Samuray Jack bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Samurai Jack bölümleri listesi sayfasından yönlendirildi)
Şuraya atla: kullan, ara

Cartoon Network'te yayınlanan animasyon televizyon serisi Samuray Jack programının bölümleri listesidir.

18 Nisan 2009 tarihinde Samurai Jack programının 52. bölümü yayınlanmıştır.

1. Sezon: 2001[değiştir | kaynağı değiştir]

Başlık Orijinal yayınlanma tarihi Prodüksiyon kodu Roma rakamlarıyla
"The Beginning" - (Başlangıç) 10 Ağustos, 2001 101 I
Beginning ölü ve ıssız bir tepenin üzerinde bir garip görünümlü ağaç veya ağaç kütüğünü gösteren başlar.Güneş, bir siyah tarafından gölgede başlar ve daha sonra kırmızı elektrik gibi göründüğünü ile güdük şaşırtır.Güdük sonra kökleri ve son derece uzun boylu büyür kaybeder.Siyah küre sonra, uzakta şimdi güneş ve güdük, Aku hamle dönüyor ve diyor ki "Bir kez daha ben gün içinde uzun bir geçmişe yaptığı gibi dünyayı vurun özgürüm." Sonra o üç sihirli rahipler sahte kılıç kullanarak Aku tutsak nasıl Jack'e Jack'in babasını gösterir.Hikaye sonra Jack tahta kılıcı ile oynamaya başlar. Aku sonra kasabaya gelir ve köylüler tüm cephane ile saldıran onu durdurmaya çalışır ama tutmanın hiçbir onu etkiler ve düz geri ateş olarak işe yaramaz. Jacks babası rahipler yaptı ama o ulaşmadan Aku tarafından kaydediliyor kılıç kullanmayı dener. Daha sonra 'da rendelenmiş ne' eşi söyler. Daha sonra Jack ve kılıcını alır ve büyük bir gemide Jack yerleştirir. Jack sonra dünyada tren başlar.Gemide Astroloji Öğrenme, Ata, Güney Afrika'da uzun sopalarla Mücadele Mısır, Robin Hood ile Roma, Okçuluk El-to-Hand mücadele okuyan, Vikingler ile Yelkenli, Ax Rusya'da atma ve Monks ile Eğitim, Hindistan sürme . Daha sonra annesi kalan ve babasının kılıcını alır gerçekleşmemiştir geliyor. Onun vatan dönmeden önce onunla uygulamaları. Döndüğü zaman onun köy Aku tarafından alınmıştır ve babasının kendisi tarafından Akü'nün bir totem itmek zorunda olduğunu bulur. Jack babasını, ne zaman yüksek sesle değil, içme suyu için bir ceza kırbaçlanan bir bekçi durur ve çoğu yendi. Babası Aku onun köyünü esir ve çalışma ve kendini daha güçlü yapmak için arazi kaynak toplamak için onları zorladı nasıl söyler o kılıç tek bir silah olduğunu ve o geçirmemelidir bu dünyada almak ve bu olabilir üzerinde çok fazla. Jack, onu başarısız olmayacağını Aku babasını anlatmaya yenmek için kapalı sürmek ama babası Jack'in işitme aralığının dışında diyor "Sen kötülük için oğlum bir yolunu bulur" dedi. O Aku'nun inine geldiğinde o önlemek için vardır iblisleri dolu bir sis olduğunu görür. O Aku onun adını bağırıyor onu çağırır düellosu mağara ulaştığında. Aku ileri gelir ve Jack'in kim olduğunu sorar ve Jack 'diye köreltti