Steal My Girl

Vikipedi, özgür ansiklopedi
"Steal My Girl"
Four albümünden
One Direction single
Yayımlanma29 Eylül 2014
FormatDijital indirme
Kaydedilme2014
Süre3:48
ŞirketSyco Records
Yazar
One Direction tekli kronolojisi kronolojisi
"You & I"
(2014)
"Steal My Girl"
(2014)
"Night Changes"
(2014)

"Steal My Girl", İngiliz - İrlandalı erkek grubu One Direction'un dördüncü stüdyo albümleri Four'dan çıkan ilk teklidir. 29, Eylül 2014'te yayımlanmıştır. Parçanın söz yazarlığını Wayne Hector, John Ryan, Julian Bunetta, Ed Drewett (bu dörtlü daha önce grubunun "Best Song Ever" adlı parçasının yazarlığını da üstlenmiştir.) ve grup üyelerinden Louis Tomlinson ile Liam Payne yapmıştır.

Arka plan ve yayınlanma[değiştir | kaynağı değiştir]

Teklinin duyurusu ilk olarak grup üyelerinden Liam Payne tarafından, Twitter üzerinden 14 Eylül'de yapılmıştır. Tekli, İngiltere hariç, Dünya çapında 29 Eylül'de yayınlanmıştır. İngiltere'deki versiyon, Liam Payne tarafından yapılan ve "Big Payno & Afterhrs Pool Party Remix" ismi verilen bir remiksi de içermektedir. Şarkının yardımcı yazarlarından biri olan Louis Tomlinson şarkı için, "iyi hissettiren bir şarkı ve bir önceki albümümüzden pek de uzak değil." yorumunu yapmıştır.

28 Eylül 2014'te, şarkının resmi yayınından bir gün önce, şarkı internete sızmıştır. Bunun üzerine hayranlar Twitter'da "#StealMyGirlIsPerfect" etiketini WTT yapmışlardır. Avustralya radyolarından 2Day FM, parçayı internete sızmasından kısa bir süre sonra radyolarında çalmıştır.

Şarkı listesi[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Dijital indirme
  1. "Steal My Girl"
  • Dijital indirme (Sadece Birleşik Krallık)[1]
  1. "Steal My Girl"
  2. "Steal My Girl" (Big Payno & Afterhrs Pool Party Remix)

Yayınlanma tarihi[değiştir | kaynağı değiştir]

Ülke Tarih Format Şirket
Dünya çapında 29 Eylül 2014 Dijital indirme
Birleşik Krallık 12 Ekim 2014 Simco Limited

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Steal My Girl - Single - One Direction". iTunes Store (BK). Apple. Ekim 12, 2014. 20 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Eylül 15, 2014.