Sürekli Dizi bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

Sürekli Dizi (Özgün adı: Regular Show), J. G. Quintel tarafından yapılmış ABD çizgi dizisi. İlk gösterimini ABD'de Cartoon Network'te 6 Eylül 2010 tarihinde yayınlanmıştır. Türkiye'de ise önce 1 Şubat 2012 tarihinde Cartoon Network'te, daha sonra da gösterime 4 Şubat 2012 tarihinde TNT'de girmiştir. Bölümler normalde 11 dakikalıktır, özel bölümlerde ise 22 dakika sürer.

Sezon görünümü[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezonlar Bölümler Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi
Sezon başlangıcı Sezon finali Sezon başlangıcı Sezon finali
Pilot bölüm 14 Ağustos 2009 (2009-08-14) Yok
1 12 6 Eylül 2010 (2010-09-06) 22 Kasım 2010 (2010-11-22) 1 Şubat 2012 (2012-02-01) 8 Şubat 2012 (2012-02-08)
2 28 29 Kasım 2010 (2010-11-29) 1 Ağustos 2011 (2011-08-01) 9 Şubat 2012 (2012-02-09) Bilinmiyor
3 40 19 Eylül 2011 (2011-09-19) 3 Eylül 2012 (2012-09-03) 1 Kasım 2012 (2012-11-01) 27 Mayıs 2013 (2013-05-27)
4 40 1 Ekim 2012 (2012-10-01) 12 Ağustos 2013 (2013-08-12) 1 Ekim 2013 (2013-10-01) 13 Aralık 2013 (2013-12-13)
5 40 2 Eylül 2013 (2013-09-02) 14 Ağustos 2014 (2014-08-14) 2 Haziran 2014 (2014-06-02) 26 Aralık 2014 (2014-12-26)
6 31 9 Ekim 2014 (2014-10-09) 25 Haziran 2015 (2015-06-25) 2 Mart 2015 (2015-03-02) 25 Aralık 2015 (2015-12-25)
7 39 26 Haziran 2015 (2015-06-26) 30 Haziran 2016 (2016-06-30) 2 Mayıs 2016 (2016-05-02) 28 Eylül 2016 (2016-09-28)
8 34 26 Eylül 2016 (2016-09-26) Ocak 2017 (2017-01) Bilinmiyor Bilinmiyor
Kısa bölümler 11 15 Nisan 2011 (2011-04-15) (DVD)
6 Temmuz 2015 (2015-07-06)
23 Eylül 2016 (2016-09-23) 17 Aralık 2015 (2015-12-17) Bilinmiyor
Film 25 Kasım 2015 (2015-11-25) 25 Aralık 2015 (2015-12-25)

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Üniversite kısa bölümleri (2005-2006)[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Başlık Yönetmen Yazar Orijinal Yayın Tarihi
1 "The Naive Man from Lolliland" J. G. Quintel J. G. Quintel 2005 (2005)
Lolliland'in elçisi (Şimdiki Sürekli Dizi'deki Pops) Amerika'yı ilk kez ziyaret eder. 
2 "2 in the AM PM" J. G. Quintel J. G. Quintel 2006 (2006)
İki benzin istasyonu çalışanı Cadılar Bayramı'nda sabah saat 2'de çalışmak zorundadır. 

Pilot bölüm (2009)[değiştir | kaynağı değiştir]

Başlık Yönetmen Yazar Orijinal Yayın Tarihi
"Regular Show" J. G. Quintel J. G. Quintel 14 Eylül 2009 (2009-09-14)
Mordecai ve Rigby, sandalyeyi kimin alacağını seçmek için taş, kağıt, makas oynarlar. 

1. Sezon (2010)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Türkçe Başlık Yazar Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi Üretim Kodu[1] İzleyici
(milyon)
1 1 "The Power" Güç J. G. Quintel 6 Eylül 2010 (2010-09-06) 1 Şubat 2012 (2012-02-01) 697-003 2.10[2]
2 2 "Just Set Up the Chairs" Sandalyeleri Dizin Yeter Sean Szeles & Shion Takeuchi 13 Eylül 2010 (2010-09-13) 1 Şubat 2012 (2012-02-01) 697-004 1.90[3]
3 3 "Caffeinated Concert Tickets" Kafeinli Konser Biletleri J. G. Quintel & Mike Roth 20 Eylül 2010 (2010-09-20) 2 Şubat 2012 (2012-02-02) 697-001 1.72[4]
4 4 "Death Punchies" Ölüm Yumrukları J. G. Quintel, Mike Roth & Jake Armstrong 27 Eylül 2010 (2010-09-27) 6 Şubat 2012 (2012-02-06) TBA 1.98[5]
5 5 "Free Cake" Bedava Pasta Kat Morris & Paul Scarlata 4 Ekim 2010 (2010-10-04) 3 Şubat 2012 (2012-02-03) TBA 2.10[6]
6 6 "Meat Your Maker" Yaratıcınla Tanış Sean Szeles & Shion Takeuchi 11 Ekim 2010 (2010-10-11) 7 Şubat 2012 (2012-02-07) TBA 1.87[7]
7 7 "Grilled Cheese Deluxe" Kızarmış Sandviç Delüks Sean Szeles & Shion Takeuchi 18 Ekim 2010 (2010-10-18) 8 Şubat 2012 (2012-02-08) 697-008 2.16[8]
8 8 "The Unicorns Have Got to Go" Unicornların Gitmesi Şart Kat Morris & Paul Scarlata 25 Ekim 2010 (2010-10-25) 3 Şubat 2012 (2012-02-03) TBA 2.42[9]
9 9 "Prank Callers" Telefon Şakaları J. G. Quintel, Mike Roth & Kent Osborne 1 Kasım 2010 (2010-11-01) 7 Şubat 2012 (2012-02-07) TBA 2.10[10]
10 10 "Don" Don Benton Connor, Kat Morris & J. G. Quintel 8 Kasım 2010 (2010-11-08) 6 Şubat 2012 (2012-02-06) TBA 2.09[11]
11 11 "Rigby's Body" Rigby'nin Bedeni J. G. Quintel & Mike Roth 15 Kasım 2010 (2010-11-15) 2 Şubat 2012 (2012-02-02) 697-002 1.93[12]
12 12 "Mordecai and the Rigbys" Mordecai ve Rigbyler Sean Szeles & Shion Takeuchi 22 Kasım 2010 (2010-11-22) 8 Şubat 2012 (2012-02-08) TBA 2.03[13]

2. Sezon (2010-2011)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Türkçe Başlık Yazar Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi Üretim Kodu[14] İzleyici
(milyon)
13 1 "Ello Gov'nor" Naber Müdür Sean Szeles & Shion Takeuchi 29 Kasım 2010 2.07[15]
14 2 "It's Time" Tam Zamanı Benton Connor & Calvin Wong 3 Ocak 2011 1.68[16]
15 3 "Appreciation Day" Takdir Etme Günü Kat Morris & Paul Scarlata 10 Ocak 2011 1.72[17]
16 4 "Peeps" Röntgen Benton Connor & Calvin Wong 17 Ocak 2011 1.98[18]
17 5 "Dizzy" Dönüyor Sean Szeles & Shion Takeuchi 24 Ocak 2011 2.10[19]
18 6 "My Mom" Annem Kat Morris 31 Ocak 2011 1.83[20]
19 7 "High Score" Yüksek Skor Sean Szeles 7 Şubat 2011 2.01
20 8 "Rage Against the TV" Televizyona Sinirlemek J. G. Quintel, Mike Roth, & John Infantino 14 Şubat 2011 1.85[21]
21 9 "Party Pete" Parti Pete Benton Connor & Calvin Wong 21 Şubat 2011 1.72[22]
22 10 "Brain Eraser" Beyin Silici Kat Morris 25 Şubat 2011 0.91[23]
23 11 "Benson Be Gone" Kaybol Benson John Infantino 28 Şubat 2011 1.87[24]
24 12 "But I Have a Receipt" Ama Faturam Var Kat Morris & Minty Lewis 7 Mart 2011 1.75[25]
25 13 "This Is My Jam" Bu Benim Parçam Sean Szeles 28 Mart 2011 1.52[26]
26 14 "Muscle Woman" Kas Kadın Benton Connor & Calvin Wong 4 Nisan 2011 1.42[27]
27 15 "Temp Check" Geçici İşçi Benton Connor & Calvin Wong 11 Nisan 2011 1.69[28]
28 16 "Jinx" Büyü Sean Szeles & Henry Yu 18 Nisan 2011 1.70[29]
29 17 "See You There" Orada Görüşürüz J. G. Quintel 25 Nisan 2011 1.74[30]
30 18 "Do Me a Solid" Bana Bir İyilik Yap Kat Morris & Minty Lewis 2 Mayıs 2011 2.04[31]
31 19 "Grave Sights" Benton Connor & Calvin Wong 9 Mayıs 2011 Yasak bölüm 1.93[32]
32 20 "Really Real Wrestling" Sahiden Sahici Güreş Sean Szeles 16 Mayıs 2011 2.16[33]
33 21 "Over the Top" Alt Etmek Benton Connor & Calvin Wong 23 Mayıs 2011 1.96[34]
34 22 "The Night Owl" Gece Kuşu Kat Morris & Minty Lewis 30 Mayıs 2011 2.11[35]
35 23 "A Bunch of Baby Ducks" Yavru Ördek Kat Morris & Minty Lewis 6 Haziran 2011 2.33[36]
36 24 "More Smarter" Daha Akıllı Calvin Wong & Benton Connor 13 Haziran 2011 2.19[37]
37 25 "First Day" İlk Gün J. G. Quintel 11 Temmuz 2011 2.63[38]
38 26 "Go Viral" Virüslü Benton Connor & Calvin Wong 18 Temmuz 2011 2.01[39]
39 27 "Skunked" Yenilgi J. G. Quintel & Sean Szeles 25 Temmuz 2011 2.14[40]
40 28 "Karaoke Video" Karaoke Videosu Sean Szeles & Dennis Messner 1 Ağustos 2011 2.26[41]

