Sürekli Dizi bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

Sürekli Dizi (Özgün adı: Regular Show), J. G. Quintel tarafından yapılmış ABD çizgi dizisi. İlk gösterimini ABD'de Cartoon Network'te 6 Eylül 2010 tarihinde yayınlanmıştır. Türkiye'de ise önce 1 Şubat 2012 tarihinde Cartoon Network'te, daha sonra da gösterime 4 Şubat 2012 tarihinde TNT'de girmiştir. Bölümler normalde 11 dakikalıktır, özel bölümlerde ise 22 dakika sürer.

Seri görünümü[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölüm Orijinal yayın tarihi Türkiye yayın tarihi
Başlangıç tarihi Bitiş tarihi Başlangıç tarihi Bitiş tarihi
Pilot bölüm 14 Ağustos 2009 (2009-08-14) TBA TBA
1 12 6 Eylül 2010 (2010-09-06) 22 Kasım 2010 (2010-11-22) 1 Şubat 2012 (2012-02-01) 8 Şubat 2012 (2012-02-08)
2 28 29 Kasım 2010 (2010-11-29) 1 Ağustos 2011 (2011-08-01) 9 Şubat 2012 (2012-02-09) TBA
3 40 19 Eylül 2011 (2011-09-19) 3 Eylül 2012 (2012-09-03) 1 Kasım 2012 (2012-11-01) 27 Mayıs 2013 (2013-05-27)
4 40 1 Ekim 2012 (2012-10-01) 12 Ağustos 2013 (2013-08-12) 1 Ekim 2013 (2013-10-01) 13 Aralık 2013 (2013-12-13)
5 40 2 Eylül 2013 (2013-09-02) 14 Ağustos 2014 (2014-08-14) 2 Haziran 2014 (2014-06-02) 26 Aralık 2014 (2014-12-26)
6 31 9 Ekim 2014 (2014-10-09) 25 Haziran 2015 (2015-06-25) 2 Mart 2015 (2015-03-02) 25 Aralık 2015 (2015-12-25)
7 39 26 Haziran 2015 (2015-06-26) 30 Haziran 2016 (2016-06-30) 2 Mayıs 2016 (2016-05-02) 28 Eylül 2016 (2016-09-28)
8 31 26 Eylül 2016 (2016-09-26) 16 Ocak 2017 (2017-01-16) 6 Şubat 2017 (2017-02-06) TBA
Kısa bölümler 15 6 Temmuz 2015 (2015-07-06) 2 Ocak 2017 (2017-01-02) 17 Aralık 2015 (2015-12-17) TBA
Film 25 Kasım 2015 (2015-11-25) 25 Aralık 2015 (2015-12-25) 25 Aralık 2015 (2015-12-25)

Üniversite kısa bölümleri (2005-2006)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi
1 "The Naive Man from Lolliland" J. G. Quintel J. G. Quintel 2005 (2005)
Lolliland'in elçisi (Şimdiki Sürekli Dizi'deki Pops) Amerika'yı ilk kez ziyaret eder.
2 "2 in the AM PM" J. G. Quintel J. G. Quintel 2006 (2006)
İki benzin istasyonu çalışanı Cadılar Bayramı'nda sabah saat 2'de çalışmak zorundadır.

Pilot bölüm (2009)[değiştir | kaynağı değiştir]

Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi
"Regular Show" J. G. Quintel J. G. Quintel 14 Eylül 2009 (2009-09-14)
Mordecai ve Rigby, sandalyeyi kimin alacağını seçmek için taş, kağıt, makas oynarlar.

Sezonlar[değiştir | kaynağı değiştir]

1. Sezon (2010)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Senarist Orijinal yayın tarihi[1] Ürün kodu[2] ABD izleyicisi
(milyon)
1 1 "The Power"
"Güç"
J. G. Quintel 6 Eylül 2010 (2010-09-06) (ABD)
1 Şubat 2012 (2012-02-01) (TR)
697-003 2.10[3]
2 2 "Just Set Up the Chairs"
"Sandalyeleri Dizin Yeter"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 13 Eylül 2010 (2010-09-13) (ABD)
1 Şubat 2012 (2012-02-01) (TR)
697-004 1.90[4]
3 3 "Caffeinated Concert Tickets"
"Kafeinli Konser Biletleri"
J. G. Quintel 20 Eylül 2010 (2010-09-20) (ABD)
2 Şubat 2012 (2012-02-02) (TR)
697-001 1.72[5]
4 4 "Death Punchies"
"Ölüm Yumrukları"
J. G. Quintel, Mike Roth & Jake Armstrong 27 Eylül 2010 (2010-09-27) (ABD)
6 Şubat 2012 (2012-02-06) (TR)
697-007 1.98[6]
5 5 "Free Cake"
"Bedava Pasta"
Kat Morris & Paul Scarlata 4 Ekim 2010 (2010-10-04) (ABD)
3 Şubat 2012 (2012-02-03) (TR)
697-011 2.10[7]
6 6 "Meat Your Maker"
"Yaratıcınla Tanış"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 11 Ekim 2010 (2010-10-11) (ABD)
7 Şubat 2012 (2012-02-07) (TR)
697-012 1.87[8]
7 7 "Grilled Cheese Deluxe"
"Kızarmış Sandviç Delüks"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 18 Ekim 2010 (2010-10-18) (ABD)
8 Şubat 2012 (2012-02-08) (TR)
697-008 2.16[9]
8 8 "The Unicorns Have Got to Go"
"Unicornların Gitmesi Şart"
Kat Morris & Paul Scarlata 25 Ekim 2010 (2010-10-25) (ABD)
3 Şubat 2012 (2012-02-03) (TR)
697-005 2.42[10]
9 9 "Prank Callers"
"Telefon Şakaları"
J. G. Quintel, Mike Roth & Kent Osborne 1 Kasım 2010 (2010-11-01) (ABD)
7 Şubat 2012 (2012-02-07) (TR)
697-009 2.10[11]
10 10 "Don" J. G. Quintel, Benton Connor & Kat Morris 8 Kasım 2010 (2010-11-08) (ABD)
6 Şubat 2012 (2012-02-06) (TR)
697-006 2.09[12]
11 11 "Rigby's Body"
"Rigby'nin Bedeni"
J. G. Quintel & Mike Roth 15 Kasım 2010 (2010-11-15) (ABD)
2 Şubat 2012 (2012-02-02) (TR)
697-002 1.93[13]
12 12 "Mordecai and the Rigbys"
"Mordecai ve Rigbyler"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 22 Kasım 2010 (2010-11-22) (ABD)
8 Şubat 2012 (2012-02-08) (TR)
697-010 2.03[14]

2. Sezon (2010-2011)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Senarist Orijinal yayın tarihi[15] Ürün kodu[16] ABD izleyicisi
(milyon)
13 1 "Ello Gov'nor"
"N'aber Müdür"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 29 Kasım 2010 (2010-11-29) 1004-014 2.07[17]
14 2 "It's Time"
"Tam Zamanı"
Benton Connor & Calvin Wong 3 Ocak 2011 (2011-01-03) 1004-015 Bilinmiyor
15 3 "Appreciation Day"
"Takdir Etme Günü"
Kat Morris & Paul Scarlata 10 Ocak 2011 (2011-01-10) 1004-013 1.72[18]
16 4 "Peeps"
"Röntgen"
Benton Connor & Calvin Wong 17 Ocak 2011 (2011-01-17) 1004-019 Bilinmiyor
17 5 "Dizzy"
"Dönüyor"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 24 Ocak 2011 (2011-01-24) 1004-018 2.10[19]
18 6 "My Mom"
"Annem"
Kat Morris 31 Ocak 2011 (2011-01-31) 1004-017 1.83[20]
19 7 "High Score"
"Yüksek Skor"
Sean Szeles 7 Şubat 2011 (2011-02-07) 1004-024 Bilinmiyor
20 8 "Rage Against the TV"
"Televizyona Sinirlemek"
J. G. Quintel, Mike Roth, John Infantino 14 Şubat 2011 (2011-02-14) 1004-020 1.85[21]
21 9 "Party Pete"
"Parti Pete"
Benton Connor & Calvin Wong 21 Şubat 2011 (2011-02-21) 1004-025 1.72[22]
22 10 "Brain Eraser"
"Beyin Silici"
Kat Morris 25 Şubat 2011 (2011-02-25) 1004-021 0.91[23]
23 11 "Benson Be Gone"
"Kaybol Benson"
John Infantino 28 Şubat 2011 (2011-02-28) 1004-016 1.87[24]
24 12 "But I Have a Receipt"
"Ama Faturam Var"
Kat Morris & Minthy Lewis 7 Mart 2011 (2011-03-07) 1004-028 1.75[25]
25 13 "This Is My Jam"
"Bu Benim Parçam"
Sean Szeles 28 Mart 2011 (2011-03-28) 1004-027 1.52[26]
26 14 "Muscle Woman"
"Kas Kadın"
Benton Connor & Calvin Wong 4 Nisan 2011 (2011-04-04) 1004-029 1.42[27]
27 15 "Temp Check"
"Geçici İşçi"
Benton Connor & Calvin Wong 11 Nisan 2011 (2011-04-11) 1004-031 1.69[28]
28 16 "Jinx"
"Büyü"
Sean Szeles & Henry Yu 18 Nisan 2011 (2011-04-18) 1004-032 1.70[29]
29 17 "See You There"
"Orada Görüşürüz"
J. G. Quintel 25 Nisan 2011 (2011-04-25) 1004-022 1.74[30]
30 18 "Do Me a Solid"
"Bana Bir İyilik Yap"
Kat Morris & Minty Lewis 2 Mayıs 2011 (2011-05-02) 1004-030 2.04[31]
31 19 "Grave Sights" Benton Connor & Calvin Wong 9 Mayıs 2011 (2011-05-09) 1004-035 1.93[32]
32 20 "Really Real Wrestling"
"Sahiden Sahici Güreş"
Sean Szeles 16 Mayıs 2011 (2011-05-16) 1004-034 2.16[33]
33 21 "Over the Top"
"Alt Etmek"
Benton Connor & Calvin Wong 23 Mayıs 2011 (2011-05-23) 1004-036 1.96[34]
34 22 "The Night Owl"
"Gece Kuşu"
Kat Morris & Minty Lewis 30 Mayıs 2011 (2011-05-30) 1004-033 2.11[35]
35 23 "A Bunch of Baby Ducks"
"Yavru Ördek"
Kat Morris & Minty Lewis 6 Haziran 2011 (2011-06-06) 1004-037 2.33[36]
36 24 "More Smarter"
"Daha Akıllı"
Calvin Wong & Benton Connor 13 Haziran 2011 (2011-06-13) 1004-039 2.19[37]
37 25 "First Day"
"İlk Gün"
J. G. Quintel 11 Temmuz 2011 (2011-07-11) 1004-040 2.63[38]
38 26 "Go Viral"
"Virüslü"
Benton Connor ve Calvin Wong 18 Temmuz 2011 (2011-07-18) 1004-026 2.01[39]
39 27 "Skunked"
"Yenilgi"
J. G. Quintel ve Sean Szeles 25 Temmuz 2011 (2011-07-25) 1004-023 2.14[40]
40 28 "Karaoke Video"
"Karaoke Videosu"
Sean Szeles ve Dennis Messner 1 Ağustos 2011 (2011-08-01) 1004-038 2.26[41]

