Sürekli Dizi (1. sezon)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sürekli Dizi
1. sezon
Blu-ray kapağı
ÜlkeAmerika Birleşik Devletleri
Bölüm sayısı12
Yayın
KanalCartoon Network
Orijinal yayın tarihi6 Eylül 2010 (2010-09-06)-22 Kasım 2010 (2010-11-22)
Türkiye yayın tarihi1 Şubat 2012 (2012-02-01)8 Şubat 2012 (2012-02-08)
Sezon kronolojisi
Sonraki →
2. sezon
Sürekli Dizi bölümleri

Sürekli Dizi'nin birinci sezonu ilk olarak 6 Eylül 2010'da Amerika Birleşik Devletleri'nde Cartoon Network kanalında yayımlandı. Dizideki birçok karakter J. G. Quintel'in California Institute of the Arts'ta öğrenci iken geliştirildiği The Naïve Man From Lolliland ve 2 in the AM PM adlı programlardan esinlenmedir. Quintel, Cartoon Network'ün Cartoonstitute projesi için Sürekli Dizi'yi sundu. Projeye yeşil ışık yakıldıktan sonra J. G. Quintel, birçok çizgi roman sanatçısı ile birlikte The Marvelous Misadventures of Flapjack üzerinde çalıştı. Daha sonra Cartoon Network, Sürekli Dizi'nin on iki bölümlük birinci sezonunu oluşturmaya karar verdi.

Sürekli Dizi'nin birinci sezonu "The Power" bölümüyle başlar ve "Mordecai and the Rigbys" bölümüyle biter. Cartoon Network Studios'un yapımcılığını yaptığı sezonun resimli taslakları J. G. Quintel, Sean Szeles, Shion Takeuchi, Mike Roth, Jake Armstrong, Benton Connor, Kat Morris, Paul Scarlata ve Kent Osborne tarafından çizildi ve senaryosu yazıldı.

Gelişim[değiştir | kaynağı değiştir]

İçerik[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizideki baş karakterler parkta çalışan 23 yaşındaki[1] Mordecai adlı mavi alakarga ve Rigby adlı rakun olan iki arkadaştır. Bu iki arkadaş, dinlenmek ve eğlenmek için her gün bir şekilde işten kaytararırlar. Dizide bu iki karakter dışında parkta çalışan diğer karakterler ise; patronları Benson, müdürleri Pops ve iş arkadaşları Skips, Kas Adam, Çak Beşlik Hayalet'tir.[2] Dizideki olaylar bu iki karakterin iş ve eğlence hayatları etrafında döner. Bununla birlikte, sorumsuz davranışlarından dolayı düşündüklerinden fazla soruna yol açtıkları için genellikle yaptıkları hataların bedelini ödemek zorunda kalırlar. Tipik olarak Mordecai ve Rigby'nin neden oldukları tuhaf ve gerçeküstü olaylar kendilerinin ve çevrelerindeki kişilerin neredeyse ölümüne yol açar.

Yapım[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizideki birçok karakter J. G. Quintel'in California Institute of the Arts'ta öğrenci iken geliştirildiği The Naïve Man From Lolliland ve 2 in the AM PM adlı programlardan esinlenmedir.[3] Quintel, Cartoon Network'ün Cartoonstitute projesi için Sürekli Dizi'yi sundu ve kanal genç sanatçılara pilot bölümler oluşturmaları için izin verdi. Projeye yeşil ışık yandıktan sonra J. G. Quintel, tarzları çizgi dizide arzuladığına çok yakın olduğu için birkaç bağımsız çizgi roman sanatçısını dizinin kadrosuna dahil etti. Cartoon Network Studios'un yapımcılığını yaptığı sezonun resimli taslakları J. G. Quintel, Sean Szeles, Shion Takeuchi, Mike Roth, Jake Armstrong, Benton Connor, Kat Morris, Paul Scarlata ve Kent Osborne tarafından çizildi ve senaryosu yazıldı. Mike Roth yaratıcı yönetmen ve Janet Dimon ise yapımcı oldu.

Sürekli Dizi'nin birinci sezonunda lastikli sözler ve hafif saldırı içeren cümleler ağırlıktadır.