toprağın oğlu' ve geri evine götürmek için geldi o söyler. Aku Ona bir aptal aradığını ve o faniler tarafından zarar olamaz söyleyerek gülüyor. O off-guard onun tarafını keserek ederken Jack sonra onu vurur. Aku o kılıç hatırlar ve o da Jack hala var ama kim bilir ile o mağlup edilemez olduğunu söylüyor diyor. Onlar mücadele gibi Aku bir goril, akrep, ahtapot, keçi ve kuş benzeyen yaratıklar dönüşür. Jack, bir son ve nihai darbe ile Aku bitirmek için olduğu gibi Aku onun ağzından bir zaman portalı bültenleri ve bu Aku o açık bir zaman portalı akıntılar ve Jack'i flings söylüyor sonra her bölüm başında (geleceğe Jack gönderirgelecek).
"The Samurai Called Jack" - (Samurayın Adı Jack) 10 Ağustos, 2001 102 II
Geçmişte Samuray, gelecekteki adıyla Jack, Aku'yu aramaya başlar.
"The First Fight" - (İlk Mücadele) 10 Ağustos, 2001 103 III
Jack, ilk gönderilen Aku ordusunu geri püskürtme yarışındadır.
"Jack, the Woolies, and the Chritchellites" - (Jack, Yünlü'ler ve Chritchellite'ler) 13 Ağustos, 2001 104 IV
Jack Yünlü'leri zalim Chritchellite'lerin işgallerinden kurtarır.
"Jack in Space" - (Jack Uzayda) 27 Ağustos, 2001 105 V
Jack karşılaştığı bilim adamlarıyla Aku gazabından kurtulmak için bir grup olarak güçlerini birleştirmiştir.
"Jack and the Warrior Woman" - (Jack ve Savaşçı Kadın) 19 Kasım, 2001 106 VI
Gizemli bir kadın savaşçı Jack'i düşmanlardan kurtarır, ama onun kendisi bir dost muydu?
"Jack and the Three Blind Archers" - (Jack ve Üç Kör Okçu) 20 Ağustos, 2001 107 VII
Jack eve gidebilmek için üç gizemli okçuyu atlatıp kaledeki sihirli bir kuyuya ulaşır.
"Jack Versus Mad Jack" - (Jack, Kızgın Jack'e Karşı) 15 Ekim, 2001 108 VIII
Jack yaşam için sunduğu büyük ödülü almak için yeterli beceriye sahiptir. Ancak; Jack'in karşısına düşmanlar çıkacaktır. Aku, kötü bir Jack klonu oluşturur.
"Jack Under the Sea" - (Jack Denizin Altında) 3 Eylül, 2001 109 IX
Jack bir sualtı macerası yaşamaktadır.
"Jack and the Lava Monster" - (Jack ve Lav Canavarı) 5 Kasım, 2001 110 X
Jack, Valhalla'ya ulaşmak için mağaradan geçmektedir. Eski bir savaşçı özlemi bulmak için günümüze ulaşmıştır.
"Jack and the Scotsman, Part 1" - (Jack ve İskoçyalı, Bölüm 1) 29 Ekim, 2001 111 XI
Jack ve bir İskoçyalı hiç bitmeyen bir köprü üzerinde karşılaşır ve dövüşürler.İkisi de yenilmemiştir.Ama karşılaştıkları düşmanlarını beraber yenip iyi arkadaş olmuşlardır.
"Jack and the Gangsters" - (Jack ve Gangster'ler) 26 Kasım, 2001 112 XII
Bazı gangsterler Aku'yu elde etmek için Jack'i öldürmeye çalışır.
"Aku's Fairy Tales" - (Aku'nun Peri Hikayeleri) 3 Aralık, 2001 113 XIII
Aku oradaki çocukların kendisini bir kahraman olarak görmesi için tüm çocukları toplattırıp uydurduğu peri masallarını anlatır.