3. Sezon (2011-2012)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Senarist Orijinal yayın tarihi[42] Ürün kodu[43] ABD izleyicisi
(milyon)
41 1 "Stick Hockey"
"Masa Hokeyi"
Sean Szeles ve Kat Morris 19 Eylül 2011 (2011-09-19) (ABD)
1 Kasım 2012 (2012-11-01) (TR)
1009-041 2.00[44]
42 2 "Bet to Be Blonde"
"Sarışın Olma İddiası"
Benton Connor ve Calvin Wong 26 Eylül 2011 (2011-09-26) (ABD)
1 Kasım 2012 (2012-11-01) (TR)
1009-042 1.99[45]
43 3 "Skips Strikes"
"Skips'in Strike'ı"
Benton Connor ve Calvin Wong 3 Ekim 2011 (2011-10-03) (ABD)
2 Kasım 2012 (2012-11-02) (TR)
1009-046 2.08[46]
44
45
4
5
"Terror Tales of the Park"
"Parkın Korku Hikayeleri"
J. G. Quintel, Ben Adams, Andres Salaff, Sean Szeles, ve Kat Morris
Shion Takeuchi ve J.G. Quintel (hikaye)
10 Ekim 2011 (2011-10-10) (ABD)
2-5 Kasım 2012 (TR)
1009-044
1009-045
1.97[47]
46 6 "Camping Can Be Cool"
"Kamp Yapmak İyi Olabilir"
Sean Szeles ve Kat Morris 17 Ekim 2011 (2011-10-17) (ABD)
5 Kasım 2012 (2012-11-05) (TR)
1009-048 2.05[48]
47 7 "Slam Dunk"
"Smaç"
Andres Salaff ve Ben Adams 24 Ekim 2011 (2011-10-24) (ABD)
6 Kasım 2012 (2012-11-06) (TR)
1009-047 2.08[49]
48 8 "Cool Bikes"
"Havalı Bisikletler"
Benton Connor ve Calvin Wong 7 Kasım 2011 (2011-11-07) (ABD)
6 Kasım 2012 (2012-11-06) (TR)
1009-050 1.83[50]
49 9 "House Rules"
"Ev Kuralları"
John Infantino ve Andres Salaff 14 Kasım 2011 (2011-11-14) (ABD)
7 Kasım 2012 (2012-11-07) (TR)
1009-052 2.30[51]
50 10 "Rap It Up"
"Rap Zamanı"
Sean Szeles ve Kat Morris 21 Kasım 2011 (2011-11-21) (ABD)
7 Kasım 2012 (2012-11-07) (TR)
1009-054 2.14[52]
51 11 "Cruisin'"
"Gezinti"
Benton Connor ve Calvin Wong 28 Kasım 2011 (2011-11-28) (ABD)
8 Kasım 2012 (2012-11-08) (TR)
1009-051 2.17[53]
52 12 "Under the Hood"
"Mahallede"
Andres Salaff ve Toby Jones 12 Aralık 2011 (2011-12-12) (ABD)
8 Kasım 2012 (2012-11-08) (TR)
1009-053 2.32[54]
53 13 "Weekend at Benson's"
"Benson'ın Evinde Hafta Sonu"
Benton Connor ve Hilary Florido 16 Ocak 2012 (2012-01-16) (ABD)
9 Kasım 2012 (2012-11-09) (TR)
1009-056 1.99[55]
54 14 "Fortune Cookie"
"Niyet Kurabiyesi"
Benton Connor, Hilary Florido, ve Calvin Wong 23 Ocak 2012 (2012-01-23) (ABD)
9 Kasım 2012 (2012-11-09) (TR)
1009-049 1.86[56]
55 15 "Think Positive"
"Olumlu Düşün"
Sean Szeles ve Kat Morris 30 Ocak 2012 (2012-01-30) (ABD)
12 Kasım 2012 (2012-11-12) (TR)
1009-058 2.48[57]
56 16 "Skips vs. Technology"
"Skips Teknolojiye Karşı"
Calvin Wong ve Toby Jones 6 Şubat 2012 (2012-02-06) (ABD)
12 Kasım 2012 (2012-11-12) (TR)
1009-060 2.39[58]
57 17 "Butt Dial"
"Yanlış Arama"
Sean Szeles ve Kat Morris 13 Şubat 2012 (2012-02-13) (ABD)
3 Şubat 2013 (2013-02-03) (TR)
1009-068 2.45[59]
58 18 "Eggscellent"
"Mükemmel Yumurta"
J. G. Quintel 27 Şubat 2012 (2012-02-27) (ABD)
13 Kasım 2012 (2012-11-13) (TR)
1009-057 2.32[60]
59 19 "Gut Model"
"Göbek Mankeni"
Sean Szeles ve Kat Morris 5 Mart 2012 (2012-03-05) (ABD)
13 Kasım 2012 (2012-11-13) (TR)
1009-062 2.18[61]
60 20 "Video Game Wizards"
"Video Oyunu Sihirbazları"
Benton Connor ve Hilary Florido 26 Mart 2012 (2012-03-26) (ABD)
14 Kasım 2012 (2012-11-14) (TR)
1009-065 2.08[62]
61 21 "Big Winner"
"Sahte Bilet"
Benton Connor ve Hilary Florido 2 Nisan 2012 (2012-04-02) (ABD)
8 Şubat 2013 (2013-02-08) (TR)
1009-076 2.38[63]
62 22 "The Best Burger in the World"
"Dünyanın En İyi Hamburgeri"
Andres Salaff 9 Nisan 2012 (2012-04-09) (ABD)
1 Şubat 2013 (2013-02-01) (TR)
N/A 2.46[64]
63 23 "Replaced"
"Kovulma"
J. G. Quintel, Mike Roth, ve John Infantino 16 Nisan 2012 (2012-04-16) (ABD)
1 Şubat 2013 (2013-02-01) (TR)
1009-043 2.30[65]
64 24 "Trash Boat"
"Çöp Teknesi"
Benton Connor ve Hilary Florido 23 Nisan 2012 (2012-04-23) (ABD)
3 Şubat 2013 (2013-02-03) (TR)
N/A N/A
65 25 "Fists of Justice"
"Adalet Yumrukları"
Andres Salaff 30 Nisan 2012 (2012-04-30) (ABD)
5 Şubat 2013 (2013-02-05) (TR)
1009-067 2.25[66]
66 26 "Yes Dude Yes"
"Evet Dostum Evet"
Sean Szeles ve Kat Morris 7 Mayıs 2012 (2012-05-07) (ABD)
5 Şubat 2013 (2013-02-05) (TR)
1009-070 2.12[67]
67 27 "Busted Cart"
"Sigortacı"
Benton Connor ve Hilary Florido 14 Mayıs 2012 (2012-05-14) (ABD)
6 Şubat 2013 (2013-02-06) (TR)
N/A 2.26[68]
68 28 "Dead at Eight"
"Sekizde Ölüm"
Calvin Wong ve Toby Jones 28 Mayıs 2012 (2012-05-28) (ABD)
6 Şubat 2013 (2013-02-06) (TR)
1009-072 2.05[69]
69 29 "Access Denied"
"Giriş Yasak"
Sean Szeles ve Kat Morris 4 Haziran 2012 (2012-06-04) (ABD)
8 Şubat 2013 (2013-02-08) (TR)
N/A 2.59[70]
70 30 "Muscle Mentor"
"Usta Kas Adam"
Andres Salaff 11 Haziran 2012 (2012-06-11) (ABD)
7 Şubat 2013 (2013-02-07) (TR)
N/A 2.73[71]
71 31 "Trucker Hall of Fame"
"Kamyoncular Anıtı"
Calvin Wong ve Toby Jones 18 Haziran 2012 (2012-06-18) (ABD)
7 Şubat 2013 (2013-02-07) (TR)
N/A 2.92[72]
72 32 "Out of Commission"
"Son Arzu"
Calvin Wong ve Toby Jones 25 Haziran 2012 (2012-06-25) (ABD)
11 Şubat 2013 (2013-02-11) (TR)
1009-059 2.48[73]
73 33 "Fancy Restaurant"
"Lüks Restoran"
Calvin Wong ve Toby Jones 16 Temmuz 2012 (2012-07-16) (ABD)
11 Şubat 2013 (2013-02-11) (TR)
1009-073 2.93[74]
74 34 "Diary"
"Günlük"
Andres Salaff ve Madeline Queripel 23 Temmuz 2012 (2012-07-23) (ABD)
12 Şubat 2013 (2013-02-12) (TR)
N/A 2.63[75]
75 35 "The Best VHS in the World"
"Dünyanın En İyi Kaseti"
Calvin Wong ve Toby Jones 30 Temmuz 2012 (2012-07-30) (ABD)
13 Şubat 2013 (2013-02-13) (TR)
1009-079 2.78[76]
76 36 "Prankless"
"Şaka Yok"
Benton Connor ve Hilary Florido 6 Ağustos 2012 (2012-08-06) (ABD)
4 Şubat 2013 (2013-02-04) (TR)
N/A 2.93[77]
77 37 "Death Bear"
"Ölüm Ayısı"
Sean Szeles ve Kat Morris 13 Ağustos 2012 (2012-08-13) (ABD)
12 Şubat 2013 (2013-02-12) (TR)
1009-077 2.80[78]
78 38 "Fuzzy Dice"
"Pelüş Zar"
Andres Salaff ve Madeline Queripel 20 Ağustos 2012 (2012-08-20) (ABD)
14 Şubat 2013 (2013-02-14) (TR)
1009-080 2.63[79]
79 39 "Sugar Rush"
"Fazla Şeker"
Benton Connor ve Hilary Florido 27 Ağustos 2012 (2012-08-27) (ABD)
27 Mayıs 2013 (2013-05-27) (TR)
1009-069 2.70[80]
80 40 "Bad Kiss"
"Ağız Kokusu"
Sean Szeles ve Kat Morris 3 Eylül 2012 (2012-09-03) (ABD)
14 Şubat 2013 (2013-02-14) (TR)
N/A 2.17[81]