Teknik ekip[değiştir | kaynağı değiştir]

Sürekli Dizi'nin yaratıcısı ve Mordecai'nin seslendiricisi J. G. Quintel, CalArts'ta ürettiği öğrenci filmlerini gösteriyor.

Seslendirme sanatçılarından J. G. Quintel, Mordecai'ı; William Salyers ise Rigby'i seslendiriyor. Yardımcı karakterlerden Benson, Pops ve Kas Adam'ı Sam Marin; parkta saha görevlisi olarak çalışan Skips adlı yetiyi ise Mark Hamill seslendiriyor. Quintel, karakterler ile seslendirme sanatçılarının daha fazla uyumlu olması için yazar kadrosunun konuşma biçiminde karikatür tarzı olmayan diyaloglar üretmeye çalıştığını belirtti.

Mordecai karakteri, Quintel'in üniversite yıllarından esinlenilmiştir, özellikle de CalArts'ta.[4]

Quintel, bir post-it üzerine rastgele hula-hoop yapan bir rakun çizdiğini ve Rigby karakterinin bundan geliştiği söyledi.[5]

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]


genel

sezon
Bölüm adıSenaristYayın tarihiYapım koduABD seyircisi
(milyon)
11"The Power"
"Güç"
J. G. Quintel6 Eylül 2010 (2010-09-06) (ABD)
1 Şubat 2012 (2012-02-01) (TR)
697-0032.10[6]
Mordecai ve Rigby odalarında güreşirken yanlışlıkla odalarının duvarında büyük bir delik açarlar. Deliği tamir ettirebilmek için patronları Benson'dan zam istemeyi akıl ederler. Bunu yapabilmek için Rigby'nin bir büyücüden çaldığı sihirli bir klavye kullanmaya karar verirler. Mordecai'ın "Güç" adını verdiği klavyeyi kullanarak Benson'dan 40 dolar alırlar. Klavyeyi kullanarak dilediklerini yaparlarken Skips ile karşılaşırlar ve sihirli klavyeyi kullanarak onu aya gönderirler.
22"Just Set Up the Chairs"
"Sandalyeleri Dizin Yeter"
Sean Szeles & Shion Takeuchi13 Eylül 2010 (2010-09-13) (ABD)
1 Şubat 2012 (2012-02-01) (TR)
697-0041.90[7]
Parkta bir çocuğun doğum günü için hazırlıklar yapılmaktadır. Benson herkese görevlerini söyler, Mordecai ve Rigby'ye ise sandalye dizme görevi verir. Mordecai ve Rigby bundan pek memnun olmazlar, ancak Benson sandalyeleri başarılı bir şekilde dizerlerse gelecek sefer başka bir iş vereceğini söyler. Mordecai ve Rigby sandalyeleri dizerken sandalye sayısı yeterli olmaz. Kalan sandalyeleri ararlarken atarilerin olduğu bir depo bulurlar. Depoda biraz atari oynadıktan sonra The Destroyer of the World adlı atari oyununu oynamak isterlerken, istemeden de olsa, Dünyaların Yok Edicisi'ni serbest bırakırlar. Dünyanın Yok Edicisi parkı alev alev yakarken Mordecai ve Rigby, Skips'in yardımıyla onu durdurur.
33"Caffeinated Concert Tickets"
"Kafeinli Konser Biletleri"
J. G. Quintel20 Eylül 2010 (2010-09-20) (ABD)
2 Şubat 2012 (2012-02-02) (TR)
697-0011.72[8]
Mordecai ve Rigby, Fist Pump'ın konserine gitmek isterler ancak yeterli paraları yoktur. Bu yüzden patronları Benson'dan kendilerine fazla mesai vermesini isterler. Onlar fazla mesai yaparlarken uyanık kalmak için bol bol kahve içerler. Gerekli parayı kazanan Mordecai ve Rigby, bilet almak için gişeye gider. Gişedeki adam 50 dolarlık biletlerin satıldığını ve geriye 400 dolarlık ön sıra biletlerinin kaldığını söyler. Daha fazla mesai istemek için Benson'ın yanına giden Mordecai ve Rigby, Benson tarafından çimleri biçmekle görevlendirilir. Enerjileri bitmiş olan Mordecai ve Rigby, konuşabilen dev bir kahve çekirdeğinin yardımıyla işleri kısa sürede bitirip bilet parasını kazanırlar.
44"Death Punchies"
"Ölüm Yumrukları"
J. G. Quintel, Mike Roth & Jake Armstrong27 Eylül 2010 (2010-09-27) (ABD)
6 Şubat 2012 (2012-02-06) (TR)
697-0071.98[9]
