Sürekli Dizi bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

Sürekli Dizi (Özgün adı: Regular Show), J. G. Quintel tarafından yapılmış ABD çizgi dizisi. İlk gösterimini ABD'de Cartoon Network'te 6 Eylül 2010 tarihinde yayınlanmıştır. Türkiye'de ise önce 1 Şubat 2012 tarihinde Cartoon Network'te, daha sonra da gösterime 4 Şubat 2012 tarihinde TNT'de girmiştir. Bölümler normalde 11 dakikalıktır, özel bölümlerde ise 22 dakika sürer.

Seri görünümü[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölüm Orijinal yayın tarihi Türkiye yayın tarihi
Başlangıç tarihi Bitiş tarihi Başlangıç tarihi Bitiş tarihi
Pilot bölüm 14 Ağustos 2009 (2009-08-14) TBA TBA
1 12 6 Eylül 2010 (2010-09-06) 22 Kasım 2010 (2010-11-22) 1 Şubat 2012 (2012-02-01) 8 Şubat 2012 (2012-02-08)
2 28 29 Kasım 2010 (2010-11-29) 1 Ağustos 2011 (2011-08-01) 9 Şubat 2012 (2012-02-09) TBA
3 40 19 Eylül 2011 (2011-09-19) 3 Eylül 2012 (2012-09-03) 1 Kasım 2012 (2012-11-01) 27 Mayıs 2013 (2013-05-27)
4 40 1 Ekim 2012 (2012-10-01) 12 Ağustos 2013 (2013-08-12) 1 Ekim 2013 (2013-10-01) 13 Aralık 2013 (2013-12-13)
5 40 2 Eylül 2013 (2013-09-02) 14 Ağustos 2014 (2014-08-14) 2 Haziran 2014 (2014-06-02) 26 Aralık 2014 (2014-12-26)
6 31 9 Ekim 2014 (2014-10-09) 25 Haziran 2015 (2015-06-25) 2 Mart 2015 (2015-03-02) 25 Aralık 2015 (2015-12-25)
7 39 26 Haziran 2015 (2015-06-26) 30 Haziran 2016 (2016-06-30) 2 Mayıs 2016 (2016-05-02) 28 Eylül 2016 (2016-09-28)
8 31 26 Eylül 2016 (2016-09-26) 16 Ocak 2017 (2017-01-16) 6 Şubat 2017 (2017-02-06) 22 Haziran 2017 (2017-06-22)
Kısa bölümler 15 6 Temmuz 2015 (2015-07-06) 2 Ocak 2017 (2017-01-02) 17 Aralık 2015 (2015-12-17) 23 Şubat 2017 (2017-02-23)
Film 25 Kasım 2015 (2015-11-25) 25 Aralık 2015 (2015-12-25) 25 Aralık 2015 (2015-12-25)

Üniversite kısa bölümleri (2005-2006)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi
1 "The Naive Man from Lolliland" J. G. Quintel J. G. Quintel 2005 (2005)
Lolliland'in elçisi (Şimdiki Sürekli Dizi'deki Pops) Amerika'yı ilk kez ziyaret eder.
2 "2 in the AM PM" J. G. Quintel J. G. Quintel 2006 (2006)
İki benzin istasyonu çalışanı Cadılar Bayramı'nda sabah saat 2'de çalışmak zorundadır.

Pilot bölüm (2009)[değiştir | kaynağı değiştir]

Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi
"Regular Show" J. G. Quintel J. G. Quintel 14 Eylül 2009 (2009-09-14)
Mordecai ve Rigby, sandalyeyi kimin alacağını seçmek için taş, kağıt, makas oynarlar.

Sezonlar[değiştir | kaynağı değiştir]

1. Sezon (2010)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Senarist Orijinal yayın tarihi[1] Ürün kodu[2] ABD izleyicisi
(milyon)
1 1 "The Power"
"Güç"
J. G. Quintel 6 Eylül 2010 (2010-09-06) (ABD)
1 Şubat 2012 (2012-02-01) (TR)
697-003 2.10[3]
2 2 "Just Set Up the Chairs"
"Sandalyeleri Dizin Yeter"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 13 Eylül 2010 (2010-09-13) (ABD)
1 Şubat 2012 (2012-02-01) (TR)
697-004 1.90[4]
3 3 "Caffeinated Concert Tickets"
"Kafeinli Konser Biletleri"
J. G. Quintel 20 Eylül 2010 (2010-09-20) (ABD)
2 Şubat 2012 (2012-02-02) (TR)
697-001 1.72[5]
4 4 "Death Punchies"
"Ölüm Yumrukları"
J. G. Quintel, Mike Roth & Jake Armstrong 27 Eylül 2010 (2010-09-27) (ABD)
6 Şubat 2012 (2012-02-06) (TR)
697-007 1.98[6]
5 5 "Free Cake"
"Bedava Pasta"
Kat Morris & Paul Scarlata 4 Ekim 2010 (2010-10-04) (ABD)
3 Şubat 2012 (2012-02-03) (TR)
697-011 2.10[7]
6 6 "Meat Your Maker"
"Yaratıcınla Tanış"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 11 Ekim 2010 (2010-10-11) (ABD)
7 Şubat 2012 (2012-02-07) (TR)
697-012 1.87[8]
7 7 "Grilled Cheese Deluxe"
"Kızarmış Sandviç Delüks"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 18 Ekim 2010 (2010-10-18) (ABD)
8 Şubat 2012 (2012-02-08) (TR)
697-008 2.16[9]
8 8 "The Unicorns Have Got to Go"
"Unicornların Gitmesi Şart"
Kat Morris & Paul Scarlata 25 Ekim 2010 (2010-10-25) (ABD)
3 Şubat 2012 (2012-02-03) (TR)
697-005 2.42[10]
9 9 "Prank Callers"
"Telefon Şakaları"
J. G. Quintel, Mike Roth & Kent Osborne 1 Kasım 2010 (2010-11-01) (ABD)
7 Şubat 2012 (2012-02-07) (TR)
697-009 2.10[11]
10 10 "Don" J. G. Quintel, Benton Connor & Kat Morris 8 Kasım 2010 (2010-11-08) (ABD)
6 Şubat 2012 (2012-02-06) (TR)
697-006 2.09[12]
11 11 "Rigby's Body"
"Rigby'nin Bedeni"
J. G. Quintel & Mike Roth 15 Kasım 2010 (2010-11-15) (ABD)
2 Şubat 2012 (2012-02-02) (TR)
697-002 1.93[13]
12 12 "Mordecai and the Rigbys"
"Mordecai ve Rigbyler"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 22 Kasım 2010 (2010-11-22) (ABD)
8 Şubat 2012 (2012-02-08) (TR)
697-010 2.03[14]

2. Sezon (2010-2011)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Senarist Orijinal yayın tarihi[15] Ürün kodu[16] ABD izleyicisi
(milyon)
13 1 "Ello Gov'nor"
"N'aber Müdür"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 29 Kasım 2010 (2010-11-29) 1004-014 2.07[17]
14 2 "It's Time"
"Tam Zamanı"
Benton Connor & Calvin Wong 3 Ocak 2011 (2011-01-03) 1004-015 Bilinmiyor
15 3 "Appreciation Day"
"Takdir Etme Günü"
Kat Morris & Paul Scarlata 10 Ocak 2011 (2011-01-10) 1004-013 1.72[18]
16 4 "Peeps"
"Röntgen"
Benton Connor & Calvin Wong 17 Ocak 2011 (2011-01-17) 1004-019 Bilinmiyor
17 5 "Dizzy"
"Dönüyor"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 24 Ocak 2011 (2011-01-24) 1004-018 2.10[19]
18 6 "My Mom"
"Annem"
Kat Morris 31 Ocak 2011 (2011-01-31) 1004-017 1.83[20]
19 7 "High Score"
"Yüksek Skor"
Sean Szeles 7 Şubat 2011 (2011-02-07) 1004-024 Bilinmiyor
20 8 "Rage Against the TV"
"Televizyona Sinirlemek"
J. G. Quintel, Mike Roth, John Infantino 14 Şubat 2011 (2011-02-14) 1004-020 1.85[21]
21 9 "Party Pete"
"Parti Pete"
Benton Connor & Calvin Wong 21 Şubat 2011 (2011-02-21) 1004-025 1.72[22]
22 10 "Brain Eraser"
"Beyin Silici"
Kat Morris 25 Şubat 2011 (2011-02-25) 1004-021 0.91[23]
23 11 "Benson Be Gone"
"Kaybol Benson"
John Infantino 28 Şubat 2011 (2011-02-28) 1004-016 1.87[24]
24 12 "But I Have a Receipt"
"Ama Faturam Var"
Kat Morris & Minthy Lewis 7 Mart 2011 (2011-03-07) 1004-028 1.75[25]
25 13 "This Is My Jam"
"Bu Benim Parçam"
Sean Szeles 28 Mart 2011 (2011-03-28) 1004-027 1.52[26]
26 14 "Muscle Woman"
"Kas Kadın"
Benton Connor & Calvin Wong 4 Nisan 2011 (2011-04-04) 1004-029 1.42[27]
27 15 "Temp Check"
"Geçici İşçi"
Benton Connor & Calvin Wong 11 Nisan 2011 (2011-04-11) 1004-031 1.69[28]
28 16 "Jinx"
"Büyü"
Sean Szeles & Henry Yu 18 Nisan 2011 (2011-04-18) 1004-032 1.70[29]
29 17 "See You There"
"Orada Görüşürüz"
J. G. Quintel 25 Nisan 2011 (2011-04-25) 1004-022 1.74[30]
30 18 "Do Me a Solid"
"Bana Bir İyilik Yap"
Kat Morris & Minty Lewis 2 Mayıs 2011 (2011-05-02) 1004-030 2.04[31]
31 19 "Grave Sights" Benton Connor & Calvin Wong 9 Mayıs 2011 (2011-05-09) 1004-035 1.93[32]
32 20 "Really Real Wrestling"
"Sahiden Sahici Güreş"
Sean Szeles 16 Mayıs 2011 (2011-05-16) 1004-034 2.16[33]
33 21 "Over the Top"
"Alt Etmek"
Benton Connor & Calvin Wong 23 Mayıs 2011 (2011-05-23) 1004-036 1.96[34]
34 22 "The Night Owl"
"Gece Kuşu"
Kat Morris & Minty Lewis 30 Mayıs 2011 (2011-05-30) 1004-033 2.11[35]
35 23 "A Bunch of Baby Ducks"
"Yavru Ördek"
Kat Morris & Minty Lewis 6 Haziran 2011 (2011-06-06) 1004-037 2.33[36]
36 24 "More Smarter"
"Daha Akıllı"
Calvin Wong & Benton Connor 13 Haziran 2011 (2011-06-13) 1004-039 2.19[37]
37 25 "First Day"
"İlk Gün"
J. G. Quintel 11 Temmuz 2011 (2011-07-11) 1004-040 2.63[38]
38 26 "Go Viral"
"Virüslü"
Benton Connor ve Calvin Wong 18 Temmuz 2011 (2011-07-18) 1004-026 2.01[39]
39 27 "Skunked"
"Yenilgi"
J. G. Quintel ve Sean Szeles 25 Temmuz 2011 (2011-07-25) 1004-023 2.14[40]
40 28 "Karaoke Video"
"Karaoke Videosu"
Sean Szeles ve Dennis Messner 1 Ağustos 2011 (2011-08-01) 1004-038 2.26[41]