4. Sezon (2012-2013)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Senarist Orijinal yayın tarihi[82] Ürün kodu[83] ABD izleyicisi
(milyon)
81
82
1
2
"Exit 9B"
"Çıkış 9B"
Calvin Wong, Toby Jones, Andres Salaff & Madeline Queripel 1 Ekim 2012 (2012-10-01) (ABD)
1 Ekim 2013 (2013-10-01) (TR)
TBA 3.05[84]
83 3 "Starter Pack"
"Başlangıç Paketi"
Benton Connor & Hilary Florido 8 Ekim 2012 (2012-10-08) (ABD)
3 Ekim 2013 (2013-10-03) (TR)
TBA 1.86[84]
84
85
4
5
"Terror Tales of the Park II"
"Parkın Korku Hikayeleri II"
Benton Connor, Hilary Florido Sean Szeles & Kat Morris 15 Ekim 2012 (2012-10-15) (ABD)
1 Nisan 2015 (2015-04-01) (TR)
TBA 3.11[84]
86 6 "Pie Contest"
"Turta Yarışması"
Sarah Oleksyk & Hellen Jo 22 Ekim 2012 (2012-10-22) (ABD)
2 Ekim 2013 (2013-10-02) (TR)
TBA 2.62[84]
87 7 "150 Piece Kit"
"150 Parçalık Set"
Calvin Wong & Toby Jones 29 Ekim 2012 (2012-10-29) (ABD)
2 Ekim 2013 (2013-10-02) (TR)
TBA 2.11[84]
88 8 "Bald Spot"
"Kel Nokta"
Andres Salaff & Madeline Queripel 12 Kasım 2012 (2012-11-12) (ABD)
3 Ekim 2013 (2013-10-03) (TR)
TBA 2.61[84]
89 9 "Guy's Night"
"Erkekler Gecesi"
Sean Szeles & Kat Morris 19 Kasım 2012 (2012-11-19) (ABD)
4 Ekim 2013 (2013-10-04) (TR)
TBA 2.46[84]
90 10 "One Pull Up"
"Tek Bir Barfiks"
Sarah Oleksyk & Hellen Jo 26 Kasım 2012 (2012-11-26) (ABD)
4 Ekim 2013 (2013-10-04) (TR)
TBA 2.14[84]
91
92
11
12
"The Christmas Special"
"Yılbaşı Özel Bölümü"
Sean Szeles & Kat Morris 3 Aralık 2012 (2012-12-03) (ABD)
6 Ekim 2013 (2013-10-06) (TR)
TBA N/A
93 13 "T.G.I. Tuesday"
"Tanrıya Şükür Salı Oldu"
Sean Szeles & Kat Morris 7 Ocak 2013 (2013-01-07) (ABD)
5 Ekim 2013 (2013-10-05) (TR)
TBA N/A
94 14 "Firework Run"
"Havai Fişek"
Sean Szeles & Kat Morris 14 Ocak 2013 (2013-01-14) (ABD)
5 Ekim 2013 (2013-10-05) (TR)
TBA N/A
95 15 "The Longest Weekend"
"En Uzun Hafta Sonu"
Sean Szeles & Kat Morris 21 Ocak 2013 (2013-01-21) (ABD)
7 Ekim 2013 (2013-10-07) (TR)
TBA N/A
96 16 "Sandwich of Death"
"Ölüm Sandviçi"
Sean Szeles & Kat Morris 28 Ocak 2013 (2013-01-28) (ABD)
8 Ekim 2013 (2013-10-08) (TR)
TBA N/A
97 17 "Ace Balthazar Lives"
"Ace Balthazar Yaşıyor"
Sean Szeles & Kat Morris 4 Şubat 2013 (2013-02-04) (ABD)
8 Ekim 2013 (2013-10-08) (TR)
TBA N/A
98 18 "Do or Diaper"
"Ya Öp Ya Bez Tak"
Sean Szeles & Kat Morris 11 Şubat 2013 (2013-02-11) (ABD)
9 Ekim 2013 (2013-10-09) (TR)
TBA N/A
99 19 "Quips"
"Quips"
Sean Szeles & Kat Morris 18 Şubat 2013 (2013-02-18) (ABD)
9 Ekim 2013 (2013-10-09) (TR)
TBA N/A
100 20 "Caveman"
"Mağara Adamı"
Sean Szeles & Kat Morris 25 Şubat 2013 (2013-02-25) (ABD)
2 Aralık 2013 (2013-12-02) (TR)
TBA TBD
101 21 "That's My Television"
"Benim Televizyonum"
Sean Szeles & Kat Morris 4 Mart 2013 (2013-03-04) (ABD)
2 Aralık 2013 (2013-12-02) (TR)
TBA N/A
102 22 "A Bunch of Grown Geese"
"Bir Sürü Büyümüş Kaz"
Sean Szeles & Kat Morris 25 Mart 2013 (2013-03-25) (ABD)
7 Ekim 2013 (2013-10-07) (TR)
TBA N/A
103 23 "Fool Me Twice"
"Kandır Bakalım"
Sean Szeles & Kat Morris 1 Nisan 2013 (2013-04-01) (ABD)
11 Aralık 2013 (2013-12-11) (TR)
TBA N/A
104 24 "Limousine Lunchtime"
"Limuzinde Yemek"
Sean Szeles & Kat Morris 8 Nisan 2013 (2013-04-08) (ABD)
3 Aralık 2013 (2013-12-03) (TR)
TBA N/A
105 25 "Picking Up Margaret"
"Margaret'ı Alırken"
Sean Szeles & Kat Morris 15 Nisan 2013 (2013-04-15) (ABD)
3 Aralık 2013 (2013-12-03) (TR)
TBA N/A
106 26 "K.I.L.I.T. Radio"
"K.I.L.I.T. Radyo"
Sean Szeles & Kat Morris 22 Nisan 2013 (2013-04-22) (ABD)
4 Aralık 2013 (2013-12-04) (TR)
TBA N/A
107 27 "Carter and Briggs"
"Carter ve Briggs"
Sean Szeles & Kat Morris 29 Nisan 2013 (2013-04-29) (ABD)
4 Aralık 2013 (2013-12-04) (TR)
TBA N/A
108 28 "Skips' Stress"
"Skips'in Stresi"
Sean Szeles & Kat Morris 13 Mayıs 2013 (2013-05-13) (ABD)
5 Aralık 2013 (2013-12-05) (TR)
TBA TBD
109 29 "Cool Cubed" Sean Szeles & Kat Morris 20 Mayıs 2013 (2013-05-20) (ABD)
Yasak Bölüm (Yasak Bölüm) (TR)
TBA TBD
110 30 "Trailer Trashed"
"Hurda Karavan"
Sean Szeles & Kat Morris 27 Mayıs 2013 (2013-05-27) (ABD)
5 Aralık 2013 (2013-12-05) (TR)
TBA TBD
111 31 "Meteor Moves"
"Meteor Yağmuru"
Sean Szeles & Kat Morris 10 Haziran 2013 (2013-06-10) (ABD)
6 Aralık 2013 (2013-12-06) (TR)
TBA N/A
112 32 "Family BBQ"
"Aile Yemeği"
Sean Szeles & Kat Morris 17 Haziran 2013 (2013-06-17) (ABD)
10 Aralık 2013 (2013-12-10) (TR)
TBA N/A
113 33 "The Last Laserdisc Player"
"Son Lazerdisk Oynatıcı"
Sean Szeles & Kat Morris 24 Haziran 2013 (2013-06-24) (ABD)
9 Aralık 2013 (2013-12-09) (TR)
TBA N/A
114 34 "Country Club"
"Golf Kulübü"
Sean Szeles & Kat Morris 1 Temmuz 2013 (2013-07-01) (ABD)
9 Aralık 2013 (2013-12-09) (TR)
TBA N/A
115 35 "Blind Trust"
"Güven Sorunu"
Sean Szeles & Kat Morris 8 Temmuz 2013 (2013-07-08) (ABD)
12 Aralık 2013 (2013-12-12) (TR)
TBA N/A
116 36 "World's Best Boss"
"Dünyanın En İyi Patronu"
Sean Szeles & Kat Morris 15 Temmuz 2013 (2013-07-15) (ABD)
10 Aralık 2013 (2013-12-10) (TR)
TBA N/A
117 37 "Last Meal"
"Son Yemek"
Sean Szeles & Kat Morris 22 Temmuz 2013 (2013-07-22) (ABD)
11 Aralık 2013 (2013-12-11) (TR)
TBA N/A
118 38 "Sleep Fighter"
"Uyku Savaşçısı"
Sean Szeles & Kat Morris 29 Temmuz 2013 (2013-07-29) (ABD)
13 Aralık 2013 (2013-12-13) (TR)
TBA N/A
119 39 "Party Re-Pete"
"Parti Zamanı"
Sean Szeles & Kat Morris 5 Ağustos 2013 (2013-08-05) (ABD)
13 Aralık 2013 (2013-12-13) (TR)
TBA TBD
120 40 "Steak Me Amadeus"
"Amadeus Restoranı"
Sean Szeles & Kat Morris 12 Ağustos 2013 (2013-08-12) (ABD)
12 Aralık 2013 (2013-12-12) (TR)
TBA TBD

5. Sezon (2013-2014)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Senarist Orijinal yayın tarihi[85][86] Ürün kodu[87] ABD izleyicisi
(milyon)
121 1 "Laundry Woes"
"Çamaşır Derdi"
Hilary Florido & Madeline Queripel 2 Eylül 2013 (2013-09-02) (ABD)
2 Haziran 2014 (2014-06-02) (TR)
1017-123 2.12[84]
122 2 "Silver Dude"
"Gümüş Adam"
Sarah Oleksyk & Owen Dennis 2 Eylül 2013 (2013-09-02) (ABD)
4 Haziran 2014 (2014-06-04) (TR)
1017-130 2.12[84]
123 3 "Benson's Car"
"Benson'ın Arabası"
Calvin Wong & Minty Lewis 9 Eylül 2013 (2013-09-09) (ABD)
2 Haziran 2014 (2014-06-02) (TR)
2.10[84]
124 4 "Every Meat Burritos"
"Çok Etli Gözleme"
Owen Dennis & Sarah Oleksyk 16 Eylül 2013 (2013-09-16) (ABD)
3 Haziran 2014 (2014-06-03) (TR)
2.46[84]
125 5 "Wall Buddy"
"Duvar Arkadaşı"
Calvin Wong & Minty Lewis 23 Eylül 2013 (2013-09-23) (ABD)
3 Haziran 2014 (2014-06-03) (TR)
2.10[84]
126 6 "A Skips in Time"
"Skips'in Zaman Yolculuğu"
Calvin Wong & Toby Jones 30 Eylül 2013 (2013-09-30) (ABD)
5 Haziran 2014 (2014-06-05) (TR)
1.92[84]
127 7 "Survival Skills"
"Hayatta Kalma Sanatı"
Minty Lewis 14 Ekim 2013 (2013-10-14) (ABD)
6 Haziran 2014 (2014-06-06) (TR)
1.87[84]
128
129
8
9
"Terror Tales of the Park III"
"Parkta Terör Masalları III"
Calvin Wong, Toby Jones, Benton Connor & Andres Salaff 21 Ekim 2013 (2013-10-21) (ABD)
1 Nisan 2015 (2015-04-01) (TR)
2.29[84]
130 10 "Tants"
"Pantolon Masa"
Hilary Florido & Madeline Queripel 4 Kasım 2013 (2013-11-04) (ABD)
6 Haziran 2014 (2014-06-06) (TR)
2.07[84]
131 11 "Bank Shot"
"Pota Atışı"
Owen Dennis & Sarah Olekysk 11 Kasım 2013 (2013-11-11) (ABD)
9 Haziran 2014 (2014-06-09) (TR)
1.99[84]
132 12 "Power Tower"
"Güç Kulesi"
Benton Connor & Andress Salaff 18 Kasım 2013 (2013-11-18) (ABD)
9 Haziran 2014 (2014-06-09) (TR)
2.09[84]
133
134
13
14
"The Thanksgiving Special" Calvin Wong, Toby Jones, Benton Connor & Andres Salaff 25 Kasım 2013 (2013-11-25) (ABD)
Yasak Bölüm (Yasak Bölüm) (TR)
3.09[84]
135 15 "The Heart of a Stuntman"
"Dublorün Kalbi"
Calvin Wong & Minty Lewis 2 Aralık 2013 (2013-12-02) (ABD)
10 Haziran 2014 (2014-06-10) (TR)
1017-137 2.03[84]
136 16 "New Year's Kiss" Hilary Florido & Madeline Queripel 31 Aralık 2013 (2013-12-31) (ABD)
Yasak Bölüm (Yasak Bölüm) (TR)
1017-128 1.84[84]
137 17 "Dodge This"
"Yakartop"
Benton Connor & Andres Salaff 13 Ocak 2014 (2014-01-13) (ABD)
5 Haziran 2014 (2014-06-05) (TR)
2.05[84]
138 18 "Portable Toilet"
"Portatif Tuvalet"
Tony Jones & Owen Dennis 27 Ocak 2014 (2014-01-27) (ABD)
10 Haziran 2014 (2014-06-10) (TR)
1.89[84]
139 19 "The Postcard"
"Kartpostal"
Hilary Florido & Madeline Queripel 10 Şubat 2014 (2014-02-10) (ABD)
4 Aralık 2014 (2014-12-04) (TR)
1.89[84]
140 20 "Rigby in the Sky with Burrito"
"Rigby'nin Gökyüzü Atlayışı"
Hilary Florido & Madeline Queripel 24 Şubat 2014 (2014-02-24) (ABD)
11 Haziran 2014 (2014-06-11) (TR)
1.85[84]
141 21 "Journey to the Bottom of the Crash Pit"
"Çukurun Dibine Seyahat"
Benton Connor & Sarah Oleksyk 3 Mart 2014 (2014-03-03) (ABD)
11 Haziran 2014 (2014-06-11) (TR)
1.48[84]
142 22 "Saving Time"
"Yaz Saati Uygulaması"
Andres Salaff & Ryan Pequin 10 Mart 2014 (2014-03-10) (ABD)
7 Aralık 2014 (2014-12-07) (TR)
1.86[84]
143 23 "Guitar of Rock"
"Rockın Gitarı"
Andres Salaff & Ryan Pequin 17 Mart 2014 (2014-03-17) (ABD)
1 Aralık 2014 (2014-12-01) (TR)
2.05[84]
144
145
24
25
"Skips' Story"
"Skips'in Hikayesi"
Calvin Wong & Minty Lewis 14 Nisan 2014 (2014-04-14) (ABD)
7 Aralık 2014 (2014-12-07) (TR)
1017-147 2.78[84]
146 26 "Return of Mordecai and the Rigbys"
"Mordecai ve Rigby'nin Dönüşü"
Calvin Wong & Minty Lewis 21 Nisan 2014 (2014-04-21) (ABD)
2 Aralık 2014 (2014-12-02) (TR)
1017-142 2.67[84]
147 27 "Bad Portrait"
"Kötü Portre"
Owen Dennis & Toby Jones 28 Nisan 2014 (2014-04-28) (ABD)
3 Aralık 2014 (2014-12-03) (TR)
1.96[84]
148 28 "Video 101"
"Video 101"
Benton Connor & Sarah Oleksyk 5 Mayıs 2014 (2014-05-05) (ABD)
5 Aralık 2014 (2014-12-05) (TR)
2.14[84]
149 29 "I Like You Hi"
"Merhaba Senden Hoşlanıyorum"
Toby Jones & Owen Dennis 12 Mayıs 2014 (2014-05-12) (ABD)
10 Aralık 2014 (2014-12-10) (TR)
TBA[84]
150 30 "Play Date"
"Randevu"
Hilary Florido & Madeline Queripel 5 Haziran 2014 (2014-06-05) (ABD)
11 Aralık 2014 (2014-12-11) (TR)
2.12[84]
151 31 "Expert or Liar"
"Uzman mısın Yalancı mı?"
Benton Connor & Sarah Oleksyk 12 Haziran 2014 (2014-06-12) (ABD)
12 Aralık 2014 (2014-12-12) (TR)
1.73[84]
152 32 "Catching the Wave"
"Dalgayı Yakalamak"
Calvin Wong & Minty Lewis 19 Haziran 2014 (2014-06-19) (ABD)
20 Aralık 2014 (2014-12-20) (TR)
1017-157 1.86[84]
153 33 "Gold Watch"
"Altın Saat"
Andres Salaff & Ryan Pequin 26 Haziran 2014 (2014-06-26) (ABD)
13 Aralık 2014 (2014-12-13) (TR)
2.11[84]
154 34 "Paint Job"
"Boya İşi"
Toby Jones & Owen Dennis 3 Temmuz 2014 (2014-07-03) (ABD)
14 Aralık 2014 (2014-12-14) (TR)
1.90[84]
155 35 "Take the Cake"
"Pastayı Al"
Hilary Florido & Madeline Queripel 10 Temmuz 2014 (2014-07-10) (ABD)
18 Aralık 2014 (2014-12-18) (TR)
2.18[84]
156 36 "Skips in the Saddle"
"Skips'in Randevusu"
Benton Connor & Sarah Oleksyk 19 Haziran 2014 (2014-06-19) (ABD)
14 Aralık 2014 (2014-12-14) (TR)
1.68[84]
157 37 "Thomas Fights Back"
"Thomas'ın Mücadelesi"
Andres Salaff & Ryan Pequin 24 Haziran 2014 (2014-06-24) (ABD)
22 Aralık 2014 (2014-12-22) (TR)
2.000[84]
158 38 "Bachelor Party! Zingo!!"
"Bekarlığa Veda Partisi! Zingo!!"
Toby Jones & Owen Dennis 31 Haziran 2014 (2014-06-31) (ABD)
20 Aralık 2014 (2014-12-20) (TR)
1.89[84]
159 39 "Tent Trouble"
"Çadır Sorunu"
Hilary Florido & Madeline Queripel 7 Ağustos 2014 (2014-08-07) (ABD)
26 Aralık 2014 (2014-12-26) (TR)
1.79[84]
160 40 "Real Date"
"Gerçek Randevu"
Calvin Wong & Minty Lewis 14 Ağustos 2014 (2014-08-14) (ABD)
24 Aralık 2014 (2014-12-24) (TR)
1017-158 1.85[84]

