Sokağın Çocukları

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sokağın Çocukları
Dizinin afişi
Formatİnternet dizisi
TürAksiyon
Dram
Polisiye
Suç
Senarist??_?//01?
YönetmenKadri Beran Taşkın (1, 2, 3, 6 ve 7.sezon)
Felat Atan (4, 5 ve 7.sezon)
BaşrolFurkan Murat Uğur
Onur Akbay
Hakan Erkuran
Volkan Ölçen
Kerem Ali Yengüner
Burak Şahin
Burak Akyüz
Tema müziği bestecisiEsat Bargun
Açılış müziğiSokağın Çocukları Jenerik Müziği
BesteciEsat Bargun
Uğur Ateş
Güvencan Bargun
Berk Kirtiş
Ülke Türkiye
DiliTürkçe
Sezon sayısı7
Bölüm sayısı55
Yapım
Yönetici yapımcıDoğal Deniz
Yapımcı??_?//01?
MekânAdana (1, 2 ve 3. sezon)
Mersin (2 ve 3. sezon)
Hatay (3. sezon)
Konya (4. sezon)
İstanbul (4, 5, 6 ve 7. sezon)
Görüntü yönetmeniAli Yılmaz
Akan Açıksöz
Gösterim süresi43 dakika (1, 2 ve 3.sezon)
35-51 dakika (4.sezon)
35-28 dakika (5 ve 6.sezon)
Yapım şirketiCameo Yapım
Sıfır Bir Yapım
Yayın bilgileri
PlatformBluTV
Görüntü formatı16:9 (HD)
Ses formatıStereo
Yayın tarihi6 Şubat 2020 (2020-02-06) - 28 Mart 2024 (2024-03-28)
DurumuSona erdi
Kronoloji
İlişkili programlarSıfır Bir
(2016-2019)
Dış bağlantılar

Sokağın Çocukları, Kadri Beran Taşkın ve Felat Atan'ın yönettiği [1] ve 6 Şubat 2020 tarihinde BluTV'de yayımlanmaya başlayan Türk yapımı dram, aksiyon, polisiye ve suç türündeki internet dizisidir. Toplam 7 sezondan oluşan dizi, 28 Mart 2024 tarihinde yayımlanan 55. bölümü ile final yaparak sona ermiştir.

Konusu[değiştir | kaynağı değiştir]

1. sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Kanun ve adaletin yeterli olmadığı hayatta kendi adaletlerini ve kanunlarını sağlayan sokak çocuklarının hikâyesini konu almaktadır.

Adana'da sağlam dostlarıyla büyük bir konuma sahip olan Şehmuz Ağa'nın, mahallesindeki bir çocuğun boks antrenörü tarafından taciz edilip dövülerek öldürülmesi üzerine tüm tepkiler Şehmuz Ağa'ya yönelir. Ancak çocukluktan beri Şehmuz Ağa'nın yanında olan ve evladı gözüyle baktığı Murat Şahin intikam almak için kendi kurguladığı planı harekete geçirir.

Sonraları iki husumetli aile arasında ara bulucu olan Şehmuz Ağa ve ekibi bir çıkmaza girer, bu sırada Sokağın Çocukları her daim yanlarındadır.

2. sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Murat, babasının katilinin Onur'un babası olduğunu öğrenir. Ancak Murat'ın babası aslında Şehmuz tarafından öldürülmüştür. Murat, intikam düşüncesiyle Onur'un babasını öldürür ve Onur ile büyük bir savaş başlatır. Bu savaşta Onur'un mahallesindeki bazı Onur karşıtı kişiler; Süslü, Cemal ve Ergün'de Murat'ın saflarına katılır.

Murat ve Onur'un savaşı sürmekteyken, iki tarafta birbirlerine sürekli pusu kurma planlarını harekete geçirir. Murat'ın ekibi Onur'un ekibine pusu kurduğu sırada hazırlıklı olan Onur ve ekibi karşılık verir. Çatışma Murat'ın ölümüyle sonuçlanır.

3. sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Murat'ın ölümü sonrası dostları, Onurlarla olan savaşlarına devam eder. Bu sırada Onur ve ekibi 20,000,000$'lık bir vurgun yapmayı planladıkları Faysal operasyonunu başlatır. Onur Faysal'ın paralarını çalar ancak bunun sonucunda Annesini & Kız Kardeşini kaybeder. Bu olanlardan sonra Cemal'in ablası artık kan dökülmemesini ister ve Cemal'e hasımlığı bitirmesini ister ve Cemal ablasına söz verir.

Cemal & Onur birleşip Suriye'ye Faysal'ı öldürmeye giderler ancak bu sırada ülkedeki teröristlere yakalanırlar ama kurtulmayı başarırlar ve Faysal'ın Suriye'deki düşmanları ile iş birliği yapıp Faysal'a akşam üstü toplantı esnasında baskın yaparlar ve çatışmada sonunda Faysal öldürülür.

4. sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Nuro'nun ölümü sonrası Cemal ve Yusuf arasındaki tansiyon yükselir ve Cemal ve Rıdvan dönme kararı alır ve dönecekleri gece IŞİD tarafından köye saldırı düzenlenir o saldırıda Azad'ın kardeşi hayatını kaybeder Onur, Cemal ve Yusuf tutuklanır ve gizli cezaevine gönderilir. Orada Onur Sami adında biriyle tanışır ve cezaevine BM'yi çağırmayı teklif eder Sami'nin öldürdüğü düşmanı Hacı'nın adamlarının cesedi sayesiyle mektubu dışarı gönderir ve BM gelir ve mahkumları topladıkları sıra Sami Hakimi olduğunu itiraf eder ve Onur iki tarafla düşman olur ve müdür ile işbirliği yapar. Fazıl ise babasının yerini Malik olduğunu öğrenir ve Azad'a kızını verir ve kendisi Malik'i öldürür. Suriyeli generalin Onur'u Fazıl'ın yerine getirdiği sırada çatışma çıkar ve o çatışmada Bayram, Rıdvan, Yüksel, Taylan ve Fazıl ölür hayatta kalanlar ise İstanbul'a gelir.

5.sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Yaşananlardan sonra demir onları İstanbul'a kendi mahallesine getirir. burada kaçak silah ve alkol işine girer fakat bölgenin en büyük silah baronu Halil ile ters düşerler ve aralarında büyük bir savaş başlar. Düğün baskınında Ayhan ölür cenazesinde ise Reyhan vurulur Halil'in oğlu Mert Reyhan'a takıntılı bir şekilde aşıktır ve kaçırır fakat Reyhan tarafından öldürülür. Sonrasında ise büyük baronların olduğu mekana Halil ve Onur baskın düzenlenir orada Mazi,İlyas ve Reyhan ölür. Onur ve Halil arasında kovalamaca başlar önce sebo ardından Halil ölür.