3. Sezon (2011-2012)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Senarist Orijinal yayın tarihi[42] Ürün kodu[43] ABD izleyicisi
(milyon)
41 1 "Stick Hockey"
"Masa Hokeyi"
Sean Szeles ve Kat Morris 19 Eylül 2011 (2011-09-19) (ABD)
1 Kasım 2012 (2012-11-01) (TR)
1009-041 2.00[44]
42 2 "Bet to Be Blonde"
"Sarışın Olma İddiası"
Benton Connor ve Calvin Wong 26 Eylül 2011 (2011-09-26) (ABD)
1 Kasım 2012 (2012-11-01) (TR)
1009-042 1.99[45]
43 3 "Skips Strikes"
"Skips'in Strike'ı"
Benton Connor ve Calvin Wong 3 Ekim 2011 (2011-10-03) (ABD)
2 Kasım 2012 (2012-11-02) (TR)
1009-046 2.08[46]
44
45
4
5
"Terror Tales of the Park"
"Parkın Korku Hikayeleri"
J. G. Quintel, Ben Adams, Andres Salaff, Sean Szeles, ve Kat Morris
Shion Takeuchi ve J.G. Quintel (hikaye)
10 Ekim 2011 (2011-10-10) (ABD)
2-5 Kasım 2012 (TR)
1009-044
1009-045
1.97[47]
46 6 "Camping Can Be Cool"
"Kamp Yapmak İyi Olabilir"
Sean Szeles ve Kat Morris 17 Ekim 2011 (2011-10-17) (ABD)
5 Kasım 2012 (2012-11-05) (TR)
1009-048 2.05[48]
47 7 "Slam Dunk"
"Smaç"
Andres Salaff ve Ben Adams 24 Ekim 2011 (2011-10-24) (ABD)
6 Kasım 2012 (2012-11-06) (TR)
1009-047 2.08[49]
48 8 "Cool Bikes"
"Havalı Bisikletler"
Benton Connor ve Calvin Wong 7 Kasım 2011 (2011-11-07) (ABD)
6 Kasım 2012 (2012-11-06) (TR)
1009-050 1.83[50]
49 9 "House Rules"
"Ev Kuralları"
John Infantino ve Andres Salaff 14 Kasım 2011 (2011-11-14) (ABD)
7 Kasım 2012 (2012-11-07) (TR)
1009-052 2.30[51]
50 10 "Rap It Up"
"Rap Zamanı"
Sean Szeles ve Kat Morris 21 Kasım 2011 (2011-11-21) (ABD)
7 Kasım 2012 (2012-11-07) (TR)
1009-054 2.14[52]
51 11 "Cruisin'"
"Gezinti"
Benton Connor ve Calvin Wong 28 Kasım 2011 (2011-11-28) (ABD)
8 Kasım 2012 (2012-11-08) (TR)
1009-051 2.17[53]
52 12 "Under the Hood"
"Mahallede"
Andres Salaff ve Toby Jones 12 Aralık 2011 (2011-12-12) (ABD)
8 Kasım 2012 (2012-11-08) (TR)
1009-053 2.32[54]
53 13 "Weekend at Benson's"
"Benson'ın Evinde Hafta Sonu"
Benton Connor ve Hilary Florido 16 Ocak 2012 (2012-01-16) (ABD)
9 Kasım 2012 (2012-11-09) (TR)
1009-056 1.99[55]
54 14 "Fortune Cookie"
"Niyet Kurabiyesi"
Benton Connor, Hilary Florido, ve Calvin Wong 23 Ocak 2012 (2012-01-23) (ABD)
9 Kasım 2012 (2012-11-09) (TR)
1009-049 1.86[56]
55 15 "Think Positive"
"Olumlu Düşün"
Sean Szeles ve Kat Morris 30 Ocak 2012 (2012-01-30) (ABD)
12 Kasım 2012 (2012-11-12) (TR)
1009-058 2.48[57]
56 16 "Skips vs. Technology"
"Skips Teknolojiye Karşı"
Calvin Wong ve Toby Jones 6 Şubat 2012 (2012-02-06) (ABD)
12 Kasım 2012 (2012-11-12) (TR)
1009-060 2.39[58]
57 17 "Butt Dial"
"Yanlış Arama"
Sean Szeles ve Kat Morris 13 Şubat 2012 (2012-02-13) (ABD)
3 Şubat 2013 (2013-02-03) (TR)
1009-068 2.45[59]
58 18 "Eggscellent"
"Mükemmel Yumurta"
J. G. Quintel 27 Şubat 2012 (2012-02-27) (ABD)
13 Kasım 2012 (2012-11-13) (TR)
1009-057 2.32[60]
59 19 "Gut Model"
"Göbek Mankeni"
Sean Szeles ve Kat Morris 5 Mart 2012 (2012-03-05) (ABD)
13 Kasım 2012 (2012-11-13) (TR)
1009-062 2.18[61]
60 20 "Video Game Wizards"
"Video Oyunu Sihirbazları"
Benton Connor ve Hilary Florido 26 Mart 2012 (2012-03-26) (ABD)
14 Kasım 2012 (2012-11-14) (TR)
1009-065 2.08[62]
61 21 "Big Winner"
"Sahte Bilet"
Benton Connor ve Hilary Florido 2 Nisan 2012 (2012-04-02) (ABD)
8 Şubat 2013 (2013-02-08) (TR)
1009-076 2.38[63]
62 22 "The Best Burger in the World"
"Dünyanın En İyi Hamburgeri"
Andres Salaff 9 Nisan 2012 (2012-04-09) (ABD)
1 Şubat 2013 (2013-02-01) (TR)
N/A 2.46[64]
63 23 "Replaced"
"Kovulma"
J. G. Quintel, Mike Roth, ve John Infantino 16 Nisan 2012 (2012-04-16) (ABD)
1 Şubat 2013 (2013-02-01) (TR)
1009-043 2.30[65]
64 24 "Trash Boat"
"Çöp Teknesi"
Benton Connor ve Hilary Florido 23 Nisan 2012 (2012-04-23) (ABD)
3 Şubat 2013 (2013-02-03) (TR)
N/A N/A
65 25 "Fists of Justice"
"Adalet Yumrukları"
Andres Salaff 30 Nisan 2012 (2012-04-30) (ABD)
5 Şubat 2013 (2013-02-05) (TR)
1009-067 2.25[66]
66 26 "Yes Dude Yes"
"Evet Dostum Evet"
Sean Szeles ve Kat Morris 7 Mayıs 2012 (2012-05-07) (ABD)
5 Şubat 2013 (2013-02-05) (TR)
1009-070 2.12[67]
67 27 "Busted Cart"
"Sigortacı"
Benton Connor ve Hilary Florido 14 Mayıs 2012 (2012-05-14) (ABD)
6 Şubat 2013 (2013-02-06) (TR)
N/A 2.26[68]
68 28 "Dead at Eight"
"Sekizde Ölüm"
Calvin Wong ve Toby Jones 28 Mayıs 2012 (2012-05-28) (ABD)
6 Şubat 2013 (2013-02-06) (TR)
1009-072 2.05[69]
69 29 "Access Denied"
"Giriş Yasak"
Sean Szeles ve Kat Morris 4 Haziran 2012 (2012-06-04) (ABD)
8 Şubat 2013 (2013-02-08) (TR)
N/A 2.59[70]
70 30 "Muscle Mentor"
"Usta Kas Adam"
Andres Salaff 11 Haziran 2012 (2012-06-11) (ABD)
7 Şubat 2013 (2013-02-07) (TR)
N/A 2.73[71]
71 31 "Trucker Hall of Fame"
"Kamyoncular Anıtı"
Calvin Wong ve Toby Jones 18 Haziran 2012 (2012-06-18) (ABD)
7 Şubat 2013 (2013-02-07) (TR)
N/A 2.92[72]
72 32 "Out of Commission"
"Son Arzu"
Calvin Wong ve Toby Jones 25 Haziran 2012 (2012-06-25) (ABD)
11 Şubat 2013 (2013-02-11) (TR)
1009-059 2.48[73]
73 33 "Fancy Restaurant"
"Lüks Restoran"
Calvin Wong ve Toby Jones 16 Temmuz 2012 (2012-07-16) (ABD)
11 Şubat 2013 (2013-02-11) (TR)
1009-073 2.93[74]
74 34 "Diary"
"Günlük"
Andres Salaff ve Madeline Queripel 23 Temmuz 2012 (2012-07-23) (ABD)
12 Şubat 2013 (2013-02-12) (TR)
N/A 2.63[75]
75 35 "The Best VHS in the World"
"Dünyanın En İyi Kaseti"
Calvin Wong ve Toby Jones 30 Temmuz 2012 (2012-07-30) (ABD)
13 Şubat 2013 (2013-02-13) (TR)
1009-079 2.78[76]
76 36 "Prankless"
"Şaka Yok"
Benton Connor ve Hilary Florido 6 Ağustos 2012 (2012-08-06) (ABD)
4 Şubat 2013 (2013-02-04) (TR)
N/A 2.93[77]
77 37 "Death Bear"
"Ölüm Ayısı"
Sean Szeles ve Kat Morris 13 Ağustos 2012 (2012-08-13) (ABD)
12 Şubat 2013 (2013-02-12) (TR)
1009-077 2.80[78]
78 38 "Fuzzy Dice"
"Pelüş Zar"
Andres Salaff ve Madeline Queripel 20 Ağustos 2012 (2012-08-20) (ABD)
14 Şubat 2013 (2013-02-14) (TR)
1009-080 2.63[79]
79 39 "Sugar Rush"
"Fazla Şeker"
Benton Connor ve Hilary Florido 27 Ağustos 2012 (2012-08-27) (ABD)
27 Mayıs 2013 (2013-05-27) (TR)
1009-069 2.70[80]
80 40 "Bad Kiss"
"Ağız Kokusu"
Sean Szeles ve Kat Morris 3 Eylül 2012 (2012-09-03) (ABD)
14 Şubat 2013 (2013-02-14) (TR)
N/A 2.17[81]