6. Sezon (2014-2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Senarist Orijinal yayın tarihi[88] Ürün kodu[89] ABD izleyicisi
(milyon)
161 1 "Maxin' and Relaxin'"
"Yükselme ve Rahatlama"
Calvin Wong & Ryan Pequin 9 Ekim 2014 (2014-10-09) (ABD)
2 Mart 2015 (2015-03-02) (TR)
1029-163 2.19[84]
162 2 "New Bro on Campus"
"Kampüsteki Yeni Kardeş"
Benton Connor and Madeline Queripel 16 Ekim 2014 (2014-10-16) (ABD)
3 Mart 2015 (2015-03-03) (TR)
2.24[84]
163 3 "Daddy Issues"
"Baba Meselesi"
Benton Connor & Sarah Oleksyk 23 Ekim 2014 (2014-10-23) (ABD)
4 Mart 2015 (2015-03-04) (TR)
1.71[84]
164
165
4
5
"Terror Tales of the Park IV" Toby Jones, Owen Dennis, Sarah Oleksyk & Minty Lewis 29 Ekim 2014 (2014-10-29) (ABD) 1029-161
1029-162
1.73[84]
166 6 "The End of Muscle Man"
"Kas Adam'ın Sonu"
Minty Lewis & Sarah Oleksyk 30 Ekim 2014 (2014-10-30) (ABD)
6 Mart 2015 (2015-03-06) (TR)
1.38[84]
167 7 "Lift with Your Back"
"Sırtınla Kaldır"
Toby Jones & Owen Dennis 6 Kasım 2014 (2014-11-06) (ABD)
5 Mart 2015 (2015-03-05) (TR)
1.71[84]
168 8 "Eileen Flat Screen"
"Eileen Düz Ekran"
Minty Lewis & Sarah Oleksyk 11 Kasım 2014 (2014-11-11) (ABD)
11 Mart 2015 (2015-03-11) (TR)
1.60[84]
169
170
9
10
"The Real Thomas: An Intern Special"
"Gerçek Thomas"
Calvin Wong & Ryan Pequin 20 Kasım 2014 (2014-11-20) (ABD)
1 Nisan 2015 (2015-04-01) (TR)
1.71[84]
171 11 "The White Elephant Gift Exchange"
"Beyaz Fil Hediye Değişimi"
Benton Connor & Madeline Queripel 4 Aralık 2014 (2014-12-04) (ABD)
9 Mart 2015 (2015-03-09) (TR)
2.12[84]
172 12 "Merry Christmas Mordecai"
"Mutlu Noeller Mordecai"
Benton Connor & Madeline Queripel 4 Aralık 2014 (2014-12-04) (ABD)
12 Mart 2015 (2015-03-12) (TR)
2.12[84]
173 13 "Sad Sax"
"Üzgün Saksafon"
Ryan Pequin 8 Ocak 2015 (2015-01-08) (ABD)
16 Mart 2015 (2015-03-16) (TR)
1.85[84]
174 14 "Park Managers' Lunch"
"Park Müdürleri Yemeği"
Toby Jones & Owen Dennis 15 Ocak 2015 (2015-01-15) (ABD)
10 Mart 2015 (2015-03-10) (TR)
1.84[90]
175 15 "Mordecai and Rigby Down Under"
"Mordecai ve Rigby Avustralya'da"
Calvin Wong & Casey Crowe 22 Ocak 2015 (2015-01-22) (ABD)
13 Mart 2015 (2015-03-13) (TR)
1029-174 1.88[84]
176 16 "Married and Broke"
"Evli ve Beş Parasız"
Toby Jones & Owen Dennis 29 Ocak 2015 (2015-01-29) (ABD)
17 Mart 2015 (2015-03-17) (TR)
1.80[84]
177 17 "I See Turtles"
"Kaplumbağaları Görüyorum"
Benton Connor & Madeline Queripel 5 Şubat 2015 (2015-02-05) (ABD)
8 Aralık 2015 (2015-12-08) (TR)
1.72[84]
178 18 "Format Wars II"
"Format Savaşları II"
Calvin Wong & Casey Crowe 12 Şubat 2015 (2015-02-12) (ABD)
9 Aralık 2015 (2015-12-09) (TR)
1.67[84]
179 19 "Happy Birthday Song Contest"
"Doğum Günü Şarkı Yarışması"
Minty Lewis & Sarah Oleksyk 19 Şubat 2015 (2015-02-19) (ABD)
7 Aralık 2015 (2015-12-07) (TR)
2.08[84]
180 20 "Benson's Suit"
"Benson'ın Takımı"
Ryan Pequin 26 Şubat 2015 (2015-02-26) (ABD)
10 Aralık 2015 (2015-12-10) (TR)
1.86[84]
181 21 "Gamers Never Say Die"
"Oyuncular Asla Pes Etmez"
Toby Jones & Owen Dennis 5 Mart 2015 (2015-03-05) (ABD)
11 Aralık 2015 (2015-12-11) (TR)
1.73[84]
182 22 "1000th Copper Flight Party"
"Helikopterin 1000. Uçuş Partisi"
Minty Lewis 12 Mart 2015 (2015-03-12) (ABD)
14 Aralık 2015 (2015-12-14) (TR)
1.66[84]
183 23 "Party Horse"
"Parti Atı"
Benton Connor & Madeline Queripel 19 Mart 2015 (2015-03-19) (ABD)
15 Aralık 2015 (2015-12-15) (TR)
1.49[91]
184 24 "Men in Uniform"
"Üniformalı Adamlar"
Calvin Wong & Casey Crowe 26 Mart 2015 (2015-03-26) (ABD)
16 Aralık 2015 (2015-12-16) (TR)
1.95[84]
185 25 "Garage Door"
"Garaj Kapısı"
Benton Connor & Madeline Queripel 2 Nisan 2015 (2015-04-02) (ABD)
22 Aralık 2015 (2015-12-22) (TR)
1.63[84]
186
187
26
27
"Brilliant Century Duck Crisis Special"
"(Bölümün Türkçe başlığı yoktur.)"
Toby Jones & Owen Dennis 9 Nisan 2015 (2015-04-09) (ABD)
25 Aralık 2015 (2015-12-25) (TR)
1.99[84]
188 28 "Not Great Double Date"
"Hoş Olmayan İkili Buluşma"
Toby Jones & Owen Dennis 22 Haziran 2015 (2015-06-22) (ABD)
18 Aralık 2015 (2015-12-18) (TR)
1.66[84]
189 29 "Death Kwon Do-Livery" Calvin Wong & Casey Crowe 23 Haziran 2015 (2015-06-23) (ABD) 1.70[84]
190 30 "Lunch Break"
"Yemek Molası"
Minty Lewis & Ryan Pequin 24 Haziran 2015 (2015-06-24) (ABD)
24 Aralık 2015 (2015-12-24) (TR)
1.60[84]
191 31 "Dumped at the Altar"
"Mihrapta Terk"
Minty Lewis & Ryan Pequin 25 Haziran 2015 (2015-06-25) (ABD)
21 Aralık 2015 (2015-12-21) (TR)
1.59[84]