Oyuncu kadrosu ve karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Oyuncu Karakter Hakkında
Furkan Murat Uğur Murat Şahin Henüz küçük yaşta babasını kaybetmiş, berberde çalışarak evini geçindirmeye çalışmıştır. Bir gün Şehmuz'u yaralı halde görüp düşmanlarına yerini söylemediği için Şehmuz'un sevgisini kazanır. Büyüyünce Şehmuz’un yanında yer alır ve onun oğlu gibi olur. Murat büyüyünce babasının intikamını almak ister ve Şehmuz ona yardımcı olur ancak Murat babasının Şehmuz tarafından öldürüldüğünü bilmemektedir. Şehmuz’un yanlış istihbaratı sonucu Murat Onur’un babasını öldürür. Bu sırada Şehmuz Murat’ın evinde babasıyla olan fotoğrafını görür ve yıkılır. Şehmuz bu olanlardan sonra kenara çekilir ve yönetimi Murat’a devreder. Onur cezaevinden çıktıktan sonra Murat’ı öldüreceğine yemin etmiştir. Murat ise olanlardan habersiz babasının intikamını aldığını sanmaktadır. Aradan zaman geçmiştir ve Şehmuz Murat’a babasını onun öldürdüğünü söylemiştir Murat mahvolmuştur. Onur Rafi sayesinde Murat’ın yerini öğrenir ve onu öldürmeye gider Murat ve Behzat, Onur ve tayfası tarafından pusuya düşer ve Murat Onur tarafından vurulur. Ardından Şehmuz olanları öğrenince Mersin’e Onur’un yanına barış yapmaya gider Onur bunu kabul eder. Murat bu arada ağır yaralıdır ve hastanededir. Murat’ın abisi olanları duyunca Onur’u öldürmek istemiştir ve Onurlara pusu kurmaya gitmiştir yaptığı pusu işe yaramayınca Onur tarafından öldürülmüştür ve Onur barışı bozdukları gerekçesiyle Murat & Şehmuz’a yeniden Düşman olmuştur. Onur Rafi üzerinden Şehmuz’un nerede kaldığını öğrenmiştir ve onu pusuya düşürerek öldürmüştür. Bu sırada Nuro ve Rıdvan Murat’ı hastaneden polis yüzünden kaçırmak zorunda kalmıştır Murat gözlerini açınca Abisinin ve Şehmuz Ağa’nın ölüm haberini almıştır Ve intikam yemini etmiştir. Murat plan kurmuştur ve Nurolar üzerinden Rafi'ye Ölü süsü verdirmiştir Rafi bunu duyunca Onur’a söylemiştir ve herkes Murat’ın öldüğünü sanmıştır. Ancak daha sonra Murat Serhat sayesinde Rafi'nin silahlarını çalmıştır ve Rafilere yaptıkları baskında Rafi’yi öldürmüştür. Bu sırada Onur Rafi’yi aramıştır ve telefonu Murat açınca Onur gözlerine inanamamıştır. Murat Onur’a onu öldüreceğini söylemiştir. Muratlar Cemal’in kız arkadaşı Sultan üzerinden Onur’a pusu kurmak istemiştir fakat Onur işkillenmiştir ve o da saldırı hazırlığına geçmiştir Murat ve Cemal, Onuru beklerken Onur ve tayfası tarafından saldırı yemiştir ve bu çatışma sonucunda Murat ile Onur teke tek kalmıştır. Karşı karşıya geldiklerinde birbirlerini vururlar. Onur'u arkadaşları hastaneye götürürken, Murat orada ölür.
Onur Akbay Onur Mersin'de bir mahallenin ağabeyidir. Babasının Murat tarafından öldürüldüğünü öğrenince ondan intikam almak istemiştir ve onu öldürmüştür. Mahallede çıkan olaylar sonrası Cemal & Ergün ona düşman olmuştur ve onları öldüreceğini söylemiştir. Bu sırada Onur Suriyeli bir çete başı olan uyuşturucu kaçakçısı Faysal Aziz'in 20 milyon dolarını çalışmıştır, fakat Faysal bunu duyunca Onur'un Annesini ve Kız Kardeşini öldürtmüştür. Onur bunu duyunca çılgına dönmüştür ilk seferde Faysal'ın adamı Beşir'i öldürmüştür ve polis tarafından yakalanmıştır, ancak daha sonra Cemal ablasına söz vermiştir ve Onur'u öldürmeyecektir. Cemal Onur'u emniyetten kaçırmıştır ve birlikte Suriye'ye yol alıp Faysal'ı öldürmeye gitmişlerdir ve Onur Faysal'ı öldürmüştür. 6. sezonun final bölümün de toplantıda baronları öldürürken en son Yusufun seslenişiyle yalçın tarafından kafasından vurularak öldürülür.