4. Sezon (2012-2013)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Senarist Orijinal yayın tarihi[82] Ürün kodu[83] ABD izleyicisi
(milyon)
81
82
1
2
"Exit 9B"
"Çıkış 9B"
Calvin Wong, Toby Jones, Andres Salaff & Madeline Queripel 1 Ekim 2012 (2012-10-01) (ABD)
1 Ekim 2013 (2013-10-01) (TR)
TBA 3.05[84]
83 3 "Starter Pack"
"Başlangıç Paketi"
Benton Connor & Hilary Florido 8 Ekim 2012 (2012-10-08) (ABD)
3 Ekim 2013 (2013-10-03) (TR)
TBA 1.86[84]
84
85
4
5
"Terror Tales of the Park II"
"Parkın Korku Hikayeleri II"
Benton Connor, Hilary Florido Sean Szeles & Kat Morris 15 Ekim 2012 (2012-10-15) (ABD)
1 Nisan 2015 (2015-04-01) (TR)
TBA 3.11[84]
86 6 "Pie Contest"
"Turta Yarışması"
Sarah Oleksyk & Hellen Jo 22 Ekim 2012 (2012-10-22) (ABD)
2 Ekim 2013 (2013-10-02) (TR)
TBA 2.62[84]
87 7 "150 Piece Kit"
"150 Parçalık Set"
Calvin Wong & Toby Jones 29 Ekim 2012 (2012-10-29) (ABD)
2 Ekim 2013 (2013-10-02) (TR)
TBA 2.11[84]
88 8 "Bald Spot"
"Kel Nokta"
Andres Salaff & Madeline Queripel 12 Kasım 2012 (2012-11-12) (ABD)
3 Ekim 2013 (2013-10-03) (TR)
TBA 2.61[84]
89 9 "Guy's Night"
"Erkekler Gecesi"
Sean Szeles & Kat Morris 19 Kasım 2012 (2012-11-19) (ABD)
4 Ekim 2013 (2013-10-04) (TR)
TBA 2.46[84]
90 10 "One Pull Up"
"Tek Bir Barfiks"
Sarah Oleksyk & Hellen Jo 26 Kasım 2012 (2012-11-26) (ABD)
4 Ekim 2013 (2013-10-04) (TR)
TBA 2.14[84]
91
92
11
12
"The Christmas Special"
"Yılbaşı Özel Bölümü"
Sean Szeles & Kat Morris 3 Aralık 2012 (2012-12-03) (ABD)
6 Ekim 2013 (2013-10-06) (TR)
TBA N/A
93 13 "T.G.I. Tuesday"
"Tanrıya Şükür Salı Oldu"
Sean Szeles & Kat Morris 7 Ocak 2013 (2013-01-07) (ABD)
5 Ekim 2013 (2013-10-05) (TR)
TBA N/A
94 14 "Firework Run"
"Havai Fişek"
Sean Szeles & Kat Morris 14 Ocak 2013 (2013-01-14) (ABD)
5 Ekim 2013 (2013-10-05) (TR)
TBA N/A
95 15 "The Longest Weekend"
"En Uzun Hafta Sonu"
Sean Szeles & Kat Morris 21 Ocak 2013 (2013-01-21) (ABD)
7 Ekim 2013 (2013-10-07) (TR)
TBA N/A
96 16 "Sandwich of Death"
"Ölüm Sandviçi"
Sean Szeles & Kat Morris 28 Ocak 2013 (2013-01-28) (ABD)
8 Ekim 2013 (2013-10-08) (TR)
TBA N/A
97 17 "Ace Balthazar Lives"
"Ace Balthazar Yaşıyor"
Sean Szeles & Kat Morris 4 Şubat 2013 (2013-02-04) (ABD)
8 Ekim 2013 (2013-10-08) (TR)
TBA N/A
98 18 "Do or Diaper"
"Ya Öp Ya Bez Tak"
Sean Szeles & Kat Morris 11 Şubat 2013 (2013-02-11) (ABD)
9 Ekim 2013 (2013-10-09) (TR)
TBA N/A
99 19 "Quips"
"Quips"
Sean Szeles & Kat Morris 18 Şubat 2013 (2013-02-18) (ABD)
9 Ekim 2013 (2013-10-09) (TR)
TBA N/A
100 20 "Caveman"
"Mağara Adamı"
Sean Szeles & Kat Morris 25 Şubat 2013 (2013-02-25) (ABD)
2 Aralık 2013 (2013-12-02) (TR)
TBA TBD
101 21 "That's My Television"
"Benim Televizyonum"
Sean Szeles & Kat Morris 4 Mart 2013 (2013-03-04) (ABD)
2 Aralık 2013 (2013-12-02) (TR)
TBA N/A
102 22 "A Bunch of Grown Geese"
"Bir Sürü Büyümüş Kaz"
Sean Szeles & Kat Morris 25 Mart 2013 (2013-03-25) (ABD)
7 Ekim 2013 (2013-10-07) (TR)
TBA N/A
103 23 "Fool Me Twice"
"Kandır Bakalım"
Sean Szeles & Kat Morris 1 Nisan 2013 (2013-04-01) (ABD)
11 Aralık 2013 (2013-12-11) (TR)
TBA N/A
104 24 "Limousine Lunchtime"
"Limuzinde Yemek"
Sean Szeles & Kat Morris 8 Nisan 2013 (2013-04-08) (ABD)
3 Aralık 2013 (2013-12-03) (TR)
TBA N/A
105 25 "Picking Up Margaret"
"Margaret'ı Alırken"
Sean Szeles & Kat Morris 15 Nisan 2013 (2013-04-15) (ABD)
3 Aralık 2013 (2013-12-03) (TR)
TBA N/A
106 26 "K.I.L.I.T. Radio"
"K.I.L.I.T. Radyo"
Sean Szeles & Kat Morris 22 Nisan 2013 (2013-04-22) (ABD)
4 Aralık 2013 (2013-12-04) (TR)
TBA N/A
107 27 "Carter and Briggs"
"Carter ve Briggs"
Sean Szeles & Kat Morris 29 Nisan 2013 (2013-04-29) (ABD)
4 Aralık 2013 (2013-12-04) (TR)
TBA N/A
108 28 "Skips' Stress"
"Skips'in Stresi"
Sean Szeles & Kat Morris 13 Mayıs 2013 (2013-05-13) (ABD)
5 Aralık 2013 (2013-12-05) (TR)
TBA TBD
109 29 "Cool Cubed" Sean Szeles & Kat Morris 20 Mayıs 2013 (2013-05-20) (ABD)
Yasak Bölüm (Yasak Bölüm) (TR)
TBA TBD
110 30 "Trailer Trashed"
"Hurda Karavan"
Sean Szeles & Kat Morris 27 Mayıs 2013 (2013-05-27) (ABD)
5 Aralık 2013 (2013-12-05) (TR)
TBA TBD
111 31 "Meteor Moves"
"Meteor Yağmuru"
Sean Szeles & Kat Morris 10 Haziran 2013 (2013-06-10) (ABD)
6 Aralık 2013 (2013-12-06) (TR)
TBA N/A
112 32 "Family BBQ"
"Aile Yemeği"
Sean Szeles & Kat Morris 17 Haziran 2013 (2013-06-17) (ABD)
10 Aralık 2013 (2013-12-10) (TR)
TBA N/A
113 33 "The Last Laserdisc Player"
"Son Lazerdisk Oynatıcı"
Sean Szeles & Kat Morris 24 Haziran 2013 (2013-06-24) (ABD)
9 Aralık 2013 (2013-12-09) (TR)
TBA N/A
114 34 "Country Club"
"Golf Kulübü"
Sean Szeles & Kat Morris 1 Temmuz 2013 (2013-07-01) (ABD)
9 Aralık 2013 (2013-12-09) (TR)
TBA N/A
115 35 "Blind Trust"
"Güven Sorunu"
Sean Szeles & Kat Morris 8 Temmuz 2013 (2013-07-08) (ABD)
12 Aralık 2013 (2013-12-12) (TR)
TBA N/A
116 36 "World's Best Boss"
"Dünyanın En İyi Patronu"
Sean Szeles & Kat Morris 15 Temmuz 2013 (2013-07-15) (ABD)
10 Aralık 2013 (2013-12-10) (TR)
TBA N/A
117 37 "Last Meal"
"Son Yemek"
Sean Szeles & Kat Morris 22 Temmuz 2013 (2013-07-22) (ABD)
11 Aralık 2013 (2013-12-11) (TR)
TBA N/A
118 38 "Sleep Fighter"
"Uyku Savaşçısı"
Sean Szeles & Kat Morris 29 Temmuz 2013 (2013-07-29) (ABD)
13 Aralık 2013 (2013-12-13) (TR)
TBA N/A
119 39 "Party Re-Pete"
"Parti Zamanı"
Sean Szeles & Kat Morris 5 Ağustos 2013 (2013-08-05) (ABD)
13 Aralık 2013 (2013-12-13) (TR)
TBA TBD
120 40 "Steak Me Amadeus"
"Amadeus Restoranı"
Sean Szeles & Kat Morris 12 Ağustos 2013 (2013-08-12) (ABD)
12 Aralık 2013 (2013-12-12) (TR)
TBA TBD

5. Sezon (2013-2014)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Senarist Orijinal yayın tarihi[85][86] Ürün kodu[87] ABD izleyicisi
(milyon)
121 1 "Laundry Woes"
"Çamaşır Derdi"
Hilary Florido & Madeline Queripel 2 Eylül 2013 (2013-09-02) (ABD)
2 Haziran 2014 (2014-06-02) (TR)
1017-123 2.12[84]
122 2 "Silver Dude"
"Gümüş Adam"
Sarah Oleksyk & Owen Dennis 2 Eylül 2013 (2013-09-02) (ABD)
4 Haziran 2014 (2014-06-04) (TR)
1017-130 2.12[84]
123 3 "Benson's Car"
"Benson'ın Arabası"
Calvin Wong & Minty Lewis 9 Eylül 2013 (2013-09-09) (ABD)
2 Haziran 2014 (2014-06-02) (TR)
2.10[84]
124 4 "Every Meat Burritos"
"Çok Etli Gözleme"
Owen Dennis & Sarah Oleksyk 16 Eylül 2013 (2013-09-16) (ABD)
3 Haziran 2014 (2014-06-03) (TR)
2.46[84]
125 5 "Wall Buddy"
"Duvar Arkadaşı"
Calvin Wong & Minty Lewis 23 Eylül 2013 (2013-09-23) (ABD)
3 Haziran 2014 (2014-06-03) (TR)
2.10[84]
126 6 "A Skips in Time"
"Skips'in Zaman Yolculuğu"
Calvin Wong & Toby Jones 30 Eylül 2013 (2013-09-30) (ABD)
5 Haziran 2014 (2014-06-05) (TR)
1.92[84]
127 7 "Survival Skills"
"Hayatta Kalma Sanatı"
Minty Lewis 14 Ekim 2013 (2013-10-14) (ABD)
6 Haziran 2014 (2014-06-06) (TR)
1.87[84]
128
129
8
9
"Terror Tales of the Park III"
"Parkta Terör Masalları III"
Calvin Wong, Toby Jones, Benton Connor & Andres Salaff 21 Ekim 2013 (2013-10-21) (ABD)
1 Nisan 2015 (2015-04-01) (TR)
2.29[84]
130 10 "Tants"
"Pantolon Masa"
Hilary Florido & Madeline Queripel 4 Kasım 2013 (2013-11-04) (ABD)
6 Haziran 2014 (2014-06-06) (TR)
2.07[84]
131 11 "Bank Shot"
"Pota Atışı"
Owen Dennis & Sarah Olekysk 11 Kasım 2013 (2013-11-11) (ABD)
9 Haziran 2014 (2014-06-09) (TR)
1.99[84]
132 12 "Power Tower"
"Güç Kulesi"
Benton Connor & Andress Salaff 18 Kasım 2013 (2013-11-18) (ABD)
9 Haziran 2014 (2014-06-09) (TR)
2.09[84]
133
134
13
14
"The Thanksgiving Special" Calvin Wong, Toby Jones, Benton Connor & Andres Salaff 25 Kasım 2013 (2013-11-25) (ABD)
Yasak Bölüm (Yasak Bölüm) (TR)
3.09[84]
135 15 "The Heart of a Stuntman"
"Dublorün Kalbi"
Calvin Wong & Minty Lewis 2 Aralık 2013 (2013-12-02) (ABD)
10 Haziran 2014 (2014-06-10) (TR)
1017-137 2.03[84]
136 16 "New Year's Kiss" Hilary Florido & Madeline Queripel 31 Aralık 2013 (2013-12-31) (ABD)
Yasak Bölüm (Yasak Bölüm) (TR)
1017-128 1.84[84]
137 17 "Dodge This"
"Yakartop"
Benton Connor & Andres Salaff 13 Ocak 2014 (2014-01-13) (ABD)
5 Haziran 2014 (2014-06-05) (TR)
2.05[84]
138 18 "Portable Toilet"
"Portatif Tuvalet"
Tony Jones & Owen Dennis 27 Ocak 2014 (2014-01-27) (ABD)
10 Haziran 2014 (2014-06-10) (TR)
1.89[84]
139 19 "The Postcard"
"Kartpostal"
Hilary Florido & Madeline Queripel 10 Şubat 2014 (2014-02-10) (ABD)
4 Aralık 2014 (2014-12-04) (TR)
1.89[84]
140 20 "Rigby in the Sky with Burrito"
"Rigby'nin Gökyüzü Atlayışı"
Hilary Florido & Madeline Queripel 24 Şubat 2014 (2014-02-24) (ABD)
11 Haziran 2014 (2014-06-11) (TR)
1.85[84]
141 21 "Journey to the Bottom of the Crash Pit"
"Çukurun Dibine Seyahat"
Benton Connor & Sarah Oleksyk 3 Mart 2014 (2014-03-03) (ABD)
11 Haziran 2014 (2014-06-11) (TR)
1.48[84]
142 22 "Saving Time"
"Yaz Saati Uygulaması"
Andres Salaff & Ryan Pequin 10 Mart 2014 (2014-03-10) (ABD)
7 Aralık 2014 (2014-12-07) (TR)
1.86[84]
143 23 "Guitar of Rock"
"Rockın Gitarı"
Andres Salaff & Ryan Pequin 17 Mart 2014 (2014-03-17) (ABD)
1 Aralık 2014 (2014-12-01) (TR)
2.05[84]
144
145
24
25
"Skips' Story"
"Skips'in Hikayesi"
Calvin Wong & Minty Lewis 14 Nisan 2014 (2014-04-14) (ABD)
7 Aralık 2014 (2014-12-07) (TR)
1017-147 2.78[84]
146 26 "Return of Mordecai and the Rigbys"
"Mordecai ve Rigby'nin Dönüşü"
Calvin Wong & Minty Lewis 21 Nisan 2014 (2014-04-21) (ABD)
2 Aralık 2014 (2014-12-02) (TR)
1017-142 2.67[84]
147 27 "Bad Portrait"
"Kötü Portre"
Owen Dennis & Toby Jones 28 Nisan 2014 (2014-04-28) (ABD)
3 Aralık 2014 (2014-12-03) (TR)
1.96[84]
148 28 "Video 101"
"Video 101"
Benton Connor & Sarah Oleksyk 5 Mayıs 2014 (2014-05-05) (ABD)
5 Aralık 2014 (2014-12-05) (TR)
2.14[84]
149 29 "I Like You Hi"
"Merhaba Senden Hoşlanıyorum"
Toby Jones & Owen Dennis 12 Mayıs 2014 (2014-05-12) (ABD)
10 Aralık 2014 (2014-12-10) (TR)
TBA[84]
150 30 "Play Date"
"Randevu"
Hilary Florido & Madeline Queripel 5 Haziran 2014 (2014-06-05) (ABD)
11 Aralık 2014 (2014-12-11) (TR)
2.12[84]
151 31 "Expert or Liar"
"Uzman mısın Yalancı mı?"
Benton Connor & Sarah Oleksyk 12 Haziran 2014 (2014-06-12) (ABD)
12 Aralık 2014 (2014-12-12) (TR)
1.73[84]
152 32 "Catching the Wave"
"Dalgayı Yakalamak"
Calvin Wong & Minty Lewis 19 Haziran 2014 (2014-06-19) (ABD)
20 Aralık 2014 (2014-12-20) (TR)
1017-157 1.86[84]
153 33 "Gold Watch"
"Altın Saat"
Andres Salaff & Ryan Pequin 26 Haziran 2014 (2014-06-26) (ABD)
13 Aralık 2014 (2014-12-13) (TR)
2.11[84]
154 34 "Paint Job"
"Boya İşi"
Toby Jones & Owen Dennis 3 Temmuz 2014 (2014-07-03) (ABD)
14 Aralık 2014 (2014-12-14) (TR)
1.90[84]
155 35 "Take the Cake"
"Pastayı Al"
Hilary Florido & Madeline Queripel 10 Temmuz 2014 (2014-07-10) (ABD)
18 Aralık 2014 (2014-12-18) (TR)
2.18[84]
156 36 "Skips in the Saddle"
"Skips'in Randevusu"
Benton Connor & Sarah Oleksyk 19 Haziran 2014 (2014-06-19) (ABD)
14 Aralık 2014 (2014-12-14) (TR)
1.68[84]
157 37 "Thomas Fights Back"
"Thomas'ın Mücadelesi"
Andres Salaff & Ryan Pequin 24 Haziran 2014 (2014-06-24) (ABD)
22 Aralık 2014 (2014-12-22) (TR)
2.000[84]
158 38 "Bachelor Party! Zingo!!"
"Bekarlığa Veda Partisi! Zingo!!"
Toby Jones & Owen Dennis 31 Haziran 2014 (2014-06-31) (ABD)
20 Aralık 2014 (2014-12-20) (TR)
1.89[84]
159 39 "Tent Trouble"
"Çadır Sorunu"
Hilary Florido & Madeline Queripel 7 Ağustos 2014 (2014-08-07) (ABD)
26 Aralık 2014 (2014-12-26) (TR)
1.79[84]
160 40 "Real Date"
"Gerçek Randevu"
Calvin Wong & Minty Lewis 14 Ağustos 2014 (2014-08-14) (ABD)
24 Aralık 2014 (2014-12-24) (TR)
1017-158 1.85[84]