2. Sezon: 2002[değiştir | kaynağı değiştir]

Başlık Orijinal yayınlanma tarihi Prodüksiyon kodu Roma rakamlaryla
Jack Learns to Jump Good
Jack İyi Zıplamayı Öğrenir
1 Mart, 2002 201 XIV
Jack, kendilerine karşı birileri saldıran sakin huzurlu kabileden "iyi zıplama" için ders alır. Buna karşılık Jack'de onlara savaşmayı öğretir.
Jack Tales
Jack Hikayeleri
8 Mart, 2002 202 XV
Jack'in meydan okumaları hakkında bazı üç hikâye vardır. meydan okumaları iki başlı bilece soran kurt, metalle beslenen bir aile, ve bir gargoyle'dan bir peri kurtarmaya çalışır.
Jack and the Smackback
Jack ve Smackback
15 Mart, 2002 203 XVI
Jack "Yazgının Kubbesi"nde dövüşmeye zorlanır.
Jack and the Scotsman, Part 2
Jack ve İskoçyalı, Bölüm 2
22 Mart 2002 204 XVII
İskoç Adam, Jack'den kaleye kaçırılan karısı için yardım ister.
Jack and the Ultra-robots
Jack ve Ultra-robotlar
29 Mart, 2002 205 XVIII
Jack birkaç şehrin yokedildiğini bulur. Jack, sorumlu olan sekiz ultra-robotu, onların orijinal yaratıcısı profesörle durdurmaya çalışır.
Jack Remembers the Past
Jack Geçmişi Hatırlar
5 Nisan, 2002 206 XIX
Jack doğum yerine görür ve çocukluk anılarını hatırlar.
Jack and the Monks
Jack ve Keşişler
12 Nisan, 2002 207 XX
Jack, üç keşiş ile "Fatoom Dağı"na doğru tırmanmayı araştırır.
Jack and the Farting Dragon
Jack ve Gaz Çıkaran Ejderha
6 Eylül, 2002 208 XXI
Bir köyde "Kule"den gelen bayıltıcı pis koku vardır. Jack araştırır ve bir ejderhanın ciddi hazımsızlığını bulur.
Jack and the Hunters
Jack ve Avcılar
13 Eylül, 2002 209 XXII
Aku, Jack'i yakalaması için uzak gezegenden dört savaşçı asker getirir. Filmin olası referansları yırtıcı hayvan avcı İmakandiler.
Jack versus Demongo, the Soul Collector
Jack Ruh Toplayıcı Demongo'ya Karşı
20 Eylül, 2002 210 XXIII
Jack; Aku'nun en güçlü köleleri, onun ölümsüz savaşçılar ordusu ve Demongo ile savaşır.
Jack is Naked
Çıplak Jack
27 Eylül, 2002 211 XXIV
Jack'in elbiseleri çalınır ve kendini edepsiz hissetiği için hırsızı yakalayıp geri almalıdır. Bu bölüme Alice Harikalar Diyarında, Through the Looking Glass, ve Benny Hill gibi büyük taklitler konulmuştur.
Jack and the Spartans
Jack ve Spartalılar
4 Ekim, 2002 212 XXV
Jack büyük bir dağa tırmanır 300 savaşçıyla taşnışır ve 5 nesildir savaştan son soya yardım önerir. Bu bölüm Battle of Thermopylae, ve çizgi roman 300 (çizen Frank Miller)'e saygıyla yapılmıştır.
Jack's Sandal
Jack'in Sandaletleri
11 Ekim, 2002 213 XXVI
Jack, bir grubun onun sandaletlerini yokettiğinden sonra gider ve ayakkabı seçme çılgınlığı başlar.

3. Sezon: 2002-2003[değiştir | kaynağı değiştir]

Başlık Orijinal yayınlanma tarihi Prodüksiyon kodu Roma rakamlarıyla
Chicken Jack
Tavuk Jack
18 Ekim, 2002 301 XXVII
Bir büyücü, Jack'i bir tavuğa dönüştürür. Onu bulan bir horoz dövüştürücüsü, dövüşlere zorlar.
Jack and the Rave
Jack ve Parti
25 Ekim, 2002 302 XXVIII
Jack bir yerde çocukların Aku'nun müsiğiyle hipnoz olduğunu keşfeder, başka bir elbiseyle şehirde dans eder , çocuklar zorbaya dönüşür ve ebeveynlerini ordan uzak tutarlar.
The Good, the Bad, and the Beautiful
İyi, Kötü ve Güzel
1 Kasım, 2002 303 XXIX
Jack eski Batı-stili treninde tuzağa düşer, Jack'in etrafında ödül avcısı Ezekiel Clench gezmektedir. Jack esirlikten kurtulur fakat Clench'in eski sevgilisi Josephine tarafından yakalanır.
Jack and the Zombies
Jack ve Zombiler
8 Kasım, 2002 304 XXX
Jack bir mezarlığın patika yolundadır. Ölümsüz savaşçılar etrafını sarar, Jack kendi kılıcına karşı kavga etmelidir.
Jack in Egypt
Jack Mısır'da
22 Kasım, 2002 305 XXXI
Aku, Set'in minyonlarını dışarı çıkartır. Sadece bir anı Jack'i ürkütcü minyonlarla karşılaşmaktan kurtaracaktır.
Jack and the Traveling Creatures
Jack ve Yaratıkların Seyahati
26 Nisan, 2003 306 XXXII
Jack ve bir grup yaratık, yüzülerek geçilmesi mümkün olmayan bir gölden bir göl canavarına binerek geçerler. Yolculuk sonrasında göl canavarı Jack'e geçmişe gidebileceği bir yol gösterir.
Jack and the Creature
Jack ve Yaratık
3 Mayıs, 2003 307 XXXIII
Jack bir yaratık ile savaşır.
Jack and Swamp Monster
Jack ve Bataklık Canavarı
10 Mayıs, 2003 308 XXXIV
Jack, Titanların 3 taşına doğru rehberlik edecek bir keşiş ile tanışır.
Jack and the Haunted House
Jack ve Perili Ev
17 Mayıs, 2003 309 XXXV
Jack yaptığı seyahatlerde içinde Kuni isimli mor saçlı Japon bir kız bulunan bir perili eve rastlar.
Jack, the Monks, and the Ancient Master's Son
Jack, Keşişler ve Eski Ustanın Oğlu
31 Mayıs, 2003 310 XXXVI
Jack eski savaşçılara yol göstermek için yardım eder.
The Birth of Evil, Part 1
Kötülüğün Doğuşu, Bölüm 1
16 Ağustos, 2003 311 XXXVII
Jack daha çocukken kötü büyücü Aku ortaya çıkar ve her yeri yakıp yıkar.
The Birth of Evil, Part 2
Kötülüğün Doğuşu, Bölüm 2
16 Ağustos, 2003 312 XXXVIII
Jack savaş eğitimi aldıktan sonra iyilikten yapılmış kılıç ile Aku'nun karşısına çıkar.
Jack and the Labyrinth
Jack ve Labirent
26 Ağustos, 2003 313 XXXIX
Jack bir labirenttedir. Zengin bir adam Samuray Jack'in yolunu kesince her şey başlar.