3. Sezon (2011-2012)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Türkçe Başlık Yazar Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi Üretim Kodu[42] İzleyici
(milyon)
41 1 "Stick Hockey" Masa Hokeyi Sean Szeles & Kat Morris 19 Eylül 2011 (2011-09-19) 1 Kasım 2012 (2012-11-01) 1009-041 2.00[43]
42 2 "Bet to Be Blonde" Sarışın Olma İddiası Benton Connor & Calvin Wong 26 Eylül 2011 (2011-09-26) 1 Kasım 2012 (2012-11-01) TBA 1.99[44]
43 3 "Skips Strikes" Skips'in Strike'ı Benton Connor & Calvin Wong 3 Ekim 2011 (2011-10-03) 2 Kasım 2012 (2012-11-02) 1009-046 2.08[45]
44-45 4-5 "Terror Tales of the Park" Parkın Korku Hikayeleri J. G. Quintel, Ben Adams, Andres Salaff, Sean Szeles & Kat Morris 10 Ekim 2011 (2011-10-10) 2-5 Kasım 2012 1009-044 1009-045 1.97[46]
46 6 "Camping Can Be Cool" Kamp Yapmak İyi Olabilir Sean Szeles & Kat Morris 17 Ekim 2011 (2011-10-17) 5 Kasım 2012 (2012-11-05) 1009-048 2.05[47]
47 7 "Slam Dunk" Smaç Andres Salaff & Ben Adams 24 Ekim 2011 (2011-10-24) 6 Kasım 2012 (2012-11-06) TBA 2.08[48]
48 8 "Cool Bikes" Havalı Bisikletler Benton Connor & Calvin Wong 7 Kasım 2011 (2011-11-07) 6 Kasım 2012 (2012-11-06) TBA 1.83[49]
49 9 "House Rules" Ev Kuralları John Infantino & Andres Salaff 14 Kasım 2011 (2011-11-14) 7 Kasım 2012 (2012-11-07) 1009-052 2.30[50]
50 10 "Rap It Up" Rap Zamanı Sean Szeles & Kat Morris 21 Kasım 2011 (2011-11-21) 7 Kasım 2012 (2012-11-07) TBA 2.14[51]
51 11 "Cruisin'" Gezinti Benton Connor & Calvin Wong 28 Kasım 2011 (2011-11-28) 8 Kasım 2012 (2012-11-08) TBA 2.17[52]
52 12 "Under the Hood" Mahallede Andres Salaff & Toby Jones 12 Aralık 2011 (2011-12-12) 8 Kasım 2012 (2012-11-08) 1009-053 2.32[53]
53 13 "Weekend at Benson's" Benson'ın Evinde Hafta Sonu Benton Connor & Hilary Florido 16 Ocak 2012 (2012-01-16) 9 Kasım 2012 (2012-11-09) TBA 1.99[54]
54 14 "Fortune Cookie" Niyet Kurabiyesi Benton Connor, Hilary Florido & Calvin Wong 23 Ocak 2012 (2012-01-23) 9 Kasım 2012 (2012-11-09) TBA 1.86[55]
55 15 "Think Positive" Olumlu Düşün Sean Szeles & Kat Morris 30 Ocak 2012 (2012-01-30) 12 Kasım 2012 (2012-11-12) 1009-058 2.48[56]
56 16 "Skips vs. Technology" Skips Teknolojiye Karşı Calvin Wong & Toby Jones 6 Şubat 2012 (2012-02-06) 12 Kasım 2012 (2012-11-12) 1009-060 2.39[57]
57 17 "Butt Dial" Yanlış Arama Sean Szeles & Kat Morris 13 Şubat 2012 (2012-02-13) 3 Şubat 2013 (2013-02-03) TBA 2.45[58]
58 18 "Eggscellent" Mükemmel Yumurta J. G. Quintel 27 Şubat 2012 (2012-02-27) 13 Kasım 2012 (2012-11-13) 1009-057 2.32[59]
59 19 "Gut Model" Göbek Mankeni Sean Szeles & Kat Morris 5 Mart 2012 (2012-03-05) 13 Kasım 2012 (2012-11-13) TBA 2.18[60]
60 20 "Video Games Wizard" Video Oyunu Sihirbazları Benton Connor & Hilary Florido 26 Mart 2012 (2012-03-26) 14 Kasım 2012 (2012-11-14) 1009-065 2.08[44]
61 21 "Big Winner" Sahte Bilet Benton Connor & Hilary Florido 2 Nisan 2012 (2012-04-02) 8 Şubat 2013 (2013-02-08) 1009-076 2.38[44]
62 22 "The Best Burger in the World" Dünyanın En İyi Hamburgeri Andres Salaff 9 Nisan 2012 (2012-04-09) 1 Şubat 2013 (2013-02-01) TBA 2.46[44]
63 23 "Replaced" Kovulma J. G. Quintel, Mike Roth & John Infantino 16 Nisan 2012 (2012-04-16) 1 Şubat 2013 (2013-02-01) 1009-043 2.30[44]
64 24 "Trash Boat" Çöp Teknesi Benton Connor & Hilary Florido 23 Nisan 2012 (2012-04-23) 3 Şubat 2013 (2013-02-03) TBA 1.991[44]
65 25 "Fists of Justice" Adalet Yumrukları Andres Salaff 30 Nisan 2012 (2012-04-30) 5 Şubat 2013 (2013-02-05) 1009-067 2.25[44]
66 26 "Yes Dude Yes" Evet Dostum Evet Sean Szeles & Kat Morris 7 Mayıs 2012 (2012-05-07) 5 Şubat 2013 (2013-02-05) 1009-070 2.12[44]
67 27 "Busted Cart" Sigortacı Benton Connor & Hilary Florido 14 Mayıs 2012 (2012-05-14) 6 Şubat 2013 (2013-02-06) TBA 2.26[44]
68 28 "Death at Eight" Sekizde Ölüm Calvin Wong & Toby Jones 21 Mayıs 2012 (2012-05-21) 6 Şubat 2013 (2013-02-06) 1009-072 2.05[44]
69 29 "Access Denied" Giriş Yasak Sean Szeles & Kat Morris 4 Haziran 2012 (2012-06-04) 8 Şubat 2013 (2013-02-08) TBA 2.59[44]
70 30 "Muscle Mentor" Usta Kas Adam Andres Salaff 11 Haziran 2012 (2012-06-11) 7 Şubat 2013 (2013-02-07) TBA 2.73[44]
71 31 "Trucker Hall of Fame" Kamyoncular Anıtı Calvin Wong & Toby Jones 18 Haziran 2012 (2012-06-18) 7 Şubat 2013 (2013-02-07) TBA 2.92[44]
72 32 "Out of Commission" Son Arzu Calvin Wong & Toby Jones 25 Haziran 2012 (2012-06-25) 11 Şubat 2013 (2013-02-11) 1009-059 2.48[44]
73 33 "Fancy Restaurant" Lüks Restoran Calvin Wong & Toby Jones 16 Temmuz 2012 (2012-07-16) 11 Şubat 2013 (2013-02-11) 1009-073 2.93[44]
74 34 "Diary" Günlük Andres Salaff & Madeline Queripel 23 Temmuz 2012 (2012-07-23) 12 Şubat 2013 (2013-02-12) TBA 2.63[44]
75 35 "The Best VHS in the World" Dünyanın En İyi Kaseti Calvin Wong & Toby Jones 30 Temmuz 2012 (2012-07-30) 12 Şubat 2013 (2013-02-12) 1009-079 2.78[44]
76 36 "Prankless" Şaka Yok Benton Connor & Hilary Florido 6 Ağustos 2012 (2012-08-06) 4 Şubat 2013 (2013-02-04) TBA 2.93[44]
77 37 "Death Bear" Ölüm Ayısı Sean Szeles & Kat Morris 13 Ağustos 2012 (2012-08-13) 12 Şubat 2013 (2013-02-12) 1009-077 2.80[44]
78 38 "Fuzzy Dice" Pelüş Zar Andres Salaff & Madeline Queripel 20 Ağustos 2012 (2012-08-20) 14 Şubat 2013 (2013-02-14) 1009-080 2.63[44]
79 39 "Sugar Rush" Fazla Şeker Benton Connor & Hilary Florido 27 Ağustos 2012 (2012-08-27) 27 Mayıs 2013 (2013-05-27) 1009-069 2.70[44]
80 40 "Bad Kiss" Ağız Kokusu Sean Szeles & Kat Morris 3 Eylül 2012 (2012-09-03) 14 Şubat 2013 (2013-02-14) TBA 2.17[44]