6. Sezon (2014-2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Senarist Orijinal yayın tarihi[88] Ürün kodu[89] ABD izleyicisi
(milyon)
161 1 "Maxin' and Relaxin'"
"Yükselme ve Rahatlama"
Calvin Wong & Ryan Pequin 9 Ekim 2014 (2014-10-09) (ABD)
2 Mart 2015 (2015-03-02) (TR)
1029-163 2.19[84]
162 2 "New Bro on Campus"
"Kampüsteki Yeni Kardeş"
Benton Connor and Madeline Queripel 16 Ekim 2014 (2014-10-16) (ABD)
3 Mart 2015 (2015-03-03) (TR)
2.24[84]
163 3 "Daddy Issues"
"Baba Meselesi"
Benton Connor & Sarah Oleksyk 23 Ekim 2014 (2014-10-23) (ABD)
4 Mart 2015 (2015-03-04) (TR)
1.71[84]
164
165
4
5
"Terror Tales of the Park IV" Toby Jones, Owen Dennis, Sarah Oleksyk & Minty Lewis 29 Ekim 2014 (2014-10-29) (ABD) 1029-161
1029-162
1.73[84]
166 6 "The End of Muscle Man"
"Kas Adam'ın Sonu"
Minty Lewis & Sarah Oleksyk 30 Ekim 2014 (2014-10-30) (ABD)
6 Mart 2015 (2015-03-06) (TR)
1.38[84]
167 7 "Lift with Your Back"
"Sırtınla Kaldır"
Toby Jones & Owen Dennis 6 Kasım 2014 (2014-11-06) (ABD)
5 Mart 2015 (2015-03-05) (TR)
1.71[84]
168 8 "Eileen Flat Screen"
"Eileen Düz Ekran"
Minty Lewis & Sarah Oleksyk 11 Kasım 2014 (2014-11-11) (ABD)
11 Mart 2015 (2015-03-11) (TR)
1.60[84]
169
170
9
10
"The Real Thomas: An Intern Special"
"Gerçek Thomas"
Calvin Wong & Ryan Pequin 20 Kasım 2014 (2014-11-20) (ABD)
1 Nisan 2015 (2015-04-01) (TR)
1.71[84]
171 11 "The White Elephant Gift Exchange"
"Beyaz Fil Hediye Değişimi"
Benton Connor & Madeline Queripel 4 Aralık 2014 (2014-12-04) (ABD)
9 Mart 2015 (2015-03-09) (TR)
2.12[84]
172 12 "Merry Christmas Mordecai"
"Mutlu Noeller Mordecai"
Benton Connor & Madeline Queripel 4 Aralık 2014 (2014-12-04) (ABD)
12 Mart 2015 (2015-03-12) (TR)
2.12[84]
173 13 "Sad Sax"
"Üzgün Saksofon"
Ryan Pequin 8 Ocak 2015 (2015-01-08) (ABD)
16 Mart 2015 (2015-03-16) (TR)
1.85[84]
174 14 "Park Managers' Lunch"
"Park Müdürleri Yemeği"
Toby Jones & Owen Dennis 15 Ocak 2015 (2015-01-15) (ABD)
10 Mart 2015 (2015-03-10) (TR)
1.84[90]
175 15 "Mordecai and Rigby Down Under"
"Mordecai ve Rigby Avustralya'da"
Calvin Wong & Casey Crowe 22 Ocak 2015 (2015-01-22) (ABD)
13 Mart 2015 (2015-03-13) (TR)
1029-174 1.88[84]
176 16 "Married and Broke"
"Evli ve Beş Parasız"
Toby Jones & Owen Dennis 29 Ocak 2015 (2015-01-29) (ABD)
17 Mart 2015 (2015-03-17) (TR)
1.80[84]
177 17 "I See Turtles"
"Kaplumbağaları Görüyorum"
Benton Connor & Madeline Queripel 5 Şubat 2015 (2015-02-05) (ABD)
8 Aralık 2015 (2015-12-08) (TR)
1.72[84]
178 18 "Format Wars II"
"Format Savaşları II"
Calvin Wong & Casey Crowe 12 Şubat 2015 (2015-02-12) (ABD)
9 Aralık 2015 (2015-12-09) (TR)
1.67[84]
179 19 "Happy Birthday Song Contest"
"Doğum Günü Şarkı Yarışması"
Minty Lewis & Sarah Oleksyk 19 Şubat 2015 (2015-02-19) (ABD)
7 Aralık 2015 (2015-12-07) (TR)
2.08[84]
180 20 "Benson's Suit"
"Benson'ın Takımı"
Ryan Pequin 26 Şubat 2015 (2015-02-26) (ABD)
10 Aralık 2015 (2015-12-10) (TR)
1.86[84]
181 21 "Gamers Never Say Die"
"Oyuncular Asla Pes Etmez"
Toby Jones & Owen Dennis 5 Mart 2015 (2015-03-05) (ABD)
11 Aralık 2015 (2015-12-11) (TR)
1.73[84]
182 22 "1000th Copper Flight Party"
"Helikopterin 1000. Uçuş Partisi"
Minty Lewis 12 Mart 2015 (2015-03-12) (ABD)
14 Aralık 2015 (2015-12-14) (TR)
1.66[84]
183 23 "Party Horse"
"Parti Atı"
Benton Connor & Madeline Queripel 19 Mart 2015 (2015-03-19) (ABD)
15 Aralık 2015 (2015-12-15) (TR)
1.49[91]
184 24 "Men in Uniform"
"Üniformalı Adamlar"
Calvin Wong & Casey Crowe 26 Mart 2015 (2015-03-26) (ABD)
16 Aralık 2015 (2015-12-16) (TR)
1.95[84]
185 25 "Garage Door"
"Garaj Kapısı"
Benton Connor & Madeline Queripel 2 Nisan 2015 (2015-04-02) (ABD)
22 Aralık 2015 (2015-12-22) (TR)
1.63[84]
186
187
26
27
"Brilliant Century Duck Crisis Special"
"(Bölümün Türkçe başlığı yoktur.)"
Toby Jones & Owen Dennis 9 Nisan 2015 (2015-04-09) (ABD)
25 Aralık 2015 (2015-12-25) (TR)
1.99[84]
188 28 "Not Great Double Date"
"Hoş Olmayan İkili Buluşma"
Toby Jones & Owen Dennis 22 Haziran 2015 (2015-06-22) (ABD)
18 Aralık 2015 (2015-12-18) (TR)
1.66[84]
189 29 "Death Kwon Do-Livery" Calvin Wong & Casey Crowe 23 Haziran 2015 (2015-06-23) (ABD) 1.70[84]
190 30 "Lunch Break"
"Yemek Molası"
Minty Lewis & Ryan Pequin 24 Haziran 2015 (2015-06-24) (ABD)
24 Aralık 2015 (2015-12-24) (TR)
1.60[84]
191 31 "Dumped at the Altar"
"Mihrapta Terk"
Minty Lewis & Ryan Pequin 25 Haziran 2015 (2015-06-25) (ABD)
21 Aralık 2015 (2015-12-21) (TR)
1.59[84]