Mordecai ve Rigby, yeni aldıkları atari oyununu oynamak istelerken kimin birinci oyuncu olacağı konusunda anlaşamazlar. Kimin birinci oyuncu olacağına karar vermek için Mordecai'ın önerisiyle yumruk atmaca oynarlar. Mordecai, Rigby'den daha sert yumruk atarak birinci oyuncu olmayı hak etmesine rağmen Rigby bunu hazmedemez. Rigby, öfkesinden odasını dağıtırken Death Kwon Do adlı kitap bulur ve Death Kwon Do tekniğini öğrenmek için ustanın huzuruna gider. Usta, Rigby'ye savunma teknikleri öğretmeyi önerirken Rigby, ustanın kendisine saldırı teknikleri öğretmesi konusunda inat eder. Usta, Rigby'yi huzurundan kovarken Rigby, ustanın defterinden bir sayfa koparır ve evde defterden kopardığı sayfaya bakarak daha sert yumruk atmayı öğrenir.
55"Free Cake"
"Bedava Pasta"
Kat Morris & Paul Scarlata4 Ekim 2010 (2010-10-04) (ABD)
3 Şubat 2012 (2012-02-03) (TR)
697-0112.10[10]
Rigby çöpten bir tabak bulur. Mordecai bu tabağın üzerinde çikolatalı pasta yemenin iyi olabileceğini söyler. Marketten pasta karışımı almaya giden Mordecai ve Rigby, pasta karışımının pahalı olduğunu öğrenince bedava pasta bulmak için aramaya koyulurlar.
66"Meat Your Maker"
"Yaratıcınla Tanış"
Sean Szeles & Shion Takeuchi11 Ekim 2010 (2010-10-11) (ABD)
7 Şubat 2012 (2012-02-07) (TR)
697-0121.87[11]
Barbekü zamanıdır. Benson bu gün için internetten kaliteli sosisler sipariş etmiştir, hatta tek gecede teslimat için fazladan para bile ödemiştir. Benson sosisleri Rigby'ye emanet etmiştir ve pişirmemesini özellikle söylemiştir. Ancak Rigby, Benson'ı dinlemez ve Mordecai'a Benson'ın sosisleri pişirmelerini istediği şeklinde yalan söyler. Mordecai ve Rigby mangalı yakmaya çalışırken yanlışlıkla sosisleri küle çevirirler. Daha sonra yeni sosisler bulmak için et dolabına girerler. Ancak Rigby'nin kapıyı tutmamasından dolayı içeride kilitli kalırlar. Rigby et dolabından çıkmanın yolunu ararken konuşabilen sosislere rastlar. Konuşan sosisler Mordecai ve Rigby'yi et dolabından çıkarır, ancak barbekü sırasında park çalışanlarını yemeye kalkışırlar.
77"Grilled Cheese Deluxe"
"Kızarmış Sandviç Delüks"
Sean Szeles & Shion Takeuchi18 Ekim 2010 (2010-10-18) (ABD)
8 Şubat 2012 (2012-02-08) (TR)
697-0082.16[12]
Mordecai ve Rigby, Benson'ın sandvicini yedikleri için Benson onları yeni bir sandviç almaları için sandviççiye gönderir. Kuyrukta sandviç almak için beklerlerken kimin daha iyi yalancı olduğu konusunda iddiaya girerler. Restoranda tanıştıkları 2 astronota kendilerini astronot olarak tanıtarak astronotlarla birlikte uzay üssüne giderler. Üste bir kazaya neden olurlar ve şehri kurtarmak için Benson'ın sandvicini feda ederler. Tehlike geçtikten sonra astronotlara kendilerinin birer astronot olmadıklarını itiraf ederler.
88"The Unicorns Have Got to Go"
"Unicornların Gitmesi Şart"
Kat Morris & Paul Scarlata25 Ekim 2010 (2010-10-25) (ABD)
3 Şubat 2012 (2012-02-03) (TR)
697-0052.42[13]
Mordecai, Margaret'ı tavlamak için reklamda gördüğü bir parfümü satın almaya karar. Ancak Rigby, ise Mordecai'dan yeni bir video oyunu satın almasını istemektedir. Mordecai video oyunu yerine parfümü satın alır ve kendi üzerine sıkarak Margaret'ı beklemeye başlar. O sırada Rigby çıkagelir ve tartışmaya başlarlar. Onlar tartışırken unicornlar ortaya çıkar ve Mordecai'a Margaret'ı nasıl tavlayacağı konusunda yardımcı olur gibi yaparak onunla alay ederler. Daha sonra parktaki evde parti yaparlarken unicornlar ortalığı darmadağın ederler, ayrıca patronları Benson'ı ise bağlamışlardır. Unicornlardan kurtulamayacağını anlayan Rigby, Mordecai'dan yardım istemeye karar verir. Rigby, Mordecai'dan özür dileyerek gönlünü alır ve birlikte Skips'ten yardım isterler. Skips'in yardımıyla unicornlardan kurtulmayı başarırlar, ancak Benson unicornların parka verdiği zararı Mordecai ve Rigby'ye düzelttirir.
99"Prank Callers"
"Telefon Şakaları"
J. G. Quintel, Mike Roth & Kent Osborne1 Kasım 2010 (2010-11-01) (ABD)
7 Şubat 2012 (2012-02-07) (TR)
697-0092.10[14]