4. Sezon (2012-2013)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Türkçe Başlık Yazar Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi Üretim Kodu[42] İzleyici
(milyon)
81-82 1-2 "Exit 9B" Çıkış 9B Calvin Wong, Toby Jones, Andres Salaff & Madeline Queripel 1 Ekim 2012 (2012-10-01) 1 Ekim 2013 (2013-10-01) 3.05[43]
83 3 "Starter Pack" Başlangıç Paketi Benton Connor & Hilary Florido 8 Ekim 2012 (2012-10-08) 3 Ekim 2013 (2013-10-03) 1.86[43]
84-85 4-5 "Terror Tales of the Park II" Parkın Korku Hikayeleri II Benton Connor, Hilary Florido Sean Szeles & Kat Morris 15 Ekim 2012 (2012-10-15) 1 Nisan 2015 (2015-04-01) 3.11[43]
86 6 "Pie Contest" Turta Yarışması Sarah Oleksyk & Hellen Jo 22 Ekim 2012 (2012-10-22) 2 Ekim 2013 (2013-10-02) 2.62[43]
87 7 "150 Piece Kit" 150 Parçalık Set Calvin Wong & Toby Jones 29 Ekim 2012 (2012-10-29) 2 Ekim 2013 (2013-10-02) 2.11[43]
88 8 "Bald Spot" Kel Nokta Andres Salaff & Madeline Queripel 12 Kasım 2012 (2012-11-12) 3 Ekim 2013 (2013-10-03) 2.61[43]
89 9 "Guy's Night" Erkekler Gecesi Sean Szeles & Kat Morris 19 Kasım 2012 (2012-11-19) 4 Ekim 2013 (2013-10-04) 2.46[43]
90 10 "One Pull Up" Tek Bir Barfiks Sarah Oleksyk & Hellen Jo 26 Kasım 2012 (2012-11-26) 4 Ekim 2013 (2013-10-04) 2.14[43]
91-92 11-12 "The Christmas Special" Yılbaşı Özel Bölümü Sean Szeles & Kat Morris 3 Aralık 2012 (2012-12-03) 6 Ekim 2013 (2013-10-06)
93 13 "T.G.I. Tuesday" Tanrıya Şükür Salı Oldu Sean Szeles & Kat Morris 7 Ocak 2013 (2013-01-07) 5 Ekim 2013 (2013-10-05)
94 14 "Firework Run" Havai Fişek Sean Szeles & Kat Morris 14 Ocak 2013 (2013-01-14) 5 Ekim 2013 (2013-10-05)
95 15 "The Longest Weekend" En Uzun Hafta Sonu Sean Szeles & Kat Morris 21 Ocak 2013 (2013-01-21) 7 Ekim 2013 (2013-10-07)
96 16 "Sandwich of Death" Ölüm Sandviçi Sean Szeles & Kat Morris 28 Ocak 2013 (2013-01-28) 8 Ekim 2013 (2013-10-08)
97 17 "Ace Balthazar Lives" Ace Balthazar Yaşıyor Sean Szeles & Kat Morris 4 Şubat 2013 (2013-02-04) 8 Ekim 2013 (2013-10-08)
98 18 "Do or Diaper" Ya Öp Ya Bez Tak Sean Szeles & Kat Morris 11 Şubat 2013 (2013-02-11) 9 Ekim 2013 (2013-10-09)
99 19 "Quips" Quips Sean Szeles & Kat Morris 18 Şubat 2013 (2013-02-18) 9 Ekim 2013 (2013-10-09)
100 20 "Caveman" Mağara Adamı Sean Szeles & Kat Morris 25 Şubat 2013 (2013-02-25) 2 Aralık 2013 (2013-12-02)
101 21 "That's My Television" Benim Televizyonum Sean Szeles & Kat Morris 4 Mart 2013 (2013-03-04) 2 Aralık 2013 (2013-12-02)
102 22 "A Bunch of Grown Geese" Bir Sürü Büyümüş Kaz Sean Szeles & Kat Morris 25 Mart 2013 (2013-03-25) 7 Ekim 2013 (2013-10-07)
103 23 "Fool Me Twice" Kandır Bakalım Sean Szeles & Kat Morris 1 Nisan 2013 (2013-04-01) 11 Aralık 2013 (2013-12-11)
104 24 "Limousine Lunchtime" Limuzinde Yemek Sean Szeles & Kat Morris 8 Nisan 2013 (2013-04-08) 3 Aralık 2013 (2013-12-03)
105 25 "Picking Up Margaret" Margaret'ı Alırken Sean Szeles & Kat Morris 15 Nisan 2013 (2013-04-15) 3 Aralık 2013 (2013-12-03)
106 26 "K.I.L.I.T. Radio" K.I.L.I.T. Radyo Sean Szeles & Kat Morris 22 Nisan 2013 (2013-04-22) 4 Aralık 2013 (2013-12-04)
107 27 "Carter and Briggs" Carter ve Briggs Sean Szeles & Kat Morris 29 Nisan 2013 (2013-04-29) 8 Aralık 2013 (2013-12-08)
108 28 "Skips' Stress" Skips'in Stresi Sean Szeles & Kat Morris 13 Mayıs 2013 (2013-05-13) 5 Aralık 2013 (2013-12-05)
109 29 "Cool Cubed" Sean Szeles & Kat Morris 20 Mayıs 2013 (2013-05-20) Yasak Bölüm (Yasak Bölüm)
110 30 "Trailer Trashed" Hurda Karavan Sean Szeles & Kat Morris 27 Mayıs 2013 (2013-05-27) 5 Aralık 2013 (2013-12-05)
111 31 "Meteor Moves" Meteor Yağmuru Sean Szeles & Kat Morris 10 Haziran 2013 (2013-06-10) 6 Aralık 2013 (2013-12-06)
112 32 "Family BBQ" Aile Yemeği Sean Szeles & Kat Morris 17 Haziran 2013 (2013-06-17) 10 Aralık 2013 (2013-12-10)
113 33 "The Last Laserdisc Player" Son Lazerdisk Oynatıcı Sean Szeles & Kat Morris 24 Haziran 2013 (2013-06-24) 9 Aralık 2013 (2013-12-09)
114 34 "Country Club" Golf Kulübü Sean Szeles & Kat Morris 1 Temmuz 2013 (2013-07-01) 9 Aralık 2013 (2013-12-09)
115 35 "Blind Trust" Güven Sorunu Sean Szeles & Kat Morris 8 Temmuz 2013 (2013-07-08) 12 Aralık 2013 (2013-12-12)
116 36 "World's Best Boss" Dünyanın En İyi Patronu Sean Szeles & Kat Morris 15 Temmuz 2013 (2013-07-15) 10 Aralık 2013 (2013-12-10)
117 37 "Last Meal" Son Yemek Sean Szeles & Kat Morris 22 Temmuz 2013 (2013-07-22) 11 Aralık 2013 (2013-12-11)
118 38 "Sleep Fighter" Uyku Savaşçısı Sean Szeles & Kat Morris 29 Temmuz 2013 (2013-07-29) 13 Aralık 2013 (2013-12-13)
119 39 "Party Re-Pete" Parti Zamanı Sean Szeles & Kat Morris 5 Ağustos 2013 (2013-08-05) 13 Aralık 2013 (2013-12-13)
120 40 "Steak Me Amadeus" Amadeus Restoranı Sean Szeles & Kat Morris 12 Ağustos 2013 (2013-08-12) 12 Aralık 2013 (2013-12-12)