7. Sezon (2015-2016)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
192 1 "Dumptown U.S.A."
"Terk Edilenler Şehri"
Benton Connor & Sam Spina 26 Haziran 2015 (2015-06-26) (ABD)
4 Mayıs 2016 (2016-05-04) (TR)
TBA 1.29[92]
193 2 "The Parkie Awards"
"Park Ödülleri"
Madeline Queripel & Alex Cline 6 Ağustos 2015 (2015-08-06) (ABD)
5 Mayıs 2016 (2016-05-05) (TR)
TBA 1.60[93]
194 3 "The Lunch Club"
"Yemek Kulübü"
Calvin Wong & Casey Crowe 13 Ağustos 2015 (2015-08-13) (ABD)
6 Mayıs 2016 (2016-05-06) (TR)
TBA 1.55[94]
195 4 "Local News Legends"
"Yerel Haber Efsaneleri"
Madeline Queripel & Alex Cline 20 Ağustos 2015 (2015-08-20) (ABD)
9 Mayıs 2016 (2016-05-09) (TR)
TBA 1.49[95]
196
197
5
6
"The Dome Experiment Special"
"Kubbe Deneyi Özel Bölümü"
Toby Jones, Owen Dennis, Minty Lewis & Ryan Pequin 27 Ağustos 2015 (2015-08-27) (ABD)
23 Nisan 2017 (2017-04-23) (TR)
TBA 1.60[96]
198 7 "Birthday Gift"
"Doğum Günü Hediyesi"
Benton Connor & Sam Spina 3 Eylül 2015 (2015-09-03) (ABD)
10 Mayıs 2016 (2016-05-10) (TR)
TBA 1.43[97]
199 8 "Cat Videos"
"Kedi Videoları"
Calvin Wong & Casey Crowe 10 Eylül 2015 (2015-09-10) (ABD)
11 Mayıs 2016 (2016-05-11) (TR)
TBA 1.31[98]
200 9 "Struck by Lightning"
"Yıldırım Çarpması"
Toby Jones & Owen Dennis 17 Eylül 2015 (2015-09-17) (ABD)
12 Mayıs 2016 (2016-05-12) (TR)
TBA 1.39[99]
201
202
10
11
"Terror Tales of the Park V"
"Parkın Korku Hikayeleri V"
Toby Jones, Owen Dennis, Ryan Pequin & Minty Lewis 29 Ekim 2015 (2015-10-29) (ABD)
2-3 Mayıs 2016 (2-3 Mayıs 2016) (TR)
TBA 1.31[100]
203 12 "The Return of Party Horse"
"Parti Atı'nın Dönüşü"
Minty Lewis & Ryan Pequin 9 Kasım 2015 (2015-11-09) (ABD)
13 Mayıs 2016 (2016-05-13) (TR)
TBA 1.03[101]
204 13 "Sleep Cycle"
"Uyku Döngüsü"
Madeline Queripel & Alex Cline 10 Kasım 2015 (2015-11-10) (ABD)
16 Mayıs 2016 (2016-05-16) (TR)
TBA 1.32[102]
205 14 "Just Friends"
"Arkadaşlık"
Calvin Wong & Casey Crowe 11 Kasım 2015 (2015-11-11) (ABD)
17 Mayıs 2016 (2016-05-17) (TR)
TBA 1.26[103]
206 15 "Benson's Pig"
"Benson'ın Domuzu"
Benton Connor & Sam Spina 12 Kasım 2015 (2015-11-12) (ABD)
18 Mayıs 2016 (2016-05-18) (TR)
TBA 1.16[104]
207 16 "The Eileen Plan"
"Eileen'in Planı"
Minty Lewis & Ryan Pequin 13 Kasım 2015 (2015-11-13) (ABD)
20 Mayıs 2016 (2016-05-20) (TR)
TBA 1.13[105]
208 17 "Hello China"
"Merhaba Çin"
Toby Jones & Owen Dennis 30 Kasım 2015 (2015-11-30) (ABD)
19 Mayıs 2016 (2016-05-19) (TR)
TBA 1.25[106]
209 18 "Crazy Fake Plan"
"Çılgın Sahte Plan"
Madeline Queripel & Alex Cline 1 Aralık 2015 (2015-12-01) (ABD)
24 Mayıs 2016 (2016-05-24) (TR)
TBA 1.25[107]
210 19 "Win That Prize"
"O Ödülü Kazan"
Calvin Wong & Casey Crowe 2 Aralık 2015 (2015-12-02) (ABD)
25 Mayıs 2016 (2016-05-25) (TR)
TBA 1.16[108]
211 20 "Snow Tubing"
"Bot Kayağı"
Benton Connor & Sam Spina 3 Aralık 2015 (2015-12-03) (ABD)
23 Mayıs 2016 (2016-05-23) (TR)
TBA 1.18[109]
212 21 "Chili Cook Off"
"Acılı Fasulye Yarışması"
Toby Jones & Owen Dennis 5 Mart 2016 (2016-03-05) (ABD)
5 Eylül 2016 (2016-09-05) (TR)
TBA 1.08[110]
213 22 "Donut Factory Holiday"
"Çörek Fabrikası Tatili"
Ryan Pequin & Nathan Bulmer 12 Mart 2016 (2016-03-12) (ABD)
6 Eylül 2016 (2016-09-06) (TR)
TBA 1.02[111]
214 23 "Gymblonski"
"Gymblonski"
Benton Connor & Sam Spina 19 Mart 2016 (2016-03-19) (ABD)
7 Eylül 2016 (2016-09-07) (TR)
TBA 1.17[112]
215 24 "Guys Night 2"
"Erkekler Gecesi 2"
Madeline Queripel & Alex Cline 26 Mart 2016 (2016-03-26) (ABD)
8 Eylül 2016 (2016-09-08) (TR)
TBA 1.00[113]
216 25 "Gary's Synthesizer"
"Gary'nin Synthersizer'ı"
Owen Dennis & Casey Crowe 2 Nisan 2016 (2016-04-02) (ABD)
9 Eylül 2016 (2016-09-09) (TR)
TBA 1.00[114]
217 26 "California King"
"Kaliforniya Kralı"
Ryan Pequin 9 Nisan 2016 (2016-04-09) (ABD)
13 Eylül 2016 (2016-09-13) (TR)
TBA 1.10[115]
218 27 "Cube Bros"
"Küp Kardeşler"
Benton Connor & Sam Spina 16 Nisan 2016 (2016-04-16) (ABD)
14 Eylül 2016 (2016-09-14) (TR)
TBA 0.79[116]
219 28 "Maellard's Package"
"Maellard'ın Paketi"
Madeline Queripel & Alex Cline 23 Nisan 2016 (2016-04-23) (ABD)
15 Eylül 2016 (2016-09-15) (TR)
TBA 0.94[117]
220 29 "Rigby Goes to the Prom"
"Rigby Mezuniyet Balosunda"
Toby Jones & Owen Dennis 5 Mayıs 2016 (2016-05-05) (ABD)
12 Eylül 2016 (2016-09-12) (TR)
TBA 1.02[118]
221 30 "The Button"
"Düğme"
Toby Jones & Owen Dennis 12 Mayıs 2016 (2016-05-12) (ABD)
16 Eylül 2016 (2016-09-16) (TR)
TBA 1.40[119]
222 31 "Favorite Shirt"
"En Sevdiği Tişört"
Ryan Pequin 19 Mayıs 2016 (2016-05-19) (ABD)
19 Eylül 2016 (2016-09-19) (TR)
TBA 1.17[120]
223 32 "Marvolo the Wizard"
"Sihirbaz Marvolo"
Benton Connor & Sam Spina 26 Mayıs 2016 (2016-05-26) (ABD)
20 Eylül 2016 (2016-09-20) (TR)
TBA 1.35[121]
224 33 "Pops' Favorite Planet"
"Pops'ın En Sevdiği Gezegen"
Madeline Queripel & Alex Cline 2 Haziran 2016 (2016-06-02) (ABD)
21 Eylül 2016 (2016-09-21) (TR)
TBA 1.25[122]
225 34 "Pam I Am"
"Ben Pam"
Casey Crowe & Gideon Chase 2 Haziran 2016 (2016-06-02) (ABD)
22 Eylül 2016 (2016-09-22) (TR)
TBA 1.25[122]
226 35 "Lame Lockdown"
"Gereksiz Tecrit"
Benton Connor & Sam Spina 9 Haziran 2016 (2016-06-09) (ABD)
26 Eylül 2016 (2016-09-26) (TR)
TBA 1.02[123]
227 36 "VIP Members Only"
"Sadece Özel Üyeler"
Madeline Queripel & Alex Cline 16 Haziran 2016 (2016-06-16) (ABD)
27 Eylül 2016 (2016-09-27) (TR)
TBA 0.98[124]
228 37 "Deez Keys"
"O Anahtarlar"
Casey Crowe & Gideon Chase 23 Haziran 2016 (2016-06-23) (ABD)
28 Eylül 2016 (2016-09-28) (TR)
TBA 1.18[125]
229
230
38
39
"Rigby's Graduation Day Special"
"Rigby'nin Mezuniyet Özel Bölümü"
Toby Jones, Owen Dennis, Ryan Pequin & Minty Lewis 30 Haziran 2016 (2016-06-30) (ABD)
23 Eylül 2016 (2016-09-23) (TR)
TBA 1.10[126]

8. Sezon: Uzayda (2016-2017)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
231 1 "One Space Day at a Time"
"Uzayda Bir Gün"
Owen Dennis & Sean Glaze 26 Eylül 2016 (2016-09-26) (ABD)
6 Şubat 2017 (2017-02-06) (TR)
1043-234 1.14[127]
232 2 "Cool Bro Bots"
"Dost Robotlar"
Benton Connor & Sam Spina 26 Eylül 2016 (2016-09-26) (ABD)
7 Şubat 2017 (2017-02-07) (TR)
1043-235 1.14[127]
233 3 "Welcome to Space"
"Uzaya Hoş Geldin"
Madeline Queripel & Alex Cline 27 Eylül 2016 (2016-09-27) (ABD)
8 Şubat 2017 (2017-02-08) (TR)
1043-236 0.96[128]
234 4 "Space Creds"
"Uzay Kredisi"
Casey Crowe & Gideon Chase 27 Eylül 2016 (2016-09-27) (ABD)
9 Şubat 2017 (2017-02-09) (TR)
1043-237 0.96[128]
235 5 "Lost and Found"
"Kayıp Eşya"
Minty Lewis & Ryan Pequin 28 Eylül 2016 (2016-09-28) (ABD)
13 Şubat 2017 (2017-02-13) (TR)
1043-239 0.96[129]
236 6 "Ugly Moons"
"Eşek Şakası"
Benton Connor & Sam Spina 29 Eylül 2016 (2016-09-29) (ABD)
14 Şubat 2017 (2017-02-14) (TR)
1043-240 0.98[130]
237 7 "The Dream Warrior"
"Rüya Savaşçısı"
Madeline Queripel & Alex Cline 30 Eylül 2016 (2016-09-30) (ABD)
15 Şubat 2017 (2017-02-15) (TR)
1043-241 1.09[131]
238 8 "The Brain of Evil"
"Kötü Beyin"
Owen Dennis & Sean Glaze 3 Ekim 2016 (2016-10-03) (ABD)
10 Şubat 2017 (2017-02-10) (TR)
1043-238 0.82[132]
239 9 "Fries Night"
"Patates Gecesi"
Casey Crowe & Gideon Chase 4 Ekim 2016 (2016-10-04) (ABD)
16 Şubat 2017 (2017-02-16) (TR)
1043-242 0.95[133]
240 10 "Spacey McSpaceTree"
"Uzay Ağacı Spacey"
Benton Connor & Sam Spina 5 Ekim 2016 (2016-10-05) (ABD)
17 Şubat 2017 (2017-02-17) (TR)
1043-243 1.04[134]
241 11 "Can You Ear Me Now?"
"Beni Duyabiliyor musunuz?"
Madeline Queripel & Alex Cline 6 Ekim 2016 (2016-10-06) (ABD)
22 Şubat 2017 (2017-02-22) (TR)
1043-246 0.92[135]
242 12 "Stuck in an Elevator"
"Asansör Arızası"
Casey Crowe & Gideon Chase 7 Ekim 2016 (2016-10-07) (ABD)
23 Şubat 2017 (2017-02-23) (TR)
1043-247 0.95[136]
243 13 "The Space Race"
"Uzay Yarışı"
Owen Dennis & Sean Glaze 10 Ekim 2016 (2016-10-10) (ABD)
24 Şubat 2017 (2017-02-24) (TR)
1043-248 0.93[137]
244 14 "Operation Hear No Evil"
"Operasyon Duymadım"
Minty Lewis & Ryan Pequin 11 Ekim 2016 (2016-10-11) (ABD)
5 Haziran 2017 (2017-06-05) (TR)
1043-249 0.91[138]
245 15 "Space Escape"
"Uzay Kaçışı"
Benton Connor & Sam Spina 12 Ekim 2016 (2016-10-12) (ABD)
6 Haziran 2017 (2017-06-06) (TR)
1043-250 0.84[139]
246 16 "New Beds"
"Yeni Yataklar"
Madeline Queripel & Alex Cline 13 Ekim 2016 (2016-10-13) (ABD)
7 Haziran 2017 (2017-06-07) (TR)
1043-251 1.15[140]
247 17 "Mordeby and Rigbecai"
"Mordeby ve Rigbecai"
Casey Crowe & Gideon Chase 14 Ekim 2016 (2016-10-14) (ABD)
8 Haziran 2017 (2017-06-08) (TR)
1043-252 0.88[141]
248 18 "Alpha Dome"
"Alfa Kubbe"
Owen Dennis & Sean Glaze 20 Ekim 2016 (2016-10-20)(ABD)
9 Haziran 2017 (2017-06-09) (TR)
1043-253 0.99[142]
249
250
19
20
"Terror Tales of the Park VI"
"Parkın Korku Hikayeleri VI"
Sean Glaze, Owen Dennis, Minty Lewis & Ryan Pequin 27 Ekim 2016 (2016-10-27) (ABD)
20-21 Şubat 2017 (20-21 Şubat 2017) (TR)
1043-244
1043-245
1.05[143]
251 21 "The Ice Tape"
"Buz Kaset"
Madeline Queripel & Alex Cline 3 Kasım 2016 (2016-11-03) (ABD)
12 Haziran 2017 (2017-06-12) (TR)
1043-256 0.92[144]
252 22 "The Key to the Universe"
"Evrenin Anahtarı"
Casey Crowe & Gideon Chase 10 Kasım 2016 (2016-11-10) (ABD)
13 Haziran 2017 (2017-06-13) (TR)
1043-257 1.02[145]
253 23 "No Train No Gain"
"Acı Yoksa Kazanç da Yok"
Owen Dennis & Sean Glaze 17 Kasım 2016 (2016-11-17) (ABD)
14 Haziran 2017 (2017-06-14) (TR)
1043-258 0.99[146]
254
255
24
25
"Christmas in Space"
"Uzayda Noel"
Minty Lewis, Ryan Pequin, Benton Connor & Sam Spina 1 Aralık 2016 (2016-12-01) (ABD)
22 Haziran 2017 (2017-06-22) (TR)
1043-254A
1043-254B
0.92[147]
256 26 "Kill 'Em with Kindness"
"Onları Kibarlığınla Utandır"
Minty Lewis & Ryan Pequin 14 Ocak 2017 (2017-01-14) (ABD)
15 Haziran 2017 (2017-06-15) (TR)
1043-259 1.08[148]
257 27 "Meet the Seer"
"Kahinle Tanışma"
Benton Connor & Sam Spina 14 Ocak 2017 (2017-01-14) (ABD)
16 Haziran 2017 (2017-06-16) (TR)
1043-260 1.08[148]
258 28 "Cheer Up Pops"
"Neşelen Pops"
Casey Crowe & Gideon Chase 16 Ocak 2017 (2017-01-16) (ABD)
19 Haziran 2017 (2017-06-19) (TR)
1043-261 1.33[149]
259
260
261
29
30
31
"A Regular Epic Final Battle"
"Daimi Epik Son Savaş"
Madeline Queripel, Alex Cline, Minty Lewis, Ryan Pequin, Andres
Salaff, Benton Connor, Owen Dennis, Sam Spina & J.G. Quintel
16 Ocak 2017 (2017-01-16) (ABD)
20-21 Haziran 2017 (20-21 Haziran 2017) (TR)
1043-262
1043-264A
1043-264B
1.33 (1. bölüm)[149]
1.37 (2. & 3. bölüm)[149]

Film[değiştir | kaynağı değiştir]

Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi İzleyici
(milyon)
"Regular Show: The Movie"
"Sürekli Dizi: Film"
J. G. Quintel J. G. Quintel, Sean Szeles, Calvin Wong, Andres Salaff, Mike Roth, Benton Connor, John Infantino, Owen Dennis & Toby Jones 25 Kasım 2015 (2015-11-25) (ABD)
25 Aralık 2015 (2015-12-25) (TR)
2.17[150]
Mordecai ve Rigby, kötü bir voleybol koçundan dolayı evreni kurtarmak için zamanda yolculuk yaparlar.