7. Sezon (2015-2016)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
192 1 "Dumptown U.S.A."
"Terk Edilenler Şehri"
Benton Connor & Sam Spina 26 Haziran 2015 (2015-06-26) (ABD)
4 Mayıs 2016 (2016-05-04) (TR)
TBA 1.29[92]
193 2 "The Parkie Awards"
"Park Ödülleri"
Madeline Queripel & Alex Cline 6 Ağustos 2015 (2015-08-06) (ABD)
5 Mayıs 2016 (2016-05-05) (TR)
TBA 1.60[93]
194 3 "The Lunch Club"
"Yemek Kulübü"
Calvin Wong & Casey Crowe 13 Ağustos 2015 (2015-08-13) (ABD)
6 Mayıs 2016 (2016-05-06) (TR)
TBA 1.55[94]
195 4 "Local News Legends"
"Yerel Haber Efsaneleri"
Madeline Queripel & Alex Cline 20 Ağustos 2015 (2015-08-20) (ABD)
9 Mayıs 2016 (2016-05-09) (TR)
TBA 1.49[95]
196
197
5
6
"The Dome Experiment Special" Toby Jones, Owen Dennis, Minty Lewis & Ryan Pequin 27 Ağustos 2015 (2015-08-27) (ABD) TBA 1.60[96]
198 7 "Birthday Gift"
"Doğum Günü Hediyesi"
Benton Connor & Sam Spina 3 Eylül 2015 (2015-09-03) (ABD)
10 Mayıs 2016 (2016-05-10) (TR)
TBA 1.43[97]
199 8 "Cat Videos"
"Kedi Videoları"
Calvin Wong & Casey Crowe 10 Eylül 2015 (2015-09-10) (ABD)
11 Mayıs 2016 (2016-05-11) (TR)
TBA 1.31[98]
200 9 "Struck by Lightning"
"Yıldırım Çarpması"
Toby Jones & Owen Dennis 17 Eylül 2015 (2015-09-17) (ABD)
12 Mayıs 2016 (2016-05-12) (TR)
TBA 1.39[99]
201
202
10
11
"Terror Tales of the Park V"
"Parkın Korku Hikayeleri V"
Toby Jones, Owen Dennis, Ryan Pequin & Minty Lewis 29 Ekim 2015 (2015-10-29) (ABD)
2-3 Mayıs 2016 (2-3 Mayıs 2016) (TR)
TBA 1.31[100]
203 12 "The Return of Party Horse"
"Parti Atı'nın Dönüşü"
Minty Lewis & Ryan Pequin 9 Kasım 2015 (2015-11-09) (ABD)
13 Mayıs 2016 (2016-05-13) (TR)
TBA 1.03[101]
204 13 "Sleep Cycle"
"Uyku Döngüsü"
Madeline Queripel & Alex Cline 10 Kasım 2015 (2015-11-10) (ABD)
16 Mayıs 2016 (2016-05-16) (TR)
TBA 1.32[102]
205 14 "Just Friends"
"Arkadaşlık"
Calvin Wong & Casey Crowe 11 Kasım 2015 (2015-11-11) (ABD)
17 Mayıs 2016 (2016-05-17) (TR)
TBA 1.26[103]
206 15 "Benson's Pig"
"Benson'ın Domuzu"
Benton Connor & Sam Spina 12 Kasım 2015 (2015-11-12) (ABD)
18 Mayıs 2016 (2016-05-18) (TR)
TBA 1.16[104]
207 16 "The Eileen Plan"
"Eileen'in Planı"
Minty Lewis & Ryan Pequin 13 Kasım 2015 (2015-11-13) (ABD)
20 Mayıs 2016 (2016-05-20) (TR)
TBA 1.13[105]
208 17 "Hello China"
"Merhaba Çin"
Toby Jones & Owen Dennis 30 Kasım 2015 (2015-11-30) (ABD)
19 Mayıs 2016 (2016-05-19) (TR)
TBA 1.25[106]
209 18 "Crazy Fake Plan"
"Çılgın Sahte Plan"
Madeline Queripel & Alex Cline 1 Aralık 2015 (2015-12-01) (ABD)
24 Mayıs 2016 (2016-05-24) (TR)
TBA 1.25[107]
210 19 "Win That Prize"
"O Ödülü Kazan"
Calvin Wong & Casey Crowe 2 Aralık 2015 (2015-12-02) (ABD)
25 Mayıs 2016 (2016-05-25) (TR)
TBA 1.16[108]
211 20 "Snow Tubing"
"Bot Kayağı"
Benton Connor & Sam Spina 3 Aralık 2015 (2015-12-03) (ABD)
23 Mayıs 2016 (2016-05-23) (TR)
TBA 1.18[109]
212 21 "Chili Cook Off"
"Acılı Fasulye Yarışması"
Toby Jones & Owen Dennis 5 Mart 2016 (2016-03-05) (ABD)
5 Eylül 2016 (2016-09-05) (TR)
TBA 1.08[110]
213 22 "Donut Factory Holiday"
"Çörek Fabrikası Tatili"
Ryan Pequin & Nathan Bulmer 12 Mart 2016 (2016-03-12) (ABD)
6 Eylül 2016 (2016-09-06) (TR)
TBA 1.02[111]
214 23 "Gymblonski"
"Gymblonski"
Benton Connor & Sam Spina 19 Mart 2016 (2016-03-19) (ABD)
7 Eylül 2016 (2016-09-07) (TR)
TBA 1.17[112]
215 24 "Guys Night 2"
"Erkekler Gecesi 2"
Madeline Queripel & Alex Cline 26 Mart 2016 (2016-03-26) (ABD)
8 Eylül 2016 (2016-09-08) (TR)
TBA 1.00[113]
216 25 "Gary's Synthesizer"
"Gary'nin Synthersizer'ı"
Owen Dennis & Casey Crowe 2 Nisan 2016 (2016-04-02) (ABD)
9 Eylül 2016 (2016-09-09) (TR)
TBA 1.00[114]
217 26 "California King"
"Kaliforniya Kralı"
Ryan Pequin 9 Nisan 2016 (2016-04-09) (ABD)
13 Eylül 2016 (2016-09-13) (TR)
TBA 1.10[115]
218 27 "Cube Bros"
"Küp Kardeşler"
Benton Connor & Sam Spina 16 Nisan 2016 (2016-04-16) (ABD)
14 Eylül 2016 (2016-09-14) (TR)
TBA 0.79[116]
219 28 "Maellard's Package"
"Maellard'ın Paketi"
Madeline Queripel & Alex Cline 23 Nisan 2016 (2016-04-23) (ABD)
15 Eylül 2016 (2016-09-15) (TR)
TBA 0.94[117]
220 29 "Rigby Goes to the Prom"
"Rigby Mezuniyet Balosunda"
Toby Jones & Owen Dennis 5 Mayıs 2016 (2016-05-05) (ABD)
12 Eylül 2016 (2016-09-12) (TR)
TBA 1.02[118]
221 30 "The Button"
"Düğme"
Toby Jones & Owen Dennis 12 Mayıs 2016 (2016-05-12) (ABD)
16 Eylül 2016 (2016-09-16) (TR)
TBA 1.40[119]
222 31 "Favorite Shirt"
"En Sevdiği Tişört"
Ryan Pequin 19 Mayıs 2016 (2016-05-19) (ABD)
19 Eylül 2016 (2016-09-19) (TR)
TBA 1.17[120]
223 32 "Marvolo the Wizard"
"Sihirbaz Marvolo"
Benton Connor & Sam Spina 26 Mayıs 2016 (2016-05-26) (ABD)
20 Eylül 2016 (2016-09-20) (TR)
TBA 1.35[121]
224 33 "Pops' Favorite Planet"
"Pops'ın En Sevdiği Gezegen"
Madeline Queripel & Alex Cline 2 Haziran 2016 (2016-06-02) (ABD)
21 Eylül 2016 (2016-09-21) (TR)
TBA 1.25[122]
225 34 "Pam I Am"
"Ben Pam"
Casey Crowe & Gideon Chase 2 Haziran 2016 (2016-06-02) (ABD)
22 Eylül 2016 (2016-09-22) (TR)
TBA 1.25[122]
226 35 "Lame Lockdown"
"Gereksiz Tecrit"
Benton Connor & Sam Spina 9 Haziran 2016 (2016-06-09) (ABD)
26 Eylül 2016 (2016-09-26) (TR)
TBA 1.02[123]
227 36 "VIP Members Only"
"Sadece Özel Üyeler"
Madeline Queripel & Alex Cline 16 Haziran 2016 (2016-06-16) (ABD)
27 Eylül 2016 (2016-09-27) (TR)
TBA 0.98[124]
228 37 "Deez Keys"
"O Anahtarlar"
Casey Crowe & Gideon Chase 23 Haziran 2016 (2016-06-23) (ABD)
28 Eylül 2016 (2016-09-28) (TR)
TBA 1.18[125]
229
230
38
39
"Rigby's Graduation Day Special"
"Rigby'nin Mezuniyet Özel Bölümü"
Toby Jones, Owen Dennis, Ryan Pequin & Minty Lewis 30 Haziran 2016 (2016-06-30) (ABD)
23 Eylül 2016 (2016-09-23) (TR)
TBA 1.10[126]

8. Sezon: In Space (2016-2017)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
231 1 "One Space Day at a Time"
"Uzayda Bir Gün"
Owen Dennis & Sean Glaze 26 Eylül 2016 (2016-09-26) (ABD)
6 Şubat 2017 (2017-02-06) (TR)
1043-234 1.14[127]
232 2 "Cool Bro Bots"
"Dost Robotlar"
Benton Connor & Sam Spina 26 Eylül 2016 (2016-09-26) (ABD)
7 Şubat 2017 (2017-02-07) (TR)
1043-235 1.14[127]
233 3 "Welcome to Space"
"Uzaya Hoş Geldin"
Madeline Queripel & Alex Cline 27 Eylül 2016 (2016-09-27) (ABD)
8 Şubat 2017 (2017-02-08) (TR)
1043-236 0.96[128]
234 4 "Space Creds"
"Uzay Kredisi"
Casey Crowe & Gideon Chase 27 Eylül 2016 (2016-09-27) (ABD)
9 Şubat 2017 (2017-02-09) (TR)
1043-237 0.96[128]
235 5 "Lost and Found"
"Kayıp Eşya"
Minty Lewis & Ryan Pequin 28 Eylül 2016 (2016-09-28) (ABD)
13 Şubat 2017 (2017-02-13) (TR)
1043-239 0.96[129]
236 6 "Ugly Moons"
"Eşek Şakası"
Benton Connor & Sam Spina 29 Eylül 2016 (2016-09-29) (ABD)
14 Şubat 2017 (2017-02-14) (TR)
1043-240 0.98[130]
237 7 "The Dream Warrior"
"Rüya Savaşçısı"
Madeline Queripel & Alex Cline 30 Eylül 2016 (2016-09-30) (ABD)
15 Şubat 2017 (2017-02-15) (TR)
1043-241 1.09[131]
238 8 "The Brain of Evil"
"Kötü Beyin"
Owen Dennis & Sean Glaze 3 Ekim 2016 (2016-10-03) (ABD)
10 Şubat 2017 (2017-02-10) (TR)
1043-238 0.82[132]
239 9 "Fries Night"
"Patates Gecesi"
Casey Crowe & Gideon Chase 4 Ekim 2016 (2016-10-04) (ABD)
16 Şubat 2017 (2017-02-16) (TR)
1043-242 0.95[133]
240 10 "Spacey McSpaceTree"
"Uzay Ağacı Spacey"
Benton Connor & Sam Spina 5 Ekim 2016 (2016-10-05) (ABD)
17 Şubat 2017 (2017-02-17) (TR)
1043-243 1.04[134]
241 11 "Can You Ear Me Now?"
"Beni Duyabiliyor musunuz?"
Madeline Queripel & Alex Cline 6 Ekim 2016 (2016-10-06) (ABD)
22 Şubat 2017 (2017-02-22) (TR)
1043-246 0.92[135]
242 12 "Stuck in an Elevator"
"Asansör Arızası"
Casey Crowe & Gideon Chase 7 Ekim 2016 (2016-10-07) (ABD)
23 Şubat 2017 (2017-02-23) (TR)
1043-247 0.95[136]
243 13 "The Space Race"
"Uzay Yarışı"
Owen Dennis & Sean Glaze 10 Ekim 2016 (2016-10-10) (ABD)
24 Şubat 2017 (2017-02-24) (TR)
1043-248 0.93[137]
244 14 "Operation Hear No Evil" Minty Lewis & Ryan Pequin 11 Ekim 2016 (2016-10-11) 1043-249 0.91[138]
245 15 "Space Escape" Benton Connor & Sam Spina 12 Ekim 2016 (2016-10-12) 1043-250 0.84[139]
246 16 "New Beds" Madeline Queripel & Alex Cline 13 Ekim 2016 (2016-10-13) 1043-251 1.15[140]
247 17 "Mordeby and Rigbecai" Casey Crowe & Gideon Chase 14 Ekim 2016 (2016-10-14) 1043-252 0.88[141]
248 18 "Alpha Dome" Owen Dennis & Sean Glaze 20 Ekim 2016 (2016-10-20) 1043-253 0.99[142]
249
250
19
20
"Terror Tales of the Park VI"
"Parkın Korku Hikayeleri VI"
Sean Glaze, Owen Dennis, Minty Lewis & Ryan Pequin 27 Ekim 2016 (2016-10-27) (ABD)
20-21 Şubat 2017 (20-21 Şubat 2017) (TR)
1043-244
1043-245
1.05[143]
251 21 "The Ice Tape" Madeline Queripel & Alex Cline 3 Kasım 2016 (2016-11-03) 1043-256 0.92[144]
252 22 "The Key to the Universe" Casey Crowe & Gideon Chase 10 Kasım 2016 (2016-11-10) 1043-257 1.02[145]
253 23 "No Train No Gain" Owen Dennis & Sean Glaze 17 Kasım 2016 (2016-11-17) 1043-258 0.99[146]
254
255
24
25
"Christmas in Space" Minty Lewis, Ryan Pequin, Benton Connor & Sam Spina 1 Aralık 2016 (2016-12-01) 1043-254A
1043-254B
0.92[147]
256 26 "Kill 'Em with Kindness" Minty Lewis & Ryan Pequin 14 Ocak 2017 (2017-01-14) 1043-259 1.08[148]
257 27 "Meet the Seer" Benton Connor & Sam Spina 14 Ocak 2017 (2017-01-14) 1043-260 1.08[148]
258 28 "Cheer Up Pops" Casey Crowe & Gideon Chase 16 Ocak 2017 (2017-01-16) 1043-261 1.33[149]
259
260
261
29
30
31
"A Regular Epic Final Battle" Madeline Queripel & Alex Cline (1. bölüm)
Minty Lewis, Ryan Pequin, Andres Salaff, Benton Connor
Owen Dennis, Madeline Queripel & Sam Spina (2. bölüm)
16 Ocak 2017 (2017-01-16) 1043-262
1043-264A
1043-264B
1.33 (1. bölüm)[149]
1.37 (2. bölüm)[149]

Film[değiştir | kaynağı değiştir]

Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi İzleyici
(milyon)
"Regular Show: The Movie"
"Sürekli Dizi: Film"
J. G. Quintel J. G. Quintel, Sean Szeles, Calvin Wong, Andres Salaff, Mike Roth, Benton Connor, John Infantino, Owen Dennis & Toby Jones 25 Kasım 2015 (2015-11-25) (ABD)
25 Aralık 2015 (2015-12-25) (TR)
2.17[150]
Mordecai ve Rigby, kötü bir voleybol koçundan dolayı evreni kurtarmak için zamanda yolculuk yaparlar.