5. Sezon (2013-2014)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Türkçe Başlık Yazar Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi Üretim Kodu[42] İzleyici
(milyon)
121 1 "Laundry Woes" Çamaşır Derdi Hilary Florido & Madeline Queripel 2 Eylül 2013 (2013-09-02) 2 Haziran 2014 (2014-06-02) 1017-123 2.12[43]
122 2 "Silver Dude" Gümüş Adam Sarah Oleksyk & Owen Dennis 2 Eylül 2013 (2013-09-02) 4 Haziran 2014 (2014-06-04) 1017-130 2.12[43]
123 3 "Benson's Car" Benson'ın Arabası Calvin Wong & Minty Lewis 9 Eylül 2013 (2013-09-09) 2 Haziran 2014 (2014-06-02) 2.10[43]
124 4 "Every Meat Burritos" Çok Etli Gözleme Owen Dennis & Sarah Oleksyk 16 Eylül 2013 (2013-09-16) 3 Haziran 2014 (2014-06-03) 2.46[43]
125 5 "Wall Buddy" Duvar Arkadaşı Calvin Wong & Minty Lewis 23 Eylül 2013 (2013-09-23) 3 Haziran 2014 (2014-06-03) 2.10[43]
126 6 "A Skips in Time" Skips'in Zaman Yolculuğu Calvin Wong & Toby Jones 30 Eylül 2013 (2013-09-30) 5 Haziran 2014 (2014-06-05) 1.92[43]
127 7 "Survival Skills" Hayatta Kalma Sanatı Minty Lewis 14 Ekim 2013 (2013-10-14) 6 Haziran 2014 (2014-06-06) 1.87[43]
128-129 8-9 "Terror Tales of the Park III" Parkta Terör Masalları III Calvin Wong, Toby Jones, Benton Connor & Andres Salaff 21 Ekim 2013 (2013-10-21) 1 Nisan 2015 (2015-04-01) 2.29[43]
130 10 "Tants" Pantolon Masa Hilary Florido & Madeline Queripel 4 Kasım 2013 (2013-11-04) 6 Haziran 2014 (2014-06-06) 2.07[43]
131 11 "Bank Shot" Pota Atışı Owen Dennis & Sarah Olekysk 11 Kasım 2013 (2013-11-11) 9 Haziran 2014 (2014-06-09) 1.99[43]
132 12 "Power Tower" Güç Kulesi Benton Connor & Andress Salaff 18 Kasım 2013 (2013-11-18) 9 Haziran 2014 (2014-06-09) 2.09[43]
133-134 13-14 "The Thanksgiving Special" Calvin Wong, Toby Jones, Benton Connor & Andres Salaff 25 Kasım 2013 (2013-11-25) Yasak Bölüm (Yasak Bölüm) 3.09[43]
135 15 "The Heart of a Stuntman" Dublorün Kalbi Calvin Wong & Minty Lewis 2 Aralık 2013 (2013-12-02) 10 Haziran 2014 (2014-06-10) 1017-137 2.03[43]
136 16 "New Year's Kiss" Hilary Florido & Madeline Queripel 31 Aralık 2013 (2013-12-31) Yasak Bölüm (Yasak Bölüm) 1017-128 1.84[43]
137 17 "Dodge This" Yakartop Benton Connor & Andres Salaff 13 Ocak 2014 (2014-01-13) 5 Haziran 2014 (2014-06-05) 2.05[43]
138 18 "Portable Toilet" Portatif Tuvalet Tony Jones & Owen Dennis 27 Ocak 2014 (2014-01-27) 10 Haziran 2014 (2014-06-10) 1.89[43]
139 19 "The Postcard" Kartpostal Hilary Florido & Madeline Queripel 10 Şubat 2014 (2014-02-10) 4 Aralık 2014 (2014-12-04) 1.89[43]
140 20 "Rigby in the Sky with Burrito" Rigby'nin Gökyüzü Atlayışı Hilary Florido & Madeline Queripel 24 Şubat 2014 (2014-02-24) 11 Haziran 2014 (2014-06-11) 1.85[43]
141 21 "Journey to the Bottom of the Crash Pit" Çukurun Dibine Seyahat Benton Connor & Sarah Oleksyk 3 Mart 2014 (2014-03-03) 11 Haziran 2014 (2014-06-11) 1.48[43]
142 22 "Saving Time" Yaz Saati Uygulaması Andres Salaff & Ryan Pequin 10 Mart 2014 (2014-03-10) 7 Aralık 2014 (2014-12-07) 1.86[43]
143 23 "Guitar of Rock" Rockın Gitarı Andres Salaff & Ryan Pequin 17 Mart 2014 (2014-03-17) 1 Aralık 2014 (2014-12-01) 2.05[43]
144-145 24-25 "Skips' Story" Skips'in Hikayesi Calvin Wong & Minty Lewis 14 Nisan 2014 (2014-04-14) 7 Aralık 2014 (2014-12-07) 1017-147 2.78[43]
146 26 "Return of Mordecai and the Rigbys" Mordecai ve Rigby'nin Dönüşü Calvin Wong & Minty Lewis 21 Nisan 2014 (2014-04-21) 2 Aralık 2014 (2014-12-02) 1017-142 2.67[43]
147 27 "Bad Portrait" Kötü Portre Owen Dennis & Toby Jones 28 Nisan 2014 (2014-04-28) 3 Aralık 2014 (2014-12-03) 1.96[43]
148 28 "Video 101" Video 101 Benton Connor & Sarah Oleksyk 5 Mayıs 2014 (2014-05-05) 5 Aralık 2014 (2014-12-05) 2.14[43]
149 29 "I Like You Hi" Merhaba Senden Hoşlanıyorum Toby Jones & Owen Dennis 12 Mayıs 2014 (2014-05-12) 10 Aralık 2014 (2014-12-10) TBA[43]
150 30 "Play Date" Randevu Hilary Florido & Madeline Queripel 5 Haziran 2014 (2014-06-05) 11 Aralık 2014 (2014-12-11) 2.12[43]
151 31 "Expert or Liar" Uzman mısın Yalancı mı? Benton Connor & Sarah Oleksyk 12 Haziran 2014 (2014-06-12) 12 Aralık 2014 (2014-12-12) 1.73[43]
152 32 "Catching the Wave" Dalgayı Yakalamak Calvin Wong & Minty Lewis 19 Haziran 2014 (2014-06-19) 20 Aralık 2014 (2014-12-20) 1017-157 1.86[43]
153 33 "Gold Watch" Altın Saat Andres Salaff & Ryan Pequin 26 Haziran 2014 (2014-06-26) 13 Aralık 2014 (2014-12-13) 2.11[43]
154 34 "Paint Job" Boya İşi Toby Jones & Owen Dennis 3 Temmuz 2014 (2014-07-03) 14 Aralık 2014 (2014-12-14) 1.90[43]
155 35 "Take the Cake" Pastayı Al Hilary Florido & Madeline Queripel 10 Temmuz 2014 (2014-07-10) 18 Aralık 2014 (2014-12-18) 2.18[43]
156 36 "Skips in the Saddle" Skips'in Randevusu Benton Connor & Sarah Oleksyk 19 Haziran 2014 (2014-06-19) 14 Aralık 2014 (2014-12-14) 1.68[43]
157 37 "Thomas Fights Back" Thomas'ın Mücadelesi Andres Salaff & Ryan Pequin 24 Haziran 2014 (2014-06-24) 22 Aralık 2014 (2014-12-22) 2.000[43]
158 38 "Bachelor Party! Zingo!!" Bekarlığa Veda Partisi! Zingo!! Toby Jones & Owen Dennis 31 Haziran 2014 (2014-06-31) 20 Aralık 2014 (2014-12-20) 1.89[43]
159 39 "Tent Trouble" Çadır Sorunu Hilary Florido & Madeline Queripel 7 Ağustos 2014 (2014-08-07) 26 Aralık 2014 (2014-12-26) 1.79[43]
160 40 "Real Date" Gerçek Randevu Calvin Wong & Minty Lewis 14 Ağustos 2014 (2014-08-14) 24 Aralık 2014 (2014-12-24) 1017-158 1.85[43]