4. Sezon: 2003-2004[değiştir | kaynağı değiştir]

Başlık Orijinal yayınlanma tarihi Prodüksiyon kodu Roma rakamlarıyla
Samurai versus Ninja
Jack Ninjaya Karşı
14 Haziran, 2003 401 XL
Jack, Aku tarafından gönderilen bir Ninja ile savaşır.
Robo-Samurai versus Mondo Bot
Robo-Samuray Mondo Bot'a Karşı
21 Haziran, 2003 402 XLI
Jack, robot şehrini savunmak için Mondo-Bot'a karşı dev bir robot kullanır.
Samurai versus Samurai
Samuray Samuraya Karşı
28 Haziran, 2003 403 XLII
Jack, sinir bozucu bir samurayla karşılaşır ve ona gerçek bir ders verir.
The Aku Infection
Aku'nun Bulaşıcı Hastalığı
5 Kasım, 2003 404 XLIII
Jack tesadüfen Aku'nun kötülüğüyle zehirlenir.
The Princess and the Bounty Hunters
Prenses ve Ödül Avcıları
12 Kasım, 2003 405 XLIV
Ödeme alacak olan bir grup avcı takımı Jack'i yakalamak için birlikte bir plan kurarlar.
Scotsman Saves Jack, Part 1
İskoç Jack'i Kurtarıyor, Bölüm 1
23 Ağustos, 2003 406 XLV
İskoç, kaybolan hafızasını geri kazanmak için Jack'e yardım etmeli.
Scotsman Saves Jack, Part 2
İskoç Jack'i Kurtarıyor, Bölüm 2
23 Ağustos, 2003 407 XLVI
"İskoç Jack'i Kurtarıyor" hikayesinin son bölümü.
Jack and the Flying Prince and Princess
Jack ve Uçan Prens ile Prenses
19 Kasım, 2003 408 XLVII
Jack, peri benzeri uzaylılara Aku'dan kurtulmaları için yardım eder. Bu bölüm, Star Wars: A New Hope'a ait olan birçok şeyi içerir.
Jack versus Aku
Jack Aku'ya Karşı
24 Kasım, 2003 409 XLVIII
Aku, Jack'e son kavga için meydan okur, Jack kılıcını kullanmaktan kaçınırsa, Aku da güçlerini kullanmayacaktır. Jack sözünü tutmaktadır ama Aku dürüst değildir.
The Four Seasons of Death
Ölümün Dört Mevsimi
25 Eylül, 2004 410 XLIX
Jack, yılın farkı mevsimlerinde dört farklı tehditle karşılaşır.
Tale of X9
X9'un Hikayesi
25 Eylül, 2004 411 L
Jack'i yakalamak için şantaja maruz kalmış bir duygulu robotun hikayesi.
Young Jack in Africa
Genç Jack Afrika'da
25 Eylül, 2004 412 LI
Jack, bir hikayede Afrika'da bir çocuk olarak antrenman yapar.
Jack and the Baby
Jack ve Bebek
25 Eylül, 2004 413 LII
Jack bir bebeği kurtarır ve annesini bulmaya çalışır.