Mordecai ve Rigby internetten Usta Telefon Şakacısı'nın telefon şakalarını izlerken parktaki diğer çalışanları telefon şakaları ile işletmeye karar verirler. Pops, Skips hatta patronları Benson'a bile telefon şakaları yaparlar. Telefon şakalarını Mordecai ve Rigby'nin yaptığını anlayan Benson, odalarına gelerek telefonlarını parçalar. Telefonsuz kalan Mordecai ve Rigby, Pops'tan iki cep telefonu ödünç alır. Mordecai ve Rigby, Usta Telefon Şakacısı'nı işletmeye teşebbüs ederler ancak Usta Telefon Şakacısı'nı kandıramazlar. Usta Telefon Şakacısı'nı işletmekte inat eden Mordecai ve Rigby, Usta Telefon Şakacısı tarafından 80'li yıllara gönderilir. Mordecai ve Rigby, geçmişe gönderildikleri halde hâlâ Usta Telefon Şakacısı'na şaka yapmakta ısrar ederler. Bunun üzerine Usta Telefon Şakacısı 80'li yıllara gelerek Mordecai ve Rigby'yi kovalamaya başlar. Mordecai ve Rigby, yolda partaki iş arkadaşlarını arayarak yardım isterler. Bunun için onları da 80'li yıllara gönderirler. Mordecai, Rigby ve diğer park çalışanları, Usta Telefon Şakacısı'na tuzak kurarlar ve böylece kendi zamanlarına geri dönerler.
1010"Don"J. G. Quintel, Benton Connor & Kat Morris8 Kasım 2010 (2010-11-08) (ABD)
6 Şubat 2012 (2012-02-06) (TR)
697-0062.09[15]
Vergiler ödenmediği için park hükümet tarafından denetlenmek üzeredir. Eğer bir an önce bir şey yapılmazsa hükümet parktaki her şeye el koyacaktır. Bu yüzden Benson'ın denetimi durduracak birine ihtiyacı vardır. Mordecai, Benson'a Rigby'nin Don adında muhasebeci bir kardeşi olduğunu ve denetimi onun durdurabileceğini söyler. Rigby; Don'un parka davet edilmesine karşı çıkar, çünkü kardeşinden hiç hoşlanmamaktadır. Don parka geldiğinde denetimi durdurmak için bilgisayar başına geçer. Don zaman zaman mola verip zaman zaman denetimi durdurmakla uğraşır. Don'dan hiç de hoşlanmayan Rigby, Don'u üzecek bir şey söyler. Rigby'ye kırılan Don denetimi durdurmadan parkı terk eder. Bunun üzerine Mordecai, Rigby'yi Don ile barışmaya ikna eder ve birlikte Don'un evine giderler. Don ile konuşan Rigby daha sonra Don'u denetimi durdurmaya ikna eder. Vakit kaybetmeden parka gelen Don bilgisayarın başına geçerek denetimi durdurmayı başarır.
1111"Rigby's Body"
"Rigby'nin Bedeni"
J. G. Quintel & Mike Roth15 Kasım 2010 (2010-11-15) (ABD)
2 Şubat 2012 (2012-02-02) (TR)
697-0021.93[16]
Mordecai ve Rigby, parktaki Snack Bar'da görevlidir. Pops'ın abur cubur yemenin bedava olduğunu söylemesiyle Mordecai ve Rigby çok fazla abur cubur yer. Abur cubur yemekten karnı ağrıyan Mordecai iyileşmek için salata benzeri şeyler yer. Daha çok abur cubur yemenin kendisini iyileştireceğini düşünen Rigby ise Mordecai'ın aksine daha fazla abur cubur yemekte ısrar eder. Sonunda çok fazla abur cubur yemekten bedeni onu terk eder. Rigby'nin bedeninin Rigby'yi terk ettiğini gören Mordecai, Rigby'nin tekrar bedenine kavuşması için Skips'ten yardım ister. Daha sonra başka bir bedensiz Rigby'nin bedenini ele geçirir. Mordecai, Rigby ve Skips; Rigby'nin bedenini ele geçiren kişiyi kovalar ve uçurumun başına onu yakalayarak Rigby'nin bedeninden çıkarırlar. Böylece Rigby tekrar bedenine kavuşur.
1212"Mordecai and the Rigbys"
"Mordecai ve Rigbyler"
Sean Szeles & Shion Takeuchi22 Kasım 2010 (2010-11-22) (ABD)
8 Şubat 2012 (2012-02-08) (TR)
697-0102.03[17]
Mordecai ve Rigby, adlarına tişörtler bastırıp gerçek bir müzik grubuymuş gibi davranırlar. Onları gerçek bir müzik grubu zanneden Margaret, onları akşam sahnede çalmaları için davet eder. İstemeden de olsa sahneye çıkacak olan ve enstrüman çalmayı bilmeyen Mordecai ve Rigby garajda prova yapmaya başlar. O sırada bir kaza sonucu gelecekteki hâlleri ortaya çıkar ve Mordecai ve Rigby'ye birer süpürge vererek onları çalıştırır.