Burak Şahin Cemal Paşo’nun ekibindeydi, aynı zamanda Sultan'ın sevgilisiydi. Süslü Dayı ve Ergün ile Murat'ın tarafına geçmiştir,ancak daha sonra ablasına verdiği söz yüzünden Onur ile hasımlığını bitirmiştir.
Volkan Ölçen Demir Onur'un dostudur.
Burak Akyüz Yusuf Onur'un ölen kardeşinin en yakın arkadaşıdır, Onur'u abisi olarak görür ve hep onun yanındadır.
Jehat Atan Azad Onur'un Suriye'de tanıştığı bir Kürt aşiret lideridir. Kader birliği yapıp ona yardım etmektedir. Fazıl'ın köye yaptığı baskında öldürüldü.
Ayşegül Özcanlı Şükran Caferin annesi
Ömer Varol Cevat Fırat'ın kardeşi. Murat tarafından kafasına sıkılarak öldü.
Hakan Erkuran Şehmuz Ağa Memleketin ağalarından birisidir. Evinden ayrılırken Onur ve adamları tarafından pusuya düşürülüp öldürülmüştür.
Gökhan Diğicibaşı Yasin Kaya İş adamı olan Yasin Şehmuz'un en yakın arkadaşlarındandır. Yılmaz ile girdiği bıçaklı kavgada ölür.
Hakan Aydın Yılmaz Fırat'ın dostudur.cezaevine yeniden düşmüştür, Yasin tarafından Avlu'da öldürülmüştür.
Nesih Turunç Duran Üçel Şehmuz'un en yakın arkadaşlarındandır. Fırat tarafından öldürülmüştür.
Soner Çelik Öcal Şehmuz'un en yakın arkadaşlarındandır. Fırat'ın adamları tarafından öldürülmüştür.
Tümer Adakaner İhsan Şehmuz'un en yakın arkadaşlarındandır. Fırat'ın yeğeni Sedat tarafından öldürülmüştür.
Murat Tatlı Fırat Cevat'ın ağabeyi. Kardeşlerinin intikamı için hapisten kaçmıştır. Şehmuz ve adamlarını pusuya düşürmeye çalışmış ancak kendisi pusuya düşmüş ve Şehmuz tarafından öldürülmüştür.
Onat Ateş Resul Fırat'ın hapisten kaçtığı arkadaşlarından biridir. Murat tarafından öldürülmüştür.
Oğuz Öztaş Suat Şahin Murat'ın ağabeyi. Tek başına Onur'a pusu kurmak istemiş, ancak Onur tarafından öldürülmüştür.
Kadir Parlak Yavuz Şahin Murat'ın babası. Şehmuz Ağa'nın düşmanlarına yardım ettiği için Şehmuz tarafından öldürülmüştür.
Emrullah Sürmeli Sedat Fırat ve Cevat'ın yeğeni. Murat tarafından öldürülmüştür.
Arda İlkin Parlak Behzat Murat ve Nuro'nun yakın arkadaşıdır ve Şehmuz'un adamıdır. Onurların Murat ve yanındakilere kurduğu pusuda Sami tarafından öldürülmüştür.
Azer Çakır Özkan Eser'in ekibindendir. Onur'un Murat'ı yaraladığı ve Behzat'ın öldüğü baskını bir arkadaşı ile üstlenirler ve ceza evine girerler. Cezaevinde Şehmuz'un adamları tarafından revirde bıçaklanarak öldürülür.
Esat Bargun Berat Murat'ın ceza evinden arkadaşı. Rafi'ye yapılan baskında öldürülmüştür.
Hacı Deveci Hacı Murat'ı ceza evinde dövdüren kişi. Şehmuz'un adamı. Muratlar ile birlikte Rafi'ye yaptıkları baskında ölmüştür.
Mehmet Ali Çözer Bedri Mahallede uyuşturucu satmaktadır, Fırat'a çalışmaktadır, Suat tarafından öldürülmüştür.
