Holding
  47. Erdemoğlu Ailesi, Erdemoğlu Holding
  48. İshak Alaton, Alarko Holding
  49. Garih Ailesi, Alarko Holding
  50. Feyyaz Berker, Tekfen Holding
  51. Nihat Gökyiğit, Tekfen Holding
  52. Akçağlılar Ailesi, Tekfen Holding
  53. Necati Kurmel, Saray Halı
  54. Altınbaş Ailesi, Altınbaş Holding
  55. Kazancı Ailesi, Aksa Enerji
  56. İnan Kıraç, Kıraça Holding
  57. Nezih Barut, Abdi İbrahim İlaç
  58. Esirtgen Ailesi, Abdi İbrahim İlaç
  59. Gürsel Ailesi, Kiska Holding
  60. Lodrik Ailesi, Enboy Tekstil
  61. İbrahim Bodur, Kale Grubu
  62. Hüseyin Özdilek, Özdilek Holding
  63. Yalçın Sabancı, Yasa Holding
  64. Küçük Ailesi, LC Waikiki Grubu
  65. Boyner Ailesi, Boyner Holding
  66. Bayram Aslan, İçdaş
  67. Orhan Ailesi, Orhan Holding
  68. Kanatlı Ailesi, Eti Grubu
  69. Nuri Özaltın, Özaltın Grubu
  70. Umut Üstünberk, Üstünberk Holding
  71. Yıldırım Ailesi, Yıldırım Holding
  72. Avni Çelik, Sinpaş Holding
  73. İbrahim Çeçen, IC Holding
  74. Pak Ailesi, Pakmaya
  75. Kurdoğlu Ailesi, Ata Holding
  76. Tosyalı Ailesi, Tosyalı Holding
  77. İsfendiyar Zülfikari, Zülfikarlar Grubu
  78. Yaşar Ailesi, Yaşar Holding
  79. Cevahir Ailesi, Cevahir Grubu
  80. Fettah Tamince, Rixos
  81. Ethem Sancak, Hedef Grubu
  82. Karamancı Ailesi, Orta Anadolu Tekstil
  83. M. Nazif Günal, MNG Holding
  84. Çiftçi Ailesi, Çiftçiler Holding
  85. Erdal Aksoy, Turcas Grubu
  86. Öztürk Ailesi, Opet
  87. Yahya Kiğılı, Hayat Holding
  88. Doğramacı Ailesi, Bilkent Holding
  89. Yazıcı Ailesi, Diler Grubu
  90. Yolbulan Ailesi, Kroman Çelik
  91. Bayraktar Ailesi, Bayraktar Grup
  92. Erikoğlu Ailesi, Erbakır
  93. Nakıboğlu Ailesi, Naksan Grubu
  94. Abalıoğlu Ailesi, Erbakır
  95. Cemal Özgörkey - Armağan Özgörkey, Özgörkey Holding
  96. Kazım Türker, Türkerler Holding
  97. Toksöz Ailesi, Sanovel
  98. Yılmaz Ailesi, Sütaş
  99. Hanefi Öksüz, Kipaş Grubu
  100. Çoban Ailesi, Şölen Çikolata

Kaynak[1][değiştir | kaynağı değiştir]

  • Epa Şirketler Grubu Ergün Ergüder

http://www.radikal.com.tr/fotogaleri/ekonomi/turkiyenin-en-zengin-100-ailesi-1222411-84/

Epa Holding Ergün Ergüder

  1. ^ [1]