Eleştiriler[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon, eleştirmenlerin çoğundan olumlu yorumlar aldı ve %76'lık bir Metascore kazandı. Eleştirmenler cinsel imaları ve mizahı, animasyon tarzını ve seslendirmeyi beğendi.[18]

Ev videosu yayını[değiştir | kaynağı değiştir]

Regular Show: The Complete First & Second Seasons
Bilgiler[19][20] Özel içerikler[19][20]
  • 40 bölüm
  • 2 disk set
  • 1.78:1 en-boy oranı
  • Alt yazılar: İngilizce
  • İngilizce (Dolby Stereo)
  • 40 bölüm hakkında yorumlar
  • Yayınlanmamış Sürekli Dizi pilot bölümü
  • Pilot bölüm için animasyon çizimleri
  • "The Power" bölümünün animasyon çizimleri
  • Saerom'dan orijinal kalem denemeleri
  • Hodgepodge Monster için CG testi
  • 2010 Comic Con fragmanı
  • The Naïve Man from Lolliland kısa filmi
  • "Party Tonight" müzik videosu
  • JG Quintel ile röportaj
  • "The Power" bölümü için JG'nin aşamaları
  • Orijinal Sürekli Dizi reklamları
DVD çıkış tarihleri
Bölge 1 Bölge 2 Bölge 4
16 Temmuz 2013 (2013-07-16)[19] 6 Ekim 2014 (2014-10-06)[21] 2 Ekim 2013 (2013-10-02)[22]
BluRay çıkış tarihleri
Bölge A Bölge B
16 Temmuz 2013 (2013-07-16)[20] TBA