Derviş Tezcan Rafi Şehmuz ile hesapta dosttur fakat Onur ile hep yakın ilişkiler kurmuştur. Muratlar tarafından mekanına yapılan baskında Murat kafasına sıkarak öldürmüştür.
Selahattin Can Topçu Eser Zamanında Serhat Abi'nin yanında çalışmıştır ancak ona ihanet etmiştir. Sonrasında Murat ve ekibi tarafından dövülmüştür. Abisi Murat tarafından öldürülünce intikam almak için Rafi ve Onur'un yanına geçmiştir. Murat ve ekibinin Rafi'nin mekanına yaptığı baskında Nuro tarafından öldürülmüştür.
Kadir Armağan Mahmut Berber Hasan'ın kızı Kiraz'ı kötü yola düşürerek pavyonda çalıştırmaktadır. Rıdvan tarafından kafasına sıkılarak öldürülmüştür.
Orkun Huylu Paşo Onur’un yakın arkadaşıdır. Akrabalarıyla beraber silah kaçakçılığı yapmaktadır. Onurlarla birlikte Muratlara karşı girdiği çatışmada Murat tarafından öldürülmüştür.
Aslıhan Demir Kiraz Berber'in kızıdır. Murat onu kötü yoldan kurtarmıştır, sonradan Murat'tan hoşlanır. Murat vurulduktan sonra bir daha gözükmez.
Murat Kartal Hasan Murat'ın cezaevinde tanıştığı berberdir, Murat cezaevinden çıktıktan sonra hep ona yardımcı olmuştur, Murat vurulduktan sonra bir daha gözükmemiştir.
Burçin Börü Beyza Ana Murat, Suat ve Çarli'nin annesidir. Murat tarafından hayatlarını güvence altına alınması için Çarli ile birlikte bir akrabasının yanına gönderildikten sonra bir daha görülmez.
Alper Parlak Çarli Murat ve Suat'ın kardeşidir. Gerçek adı Fuat'tır. Murat tarafından hayatlarını güvence altına alınması için annesi Beyza Ana ile birlikte bir annesinin bir akrabasının yanına gönderildikten sonra bir daha görülmez.
Bertan Uçar Sami Onur’un yakın arkadaşıdır. Cemallerle girdiği çatışmada Süslü tarafından öldürülmüştür.
İrfan Ballı Süslü Paşo’nun ekibindendir. Ergün ile takılır. Kadınlara zaafından ve saçına giyimine verdiği önemden dolayı Süslü olarak anılmaktadır. Cemalin tarafında Onurlarla çatışırken Yusuf tarafından öldürülmüştür.
Serdar Avcılar Bozo Demir'in adamıdır. Onur tarafından Faysal'ın yanına ajan olarak sokulmuştur. Cemallerin üst geçitte Onurlara kurduğu pusuda öldürülmüştür.
Sultan Sarohan Sultan Cemal'in sevgilisidir. Bayram'ın gençleri tarafından yanlışlıkla öldürülmüştür.
Kadri Beran Taşkın Bero Demir'in adamıdır. Onurların Faysal'ın parasına çökmeye çalışırken plan suya düştükten sonra Faysal'ın adamı tarafından öldürülmüştür.
Onur Dur Sülo Onur'un mahallesindendir. Onurların Faysal'ın parasına çökmeye çalışırken plan suya düştükten sonra Faysal'ın adamı tarafından öldürülmüştür.
Ramazan Yürek Çado Nuro'nun eski arkadaşıdır. Cemal ve Nuro'nun arkasında olduğu öğrenilince, Onur tarafından kafasına sıkılarak öldürülmüştür.
Furkan Melih Konuş Ergün Onur’un mahallesindendir. Süslü'yle birlikte takılır. Sonrasında Cemal ve Süslü Dayı ile Murat'ın tarafına geçmiştir. Beşir tarafından boğazı kesilerek öldürülmüştür.
Ertan Rüstem Serhat Şehmuz ve Murat'ın dostudur. Şehmuz öldükten sonra Murat onu Rafi'nin yanına yerleştirdi ve ondan bilgiler aldı. En sonunda Rafi'nin silahlarını kimse duymadan Murat ve ekibine getirdi sonrasında o silahlar ile Murat Rafi'yi öldürmüştür. Beşir'in kurduğu pusuda öldürülmüştür.