Kısa bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

DVD kısa bölümü[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Başlık Senarist Orijinal yayın tarihi
1 "Mordecai and Rigby: Ringtoneers" J. G. Quintel 15 Nisan 2011 (2011-04-15)
Mordecai ve Rigby, gerçekten havalı bir melodi yapabildiklerini kanıtlamaya çalışırlar.

6. Sezon kısa bölümleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Başlık Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
1 "USA! USA!"
"ABD! ABD!"
Ryan Pequin & Owen Dennis 6 Temmuz 2015 (2015-07-06) (ABD)
17 Aralık 2015 (2015-12-17) (TR)
1029-185B
Mordecai ve Rigby, Benson'a diğer ülkeler hakkında bilgilerini göstermek için bunun hakkında rap yaparlar.
2 "Fun Run"
"Eğlenceli Koşu"
Sarah Oleksyk 1 Eylül 2015 (2015-09-01) (ABD)
17 Aralık 2015 (2015-12-17) (TR)
1029-185A
Pops, ülkenin karşısına kadar eğlenceli koşu yapar.
3 "OOOHH!!!"
"OOOHH!!!"
Ryan Pequin 1 Ekim 2015 (2015-10-01) (ABD)
17 Aralık 2015 (2015-12-17) (TR)
1029-185C
Mordecai ve Rigby, "OOOHH!!!" kutlamalarını yaparak dünya turu yaparlar.
4 "Break Time"
"Mola Zamanı"
Madeline Queripel 8 Ekim 2015 (2015-10-08) (ABD)
17 Aralık 2015 (2015-12-17) (TR)
1029-185D
Mordecai, Rigby, Kas Adam ve Çak Beşlik Hayalet, mola için Benson'a sorarlar ve onların molasını break dansı yaparak cevabını verir.

7. Sezon kısa bölümleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Başlık Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
1 "Ninja Shoes"
"Ninja Ayakkabıları"
Madeline Queripel 26 Mart 2016 (2016-03-26) (ABD)
14 Kasım 2016 (2016-11-14) (TR)
1035-222A
Mordecai ve Rigby, ninja ayakkabısı giyerek evden kaçmaya çalışırlar.
2 "Coming Soon"
"Pek Yakında"
Toby Jones 2 Nisan 2016 (2016-04-02) (ABD)
14 Kasım 2016 (2016-11-14) (TR)
1035-222B
Mordecai ve Rigby, film tanıtım seslerini taklit ederler.
3 "Sick Day"
"Hastalık İzni"
Owen Dennis 9 Nisan 2016 (2016-04-09) (ABD)
14 Kasım 2016 (2016-11-14) (TR)
1035-222C
Mordecai ve Rigby, izin gününde kaydıraktan kaymaya karar verirler.
4 "Pizza Pouch Drop"
"Kapalı Pizza Atlayışı"
Owen Dennis 16 Nisan 2016 (2016-04-16) (ABD)
14 Kasım 2016 (2016-11-14) (TR)
1035-222D
Mordecai ve Rigby, mükemmel pizza dilimi yapmak için çok çalışırlar.
5 "The 1973 Tetherball Championship Trophy"
"1973 Tetherbol Şampiyonluk Kupası"
Toby Jones 23 Nisan 2016 (2016-04-23) (ABD)
14 Kasım 2016 (2016-11-14) (TR)
1035-222E
Mordecai ve Rigby, eski bir tetherbol şampiyona kupasını kazanmayı denerler.

8. Sezon kısa bölümleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Başlık Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
1 "2001: A Nap Odyssey"
"2001: Uyku Destanı"
Ryan Pequin 23 Eylül 2016 (2016-09-23) (ABD)
8 Şubat 2017 (2017-02-08) (CN Türkiye Youtube kanalı)
1043-233A
Mordecai ve Rigby, yer çekimi devresini kapatıp eğlenirler.
2 "Time Loop"
"Zaman Döngüsü"
TBA 19 Aralık 2016 (2016-12-19) (ABD)
23 Şubat 2017 (2017-02-23) (CN Türkiye Youtube kanalı)
1043-233E
Ekip, zaman döngüsünde takılı kalır.
3 "Synth Buttons"
"Sentez Tuşları"
Owen Dennis 23 Aralık 2016 (2016-12-23) (ABD)
20 Şubat 2017 (2017-02-20) (CN Türkiye Youtube kanalı)
1043-233D
Mordecai ve Rigby, geminin köprüsünün aynı zamanda bir bireştirici olduğunu fark ederler.
4 "Robot Rap Battle"
"Robot Rap Mücadelesi"
TBA 26 Aralık 2016 (2016-12-26) (ABD)
13 Şubat 2017 (2017-02-13) (CN Türkiye Youtube kanalı)
1043-233B
Mordecai ve Rigby, 10. Yıllık Robot Rap Mücadelesi'ne katılırlar.
5 "Space Worm"
"Uzay Solucanı"
TBA 2 Ocak 2017 (2017-01-02) (ABD)
16 Şubat 2017 (2017-02-16) (CN Türkiye Youtube kanalı)
1043-233C
Mordecai ve Rigby, muhtaç bir uzay solucanı sürerler.