6. Sezon (2014-2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Türkçe Başlık Yazar Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi Üretim Kodu[42] İzleyici
(milyon)
161 1 "Maxin' and Relaxin'" Yükselme ve Rahatlama Calvin Wong & Ryan Pequin 9 Ekim 2014 (2014-10-09) 2 Mart 2015 (2015-03-02) 1029-163 2.19[43]
162 2 "New Bro on Campus" Kampüsteki Yeni Kardeş Benton Connor and Madeline Queripel 16 Ekim 2014 (2014-10-16) 3 Mart 2015 (2015-03-03) 2.24[43]
163 3 "Daddy Issues" Baba Meselesi Benton Connor & Sarah Oleksyk 23 Ekim 2014 (2014-10-23) 4 Mart 2015 (2015-03-04) 1.71[43]
164-165 4-5 "Terror Tales of the Park IV" Toby Jones, Owen Dennis, Sarah Oleksyk & Minty Lewis 29 Ekim 2014 (2014-10-29)  () 1029-161 1029-162 1.73[43]
166 6 "The End of Muscle Man" Kas Adam'ın Sonu Minty Lewis & Sarah Oleksyk 30 Ekim 2014 (2014-10-30) 6 Mart 2015 (2015-03-06) 1.38[43]
167 7 "Lift with Your Back" Sırtınla Kaldır Toby Jones & Owen Dennis 6 Kasım 2014 (2014-11-06) 5 Mart 2015 (2015-03-05) 1.71[43]
168 8 "Eileen Flat Screen" Eileen Düz Ekran Minty Lewis & Sarah Oleksyk 11 Kasım 2014 (2014-11-11) 11 Mart 2015 (2015-03-11) 1.60[43]
169-170 9-10 "The Real Thomas: An Intern Special" Gerçek Thomas Calvin Wong & Ryan Pequin 20 Kasım 2014 (2014-11-20) 1 Nisan 2015 (2015-04-01) 1.71[43]
172 11 "The White Elephant Gift Exchange" Beyaz Fil Hediye Değişimi Benton Connor & Madeline Queripel 4 Aralık 2014 (2014-12-04) 9 Mart 2015 (2015-03-09) 2.12[43]
172 12 "Merry Christmas Mordecai" Mutlu Noeller Mordecai Benton Connor & Madeline Queripel 4 Aralık 2014 (2014-12-04) 12 Mart 2015 (2015-03-12) 2.12[43]
173 13 "Sad Sax" Üzgün Saksafon Ryan Pequin 8 Ocak 2015 (2015-01-08) 16 Mart 2015 (2015-03-16) 1.85[43]
174 14 "Park Managers' Lunch" Park Müdürleri Yemeği Toby Jones & Owen Dennis 15 Ocak 2015 (2015-01-15) 10 Mart 2015 (2015-03-10) 1.84[61]
175 15 "Mordecai and Rigby Down Under" Mordecai ve Rigby Avustralya'da Calvin Wong & Casey Crowe 22 Ocak 2015 (2015-01-22) 13 Mart 2015 (2015-03-13) 1029-174 1.88[43]
176 16 "Married and Broke" Evli ve Beş Parasız Toby Jones & Owen Dennis 29 Ocak 2015 (2015-01-29) 17 Mart 2015 (2015-03-17) 1.80[43]
177 17 "I See Turtles" Kaplumbağaları Görüyorum Benton Connor & Madeline Queripel 5 Şubat 2015 (2015-02-05) 8 Aralık 2015 (2015-12-08) 1.72[43]
178 18 "Format Wars II" Format Savaşları II Calvin Wong & Casey Crowe 12 Şubat 2015 (2015-02-12) 9 Aralık 2015 (2015-12-09) 1.67[43]
179 19 "Happy Birthday Song Contest" Doğum Günü Şarkı Yarışması Minty Lewis & Sarah Oleksyk 19 Şubat 2015 (2015-02-19) 7 Aralık 2015 (2015-12-07) 2.08[43]
180 20 "Benson's Suit" Benson'ın Takımı Ryan Pequin 26 Şubat 2015 (2015-02-26) 10 Aralık 2015 (2015-12-10) 1.86[43]
181 21 "Gamers Never Say Die" Oyuncular Asla Pes Etmez Toby Jones & Owen Dennis 5 Mart 2015 (2015-03-05) 11 Aralık 2015 (2015-12-11) 1.73[43]
182 22 "1000th Copper Flight Party" Helikopterin 1000. Uçuş Partisi Minty Lewis 12 Mart 2015 (2015-03-12) 14 Aralık 2015 (2015-12-14) 1.66[43]
183 23 "Party Horse" Parti Atı Benton Connor & Madeline Queripel 19 Mart 2015 (2015-03-19) 15 Aralık 2015 (2015-12-15) 1.49[62]
184 24 "Men in Uniform" Üniformalı Adamlar Calvin Wong & Casey Crowe 26 Mart 2015 (2015-03-26) 16 Aralık 2015 (2015-12-16) 1.95[43]
185 25 "Garage Door" Garaj Kapısı Benton Connor & Madeline Queripel 2 Nisan 2015 (2015-04-02) 22 Aralık 2015 (2015-12-22) 1.63[43]
186-187 26-27 "Brilliant Century Duck Crisis Special" (Bölümün Türkçe başlığı yoktur.) Toby Jones & Owen Dennis 9 Nisan 2015 (2015-04-09) 25 Aralık 2015 (2015-12-25) 1.99[43]
188 28 "Not Great Double Date" Hoş Olmayan İkili Buluşma Toby Jones & Owen Dennis 22 Haziran 2015 (2015-06-22) 18 Aralık 2015 (2015-12-18) 1.66[43]
189 29 "Death Kwon Do-Livery" Calvin Wong & Casey Crowe 23 Haziran 2015 (2015-06-23)  () 1.70[43]
190 30 "Lunch Break" Yemek Molası Minty Lewis & Ryan Pequin 24 Haziran 2015 (2015-06-24) 24 Aralık 2015 (2015-12-24) 1.60[43]
191 31 "Dumped at the Altar" Mihrapta Terk Minty Lewis & Ryan Pequin 25 Haziran 2015 (2015-06-25) 21 Aralık 2015 (2015-12-21) 1.59[43]

7. Sezon (2015-2016)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Türkçe Başlık Yazar Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi Üretim Kodu[42] İzleyici
(milyon)
192 1 "Dumptown U.S.A." Terk Edilenler Şehri Benton Connor & Sam Spina 26 Haziran 2015 (2015-06-26) 4 Mayıs 2016 (2016-05-04) 1.29[63]
193 2 "The Parkie Awards" Park Ödülleri Madeline Queripel & Alex Cline 6 Ağustos 2015 (2015-08-06) 5 Mayıs 2016 (2016-05-05) 1.60[64]
194 3 "The Lunch Club" Yemek Kulübü Calvin Wong & Casey Crowe 13 Ağustos 2015 (2015-08-13) 6 Mayıs 2016 (2016-05-06) 1.55[65]
195 4 "Local News Legends" Yerel Haber Efsaneleri Madeline Queripel & Alex Cline 20 Ağustos 2015 (2015-08-20) 9 Mayıs 2016 (2016-05-09) 1.49[66]
196-197 5-6 "The Dome Experiment Special" Toby Jones, Owen Dennis, Minty Lewis & Ryan Pequin 27 Ağustos 2015 (2015-08-27)  () 1.60[67]
198 7 "Birthday Gift" Doğum Günü Hediyesi Benton Connor & Sam Spina 3 Eylül 2015 (2015-09-03) 10 Mayıs 2016 (2016-05-10) 1.43[68]
199 8 "Cat Videos" Kedi Videoları Calvin Wong & Casey Crowe 10 Eylül 2015 (2015-09-10) 11 Mayıs 2016 (2016-05-11) 1.31[69]
200 9 "Struck by Lightning" Yıldırım Çarpması Toby Jones & Owen Dennis 17 Eylül 2015 (2015-09-17) 12 Mayıs 2016 (2016-05-12) 1.39[70]
201-202 10-11 "Terror Tales of the Park V" Parkın Korku Hikayeleri V Toby Jones, Owen Dennis, Ryan Pequin & Minty Lewis 29 Ekim 2015 (2015-10-29) 2-3 Mayıs 2016 (2-3 Mayıs 2016) 1.31[71]
203 12 "The Return of Party Horse" Parti Atı'nın Dönüşü Minty Lewis & Ryan Pequin 9 Kasım 2015 (2015-11-09) 13 Mayıs 2016 (2016-05-13) 1.03[72]
204 13 "Sleep Cycle" Uyku Döngüsü Madeline Queripel & Alex Cline 10 Kasım 2015 (2015-11-10) 16 Mayıs 2016 (2016-05-16) 1.32[73]
205 14 "Just Friends" Arkadaşlık Calvin Wong & Casey Crowe 11 Kasım 2015 (2015-11-11) 17 Mayıs 2016 (2016-05-17) 1.26[74]
206 15 "Benson's Pig" Benson'ın Domuzu Benton Connor & Sam Spina 12 Kasım 2015 (2015-11-12) 18 Mayıs 2016 (2016-05-18) 1.16[75]
207 16 "The Eileen Plan" Eileen'in Planı Minty Lewis & Ryan Pequin 13 Kasım 2015 (2015-11-13) 20 Mayıs 2016 (2016-05-20) 1.13[76]
208 17 "Hello China" Merhaba Çin Toby Jones & Owen Dennis 30 Kasım 2015 (2015-11-30) 19 Mayıs 2016 (2016-05-19) 1.25[77]
209 18 "Crazy Fake Plan" Çılgın Sahte Plan Madeline Queripel & Alex Cline 1 Aralık 2015 (2015-12-01) 24 Mayıs 2016 (2016-05-24) 1.25[78]
210 19 "Win That Prize" O Ödülü Kazan Calvin Wong & Casey Crowe 2 Aralık 2015 (2015-12-02) 25 Mayıs 2016 (2016-05-25) 1.16[79]
211 20 "Snow Tubing" Bot Kayağı Benton Connor & Sam Spina 3 Aralık 2015 (2015-12-03) 23 Mayıs 2016 (2016-05-23) 1.18[80]
212 21 "Chili Cook Off" Acılı Fasulye Yarışması Toby Jones & Owen Dennis 5 Mart 2016 (2016-03-05) 5 Eylül 2016 (2016-09-05) 1.08[81]
213 22 "Donut Factory Holiday" Çörek Fabrikası Tatili Ryan Pequin & Nathan Bulmer 12 Mart 2016 (2016-03-12) 6 Eylül 2016 (2016-09-06) 1.02[82]
214 23 "Gymblonski" Gymblonski Benton Connor & Sam Spina 19 Mart 2016 (2016-03-19) 7 Eylül 2016 (2016-09-07) 1.17[83]
215 24 "Guys Night 2" Erkekler Gecesi 2 Madeline Queripel & Alex Cline 26 Mart 2016 (2016-03-26) 8 Eylül 2016 (2016-09-08) 1.00[84]
216 25 "Gary's Synthesizer" Gary'nin Synthersizer'ı Owen Dennis & Casey Crowe 2 Nisan 2016 (2016-04-02) 9 Eylül 2016 (2016-09-09) 1.00[85]
217 26 "California King" Kaliforniya Kralı Ryan Pequin 9 Nisan 2016 (2016-04-09) 13 Eylül 2016 (2016-09-13) 1.10[86]
218 27 "Cube Bros" Küp Kardeşler Benton Connor & Sam Spina 16 Nisan 2016 (2016-04-16) 14 Eylül 2016 (2016-09-14) 0.79[87]
219 28 "Maellard's Package" Maellard'ın Paketi Madeline Queripel & Alex Cline 23 Nisan 2016 (2016-04-23) 15 Eylül 2016 (2016-09-15) 0.94[88]
220 29 "Rigby Goes to the Prom" Rigby Mezuniyet Balosunda Toby Jones & Owen Dennis 5 Mayıs 2016 (2016-05-05) 12 Eylül 2016 (2016-09-12) 1.02[89]
221 30 "The Button" Düğme Toby Jones & Owen Dennis 12 Mayıs 2016 (2016-05-12) 16 Eylül 2016 (2016-09-16) 1.40[90]
222 31 "Favorite Shirt" En Sevdiği Tişört Ryan Pequin 19 Mayıs 2016 (2016-05-19) 19 Eylül 2016 (2016-09-19) 1.17[91]
223 32 "Marvolo the Wizard" Sihirbaz Marvolo Benton Connor & Sam Spina 26 Mayıs 2016 (2016-05-26) 20 Eylül 2016 (2016-09-20) 1.35[92]
224 33 "Pops' Favorite Planet" Pops'ın En Sevdiği Gezegen Madeline Queripel & Alex Cline 2 Haziran 2016 (2016-06-02) 21 Eylül 2016 (2016-09-21) 1.25[93]
225 34 "Pam I Am" Ben Pam Casey Crowe & Gideon Chase 2 Haziran 2016 (2016-06-02) 22 Eylül 2016 (2016-09-22) 1.25[93]
226 35 "Lame Lockdown" Gereksiz Tecrit Benton Connor & Sam Spina 9 Haziran 2016 (2016-06-09) 26 Eylül 2016 (2016-09-26) 1.02[94]
227 36 "VIP Members Only" Sadece Özel Üyeler Madeline Queripel & Alex Cline 16 Haziran 2016 (2016-06-16) 27 Eylül 2016 (2016-09-27) 0.98[95]
228 37 "Deez Keys" O Anahtarlar Casey Crowe & Gideon Chase 23 Haziran 2016 (2016-06-23) 28 Eylül 2016 (2016-09-28) 1.18[96]
229-230 38-39 "Rigby's Graduation Day Special" Rigby'nin Mezuniyet Özel Bölümü Toby Jones, Owen Dennis, Ryan Pequin & Minty Lewis 30 Haziran 2016 (2016-06-30) 23 Eylül 2016 (2016-09-23) 1.10[97]