Vedat Karahan Vedo Murat'ın dostu ve Şehmuz'un adamıdır, gençlerinin ve Murat'ın intikamı için Cemaller ile beraber savaşmaktadır. Beşir'in Kurduğu pusuda öldürülmüştür.
Alkan Demirkol Beşir Faysal'ın yardımcısıdır. Faysal'ın paraları çalınınca gelen emir ile Onur'un annesini & Ergün'ü boğazlarını keserek öldürmüştür. Yapılan baskında Onur tarafından boğazı kesilerek öldürülmüştür.
Nebih Keremoğlu Faysal Aziz Hatay'da illegal işler yürüten bir çetenin başıdır, Suriye'de yapılan baskında Onur tarafından öldürülmüştür.
Kubilay Şimşek Mervan Vedo'nun gençlerindendir. Faysal'a yapılan baskında ölmüştür.
Garip Kıyıkçı Kaçakçı Dayı Cezaevinde Nuro ve Cemal ile tanışmıştır, firar sırasında onları kaçırmıştır daha sonra hep onlara yardım etmiştir, Cemal ve Onur'u Suriye'ye götürmüştür, teröristler tarafından elektrik verilerek öldürülmüştür.
Serkan Özdoğru Tevfik Hatay Emniyetin'de amirdi, ancak Faysal için çalışmaktaydı. Foyası ortaya çıkınca kaçmaya çalışırken Cemal tarafından yakalanmıştır, Cemal'in Onur'u kaçırmak için yaptığı planda polis tarafından yakalanmıştır, bir daha gözükmez.
Kerem Ali Yengüner Nuro Murat'ın arkadaşıdır ve Şehmuz'un adamıdır,Murat ölünce Onur'dan intikam almak istemiştir,Onur ve Cemal'in birleşmesi hoşuna gitmemiştir,Suriye'de Faysal'a yapılan baskında Yusuf tarafından öldürülmüştür.
Hamit Ölçen Hamit Onur'un genci Mazi'nin arkadaşı Suriye'de Malik'e sıkacakları sıra kıskaca düştü çıkan çatışmada öldü.
Sefa Yeşil Sefa Onur'un genci Mazi'nin arkadaşı Suriye'de Malik'e sıkacakları sıra kıskaca düştü çıkan çatışmada öldü.
Mehmet Adilay Malik Suriyelidir. Mazot, uyuşturucu ve silah kaçakcılığı yapmaktadır. Ayrıca Faysal & Beşir'in patronudur Azad ve ekibi baskına gelince Fazıl tarafından öldürüldü.
Şehmuz Kartal Şehmuz Azad'ın arkadaşı Fazıl'ın köye yaptığı baskında öldürüldü.
Mehmet Elmas Rıdvan Şehmuz ve Murat’ın tayfasındandır. Fazıl'a yapılan baskında öldü.
Yunus Albayrak Hacı/Münir Feyzullah Cezaevinin mahkumlarından. Tahliye olacağı sırada Sami tarafından öldürüldü.
Kenan Doğan Ciniviz Bayram Onur'un ekibindendir. Fazıl'a yapılan baskında Fazıl tarafından öldürüldü.
Mete Boyar Fazıl Faysal'ın oğlu işleri Faysal ölünce işleri o devir aldı. Yapılan baskında Onur tarafından öldürüldü.
Kuzey Youseff Müdür Onur, Cemal ve Yusuf'un geldiği cezaevinin müdürüdür.
Tansel Doğruel Sami/Abu Azim el Hakimi Cezaevinin mahkumlarından BM heyeti gelince Hakimi olduğunu söyledi. Cezaevine saldıran Teröristler tarafından öldürüldü.
Tuğçe Aykut Ayşin Fazıl'ın nişanlısı Fazıl'ın kirli işlerinden haberi yoktur.
Uğur Şahin İlyas Cezaevinde Yusuf ve Cemal'in yol arkadaşı. Otelde çıkan çatışmada öldürüldü.
Mustafa Mazi Mazi Onur'un genci. Otelde çıkan çatışmada öldürüldü.
Kubilay Erarslan Çeto Ayhan ve Reyhan'ın kardeşi.
Feiza İmran Dilan Mahalleden bir kız.
Atakan Efe Dara Köpekçiler çetesinin lideri.
Ferhat Güler Kardeş Köpekçiler çetesinden.
Raperin Yılmaz Güllü Dara'nın sevgilisi.
İsa Kaya Sırıtık Köpekçiler çetesinden.
Umut çetin Kıyıcı Köpekçilerden.