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "The Power". Regular Show. 1. sezon (İngilizce). Cartoon Network. Mordecai: Dude, we're 23 years old, we shouldn't be busting holes in walls. 
  2. ^ Cruz, Eileen (21 Nisan 2010). "Toonzone at the Cartoon Network 2010 Upfront". Toonzone.net. 9 Aralık 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Nisan 2010. 
  3. ^ "JG Quintel - The Naive Man From Lolliland & 2 In The AM PM". YouTube. 17 Mart 2011. 11 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Nisan 2016. 
  4. ^ "Regular Show's J.G. Quintel Is Just a Regular Guy". Wired. 3 Nisan 2012. 6 Aralık 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Temmuz 2012. 
  5. ^ Charles Webb (3 Nisan 2012). "Interview: The Regular Show Creator J.G. Quintel". MTV News. 6 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Temmuz 2012. 
  6. ^ Seidman, Robert (8 Eylül 2010). "Monday Cable Ratings: Boise St. Vs. Va. Tech Dominates; 'The Closer & 'Rizzoli & Isles' Get Bigger & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 12 Eylül 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  7. ^ Seidman, Robert (15 Eylül 2010). "Monday Cable Ratings: 'American Pickers' & 'Pawn Stars' Continue to Shine & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  8. ^ Seidman, Robert (21 Eylül 2010). "Monday Cable Ratings: 'Saints–49ers' Dominate Monday; 'Pawn Stars' Still Holds Up OK Against Broadcast Originals & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 13 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  9. ^ Gorman, Bill (28 Eylül 2010). "Monday Cable Ratings: 'Packer-Bears' Huge; 'WWE Raw,' 'Weeds,' 'The Big C,' 'Buried Life' & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  10. ^ Seidman, Robert (5 Ekim 2010). "Monday Cable Ratings : Monday Night Football Down; 'Real Housewives of Atlanta' Premieres + 'WWE Raw,' 'Weeds' & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  11. ^ Gorman, Bill (12 Ekim 2010). "Monday Cable Ratings: Monday Night Football Up; 'Real Housewives of Atlanta,' 'American Pickers' Slip, MLB Playoffs & More". TV by the Numbers. Zap2it. 2 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Ekim 2010. 
  12. ^ Seidman, Robert (19 Ekim 2010). "Monday Cable Ratings: Monday Night Football Plunges, But Still On Top + Yankees/Rangers, Pawn Stars, WWE RAW, Real Housewives of Atlanta & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ekim 2010. 
  13. ^ Gorman, Bill (26 Ekim 2010). "Monday Cable Ratings: Monday Night Football Giant(s); Pawn Stars Way Up Real Housewives, WWE RAW, Weeds & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  14. ^ Seidman, Robert (2 Kasım 2010). "Monday Cable Ratings : Monday Night Football Leads; Weeds, The Big C, WWE Raw, NeNe Rise; Pawn Stars Falls & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  15. ^ Gorman, Bill (9 Kasım 2010). "Monday Cable Ratings : Monday Night Football Tops; WWE RAW, Weeds, Hoarders, Cake Boss & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  16. ^ Seidman, Robert (16 Kasım 2010). "Monday Cable Ratings : Michael Vick Runs Over Redskins & Ratings + WWE RAW, Weeds, Hoarders, In Treatment & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  17. ^ Seidman, Robert (23 Kasım 2010). "Monday Cable Ratings : Monday Night Football Down, But Coasts to Victory + WWE RAW & More". TV by the Numbers. Zap2it. 31 Ocak 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  18. ^ "Regular Show - Season 1 Reviews, Ratings, Credits, and More". Metacritic. 10 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Ocak 2013. 
  19. ^ a b c "Regular Show: Season 1 & Season 2". Amazon.com. 28 Ağustos 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Mart 2013. 
  20. ^ a b c "Regular Show: The Complete First & Second Seasons Blu-ray". [blu-ray.com Blu-ray.com]/Warner Bros. Home Entertainment. 14 Mart 2013. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2013. 
  21. ^ "Regular Show - Season 1 [DVD] [2014]". Amazon.co.uk. Erişim tarihi: 6 Nisan 2016. 
  22. ^ "Buy Regular Show: Season 1 on DVD-Video from EzyDVD.com.au". EzyDVD. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Nisan 2015.