8. Sezon: In Space (2016-2017)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Türkçe Başlık Yazar Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi Üretim Kodu[42] İzleyici
(milyon)
231 1 "One Space Day at a Time" Owen Dennis & Sean Glaze 26 Eylül 2016 (2016-09-26)  () 1.14[98]
232 2 "Cool Bro Bots" Benton Connor & Sam Spina 26 Eylül 2016 (2016-09-26)  () 1.14[98]
233 3 "Welcome to Space" Madeline Queripel & Alex Cline 27 Eylül 2016 (2016-09-27)  () 0.96[99]
234 4 "Space Creds" Casey Crowe & Gideon Chase 27 Eylül 2016 (2016-09-27)  () 0.96[99]
235 5 "Lost and Found" Minty Lewis & Ryan Pequin 28 Eylül 2016 (2016-09-28)  () 0.96[100]
236 6 "Ugly Moons" Benton Connor & Sam Spina 29 Eylül 2016 (2016-09-29)  () 0.98[101]
237 7 "The Dream Warrior" Madeline Queripel & Alex Cline 30 Eylül 2016 (2016-09-30)  () 1.09[102]
238 8 "The Brain of Evil" Owen Dennis & Sean Glaze 3 Ekim 2016 (2016-10-03)  () 0.82[103]
239 9 "Fries Night" Casey Crowe & Gideon Chase 4 Ekim 2016 (2016-10-04)  () 0.95[104]
240 10 "Spacey McSpaceTree" Benton Connor & Sam Spina 5 Ekim 2016 (2016-10-05)  () 1.04[105]
241 11 "Can You Ear Me Now?" Madeline Queripel & Alex Cline 6 Ekim 2016 (2016-10-06)  () 0.92[106]
242 12 "Stuck in an Elevator" Casey Crowe & Gideon Chase 7 Ekim 2016 (2016-10-07)  () 0.95[107]
243 13 "The Space Race" Owen Dennis & Sean Glaze 10 Ekim 2016 (2016-10-10)  () 0.93[108]
244 14 "Operation Hear No Evil" Minty Lewis & Ryan Pequin 11 Ekim 2016 (2016-10-11)  () 0.91[109]
245 15 "Space Escape" Benton Connor & Sam Spina 12 Ekim 2016 (2016-10-12)  () 0.84[110]
246 16 "New Beds" Madeline Queripel & Alex Cline 13 Ekim 2016 (2016-10-13)  () 1.15[111]
247 17 "Mordeby and Rigbecai" Casey Crowe & Gideon Chase 14 Ekim 2016 (2016-10-14)  () 0.88[112]
248 18 "Alpha Dome" Owen Dennis & Sean Glaze 20 Ekim 2016 (2016-10-20)  () 0.99[113]
249-250 19-20 "Terror Tales of the Park VI" Sean Glaze, Owen Dennis, Minty Lewis & Ryan Pequin 27 Ekim 2016 (2016-10-27)  () 1.05[114]
251 21 "The Ice Tape" Madeline Queripel & Alex Cline 3 Kasım 2016 (2016-11-03)  () 0.92[115]
252 22 "The Key to the Universe" Casey Crowe & Gideon Chase 10 Kasım 2016 (2016-11-10)  () 1.02[116]
253 23 "No Train No Gain" Owen Dennis & Sean Glaze 17 Kasım 2016 (2016-11-17)  () 0.99[117]
254-255 24-25 "Christmas in Space" Minty Lewis, Ryan Pequin, Benton Connor & Sam Spina 1 Aralık 2016 (2016-12-01)  () 0.92[118]

Film[değiştir | kaynağı değiştir]

Başlık Türkçe Başlık Yönetmen Yazar(lar) Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi İzleyici
(milyon)
"Regular Show: The Movie" Sürekli Dizi: Film J. G. Quintel J. G. Quintel, Sean Szeles, Calvin Wong, Andres Salaff, Mike Roth, Benton Connor, John Infantino, Owen Dennis & Toby Jones 25 Kasım 2015 (2015-11-25) 25 Aralık 2015 (2015-12-25) 2.17[119]
Mordecai ve Rigby, kötü bir voleybol koçundan dolayı evreni kurtarmak için zamanda yolculuk yaparlar. 

Kısa bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

DVD kısa bölümü[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Başlık Yazar Orijinal Yayın Tarihi
1 "Mordecai and Rigby: Ringtoneers" J. G. Quintel 15 Nisan 2011 (2011-04-15)
Mordecai ve Rigby, gerçekten havalı bir melodi yapabildiklerini kanıtlamaya çalışırlar. 

Dijital kısa bölümleri[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Başlık Türkçe Başlık Yazar Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi Üretim Kodu
1 "USA! USA!" ABD! ABD! Ryan Pequin & Owen Dennis 6 Temmuz 2015 (2015-07-06) 17 Aralık 2015 (2015-12-17) 1029-185b
Mordecai ve Rigby, Benson'a diğer ülkeler hakkında bilgilerini göstermek için bunun hakkında rap yaparlar. 
2 "Fun Run" Eğlenceli Koşu Sarah Oleksyk 1 Eylül 2015 (2015-09-01) 17 Aralık 2015 (2015-12-17) 1029-185a
Pops, ülkenin karşısına kadar eğlenceli koşu yapar. 
3 "OOOHH!!!" OOOHH!!! Ryan Pequin 1 Ekim 2015 (2015-10-01) 17 Aralık 2015 (2015-12-17) 1029-185c
Mordecai ve Rigby, "OOOHH!!!" kutlamalarını yaparak dünya turu yaparlar. 
4 "Break Time" Mola Zamanı Madeline Queripel 8 Ekim 2015 (2015-10-08) 17 Aralık 2015 (2015-12-17) 1029-185d
Mordecai, Rigby, Kas Adam ve Çak Beşlik Hayalet, mola için Benson'a sorarlar ve onların molasını break dansı yaparak cevabını verir. 
5 "2001: A Nap Odyssey" Ryan Pequin 23 Eylül 2016 (2016-09-23)  () TBA
Mordecai ve Rigby, yer çekimi devresini kapatıp eğlenirler. 