Yayın takvimi[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Yayın günü ve saati Sezon başlangıcı Sezon finali Çekilen bölüm sayısı Bölüm aralığı Yayın yılı Platform
1. sezon Perşembe 19.00 6 Şubat 2020 9 Nisan 2020 10 1-10 2020 BluTV
2. sezon 10 Aralık 2020 28 Ocak 2021 8 11-18 2020-2021
3. sezon 8 Temmuz 2021 26 Ağustos 2021 19-26 2021
4. sezon Cuma 19.00 18 Şubat 2022 1 Nisan 2022 27-34 2022
5. sezon Perşembe 19.00 28 Temmuz 2022 1 Eylül 2022 6 35-40
6. sezon Cuma 19.00 10 Mart 2023 7 Nisan 2023 41-46 2023
7. sezon Perşembe 19.00 1 Şubat 2024 28 Mart 2024
(Final)
9 47-55 2024

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

1. sezon (2020)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Yönetmen Yayın tarihi Platform
S1B1 1. Bölüm Kadri Beran Taşkın 6 Şubat 2020 BluTV
S1B2 2. Bölüm 13 Şubat 2020
S1B3 3. Bölüm 20 Şubat 2020
S1B4 4. Bölüm 27 Şubat 2020
S1B5 5. Bölüm 5 Mart 2020
S1B6 6. Bölüm 12 Mart 2020
S1B7 7. Bölüm 19 Mart 2020
S1B8 8. Bölüm 26 Mart 2020
S1B9 9. Bölüm 2 Nisan 2020
S1B10 10. Bölüm
(Sezon Finali)
9 Nisan 2020

2. sezon (2020-2021)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Yönetmen Yayın tarihi Platform
S2B1 11. Bölüm Kadri Beran Taşkın 10 Aralık 2020 BluTV
S2B2 12. Bölüm 17 Aralık 2020
S2B3 13. Bölüm 24 Aralık 2020
S2B4 14. Bölüm 31 Aralık 2020
S2B5 15. Bölüm 7 Ocak 2021
S2B6 16. Bölüm 14 Ocak 2021
S2B7 17. Bölüm 21 Ocak 2021
S2B8 18. Bölüm
(Sezon Finali)
28 Ocak 2021

3. sezon (2021)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Yönetmen Yayın tarihi Platform
S3B1 19. Bölüm Kadri Beran Taşkın 8 Temmuz 2021 BluTV
S3B2 20. Bölüm 15 Temmuz 2021
S3B3 21. Bölüm 22 Temmuz 2021
S3B4 22. Bölüm 29 Temmuz 2021
S3B5 23. Bölüm 5 Ağustos 2021
S3B6 24. Bölüm 12 Ağustos 2021
S3B7 25. Bölüm 19 Ağustos 2021
S3B8 26. Bölüm
(Sezon Finali)
26 Ağustos 2021

4. sezon (2022)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Yönetmen Yayın tarihi Platform
S4B1 27. Bölüm Felat Atan 18 Şubat 2022 BluTV
S4B2 28. Bölüm
S4B3 29. Bölüm 25 Şubat 2022
S4B4 30. Bölüm 4 Mart 2022
S4B5 31. Bölüm 11 Mart 2022
S4B6 32. Bölüm 18 Mart 2022
S4B7 33. Bölüm 25 Mart 2022
S4B8 34. Bölüm
(Sezon Finali)
1 Nisan 2022

5. sezon (2022)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Yönetmen Yayın tarihi Platform
S5B1 35. Bölüm Felat Atan 28 Temmuz 2022 BluTV
S5B2 36. Bölüm 4 Ağustos 2022
S5B3 37. Bölüm 11 Ağustos 2022
S5B4 38. Bölüm 18 Ağustos 2022
S5B5 39. Bölüm 25 Ağustos 2022
S5B6 40. Bölüm
(Sezon Finali)
1 Eylül 2022

6. sezon (2023)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Yönetmen Yayın tarihi Platform
S6B1 41. Bölüm Kadri Beran Taşkın 10 Mart 2023 BluTV
S6B2 42. Bölüm 18 Mart 2023
S6B3 43. Bölüm 25 Mart 2023
S6B4 44. Bölüm 1 Nisan 2023
S6B5 45. Bölüm 7 Nisan 2023
S6B6 46. Bölüm
(Sezon Finali)

7. sezon (2024)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Yönetmen Yayın tarihi Platform
S7B1 47. Bölüm Kadri Beran Taşkın,
Felat Atan
1 Şubat 2024 BluTV
S7B2 48. Bölüm 8 Şubat 2024
S7B3 49. Bölüm 15 Şubat 2024
S7B4 50. Bölüm 22 Şubat 2024
S7B5 51. Bölüm 29 Şubat 2024
S7B6 52. Bölüm 7 Mart 2024
S7B7 53. Bölüm 14 Mart 2024
S7B8 54. Bölüm 21 Mart 2024
S7B9 55. Bölüm
(Final)
28 Mart 2024

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Sokağın Çocukları Yapım kadrosu". dizisi.info.tr. Şubat 2020. 23 Ocak 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Ocak 2021.