Kısa bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

DVD kısa bölümü[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Başlık Senarist Orijinal yayın tarihi
1 "Mordecai and Rigby: Ringtoneers" J. G. Quintel 15 Nisan 2011 (2011-04-15)
Mordecai ve Rigby, gerçekten havalı bir melodi yapabildiklerini kanıtlamaya çalışırlar.

6. Sezon kısa bölümleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Başlık Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
1 "USA! USA!"
"ABD! ABD!"
Ryan Pequin & Owen Dennis 6 Temmuz 2015 (2015-07-06) (ABD)
17 Aralık 2015 (2015-12-17) (TR)
1029-185B
Mordecai ve Rigby, Benson'a diğer ülkeler hakkında bilgilerini göstermek için bunun hakkında rap yaparlar.
2 "Fun Run"
"Eğlenceli Koşu"
Sarah Oleksyk 1 Eylül 2015 (2015-09-01) (ABD)
17 Aralık 2015 (2015-12-17) (TR)
1029-185A
Pops, ülkenin karşısına kadar eğlenceli koşu yapar.
3 "OOOHH!!!"
"OOOHH!!!"
Ryan Pequin 1 Ekim 2015 (2015-10-01) (ABD)
17 Aralık 2015 (2015-12-17) (TR)
1029-185C
Mordecai ve Rigby, "OOOHH!!!" kutlamalarını yaparak dünya turu yaparlar.
4 "Break Time"
"Mola Zamanı"
Madeline Queripel 8 Ekim 2015 (2015-10-08) (ABD)
17 Aralık 2015 (2015-12-17) (TR)
1029-185D
Mordecai, Rigby, Kas Adam ve Çak Beşlik Hayalet, mola için Benson'a sorarlar ve onların molasını break dansı yaparak cevabını verir.

7. Sezon kısa bölümleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Başlık Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
1 "Ninja Shoes"
"Ninja Ayakkabıları"
Madeline Queripel 26 Mart 2016 (2016-03-26) (ABD)
14 Kasım 2016 (2016-11-14) (TR)
1035-222A
Mordecai ve Rigby, ninja ayakkabısı giyerek evden kaçmaya çalışırlar.
2 "Coming Soon"
"Pek Yakında"
Toby Jones 2 Nisan 2016 (2016-04-02) (ABD)
14 Kasım 2016 (2016-11-14) (TR)
1035-222B
Mordecai ve Rigby, film tanıtım seslerini taklit ederler.
3 "Sick Day"
"Hastalık İzni"
Owen Dennis 9 Nisan 2016 (2016-04-09) (ABD)
14 Kasım 2016 (2016-11-14) (TR)
1035-222C
Mordecai ve Rigby, izin gününde kaydıraktan kaymaya karar verirler.
4 "Pizza Pouch Drop"
"Kapalı Pizza Atlayışı"
Owen Dennis 16 Nisan 2016 (2016-04-16) (ABD)
14 Kasım 2016 (2016-11-14) (TR)
1035-222D
Mordecai ve Rigby, mükemmel pizza dilimi yapmak için çok çalışırlar.
5 "The 1973 Tetherball Championship Trophy"
"1973 Tetherbol Şampiyonluk Kupası"
Toby Jones 23 Nisan 2016 (2016-04-23) (ABD)
14 Kasım 2016 (2016-11-14) (TR)
1035-222E
Mordecai ve Rigby, eski bir tetherbol şampiyona kupasını kazanmayı denerler.

8. Sezon kısa bölümleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Başlık Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
1 "2001: A Nap Odyssey"
"2001: Uyku Destanı"
Ryan Pequin 23 Eylül 2016 (2016-09-23) (ABD)
8 Şubat 2017 (2017-02-08) (CN Türkiye Youtube kanalı)
1043-233A
Mordecai ve Rigby, yer çekimi devresini kapatıp eğlenirler.
2 "Time Loop"
"Zaman Döngüsü"
TBA 19 Aralık 2016 (2016-12-19) (ABD)
23 Şubat 2017 (2017-02-23) (CN Türkiye Youtube kanalı)
1043-233E
Ekip, zaman döngüsünde takılı kalır.
3 "Synth Buttons"
"Sentez Tuşları"
Owen Dennis 23 Aralık 2016 (2016-12-23) (ABD)
20 Şubat 2017 (2017-02-20) (CN Türkiye Youtube kanalı)
1043-233D
Mordecai ve Rigby, geminin köprüsünün aynı zamanda bir bireştirici olduğunu fark ederler.
4 "Robot Rap Battle"
"Robot Rap Mücadelesi"
TBA 26 Aralık 2016 (2016-12-26) (ABD)
13 Şubat 2017 (2017-02-13) (CN Türkiye Youtube kanalı)
1043-233B
Mordecai ve Rigby, 10. Yıllık Robot Rap Mücadelesi'ne katılırlar.
5 "Space Worm"
"Uzay Solucanı"
TBA 2 Ocak 2017 (2017-01-02) (ABD)
16 Şubat 2017 (2017-02-16) (CN Türkiye Youtube kanalı)
1043-233C
Mordecai ve Rigby, muhtaç bir uzay solucanı sürerler.