Televizyon kısa bölümleri[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Başlık Türkçe Başlık Yazar Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi
1 "Ninja Shoes" Ninja Ayakkabıları Madeline Queripel 26 Mart 2016 (2016-03-26) 14 Kasım 2016 (2016-11-14)
Mordecai ve Rigby, ninja ayakkabısı giyerek evden kaçmaya çalışırlar. 
2 "Coming Soon" Pek Yakında Toby Jones 2 Nisan 2016 (2016-04-02) 14 Kasım 2016 (2016-11-14)
Mordecai ve Rigby, film tanıtım seslerini taklit ederler. 
3 "Sick Day" Hastalık İzni Owen Dennis 9 Nisan 2016 (2016-04-09) 14 Kasım 2016 (2016-11-14)
Mordecai ve Rigby, izin gününde kaydıraktan kaymaya karar verirler. 
4 "Pizza Pouch Drop" Kapalı Pizza Atlayışı Owen Dennis 16 Nisan 2016 (2016-04-16) 14 Kasım 2016 (2016-11-14)
Mordecai ve Rigby, mükemmel pizza dilimi yapmak için çok çalışırlar. 
5 "The 1973 Tetherball Championship Trophy" 1973 Tetherbol Şampiyonluk Kupası Toby Jones 23 Nisan 2016 (2016-04-23) 14 Kasım 2016 (2016-11-14)
Mordecai ve Rigby, eski bir tehterball şampiyona kupasını kazanmayı denerler. 