Kaynaklar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Regular Show Season 1 episodes". TV Guide. 21 Mayıs 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/6GmmN4NyN. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  2. ^ 1. sezon için ürün kodu kaynakları:
  3. ^ Seidman, Robert (8 Eylül 2010). "Monday Cable Ratings: Boise St. Vs. Va. Tech Dominates; 'The Closer & 'Rizzoli & Isles' Get Bigger & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 12 Eylül 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20100912132706/http://tvbythenumbers.com:80/2010/09/08/monday-cable-ratings-boise-st-vs-va-tech-dominates-the-closer-rizzoli-isles-get-bigger-much-more/62631. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  4. ^ Seidman, Robert (15 Eylül 2010). "Monday Cable Ratings: 'American Pickers' & 'Pawn Stars' Continue to Shine & Much More". 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529104137/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/09/15/monday-cable-ratings-american-pickers-pawn-stars-continue-to-shine-much-more/63370/. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  5. ^ Seidman, Robert (21 Eylül 2010). "Monday Cable Ratings: 'Saints–49ers' Dominate Monday; 'Pawn Stars' Still Holds Up OK Against Broadcast Originals & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 13 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160413152332/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/09/21/monday-cable-ratings-saints-49ers-dominate-monday-pawn-stars-still-holds-up-ok-against-broadcast-originals-much-more/64540/. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  6. ^ Gorman, Bill (28 Eylül 2010). "Monday Cable Ratings: 'Packer-Bears' Huge; 'WWE Raw,' 'Weeds,' 'The Big C,' 'Buried Life' & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529104256/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/09/28/monday-cable-ratings-packer-bears-go-large-wwe-raw-weeds-the-big-c-buried-life-much-more/65683/. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  7. ^ Seidman, Robert (5 Ekim 2010). "Monday Cable Ratings : Monday Night Football Down; 'Real Housewives of Atlanta' Premieres + 'WWE Raw,' 'Weeds' & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529104408/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/10/05/monday-cable-ratings-monday-night-football-down-real-housewives-of-atlanta-premieres-wwe-raw-weeds-the-big-c-much-more/66864/. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  8. ^ Gorman, Bill (12 Ekim 2010). "Monday Cable Ratings: Monday Night Football Up; 'Real Housewives of Atlanta,' 'American Pickers' Slip, MLB Playoffs & More". TV by the Numbers. Zap2it. 2 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151102171507/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/10/12/monday-cable-ratings-monday-night-football-up-%E2%80%98real-housewives-of-atlanta%E2%80%99-american-pickers-slip-mlb-playoffs-more/67795/. Erişim tarihi: 12 Ekim 2010. 
  9. ^ Seidman, Robert (19 Ekim 2010). "Monday Cable Ratings: Monday Night Football Plunges, But Still On Top + Yankees/Rangers, Pawn Stars, WWE RAW, Real Housewives of Atlanta & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529104559/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/10/19/monday-cable-ratings-monday-night-football-plunges-but-still-on-top-yankeesrangers-pawn-stars-wwe-raw-real-housewives-of-atlanta-much-more/68838/. Erişim tarihi: 20 Ekim 2010. 
  10. ^ Gorman, Bill (26 Ekim 2010). "Monday Cable Ratings: Monday Night Football Giant(s); Pawn Stars Way Up Real Housewives, WWE RAW, Weeds & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160305021300/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/10/26/monday-cable-ratings-monday-night-football-giants-pawn-stars-way-up-real-housewives-wwe-raw-weeds-much-more/69780/. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  11. ^ Seidman, Robert (2 Kasım 2010). "Monday Cable Ratings : Monday Night Football Leads; Weeds, The Big C, WWE Raw, NeNe Rise; Pawn Stars Falls & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529104848/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/02/monday-cable-ratings-monday-night-football-leads-weeds-the-big-c-wwe-raw-nene-rise-pawn-stars-falls-much-more/70626/. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  12. ^ Gorman, Bill (9 Kasım 2010). "Monday Cable Ratings : Monday Night Football Tops; WWE RAW, Weeds, Hoarders, Cake Boss & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529105121/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/09/monday-cable-ratings-monday-night-football-tops-wwe-raw-weeds-hoarders-cake-boss-much-more/71449/. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  13. ^ Seidman, Robert (16 Kasım 2010). "Monday Cable Ratings : Michael Vick Runs Over Redskins & Ratings + WWE RAW, Weeds, Hoarders, In Treatment & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529105244/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/16/monday-cable-ratings-michael-vick-runs-over-redskins-ratings-wwe-raw-weeds-hoarders-in-treatment-much-more/72423/. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  14. ^ Seidman, Robert (23 Kasım 2010). "Monday Cable Ratings : Monday Night Football Down, But Coasts to Victory + WWE RAW & More". TV by the Numbers. Zap2it. 31 Ocak 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. https://web.archive.org/web/20110131143811/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/23/monday-cable-ratings-monday-night-football-down-but-coasts-to-victory-wwe-raw-much-more/73288. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  15. ^ "Regular Show Season 2 episodes". TV Guide. 21 Mayıs 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/6GmulcFoJ. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  16. ^ 2. sezon için ürün kodu kaynakları:
  17. ^ "Regular Show Season 2 episodes". TV Guide. 21 Mayıs 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/6GmulcFoJ. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  18. ^ Seidman, Robert (11 Ocak 2011). "Monday Cable Ratings: Pretty Little Liars, Greek, Hoarders, Men of a Certain Age & More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529110202/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/01/11/monday-cable-ratings-pretty-little-liars-greek-hoarders-men-of-a-certain-age-more/79029/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  19. ^ Seidman, Robert (25 Ocak 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pretty Little Liars,' 'Being Human,' 'Pawn Stars' Rise; 'Skins' Falls & More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529110712/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/01/25/monday-cable-ratings-pretty-little-liars-being-human-pawn-stars-rise-skins-falls-more/80131/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  20. ^ Gorman, Bill (1 Şubat 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' Up Again; 'Pretty Little Liars' Steady; 'Being Human,' 'Skins' Fall & More". TV by the Numbers. Zap2it. 14 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160414181255/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/02/01/monday-cable-ratings-pawn-stars-up-again-pretty-little-liars-steady-being-human-skins-fall-more/81035/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  21. ^ Gorman, Bill (15 Şubat 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' Leads Again; 'Pretty Little Liars' Slips; 'Skins' Keeps Falling & More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529111201/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/02/15/monday-cable-ratings-pawn-stars-leads-again-pretty-little-liars-slips-skins-keeps-falling-more/82834/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  22. ^ Seidman, Robert (23 Şubat 2011). "Monday Cable Ratings: WWE Raw Leads Night; 'Pretty Little Liars,' 'Skins' Rises + 'Big Time Rush,' 'Being Human' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529111334/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/02/23/monday-cable-ratings-wwe-raw-leads-night-pretty-little-liars-skins-rises-big-time-rush-being-human-more/83568/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  23. ^ "Friday's Cable Ratings: 'Spartacus' Prequel Wraps on High Note". The Futon Critic. 28 Şubat 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/02/28/fridays-cable-ratings-spartacus-prequel-wraps-on-high-note-611121/cable_20110225/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  24. ^ Gorman, Bill (1 Mart 2011). "Monday Cable Ratings: 'WWE Raw' Leads Night; 'Skins,' 'Being Human' Rise + 'Pretty Little Liars,' 'Cake Boss' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529111439/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/03/01/monday-cable-ratings-wwe-raw-leads-night-skins-being-human-rise-pretty-little-liars-cake-boss-more/84108/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  25. ^ Seidman, Robert (8 Mart 2011). "Monday Cable Ratings: 'WWE Raw' Leads Night; 'Skins Drops; 'Stargate SGU' Returns + 'Greek' Finale, 'Pretty Little Liars' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 14 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160414181259/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/03/08/monday-cable-ratings-wwe-raw-leads-night-skins-dropsstargate-sgu-returns-greek-finale-pretty-little-liars-more/85038/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  26. ^ "Monday's Cable Ratings: Another Big Night for 'Pawn Stars'". The Futon Critic. 29 Mart 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/03/29/mondays-cable-ratings-another-big-night-for-pawn-stars-469513/cable_20110328/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  27. ^ Seidman, Robert (5 Nisan 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' & 'WWE RAW' Down Against B-Ball; + 'Being Human,' 'RJ Berger' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 14 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160414181300/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/04/05/monday-cable-ratings-wwe-raw-pawn-starsn-being-human-rj-berger-more-2/88408/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  28. ^ Gorman, Bill (12 Nisan 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' Leads Night; 'Kate Plus 8' Even; 'WWE RAW,' 'Being Human,' 'RJ Berger' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160529111947/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/04/12/monday-cable-ratings-pawn-stars-leads-night-kate-plus-8-even-wwe-raw-being-human-rj-berger-more/89055/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  29. ^ "Monday's Cable Ratings: Another Monday, Another 'Pawn Stars' Win". The Futon Critic. 19 Nisan 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/04/19/mondays-cable-ratings-another-monday-another-pawn-stars-win-995100/cable_20110418/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  30. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Overpowers NBA Playoffs". The Futon Critic. 26 Nisan 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/04/26/mondays-cable-ratings-pawn-stars-overpowers-nba-playoffs-762112/cable_20110425/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  31. ^ "Monday's Cable Ratings: NBA Playoffs Continue Rise for TNT". The Futon Critic. 3 Mayıs 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/05/03/mondays-cable-ratings-nba-playoffs-continue-rise-for-tnt-874310/cable_20110502/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  32. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Stargate Universe' Signs Off With Season High". The Futon Critic. 10 Mayıs 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/05/10/mondays-cable-ratings-stargate-universe-signs-off-with-season-high-961214/cable_20110509/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  33. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw' Snags the Top Spot". The Futon Critic. 18 Mayıs 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/05/18/mondays-cable-ratings-wwe-raw-snags-the-top-spot-381003/cable_20110516/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  34. ^ "Monday's Cable Ratings: NBA Playoffs Hold Off 'WWE Raw'". The Futon Critic. 24 Mayıs 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/05/24/mondays-cable-ratings-nba-playoffs-hold-off-wwe-raw-490103/cable_20110523/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  35. ^ Gorman, Bill (1 Haziran 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' Tops Night; Plus 'WWE Raw,' 'Khloe & Lamar,' 'Real Housewives of NJ', 'Platinum Hit,' 'Breakout Kings' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304110300/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/06/01/monday-cable-ratings-pawn-stars-tops-night-plus-wwe-raw-khloe-lamar-real-housewives-of-nj-american-chopper-secret-life-more/94364/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  36. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Goes Untouched". The Futon Critic. 8 Haziran 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/06/08/mondays-cable-ratings-pawn-stars-goes-untouched-100510/cable_20110606/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  37. ^ "Monday's Cable Ratings: Still No Stopping History's 'Pawn Stars'". The Futon Critic. 15 Haziran 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/06/15/mondays-cable-ratings-still-no-stopping-historys-pawn-stars-776013/cable_20110613/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  38. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Tops Heated Race". The Futon Critic. 13 Temuuz 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/07/13/mondays-cable-ratings-pawn-stars-tops-heated-race-140215/cable_20110711/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  39. ^ "Monday's Cable Ratings: History's 'Pawn Stars' Holds Onto Crown". The Futon Critic. 19 Temmuz 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/07/19/mondays-cable-ratings-historys-pawn-stars-holds-onto-crown-493215/cable_20110718/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  40. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/07/27/mondays-cable-ratings-the-closer-stands-as-most-watched-794305/cable_20110725/
  41. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Takes Demos, 'The Closer' Wins Total Seyirci". The Futon Critic. 4 Ağustos 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/08/04/mondays-cable-ratings-pawn-stars-takes-demos-the-closer-wins-total-Seyirci-745510/cable_20110801/. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  42. ^ "Regular Show Season 3 episodes". TV Guide. Mayıs 21, 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/6GmsP1jPi. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  43. ^ Sezon 3'ün prodüksiyon kodları için kaynaklar:
  44. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF' Holds Off 'Comedy Central Roast of Charlie Sheen'". The Futon Critic. Eylül 20, 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  45. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF' Keeps ESPN Unstoppable". The Futon Critic. Eylül 27, 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  46. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF' Gets It Done for ESPN". The Futon Critic. Ekim 4, 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/10/04/mondays-cable-ratings-mnf-gets-it-done-for-espn-866115/cable_20111003/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  47. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF' Posts Second Largest Audience of Season". The Futon Critic. Ekim 12, 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/10/12/mondays-cable-ratings-mnf-posts-second-largest-audience-of-season-770514/cable_20111010/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  48. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF' Goes Untouched for ESPN". The Futon Critic. Ekim 18, 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/10/18/mondays-cable-ratings-mnf-goes-untouched-for-espn-60211/cable_20111017/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  49. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF' Hit Season Low for ESPN". The Futon Critic. Ekim 25, 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/10/25/mondays-cable-ratings-mnf-hit-season-low-for-espn-161514/cable_20111024/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  50. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF' Dominates Once Again for ESPN". The Futon Critic. Kasım 8, 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/11/08/mondays-cable-ratings-mnf-dominates-once-again-for-espn-561012/cable_20111107/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  51. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF,' Packers Remain Unbeaten". The Futon Critic. Kasım 16, 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/11/16/mondays-cable-ratings-mnf-packers-remain-unbeaten-679514/cable_20111114/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  52. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF' Coasts to 11th Consecutive Victory". The Futon Critic. Kasım 22, 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/11/22/mondays-cable-ratings-mnf-coasts-to-11th-consecutive-victory-716424/cable_20111121/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  53. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Returns Strong for History". The Futon Critic. Kasım 30, 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/11/30/mondays-cable-ratings-pawn-stars-returns-strong-for-history-82014/cable_20111128/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  54. ^ "Monday's Cable Ratings: Rams/Seahawks Keep 'MNF' on Top for ESPN". The Futon Critic. Aralık 31, 2011. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/12/31/mondays-cable-ratings-rams-seahawks-keep-mnf-on-top-for-espn-183000/cable_20111212/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  55. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars,' 'American Pickers' Still Big for History". The Futon Critic. Ocak 18, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/01/18/mondays-cable-ratings-pawn-stars-american-pickers-still-big-for-history-961115/cable_20120116/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  56. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Still Unstoppable for History". The Futon Critic. Ocak 24, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/01/24/mondays-cable-ratings-pawn-stars-still-unstoppable-for-history-586114/cable_20120123/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  57. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Leads the Pack Once Again". The Futon Critic. Şubat 1, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/02/01/mondays-cable-ratings-pawn-stars-leads-the-pack-once-again-568210/cable_20120130/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  58. ^ "Monday's Cable Ratings: Original 'Pawn Stars' Holds Off the Competition". The Futon Critic. Şubat 7, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/02/07/mondays-cable-ratings-original-pawn-stars-holds-off-the-competition-790514/cable_20120206/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  59. ^ "Monday's Cable Ratings: Another Week, Another 'Pawn Stars' Win". The Futon Critic. Şubat 14, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/02/14/mondays-cable-ratings-another-week-another-pawn-stars-win-466014/cable_20120213/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  60. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Extends Win Streak to Seven". The Futon Critic. Şubat 28, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/02/28/mondays-cable-ratings-pawn-stars-extends-win-streak-to-seven-551511/cable_20120227/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  61. ^ "Monday's Cable Ratings: No Stopping 'Pawn Stars' on History". The Futon Critic. Mart 6, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/03/06/mondays-cable-ratings-no-stopping-pawn-stars-on-history-665211/cable_20120305/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  62. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw' Keeps USA in Front". The Futon Critic. Mart 28, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/03/28/mondays-cable-ratings-wwe-raw-keeps-usa-in-front-856213/cable_20120326/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  63. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw' Tops Charts for Fourth Straight Week". The Futon Critic. Mart 3, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/04/03/mondays-cable-ratings-wwe-raw-tops-charts-for-fourth-straight-week-291213/cable_20120402/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  64. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Return Tops Charts". The Futon Critic. Mart 10, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/04/10/mondays-cable-ratings-pawn-stars-return-tops-charts-860013/cable_20120409/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  65. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Continues Its Reign". The Futon Critic. Mart 17, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/04/17/mondays-cable-ratings-pawn-stars-continues-its-reign-238411/cable_20120416/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  66. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw,' NBA Playoffs Lead Viewers, Demos". The Futon Critic. Mayıs 1, 2012. http://thefutoncritic.com/ratings/2012/05/01/mondays-cable-ratings-wwe-raw-nba-playoffs-lead-viewers-demos-475512/cable_20120430/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  67. ^ "Monday's Cable Ratings: TNT Rides NBA Playoffs to Victory". The Futon Critic. Mayıs 7, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2013/05/07/mondays-cable-ratings-tnt-rides-nba-playoffs-to-victory-573412/cable_20130506/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  68. ^ "Monday's Cable Ratings: TNT Hits NBA Postseason High With Lakers/Thunder". The Futon Critic. Mayıs 15, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/05/15/mondays-cable-ratings-tnt-hits-nba-postseason-high-with-lakers-thunder-676310/cable_20120514/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  69. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Hatfields & McCoys,' Heat/Celtics Big for History, ESPN". The Futon Critic. Mayıs 30, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/05/30/mondays-cable-ratings-hatfields-and-mccoys-heat-celtics-big-for-history-espn-267510/cable_20120528/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  70. ^ "Monday's Cable Ratings: Game 5 of Spurs/Thunder Puts TNT on Top". The Futon Critic. Haziran 5, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/06/05/mondays-cable-ratings-game-5-of-spurs-thunder-puts-tnt-on-top-72214/cable_20120604/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  71. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars,' 'WWE Raw' Top the Charts". The Futon Critic. Haziran 12, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/06/12/mondays-cable-ratings-pawn-stars-wwe-raw-top-the-charts-189013/cable_20120611/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  72. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars,' 'WWE Raw' Claim Top Spots". The Futon Critic. Haziran 20, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/06/20/mondays-cable-ratings-pawn-stars-wwe-raw-claim-top-spots-927421/cable_20120618/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  73. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars,' 'WWE Raw' Remain on Top". The Futon Critic. Haziran 26, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/06/26/mondays-cable-ratings-pawn-stars-wwe-raw-remain-on-top-671010/cable_20120625/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  74. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw' Wins Demo Crown, 'The Closer' Tops Viewers". The Futon Critic. Temmuz 17, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/07/17/mondays-cable-ratings-wwe-raw-wins-demo-crown-the-closer-tops-viewers-360510/cable_20120716/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  75. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw' Takes Top Three Spots in Adults 18–49". The Futon Critic. Temmuz 24, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/07/24/mondays-cable-ratings-wwe-raw-takes-top-three-spots-in-adults-18-49-107020/cable_20120723/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  76. ^ "Monday's Cable Ratings: VH1 Claims Demo Crown With 'Love & Hip-Hop: Atlanta'". The Futon Critic. Temmuz 31, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/07/31/mondays-cable-ratings-vh1-claims-demo-crown-with-love-and-hip-hop-atlanta-272112/cable_20120730/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  77. ^ "Monday's Cable Ratings: VH1 Takes Demo Crown With 'Love & Hip-Hop: Atlanta'". The Futon Critic. Ağustos 7, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/08/07/mondays-cable-ratings-vh1-takes-demo-crown-with-love-and-hip-hop-atlanta-160414/cable_20120806/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  78. ^ "Monday's Cable Ratings: Dramas on TNT, NFL Preseason on ESPN Top Charts". The Futon Critic. Ağustos 14, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/08/14/mondays-cable-ratings-dramas-on-tnt-nfl-preseason-on-espn-top-charts-748510/cable_20120813/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  79. ^ "Monday's Cable Ratings: TNT's 'Major Crimes' Tops Viewers, VH1's 'Love & Hip-Hop' Wins Demos". The Futon Critic. Ağustos 21, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/08/21/mondays-cable-ratings-tnts-major-crimes-tops-viewers-vh1s-love-and-hip-hop-wins-demos-268515/cable_20120820/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  80. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Major Crimes' Tops Viewers, 'Love & Hip-Hop: Atlanta Reunion' Wins Demos". The Futon Critic. Ağustos 28, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/08/28/mondays-cable-ratings-major-crimes-tops-viewers-love-and-hip-hop-atlanta-reunion-wins-demos-154311/cable_20120827/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  81. ^ "Monday's Cable Ratings: VH1 Tops Demos with 'Love & Hip-Hop: Atlanta Reunion,' 'T.I. & Tiny: The Family Hustle'". The Futon Critic. Eylül 5, 2012. http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/09/05/mondays-cable-ratings-vh1-tops-demos-with-love-and-hip-hop-atlanta-reunion-ti-and-tiny-the-family-hustle-54510/cable_20120903/. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  82. ^ "Regular Show Season 4 episodes". TV Guide. Ağustos 31, 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/6JIbE0Tkx. Erişim tarihi: Mayıs 21, 2013. 
  83. ^ Sezon 4 ürün kodu kaynakları:
  84. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc bd be bf bg bh bi bj bk bl bm bn bo bp bq br bs http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  85. ^ "Regular Show Season 5 episodes". TV Guide. Eylül 30, 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/6SyRpZk8J. Erişim tarihi: Eylül 30, 2014. 
  86. ^ "Regular Show – Episode Guide for Season 5". Zap2it. Eylül 30, 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/6SyRuIqd4. Erişim tarihi: Eylül 30, 2014. 
  87. ^ Sezon 5 ürün kodu kaynakları:
  88. ^ "Regular Show Season 6 episodes". TV Guide. http://www.tvguide.com/tvshows/regular-show/episodes-season-6/307239/. Erişim tarihi: Kasım 10, 2014. 
  89. ^ Sezon 6 ürün kodu kaynakları:
  90. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2015/01/19/thursday-cable-ratings-nba-basketball-wins-night-wwe-smackdown-pawn-stars-archer-more/350813/
  91. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-u-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  92. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-100-friday-cable-originals-6-26-2015.html
  93. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-100-thursday-cable-originals-8-6-2015.html
  94. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-100-thursday-cable-originals-8-13-2015.html
  95. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-100-thursday-cable-originals-8-20-2015.html
  96. ^ Metcalf, Mitch (August 28, 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 100 Thursday Cable Originals (& Network Update): 8.27.2015". Showbuzz Daily. 13 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160413154949/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-100-thursday-cable-originals-8-27-2015.html. Erişim tarihi: September 9, 2015. 
  97. ^ Bibel, Sara (September 4, 2015). "Thursday Cable Ratings: College Football Wins Night, 'Teen Mom 2', 'Impractical Jokers', 'Project Runway', 'WWE Smackdown' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 9 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151209222446/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/09/04/thursday-cable-ratings-college-football-wins-night-teen-mom-2-impractical-jokers-project-runway-wwe-smcakdown-more/458013/. Erişim tarihi: September 9, 2015. 
  98. ^ Kondolojy, Amanda (September 11, 2015). "Thursday Cable Ratings: 'Teen Mom II' Tops Night + 'Project Runway', 'Thursday Night Smackdown', 'Pardon the Interruption' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 18 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151118045412/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/09/11/thursday-cable-ratings-teen-mom-ii-tops-night-project-runway-thursday-night-smackdown-pardon-the-interruption-more/463367/. Erişim tarihi: September 11, 2015. 
  99. ^ Dixon, Dani. "Thursday Cable Ratings: 'Thursday Night Football' Leads the Night + 'Teen Mom II' + 'Project Runway', 'Thursday Night Smackdown', 'College Football' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 22 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151122031010/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/09/18/thursday-cable-ratings-thursday-night-football-leads-the-night-teen-mom-ii-project-runway-thursday-night-smackdown-college-football-more/468795/. Erişim tarihi: September 18, 2015. 
  100. ^ Porter, Rick (October 30, 2015). "Thursday cable ratings: NFL leads the way again, plus 'Smackdown,' NBA, more". TV by the Numbers. Zap2it. 1 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151101235443/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/10/30/thursday-cable-ratings-oct-29-2015/481126/. Erişim tarihi: October 30, 2015. 
  101. ^ Metcalf, Mitch (November 10, 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 100 Monday Cable Originals & Network Update: 11.9.2015". Showbuzz Daily. 15 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151215203320/http://www.showbuzzdaily.com:80/articles/showbuzzdailys-top-100-monday-cable-originals-network-update-11-9-2015.html. Erişim tarihi: November 14, 2015. 
  102. ^ Metcalf, Mitch (November 11, 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 100 Tuesday Cable Originals & Network Update: 11.10.2015". Showbuzz Daily. 15 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151215011533/http://www.showbuzzdaily.com:80/articles/showbuzzdailys-top-100-tuesday-cable-originals-network-update-11-10-2015.html. Erişim tarihi: November 14, 2015. 
  103. ^ Porter, Rick (November 12, 2015). "Wednesday cable ratings: ‘AHS: Hotel’ on top, plus ‘Alaskan Bush People,’ ‘South Park’". TV by the Numbers. Zap2it. 4 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151204163754/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/11/12/wednesday-cable-ratings-nov-11-2015/. Erişim tarihi: November 14, 2015. 
  104. ^ Porter, Rick (November 13, 2015). "Thursday cable ratings: ‘Thursday Night Football’ dips but still on top, plus ‘Smackdown,’ ‘Pawn Stars’". TV by the Numbers. Zap2it. 17 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151217080940/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/11/13/thursday-cable-ratings-nov-12-2015/. Erişim tarihi: November 14, 2015. 
  105. ^ Porter, Rick (November 16, 2015). "Friday cable ratings: News channels’ coverage of Paris dominates night". TV by the Numbers. Zap2it. 19 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151219135024/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/11/16/friday-cable-ratings-nov-13-2015/. Erişim tarihi: November 16, 2015. 
  106. ^ Metcalf, Mitch (December 1, 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Monday Cable Originals: 11.30.2015". Showbuzz Daily. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151205020228/http://www.showbuzzdaily.com:80/articles/showbuzzdailys-top-150-monday-cable-originals-network-update-11-30-2015.html. Erişim tarihi: December 4, 2015. 
  107. ^ Metcalf, Mitch (December 2, 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Tuesday Cable Originals: 12.1.2015". Showbuzz Daily. 12 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151212131056/http://www.showbuzzdaily.com:80/articles/showbuzzdailys-top-150-tuesday-cable-originals-network-update-12-1-2015.html. Erişim tarihi: December 4, 2015. 
  108. ^ Metcalf, Mitch (December 3, 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Wednesday Cable Originals: 12.2.2015". Showbuzz Daily. 6 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151206062913/http://www.showbuzzdaily.com:80/articles/showbuzzdailys-top-150-wednesday-cable-originals-network-update-12-2-2015.html. Erişim tarihi: December 4, 2015. 
  109. ^ Porter, Rick (December 4, 2015). "Thursday cable ratings: NFL leads, ‘WWE Smackdown’ up a bit". TV by the Numbers. Zap2it. 10 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151210174701/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/12/04/thursday-cable-ratings-dec-3-2015/. Erişim tarihi: December 4, 2015. 
  110. ^ Metcalf, Mitch (March 8, 2016). "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 3.5.2016". Showbuzz Daily. 4 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160504074617/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-saturday-cable-originals-network-finals-3-5-2016.html. Erişim tarihi: March 8, 2016. 
  111. ^ Metcalf, Mitch (March 15, 2016). "Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 3.12.2016". Showbuzz Daily. 23 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160623162752/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-saturday-cable-originals-network-finals-3-12-2016.html. Erişim tarihi: March 15, 2016. 
  112. ^ Metcalf, Mitch (March 22, 2016). "Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 3.19.2016". Showbuzz Daily. 4 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160504074607/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-saturday-cable-originals-network-finals-3-19-2016.html. Erişim tarihi: March 22, 2016. 
  113. ^ Metcalf, Mitch (March 29, 2016). "Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 3.26.2016". Showbuzz Daily. 29 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160629232907/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-saturday-cable-originals-network-finals-3-26-2016.html. Erişim tarihi: March 29, 2016. 
  114. ^ Metcalf, Mitch (April 5, 2016). "Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 4.2.2016". Showbuzz Daily. 19 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160419063626/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-saturday-cable-originals-network-finals-4-2-2016.html. Erişim tarihi: April 5, 2016. 
  115. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-saturday-cable-originals-network-finals-4-9-2016.html
  116. ^ Metcalf, Mitch (April 19, 2016). "Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 4.16.2016". Showbuzz Daily. 31 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160531052600/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-saturday-cable-originals-network-finals-4-16-2016.html. Erişim tarihi: April 19, 2016. 
  117. ^ Metcalf, Mitch (April 26, 2016). "Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 4.23.2016". Showbuzz Daily. 31 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160531010023/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-saturday-cable-originals-network-finals-4-23-2016.html. Erişim tarihi: April 26, 2016. 
  118. ^ Metcalf, Mitch (May 6, 2016). "Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 5.5.2016". Showbuzz Daily. 3 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160603170054/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-5-5-2016.html. Erişim tarihi: May 6, 2016. 
  119. ^ Metcalf, Mitch (May 13, 2016). "Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 5.12.2016". Showbuzz Daily. 5 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160605060432/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-5-12-2016.html. Erişim tarihi: May 13, 2016. 
  120. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-5-19-2016.html
  121. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-5-26-2016.html
  122. ^ a b http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-6-2-2016.html
  123. ^ "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 6.9.2016". ShowBuzzDaily. 3 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160703120906/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-6-9-2016.html. Erişim tarihi: June 10, 2016. 
  124. ^ "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 6.16.2016". ShowBuzzDaily. 18 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160618054943/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-6-16-2016.html. Erişim tarihi: June 17, 2016. 
  125. ^ "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 6.23.2016". ShowBuzzDaily. 3 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160703120911/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-6-23-2016.html. Erişim tarihi: June 24, 2016. 
  126. ^ "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 6.30.2016". ShowBuzzDaily. 3 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160703120916/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-6-30-2016.html. Erişim tarihi: July 1, 2016. 
  127. ^ a b http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-monday-cable-originals-network-finals-9-26-2016.html
  128. ^ a b http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-tuesday-cable-originals-network-finals-9-27-2016.html
  129. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-wednesday-cable-originals-network-finals-9-28-2016.html
  130. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-9-29-2016.html
  131. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-friday-cable-originals-network-finals-9-30-2016.html
  132. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-monday-cable-originals-network-finals-10-3-2016.htm
  133. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-tuesday-cable-originals-network-finals-10-4-2016.html
  134. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-wednesday-cable-originals-network-finals-10-5-2016.html
  135. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-10-6-2016.html
  136. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-friday-cable-originals-network-finals-10-7-2016.html
  137. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-monday-cable-originals-network-finals-10-10-2016.html
  138. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-tuesday-cable-originals-network-finals-10-11-2016.html
  139. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-wednesday-cable-originals-network-finals-10-12-2016.html
  140. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-10-13-2016.html
  141. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-friday-cable-originals-network-finals-10-14-2016.html
  142. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-10-20-2016.html
  143. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-10-27-2016.html
  144. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-11-3-2016.html
  145. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-11-10-2016.html
  146. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-11-17-2016.html
  147. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-12-1-2016.html
  148. ^ a b "UPDATED: SHOWBUZZDAILY’s Top 150 Saturday Cable Originals & Network Finals: 1.14.2017 | Showbuzz Daily". Retrieved on 18 January 2017.
  149. ^ a b c "UPDATED: SHOWBUZZDAILY’s Top 150 Monday Cable Originals & Network Finals: 1.16.2017 | Showbuzz Daily". Retrieved on 18 January 2017.
  150. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-wednesday-cable-originals-network-update-11-25-2015.html