Kaynaklar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Regular Show Season 1 episodes". TV Guide. 21 Mayıs 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/6GmmN4NyN. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  2. ^ 1. sezon için ürün kodu kaynakları:
  3. ^ Seidman, Robert (8 Eylül 2010). "Monday Cable Ratings: Boise St. Vs. Va. Tech Dominates; 'The Closer & 'Rizzoli & Isles' Get Bigger & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 12 Eylül 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20100912132706/http://tvbythenumbers.com:80/2010/09/08/monday-cable-ratings-boise-st-vs-va-tech-dominates-the-closer-rizzoli-isles-get-bigger-much-more/62631. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  4. ^ Seidman, Robert (15 Eylül 2010). "Monday Cable Ratings: 'American Pickers' & 'Pawn Stars' Continue to Shine & Much More". 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529104137/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/09/15/monday-cable-ratings-american-pickers-pawn-stars-continue-to-shine-much-more/63370/. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  5. ^ Seidman, Robert (21 Eylül 2010). "Monday Cable Ratings: 'Saints–49ers' Dominate Monday; 'Pawn Stars' Still Holds Up OK Against Broadcast Originals & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 13 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160413152332/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/09/21/monday-cable-ratings-saints-49ers-dominate-monday-pawn-stars-still-holds-up-ok-against-broadcast-originals-much-more/64540/. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  6. ^ Gorman, Bill (28 Eylül 2010). "Monday Cable Ratings: 'Packer-Bears' Huge; 'WWE Raw,' 'Weeds,' 'The Big C,' 'Buried Life' & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529104256/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/09/28/monday-cable-ratings-packer-bears-go-large-wwe-raw-weeds-the-big-c-buried-life-much-more/65683/. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  7. ^ Seidman, Robert (5 Ekim 2010). "Monday Cable Ratings : Monday Night Football Down; 'Real Housewives of Atlanta' Premieres + 'WWE Raw,' 'Weeds' & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529104408/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/10/05/monday-cable-ratings-monday-night-football-down-real-housewives-of-atlanta-premieres-wwe-raw-weeds-the-big-c-much-more/66864/. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  8. ^ Gorman, Bill (12 Ekim 2010). "Monday Cable Ratings: Monday Night Football Up; 'Real Housewives of Atlanta,' 'American Pickers' Slip, MLB Playoffs & More". TV by the Numbers. Zap2it. 2 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151102171507/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/10/12/monday-cable-ratings-monday-night-football-up-%E2%80%98real-housewives-of-atlanta%E2%80%99-american-pickers-slip-mlb-playoffs-more/67795/. Erişim tarihi: 12 Ekim 2010. 
  9. ^ Seidman, Robert (19 Ekim 2010). "Monday Cable Ratings: Monday Night Football Plunges, But Still On Top + Yankees/Rangers, Pawn Stars, WWE RAW, Real Housewives of Atlanta & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529104559/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/10/19/monday-cable-ratings-monday-night-football-plunges-but-still-on-top-yankeesrangers-pawn-stars-wwe-raw-real-housewives-of-atlanta-much-more/68838/. Erişim tarihi: 20 Ekim 2010. 
  10. ^ Gorman, Bill (26 Ekim 2010). "Monday Cable Ratings: Monday Night Football Giant(s); Pawn Stars Way Up Real Housewives, WWE RAW, Weeds & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160305021300/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/10/26/monday-cable-ratings-monday-night-football-giants-pawn-stars-way-up-real-housewives-wwe-raw-weeds-much-more/69780/. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  11. ^ Seidman, Robert (2 Kasım 2010). "Monday Cable Ratings : Monday Night Football Leads; Weeds, The Big C, WWE Raw, NeNe Rise; Pawn Stars Falls & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529104848/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/02/monday-cable-ratings-monday-night-football-leads-weeds-the-big-c-wwe-raw-nene-rise-pawn-stars-falls-much-more/70626/. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  12. ^ Gorman, Bill (9 Kasım 2010). "Monday Cable Ratings : Monday Night Football Tops; WWE RAW, Weeds, Hoarders, Cake Boss & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529105121/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/09/monday-cable-ratings-monday-night-football-tops-wwe-raw-weeds-hoarders-cake-boss-much-more/71449/. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  13. ^ Seidman, Robert (16 Kasım 2010). "Monday Cable Ratings : Michael Vick Runs Over Redskins & Ratings + WWE RAW, Weeds, Hoarders, In Treatment & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529105244/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/16/monday-cable-ratings-michael-vick-runs-over-redskins-ratings-wwe-raw-weeds-hoarders-in-treatment-much-more/72423/. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  14. ^ Seidman, Robert (23 Kasım 2010). "Monday Cable Ratings : Monday Night Football Down, But Coasts to Victory + WWE RAW & More". TV by the Numbers. Zap2it. 31 Ocak 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20110131143811/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/23/monday-cable-ratings-monday-night-football-down-but-coasts-to-victory-wwe-raw-much-more/73288. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  15. ^ "Regular Show Season 2 episodes". TV Guide. 21 Mayıs 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/6GmulcFoJ. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  16. ^ 2. sezon için ürün kodu kaynakları:
  17. ^ "Regular Show Season 2 episodes". TV Guide. 21 Mayıs 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/6GmulcFoJ. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  18. ^ Seidman, Robert (11 Ocak 2011). "Monday Cable Ratings: Pretty Little Liars, Greek, Hoarders, Men of a Certain Age & More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529110202/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/01/11/monday-cable-ratings-pretty-little-liars-greek-hoarders-men-of-a-certain-age-more/79029/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  19. ^ Seidman, Robert (25 Ocak 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pretty Little Liars,' 'Being Human,' 'Pawn Stars' Rise; 'Skins' Falls & More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529110712/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/01/25/monday-cable-ratings-pretty-little-liars-being-human-pawn-stars-rise-skins-falls-more/80131/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  20. ^ Gorman, Bill (1 Şubat 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' Up Again; 'Pretty Little Liars' Steady; 'Being Human,' 'Skins' Fall & More". TV by the Numbers. Zap2it. 14 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160414181255/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/02/01/monday-cable-ratings-pawn-stars-up-again-pretty-little-liars-steady-being-human-skins-fall-more/81035/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  21. ^ Gorman, Bill (15 Şubat 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' Leads Again; 'Pretty Little Liars' Slips; 'Skins' Keeps Falling & More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529111201/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/02/15/monday-cable-ratings-pawn-stars-leads-again-pretty-little-liars-slips-skins-keeps-falling-more/82834/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  22. ^ Seidman, Robert (23 Şubat 2011). "Monday Cable Ratings: WWE Raw Leads Night; 'Pretty Little Liars,' 'Skins' Rises + 'Big Time Rush,' 'Being Human' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529111334/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/02/23/monday-cable-ratings-wwe-raw-leads-night-pretty-little-liars-skins-rises-big-time-rush-being-human-more/83568/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  23. ^ "Friday's Cable Ratings: 'Spartacus' Prequel Wraps on High Note". The Futon Critic. 28 Şubat 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/02/28/fridays-cable-ratings-spartacus-prequel-wraps-on-high-note-611121/cable_20110225/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  24. ^ Gorman, Bill (1 Mart 2011). "Monday Cable Ratings: 'WWE Raw' Leads Night; 'Skins,' 'Being Human' Rise + 'Pretty Little Liars,' 'Cake Boss' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529111439/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/03/01/monday-cable-ratings-wwe-raw-leads-night-skins-being-human-rise-pretty-little-liars-cake-boss-more/84108/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  25. ^ Seidman, Robert (8 Mart 2011). "Monday Cable Ratings: 'WWE Raw' Leads Night; 'Skins Drops; 'Stargate SGU' Returns + 'Greek' Finale, 'Pretty Little Liars' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 14 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160414181259/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/03/08/monday-cable-ratings-wwe-raw-leads-night-skins-dropsstargate-sgu-returns-greek-finale-pretty-little-liars-more/85038/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  26. ^ "Monday's Cable Ratings: Another Big Night for 'Pawn Stars'". The Futon Critic. 29 Mart 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/03/29/mondays-cable-ratings-another-big-night-for-pawn-stars-469513/cable_20110328/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  27. ^ Seidman, Robert (5 Nisan 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' & 'WWE RAW' Down Against B-Ball; + 'Being Human,' 'RJ Berger' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 14 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160414181300/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/04/05/monday-cable-ratings-wwe-raw-pawn-starsn-being-human-rj-berger-more-2/88408/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  28. ^ Gorman, Bill (12 Nisan 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' Leads Night; 'Kate Plus 8' Even; 'WWE RAW,' 'Being Human,' 'RJ Berger' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529111947/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/04/12/monday-cable-ratings-pawn-stars-leads-night-kate-plus-8-even-wwe-raw-being-human-rj-berger-more/89055/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  29. ^ "Monday's Cable Ratings: Another Monday, Another 'Pawn Stars' Win". The Futon Critic. 19 Nisan 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/04/19/mondays-cable-ratings-another-monday-another-pawn-stars-win-995100/cable_20110418/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  30. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Overpowers NBA Playoffs". The Futon Critic. 26 Nisan 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/04/26/mondays-cable-ratings-pawn-stars-overpowers-nba-playoffs-762112/cable_20110425/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  31. ^ "Monday's Cable Ratings: NBA Playoffs Continue Rise for TNT". The Futon Critic. 3 Mayıs 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/05/03/mondays-cable-ratings-nba-playoffs-continue-rise-for-tnt-874310/cable_20110502/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  32. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Stargate Universe' Signs Off With Season High". The Futon Critic. 10 Mayıs 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/05/10/mondays-cable-ratings-stargate-universe-signs-off-with-season-high-961214/cable_20110509/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  33. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw' Snags the Top Spot". The Futon Critic. 18 Mayıs 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/05/18/mondays-cable-ratings-wwe-raw-snags-the-top-spot-381003/cable_20110516/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  34. ^ "Monday's Cable Ratings: NBA Playoffs Hold Off 'WWE Raw'". The Futon Critic. 24 Mayıs 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/05/24/mondays-cable-ratings-nba-playoffs-hold-off-wwe-raw-490103/cable_20110523/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  35. ^ Gorman, Bill (1 Haziran 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' Tops Night; Plus 'WWE Raw,' 'Khloe & Lamar,' 'Real Housewives of NJ', 'Platinum Hit,' 'Breakout Kings' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304110300/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/06/01/monday-cable-ratings-pawn-stars-tops-night-plus-wwe-raw-khloe-lamar-real-housewives-of-nj-american-chopper-secret-life-more/94364/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  36. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Goes Untouched". The Futon Critic. 8 Haziran 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/06/08/mondays-cable-ratings-pawn-stars-goes-untouched-100510/cable_20110606/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  37. ^ "Monday's Cable Ratings: Still No Stopping History's 'Pawn Stars'". The Futon Critic. 15 Haziran 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/06/15/mondays-cable-ratings-still-no-stopping-historys-pawn-stars-776013/cable_20110613/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  38. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Tops Heated Race". The Futon Critic. 13 Temuuz 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/07/13/mondays-cable-ratings-pawn-stars-tops-heated-race-140215/cable_20110711/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  39. ^ "Monday's Cable Ratings: History's 'Pawn Stars' Holds Onto Crown". The Futon Critic. 19 Temmuz 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/07/19/mondays-cable-ratings-historys-pawn-stars-holds-onto-crown-493215/cable_20110718/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  40. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/07/27/mondays-cable-ratings-the-closer-stands-as-most-watched-794305/cable_20110725/
  41. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Takes Demos, 'The Closer' Wins Total Seyirci". The Futon Critic. 4 Ağustos 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/08/04/mondays-cable-ratings-pawn-stars-takes-demos-the-closer-wins-total-Seyirci-745510/cable_20110801/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  42. ^ "Regular Show Season 3 episodes". TV Guide. Mayıs 21, 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/6GmsP1jPi. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  43. ^ Sezon 3'ün prodüksiyon kodları için kaynaklar:
  44. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF' Holds Off 'Comedy Central Roast of Charlie Sheen'". The Futon Critic. Eylül 20, 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  45. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF' Keeps ESPN Unstoppable". The Futon Critic. Eylül 27, 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  46. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF' Gets It Done for ESPN". The Futon Critic. Ekim 4, 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/10/04/mondays-cable-ratings-mnf-gets-it-done-for-espn-866115/cable_20111003/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  47. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF' Posts Second Largest Audience of Season". The Futon Critic. Ekim 12, 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/10/12/mondays-cable-ratings-mnf-posts-second-largest-audience-of-season-770514/cable_20111010/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  48. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF' Goes Untouched for ESPN". The Futon Critic. Ekim 18, 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/10/18/mondays-cable-ratings-mnf-goes-untouched-for-espn-60211/cable_20111017/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  49. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF' Hit Season Low for ESPN". The Futon Critic. Ekim 25, 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/10/25/mondays-cable-ratings-mnf-hit-season-low-for-espn-161514/cable_20111024/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  50. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF' Dominates Once Again for ESPN". The Futon Critic. Kasım 8, 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/11/08/mondays-cable-ratings-mnf-dominates-once-again-for-espn-561012/cable_20111107/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  51. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF,' Packers Remain Unbeaten". The Futon Critic. Kasım 16, 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/11/16/mondays-cable-ratings-mnf-packers-remain-unbeaten-679514/cable_20111114/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  52. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF' Coasts to 11th Consecutive Victory". The Futon Critic. Kasım 22, 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/11/22/mondays-cable-ratings-mnf-coasts-to-11th-consecutive-victory-716424/cable_20111121/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  53. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Returns Strong for History". The Futon Critic. Kasım 30, 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/11/30/mondays-cable-ratings-pawn-stars-returns-strong-for-history-82014/cable_20111128/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  54. ^ "Monday's Cable Ratings: Rams/Seahawks Keep 'MNF' on Top for ESPN". The Futon Critic. Aralık 31, 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/12/31/mondays-cable-ratings-rams-seahawks-keep-mnf-on-top-for-espn-183000/cable_20111212/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  55. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars,' 'American Pickers' Still Big for History". The Futon Critic. Ocak 18, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/01/18/mondays-cable-ratings-pawn-stars-american-pickers-still-big-for-history-961115/cable_20120116/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  56. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Still Unstoppable for History". The Futon Critic. Ocak 24, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/01/24/mondays-cable-ratings-pawn-stars-still-unstoppable-for-history-586114/cable_20120123/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  57. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Leads the Pack Once Again". The Futon Critic. Şubat 1, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/02/01/mondays-cable-ratings-pawn-stars-leads-the-pack-once-again-568210/cable_20120130/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  58. ^ "Monday's Cable Ratings: Original 'Pawn Stars' Holds Off the Competition". The Futon Critic. Şubat 7, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/02/07/mondays-cable-ratings-original-pawn-stars-holds-off-the-competition-790514/cable_20120206/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  59. ^ "Monday's Cable Ratings: Another Week, Another 'Pawn Stars' Win". The Futon Critic. Şubat 14, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/02/14/mondays-cable-ratings-another-week-another-pawn-stars-win-466014/cable_20120213/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  60. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Extends Win Streak to Seven". The Futon Critic. Şubat 28, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/02/28/mondays-cable-ratings-pawn-stars-extends-win-streak-to-seven-551511/cable_20120227/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  61. ^ "Monday's Cable Ratings: No Stopping 'Pawn Stars' on History". The Futon Critic. Mart 6, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/03/06/mondays-cable-ratings-no-stopping-pawn-stars-on-history-665211/cable_20120305/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  62. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw' Keeps USA in Front". The Futon Critic. Mart 28, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/03/28/mondays-cable-ratings-wwe-raw-keeps-usa-in-front-856213/cable_20120326/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  63. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw' Tops Charts for Fourth Straight Week". The Futon Critic. Mart 3, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/04/03/mondays-cable-ratings-wwe-raw-tops-charts-for-fourth-straight-week-291213/cable_20120402/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  64. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Return Tops Charts". The Futon Critic. Mart 10, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/04/10/mondays-cable-ratings-pawn-stars-return-tops-charts-860013/cable_20120409/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  65. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Continues Its Reign". The Futon Critic. Mart 17, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/04/17/mondays-cable-ratings-pawn-stars-continues-its-reign-238411/cable_20120416/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  66. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw,' NBA Playoffs Lead Viewers, Demos". The Futon Critic. Mayıs 1, 2012. http://thefutoncritic.com/ratings/2012/05/01/mondays-cable-ratings-wwe-raw-nba-playoffs-lead-viewers-demos-475512/cable_20120430/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  67. ^ "Monday's Cable Ratings: TNT Rides NBA Playoffs to Victory". The Futon Critic. Mayıs 7, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2013/05/07/mondays-cable-ratings-tnt-rides-nba-playoffs-to-victory-573412/cable_20130506/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  68. ^ "Monday's Cable Ratings: TNT Hits NBA Postseason High With Lakers/Thunder". The Futon Critic. Mayıs 15, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/05/15/mondays-cable-ratings-tnt-hits-nba-postseason-high-with-lakers-thunder-676310/cable_20120514/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  69. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Hatfields & McCoys,' Heat/Celtics Big for History, ESPN". The Futon Critic. Mayıs 30, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/05/30/mondays-cable-ratings-hatfields-and-mccoys-heat-celtics-big-for-history-espn-267510/cable_20120528/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  70. ^ "Monday's Cable Ratings: Game 5 of Spurs/Thunder Puts TNT on Top". The Futon Critic. Haziran 5, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/06/05/mondays-cable-ratings-game-5-of-spurs-thunder-puts-tnt-on-top-72214/cable_20120604/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  71. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars,' 'WWE Raw' Top the Charts". The Futon Critic. Haziran 12, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/06/12/mondays-cable-ratings-pawn-stars-wwe-raw-top-the-charts-189013/cable_20120611/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  72. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars,' 'WWE Raw' Claim Top Spots". The Futon Critic. Haziran 20, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/06/20/mondays-cable-ratings-pawn-stars-wwe-raw-claim-top-spots-927421/cable_20120618/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  73. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars,' 'WWE Raw' Remain on Top". The Futon Critic. Haziran 26, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/06/26/mondays-cable-ratings-pawn-stars-wwe-raw-remain-on-top-671010/cable_20120625/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  74. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw' Wins Demo Crown, 'The Closer' Tops Viewers". The Futon Critic. Temmuz 17, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/07/17/mondays-cable-ratings-wwe-raw-wins-demo-crown-the-closer-tops-viewers-360510/cable_20120716/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  75. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw' Takes Top Three Spots in Adults 18–49". The Futon Critic. Temmuz 24, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/07/24/mondays-cable-ratings-wwe-raw-takes-top-three-spots-in-adults-18-49-107020/cable_20120723/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  76. ^ "Monday's Cable Ratings: VH1 Claims Demo Crown With 'Love & Hip-Hop: Atlanta'". The Futon Critic. Temmuz 31, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/07/31/mondays-cable-ratings-vh1-claims-demo-crown-with-love-and-hip-hop-atlanta-272112/cable_20120730/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  77. ^ "Monday's Cable Ratings: VH1 Takes Demo Crown With 'Love & Hip-Hop: Atlanta'". The Futon Critic. Ağustos 7, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/08/07/mondays-cable-ratings-vh1-takes-demo-crown-with-love-and-hip-hop-atlanta-160414/cable_20120806/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  78. ^ "Monday's Cable Ratings: Dramas on TNT, NFL Preseason on ESPN Top Charts". The Futon Critic. Ağustos 14, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/08/14/mondays-cable-ratings-dramas-on-tnt-nfl-preseason-on-espn-top-charts-748510/cable_20120813/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  79. ^ "Monday's Cable Ratings: TNT's 'Major Crimes' Tops Viewers, VH1's 'Love & Hip-Hop' Wins Demos". The Futon Critic. Ağustos 21, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/08/21/mondays-cable-ratings-tnts-major-crimes-tops-viewers-vh1s-love-and-hip-hop-wins-demos-268515/cable_20120820/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  80. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Major Crimes' Tops Viewers, 'Love & Hip-Hop: Atlanta Reunion' Wins Demos". The Futon Critic. Ağustos 28, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/08/28/mondays-cable-ratings-major-crimes-tops-viewers-love-and-hip-hop-atlanta-reunion-wins-demos-154311/cable_20120827/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  81. ^ "Monday's Cable Ratings: VH1 Tops Demos with 'Love & Hip-Hop: Atlanta Reunion,' 'T.I. & Tiny: The Family Hustle'". The Futon Critic. Eylül 5, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/09/05/mondays-cable-ratings-vh1-tops-demos-with-love-and-hip-hop-atlanta-reunion-ti-and-tiny-the-family-hustle-54510/cable_20120903/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  82. ^ "Regular Show Season 4 episodes". TV Guide. Ağustos 31, 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/6JIbE0Tkx. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  83. ^ Sezon 4 ürün kodu kaynakları:
  84. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc bd be bf bg bh bi bj bk bl bm bn bo bp bq br bs http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  85. ^ "Regular Show Season 5 episodes". TV Guide. Eylül 30, 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/6SyRpZk8J. Erişim tarihi: Eylül 30, 2014. 
  86. ^ "Regular Show – Episode Guide for Season 5". Zap2it. Eylül 30, 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/6SyRuIqd4. Erişim tarihi: Eylül 30, 2014. 
  87. ^ Sezon 5 ürün kodu kaynakları:
  88. ^ "Regular Show Season 6 episodes". TV Guide. http://www.tvguide.com/tvshows/regular-show/episodes-season-6/307239/. Erişim tarihi: Kasım 10, 2014. 
  89. ^ Sezon 6 ürün kodu kaynakları:
  90. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2015/01/19/thursday-cable-ratings-nba-basketball-wins-night-wwe-smackdown-pawn-stars-archer-more/350813/
  91. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-u-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  92. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-100-friday-cable-originals-6-26-2015.html
  93. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-100-thursday-cable-originals-8-6-2015.html
  94. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-100-thursday-cable-originals-8-13-2015.html
  95. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-100-thursday-cable-originals-8-20-2015.html
  96. ^ Metcalf, Mitch (August 28, 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 100 Thursday Cable Originals (& Network Update): 8.27.2015". Showbuzz Daily. 13 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160413154949/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-100-thursday-cable-originals-8-27-2015.html. Erişim tarihi: September 9, 2015. 
  97. ^ Bibel, Sara (September 4, 2015). "Thursday Cable Ratings: College Football Wins Night, 'Teen Mom 2', 'Impractical Jokers', 'Project Runway', 'WWE Smackdown' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 9 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151209222446/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/09/04/thursday-cable-ratings-college-football-wins-night-teen-mom-2-impractical-jokers-project-runway-wwe-smcakdown-more/458013/. Erişim tarihi: September 9, 2015. 
  98. ^ Kondolojy, Amanda (September 11, 2015). "Thursday Cable Ratings: 'Teen Mom II' Tops Night + 'Project Runway', 'Thursday Night Smackdown', 'Pardon the Interruption' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 18 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151118045412/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/09/11/thursday-cable-ratings-teen-mom-ii-tops-night-project-runway-thursday-night-smackdown-pardon-the-interruption-more/463367/. Erişim tarihi: September 11, 2015. 
  99. ^ Dixon, Dani. "Thursday Cable Ratings: 'Thursday Night Football' Leads the Night + 'Teen Mom II' + 'Project Runway', 'Thursday Night Smackdown', 'College Football' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 22 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151122031010/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/09/18/thursday-cable-ratings-thursday-night-football-leads-the-night-teen-mom-ii-project-runway-thursday-night-smackdown-college-football-more/468795/. Erişim tarihi: September 18, 2015. 
  100. ^ Porter, Rick (October 30, 2015). "Thursday cable ratings: NFL leads the way again, plus 'Smackdown,' NBA, more". TV by the Numbers. Zap2it. 1 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151101235443/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/10/30/thursday-cable-ratings-oct-29-2015/481126/. Erişim tarihi: October 30, 2015. 
  101. ^ Metcalf, Mitch (November 10, 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 100 Monday Cable Originals & Network Update: 11.9.2015". Showbuzz Daily. 15 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151215203320/http://www.showbuzzdaily.com:80/articles/showbuzzdailys-top-100-monday-cable-originals-network-update-11-9-2015.html. Erişim tarihi: November 14, 2015. 
  102. ^ Metcalf, Mitch (November 11, 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 100 Tuesday Cable Originals & Network Update: 11.10.2015". Showbuzz Daily. 15 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151215011533/http://www.showbuzzdaily.com:80/articles/showbuzzdailys-top-100-tuesday-cable-originals-network-update-11-10-2015.html. Erişim tarihi: November 14, 2015. 
  103. ^ Porter, Rick (November 12, 2015). "Wednesday cable ratings: ‘AHS: Hotel’ on top, plus ‘Alaskan Bush People,’ ‘South Park’". TV by the Numbers. Zap2it. 4 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151204163754/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/11/12/wednesday-cable-ratings-nov-11-2015/. Erişim tarihi: November 14, 2015. 
  104. ^ Porter, Rick (November 13, 2015). "Thursday cable ratings: ‘Thursday Night Football’ dips but still on top, plus ‘Smackdown,’ ‘Pawn Stars’". TV by the Numbers. Zap2it. 17 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151217080940/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/11/13/thursday-cable-ratings-nov-12-2015/. Erişim tarihi: November 14, 2015. 
  105. ^ Porter, Rick (November 16, 2015). "Friday cable ratings: News channels’ coverage of Paris dominates night". TV by the Numbers. Zap2it. 19 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151219135024/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/11/16/friday-cable-ratings-nov-13-2015/. Erişim tarihi: November 16, 2015. 
  106. ^ Metcalf, Mitch (December 1, 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Monday Cable Originals: 11.30.2015". Showbuzz Daily. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151205020228/http://www.showbuzzdaily.com:80/articles/showbuzzdailys-top-150-monday-cable-originals-network-update-11-30-2015.html. Erişim tarihi: December 4, 2015. 
  107. ^ Metcalf, Mitch (December 2, 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Tuesday Cable Originals: 12.1.2015". Showbuzz Daily. 12 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151212131056/http://www.showbuzzdaily.com:80/articles/showbuzzdailys-top-150-tuesday-cable-originals-network-update-12-1-2015.html. Erişim tarihi: December 4, 2015. 
  108. ^ Metcalf, Mitch (December 3, 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Wednesday Cable Originals: 12.2.2015". Showbuzz Daily. 6 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151206062913/http://www.showbuzzdaily.com:80/articles/showbuzzdailys-top-150-wednesday-cable-originals-network-update-12-2-2015.html. Erişim tarihi: December 4, 2015. 
  109. ^ Porter, Rick (December 4, 2015). "Thursday cable ratings: NFL leads, ‘WWE Smackdown’ up a bit". TV by the Numbers. Zap2it. 10 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151210174701/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/12/04/thursday-cable-ratings-dec-3-2015/. Erişim tarihi: December 4, 2015. 
  110. ^ Metcalf, Mitch (March 8, 2016). "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 3.5.2016". Showbuzz Daily. 4 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160504074617/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-saturday-cable-originals-network-finals-3-5-2016.html. Erişim tarihi: March 8, 2016. 
  111. ^ Metcalf, Mitch (March 15, 2016). "Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 3.12.2016". Showbuzz Daily. 23 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160623162752/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-saturday-cable-originals-network-finals-3-12-2016.html. Erişim tarihi: March 15, 2016. 
  112. ^ Metcalf, Mitch (March 22, 2016). "Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 3.19.2016". Showbuzz Daily. 4 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160504074607/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-saturday-cable-originals-network-finals-3-19-2016.html. Erişim tarihi: March 22, 2016. 
  113. ^ Metcalf, Mitch (March 29, 2016). "Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 3.26.2016". Showbuzz Daily. 29 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160629232907/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-saturday-cable-originals-network-finals-3-26-2016.html. Erişim tarihi: March 29, 2016. 
  114. ^ Metcalf, Mitch (April 5, 2016). "Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 4.2.2016". Showbuzz Daily. 19 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160419063626/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-saturday-cable-originals-network-finals-4-2-2016.html. Erişim tarihi: April 5, 2016. 
  115. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-saturday-cable-originals-network-finals-4-9-2016.html
  116. ^ Metcalf, Mitch (April 19, 2016). "Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 4.16.2016". Showbuzz Daily. 31 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160531052600/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-saturday-cable-originals-network-finals-4-16-2016.html. Erişim tarihi: April 19, 2016. 
  117. ^ Metcalf, Mitch (April 26, 2016). "Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 4.23.2016". Showbuzz Daily. 31 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160531010023/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-saturday-cable-originals-network-finals-4-23-2016.html. Erişim tarihi: April 26, 2016. 
  118. ^ Metcalf, Mitch (May 6, 2016). "Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 5.5.2016". Showbuzz Daily. 3 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160603170054/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-5-5-2016.html. Erişim tarihi: May 6, 2016. 
  119. ^ Metcalf, Mitch (May 13, 2016). "Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 5.12.2016". Showbuzz Daily. 5 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160605060432/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-5-12-2016.html. Erişim tarihi: May 13, 2016. 
  120. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-5-19-2016.html
  121. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-5-26-2016.html
  122. ^ a b http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-6-2-2016.html
  123. ^ "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 6.9.2016". ShowBuzzDaily. 3 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160703120906/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-6-9-2016.html. Erişim tarihi: June 10, 2016. 
  124. ^ "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 6.16.2016". ShowBuzzDaily. 18 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160618054943/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-6-16-2016.html. Erişim tarihi: June 17, 2016. 
  125. ^ "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 6.23.2016". ShowBuzzDaily. 3 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160703120911/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-6-23-2016.html. Erişim tarihi: June 24, 2016. 
  126. ^ "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 6.30.2016". ShowBuzzDaily. 3 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160703120916/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-6-30-2016.html. Erişim tarihi: July 1, 2016. 
  127. ^ a b http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-monday-cable-originals-network-finals-9-26-2016.html
  128. ^ a b http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-tuesday-cable-originals-network-finals-9-27-2016.html
  129. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-wednesday-cable-originals-network-finals-9-28-2016.html
  130. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-9-29-2016.html
  131. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-friday-cable-originals-network-finals-9-30-2016.html
  132. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-monday-cable-originals-network-finals-10-3-2016.htm
  133. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-tuesday-cable-originals-network-finals-10-4-2016.html
  134. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-wednesday-cable-originals-network-finals-10-5-2016.html
  135. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-10-6-2016.html
  136. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-friday-cable-originals-network-finals-10-7-2016.html
  137. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-monday-cable-originals-network-finals-10-10-2016.html
  138. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-tuesday-cable-originals-network-finals-10-11-2016.html
  139. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-wednesday-cable-originals-network-finals-10-12-2016.html
  140. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-10-13-2016.html
  141. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-friday-cable-originals-network-finals-10-14-2016.html
  142. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-10-20-2016.html
  143. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-10-27-2016.html
  144. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-11-3-2016.html
  145. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-11-10-2016.html
  146. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-11-17-2016.html
  147. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-12-1-2016.html
  148. ^ a b "UPDATED: SHOWBUZZDAILY’s Top 150 Saturday Cable Originals & Network Finals: 1.14.2017 | Showbuzz Daily". Retrieved on 18 January 2017.
  149. ^ a b c "UPDATED: SHOWBUZZDAILY’s Top 150 Monday Cable Originals & Network Finals: 1.16.2017 | Showbuzz Daily". Retrieved on 18 January 2017.
  150. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-wednesday-cable-originals-network-update-11-25-2015.html