Kaynaklar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ 1. sezon üretim kodları için kaynaklar:
  2. ^ http://tvbythenumbers.com/2010/09/08/monday-cable-ratings-boise-st-vs-va-tech-dominates-the-closer-rizzoli-isles-get-bigger-much-more/62631
  3. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/09/15/monday-cable-ratings-american-pickers-pawn-stars-continue-to-shine-much-more/63370
  4. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/09/21/monday-cable-ratings-saints-49ers-dominate-monday-pawn-stars-still-holds-up-ok-against-broadcast-originals-much-more/64540
  5. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/09/28/monday-cable-ratings-packer-bears-go-large-wwe-raw-weeds-the-big-c-buried-life-much-more/65683
  6. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/10/05/monday-cable-ratings-monday-night-football-down-real-housewives-of-atlanta-premieres-wwe-raw-weeds-the-big-c-much-more/66864
  7. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/10/12/monday-cable-ratings-monday-night-football-up-%E2%80%98real-housewives-of-atlanta%E2%80%99-american-pickers-slip-mlb-playoffs-more/67795
  8. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/10/19/monday-cable-ratings-monday-night-football-plunges-but-still-on-top-yankeesrangers-pawn-stars-wwe-raw-real-housewives-of-atlanta-much-more/68838
  9. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/10/26/monday-cable-ratings-monday-night-football-giants-pawn-stars-way-up-real-housewives-wwe-raw-weeds-much-more/69780
  10. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/02/monday-cable-ratings-monday-night-football-leads-weeds-the-big-c-wwe-raw-nene-rise-pawn-stars-falls-much-more/70626
  11. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/09/monday-cable-ratings-monday-night-football-tops-wwe-raw-weeds-hoarders-cake-boss-much-more/71449
  12. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/16/monday-cable-ratings-michael-vick-runs-over-redskins-ratings-wwe-raw-weeds-hoarders-in-treatment-much-more/72423
  13. ^ https://web.archive.org/web/20110131143811/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/23/monday-cable-ratings-monday-night-football-down-but-coasts-to-victory-wwe-raw-much-more/73288
  14. ^ 2. sezon üretim kodları için kaynaklar:
  15. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/12/01/monday-cable-ratings-monday-night-football-down-but-tops-all-tv-plus-wwe-raw-brew-masters-more/73982/
  16. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/01/05/ratings-notes-for-tbs-tnt-cartoon-network-including-the-closer-conan-men-of-a-certain-age-more/77466
  17. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/01/11/monday-cable-ratings-pretty-little-liars-greek-hoarders-men-of-a-certain-age-more/79029/
  18. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/01/19/ratings-notes-for-tbs-tnt-cartoon-network-including-the-closer-conan-southland-more-2/79393
  19. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/01/25/monday-cable-ratings-pretty-little-liars-being-human-pawn-stars-rise-skins-falls-more/80131/
  20. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/02/01/monday-cable-ratings-pawn-stars-up-again-pretty-little-liars-steady-being-human-skins-fall-more/81035/
  21. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/02/15/monday-cable-ratings-pawn-stars-leads-again-pretty-little-liars-slips-skins-keeps-falling-more/82834/
  22. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/02/23/monday-cable-ratings-wwe-raw-leads-night-pretty-little-liars-skins-rises-big-time-rush-being-human-more/83568/
  23. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/02/28/fridays-cable-ratings-spartacus-prequel-wraps-on-high-note-611121/cable_20110225/
  24. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/03/01/monday-cable-ratings-wwe-raw-leads-night-skins-being-human-rise-pretty-little-liars-cake-boss-more/84108/
  25. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/03/08/monday-cable-ratings-wwe-raw-leads-night-skins-dropsstargate-sgu-returns-greek-finale-pretty-little-liars-more/85038/
  26. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/03/29/mondays-cable-ratings-another-big-night-for-pawn-stars-469513/cable_20110328/
  27. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/04/05/monday-cable-ratings-wwe-raw-pawn-starsn-being-human-rj-berger-more-2/88408/
  28. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/04/12/monday-cable-ratings-pawn-stars-leads-night-kate-plus-8-even-wwe-raw-being-human-rj-berger-more/89055/
  29. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/04/19/mondays-cable-ratings-another-monday-another-pawn-stars-win-995100/cable_20110418/
  30. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/04/26/mondays-cable-ratings-pawn-stars-overpowers-nba-playoffs-762112/cable_20110425/
  31. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/05/03/mondays-cable-ratings-nba-playoffs-continue-rise-for-tnt-874310/cable_20110502/
  32. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/05/10/mondays-cable-ratings-stargate-universe-signs-off-with-season-high-961214/cable_20110509/
  33. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/05/18/mondays-cable-ratings-wwe-raw-snags-the-top-spot-381003/cable_20110516/
  34. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/05/24/mondays-cable-ratings-nba-playoffs-hold-off-wwe-raw-490103/cable_20110523/
  35. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/06/01/monday-cable-ratings-pawn-stars-tops-night-plus-wwe-raw-khloe-lamar-real-housewives-of-nj-american-chopper-secret-life-more/94364/
  36. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/06/08/mondays-cable-ratings-pawn-stars-goes-untouched-100510/cable_20110606/
  37. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/06/15/mondays-cable-ratings-still-no-stopping-historys-pawn-stars-776013/cable_20110613/
  38. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/07/13/mondays-cable-ratings-pawn-stars-tops-heated-race-140215/cable_20110711/
  39. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/07/19/mondays-cable-ratings-historys-pawn-stars-holds-onto-crown-493215/cable_20110718/
  40. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/07/27/mondays-cable-ratings-the-closer-stands-as-most-watched-794305/cable_20110725/
  41. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/08/04/mondays-cable-ratings-pawn-stars-takes-demos-the-closer-wins-total-viewers-745510/cable_20110801/
  42. ^ a b c d e f Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; thelowtideslide.blogspot.com isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)
  43. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc bd be bf bg bh bi bj bk bl bm bn bo bp bq br bs bt http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  44. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  45. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/10/04/mondays-cable-ratings-mnf-gets-it-done-for-espn-866115/cable_20111003/
  46. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/10/12/mondays-cable-ratings-mnf-posts-second-largest-audience-of-season-770514/cable_20111010/
  47. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/10/18/mondays-cable-ratings-mnf-goes-untouched-for-espn-60211/cable_20111017/
  48. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/10/25/mondays-cable-ratings-mnf-hit-season-low-for-espn-161514/cable_20111024/
  49. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/11/08/mondays-cable-ratings-mnf-dominates-once-again-for-espn-561012/cable_20111107/
  50. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/11/16/mondays-cable-ratings-mnf-packers-remain-unbeaten-679514/cable_20111114/
  51. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/11/22/mondays-cable-ratings-mnf-coasts-to-11th-consecutive-victory-716424/cable_20111121/
  52. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/11/30/mondays-cable-ratings-pawn-stars-returns-strong-for-history-82014/cable_20111128/
  53. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/12/31/mondays-cable-ratings-rams-seahawks-keep-mnf-on-top-for-espn-183000/cable_20111212/
  54. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/01/18/mondays-cable-ratings-pawn-stars-american-pickers-still-big-for-history-961115/cable_20120116/
  55. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/01/24/mondays-cable-ratings-pawn-stars-still-unstoppable-for-history-586114/cable_20120123/
  56. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/02/01/mondays-cable-ratings-pawn-stars-leads-the-pack-once-again-568210/cable_20120130/
  57. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/02/07/mondays-cable-ratings-original-pawn-stars-holds-off-the-competition-790514/cable_20120206/
  58. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/02/14/mondays-cable-ratings-another-week-another-pawn-stars-win-466014/cable_20120213/
  59. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/02/28/mondays-cable-ratings-pawn-stars-extends-win-streak-to-seven-551511/cable_20120227/
  60. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/03/06/mondays-cable-ratings-no-stopping-pawn-stars-on-history-665211/cable_20120305/
  61. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2015/01/19/thursday-cable-ratings-nba-basketball-wins-night-wwe-smackdown-pawn-stars-archer-more/350813/
  62. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-u-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  63. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-100-friday-cable-originals-6-26-2015.html
  64. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-100-thursday-cable-originals-8-6-2015.html
  65. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-100-thursday-cable-originals-8-13-2015.html
  66. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-100-thursday-cable-originals-8-20-2015.html
  67. ^ Metcalf, Mitch (August 28, 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 100 Thursday Cable Originals (& Network Update): 8.27.2015". Showbuzz Daily. 13 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160413154949/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-100-thursday-cable-originals-8-27-2015.html. Erişim tarihi: September 9, 2015. 
  68. ^ Bibel, Sara (September 4, 2015). "Thursday Cable Ratings: College Football Wins Night, 'Teen Mom 2', 'Impractical Jokers', 'Project Runway', 'WWE Smackdown' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 9 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151209222446/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/09/04/thursday-cable-ratings-college-football-wins-night-teen-mom-2-impractical-jokers-project-runway-wwe-smcakdown-more/458013/. Erişim tarihi: September 9, 2015. 
  69. ^ Kondolojy, Amanda (September 11, 2015). "Thursday Cable Ratings: 'Teen Mom II' Tops Night + 'Project Runway', 'Thursday Night Smackdown', 'Pardon the Interruption' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 18 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151118045412/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/09/11/thursday-cable-ratings-teen-mom-ii-tops-night-project-runway-thursday-night-smackdown-pardon-the-interruption-more/463367/. Erişim tarihi: September 11, 2015. 
  70. ^ Dixon, Dani. "Thursday Cable Ratings: 'Thursday Night Football' Leads the Night + 'Teen Mom II' + 'Project Runway', 'Thursday Night Smackdown', 'College Football' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 22 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151122031010/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/09/18/thursday-cable-ratings-thursday-night-football-leads-the-night-teen-mom-ii-project-runway-thursday-night-smackdown-college-football-more/468795/. Erişim tarihi: September 18, 2015. 
  71. ^ Porter, Rick (October 30, 2015). "Thursday cable ratings: NFL leads the way again, plus 'Smackdown,' NBA, more". TV by the Numbers. Zap2it. 1 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151101235443/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/10/30/thursday-cable-ratings-oct-29-2015/481126/. Erişim tarihi: October 30, 2015. 
  72. ^ Metcalf, Mitch (November 10, 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 100 Monday Cable Originals & Network Update: 11.9.2015". Showbuzz Daily. 15 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151215203320/http://www.showbuzzdaily.com:80/articles/showbuzzdailys-top-100-monday-cable-originals-network-update-11-9-2015.html. Erişim tarihi: November 14, 2015. 
  73. ^ Metcalf, Mitch (November 11, 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 100 Tuesday Cable Originals & Network Update: 11.10.2015". Showbuzz Daily. 15 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151215011533/http://www.showbuzzdaily.com:80/articles/showbuzzdailys-top-100-tuesday-cable-originals-network-update-11-10-2015.html. Erişim tarihi: November 14, 2015. 
  74. ^ Porter, Rick (November 12, 2015). "Wednesday cable ratings: ‘AHS: Hotel’ on top, plus ‘Alaskan Bush People,’ ‘South Park’". TV by the Numbers. Zap2it. 4 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151204163754/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/11/12/wednesday-cable-ratings-nov-11-2015/. Erişim tarihi: November 14, 2015. 
  75. ^ Porter, Rick (November 13, 2015). "Thursday cable ratings: ‘Thursday Night Football’ dips but still on top, plus ‘Smackdown,’ ‘Pawn Stars’". TV by the Numbers. Zap2it. 17 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151217080940/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/11/13/thursday-cable-ratings-nov-12-2015/. Erişim tarihi: November 14, 2015. 
  76. ^ Porter, Rick (November 16, 2015). "Friday cable ratings: News channels’ coverage of Paris dominates night". TV by the Numbers. Zap2it. 19 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151219135024/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/11/16/friday-cable-ratings-nov-13-2015/. Erişim tarihi: November 16, 2015. 
  77. ^ Metcalf, Mitch (December 1, 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Monday Cable Originals: 11.30.2015". Showbuzz Daily. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151205020228/http://www.showbuzzdaily.com:80/articles/showbuzzdailys-top-150-monday-cable-originals-network-update-11-30-2015.html. Erişim tarihi: December 4, 2015. 
  78. ^ Metcalf, Mitch (December 2, 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Tuesday Cable Originals: 12.1.2015". Showbuzz Daily. 12 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151212131056/http://www.showbuzzdaily.com:80/articles/showbuzzdailys-top-150-tuesday-cable-originals-network-update-12-1-2015.html. Erişim tarihi: December 4, 2015. 
  79. ^ Metcalf, Mitch (December 3, 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Wednesday Cable Originals: 12.2.2015". Showbuzz Daily. 6 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151206062913/http://www.showbuzzdaily.com:80/articles/showbuzzdailys-top-150-wednesday-cable-originals-network-update-12-2-2015.html. Erişim tarihi: December 4, 2015. 
  80. ^ Porter, Rick (December 4, 2015). "Thursday cable ratings: NFL leads, ‘WWE Smackdown’ up a bit". TV by the Numbers. Zap2it. 10 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151210174701/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/12/04/thursday-cable-ratings-dec-3-2015/. Erişim tarihi: December 4, 2015. 
  81. ^ Metcalf, Mitch (March 8, 2016). "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 3.5.2016". Showbuzz Daily. 4 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160504074617/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-saturday-cable-originals-network-finals-3-5-2016.html. Erişim tarihi: March 8, 2016. 
  82. ^ Metcalf, Mitch (March 15, 2016). "Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 3.12.2016". Showbuzz Daily. 23 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160623162752/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-saturday-cable-originals-network-finals-3-12-2016.html. Erişim tarihi: March 15, 2016. 
  83. ^ Metcalf, Mitch (March 22, 2016). "Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 3.19.2016". Showbuzz Daily. 4 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160504074607/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-saturday-cable-originals-network-finals-3-19-2016.html. Erişim tarihi: March 22, 2016. 
  84. ^ Metcalf, Mitch (March 29, 2016). "Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 3.26.2016". Showbuzz Daily. 29 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160629232907/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-saturday-cable-originals-network-finals-3-26-2016.html. Erişim tarihi: March 29, 2016. 
  85. ^ Metcalf, Mitch (April 5, 2016). "Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 4.2.2016". Showbuzz Daily. 19 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160419063626/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-saturday-cable-originals-network-finals-4-2-2016.html. Erişim tarihi: April 5, 2016. 
  86. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-saturday-cable-originals-network-finals-4-9-2016.html
  87. ^ Metcalf, Mitch (April 19, 2016). "Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 4.16.2016". Showbuzz Daily. 31 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160531052600/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-saturday-cable-originals-network-finals-4-16-2016.html. Erişim tarihi: April 19, 2016. 
  88. ^ Metcalf, Mitch (April 26, 2016). "Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 4.23.2016". Showbuzz Daily. 31 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160531010023/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-saturday-cable-originals-network-finals-4-23-2016.html. Erişim tarihi: April 26, 2016. 
  89. ^ Metcalf, Mitch (May 6, 2016). "Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 5.5.2016". Showbuzz Daily. 3 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160603170054/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-5-5-2016.html. Erişim tarihi: May 6, 2016. 
  90. ^ Metcalf, Mitch (May 13, 2016). "Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 5.12.2016". Showbuzz Daily. 5 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160605060432/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-5-12-2016.html. Erişim tarihi: May 13, 2016. 
  91. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-5-19-2016.html
  92. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-5-26-2016.html
  93. ^ a b http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-6-2-2016.html
  94. ^ "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 6.9.2016". ShowBuzzDaily. 3 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160703120906/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-6-9-2016.html. Erişim tarihi: June 10, 2016. 
  95. ^ "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 6.16.2016". ShowBuzzDaily. 18 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160618054943/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-6-16-2016.html. Erişim tarihi: June 17, 2016. 
  96. ^ "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 6.23.2016". ShowBuzzDaily. 3 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160703120911/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-6-23-2016.html. Erişim tarihi: June 24, 2016. 
  97. ^ "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 6.30.2016". ShowBuzzDaily. 3 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160703120916/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-6-30-2016.html. Erişim tarihi: July 1, 2016. 
  98. ^ a b http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-monday-cable-originals-network-finals-9-26-2016.html
  99. ^ a b http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-tuesday-cable-originals-network-finals-9-27-2016.html
  100. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-wednesday-cable-originals-network-finals-9-28-2016.html
  101. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-9-29-2016.html
  102. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-friday-cable-originals-network-finals-9-30-2016.html
  103. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-monday-cable-originals-network-finals-10-3-2016.htm
  104. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-tuesday-cable-originals-network-finals-10-4-2016.html
  105. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-wednesday-cable-originals-network-finals-10-5-2016.html
  106. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-10-6-2016.html
  107. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-friday-cable-originals-network-finals-10-7-2016.html
  108. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-monday-cable-originals-network-finals-10-10-2016.html
  109. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-tuesday-cable-originals-network-finals-10-11-2016.html
  110. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-wednesday-cable-originals-network-finals-10-12-2016.html
  111. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-10-13-2016.html
  112. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-friday-cable-originals-network-finals-10-14-2016.html
  113. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-10-20-2016.html
  114. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-10-27-2016.html
  115. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-11-3-2016.html
  116. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-11-10-2016.html
  117. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-11-17-2016.html
  118. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-12-1-2016.html
  119. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-wednesday-cable-originals-network-update-11-25-2015.html