Night Changes

Vikipedi, özgür ansiklopedi
"Night Changes"
Four albümünden
One Direction single
Yayımlanma14 Kasım 2014
Format
Kaydedilme2014
TarzPop
Süre
  • 3:47 (albüm versiyonu)
  • 4:00 (video versiyonu)
Şirket
Yazar
Yapımcı
  • Bunetta
  • Ryan
  • Jamie Scott
One Direction tekli kronolojisi kronolojisi
"Steal My Girl"
(2014)
"Night Changes"
(2014)
"Drag Me Down"
(201)

"Night Changes" İngiliz-İrlandalı grup One Direction tarafından kaydedilen bir şarkı. Şarkı Jamie Scott, Julian Bunetta ve John Ryan tarafından yazıldı, yapımcılığını ise Bunetta ve Ryan üstlendi. Şarkı grubun dördüncü stüdyo albümü Four'dan yayınlanan ikinci ve final single'ı olarak 14 Kasım 2014'te yayınlandı. "Night Changes" aynı zamanda Zayn Malik'in Mart 2015'te gruptan ayrılışını duyurmadan önceki grupla olan son şarkısıdır.

Müzik Videosu[değiştir | kaynağı değiştir]

Ben Winston tarafından yönetilen video 21 Kasım 2014'te yayınlandı.Bu video One Direction'ın Zayn'le birlikte olan son müzik videosu. Liam Payne'nin gerçek kız arkadaşı Sophia Smith çekimlerde yer aldı, ancak videoda gözükmedi.

Videonun konusu One Direction'ın tüm üyelerinin bir randevuya çıkmasıdır. 5 randevu yerinde 5 farklı randevu söz konusudur: Zayn'le birlikte bir İtalyan restoranı, Louis ile birlikte bir sürüş, Niall ile birlikte şöminenin yanında Monopoly ve Janga oynanan bir gece, Harry ile buz pateni ve Liam ile bir karnaval.

Randevular ilerledikçe randevular en mükemmelden en kötüye dönüşmeye başlar. Zayn'in flörtünün eski erkek arkadaşı gelir ve Zayn'in kafasından aşağı makarna ve su döker ve kız Zayn'in ona inanmadığını düşünerek oradan ayrılmasını ister. Ardından Harry buz pateni pistindeki başka bir çiftin yaptığı hareketleri kendi flörtüyle bu hareketleri yapmak ister, ancak sonunda ikisi de yaralanır. Liam ve onun flörtü karnavalda gezmeye giderler ancak Liam'ın midesi bulanır ve flörtünün şapkasına kusar. Niall şömineye yaklaşır, ancak kazağı alev alır ve kazağını havluyla söndürmeye çalışır, ardından sadece flörtünün elbisesine bir sürahi dökülür. Louis polisler tarafından çevirmeye alınır ve polise şaka yapmaya çalışır, ancak polis bundan hiç hoşlanmaz ve Louis'i gözaltına alır, Louis son olarak flörtünün ondan uzaklaştığını görür.

Listeler[değiştir | kaynağı değiştir]