Sürekli Dizi bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

Sürekli Dizi (Özgün adı: Regular Show), J. G. Quintel tarafından yapılmış ABD çizgi dizisidir. İlk gösterimini ABD'de Cartoon Network'te 6 Eylül 2010 tarihinde yayınlanmıştır. Türkiye'de ise önce 1 Şubat 2012 tarihinde Cartoon Network'te, daha sonra da gösterime 4 Şubat 2012 tarihinde TNT'de girmiştir. Bölümler normalde 11 dakikalıktır, özel bölümlerde ise 22 dakika sürer.

Seri görünümü[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezonlar Bölümler Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi
Sezon başlangıcı Sezon finali Sezon başlangıcı Sezon finali
1 12 6 Eylül 2010 (2010-09-06) 22 Kasım 2010 (2010-11-22) 1 Şubat 2012 (2012-02-01) 08 Şubat 2012 (2012-02-08)
2 28 29 Kasım 2010 (2010-11-29) 01 Ağustos 2011 (2011-08-01) TBA TBA
3 40 19 Eylül 2011 (2011-09-19) 03 Eylül 2012 (2012-09-03) 1 Kasım 2012 (2012-11-01) 27 Mayıs 2013 (2013-05-27)
4 40 1 Ekim 2012 (2012-10-01) 12 Ağustos 2013 (2013-08-12) 1 Ekim 2013 (2013-10-01) 01 Nisan 2015 (2015-04-01)
5 40 2 Eylül 2013 (2013-09-02) 14 Ağustos 2014 (2014-08-14) 2 Haziran 2014 (2014-06-02) 01 Nisan 2015 (2015-04-01)
6 31 9 Ekim 2014 (2014-10-09) 25 Haziran 2015 (2015-06-25) 2 Mart 2015 (2015-03-02) TBA
7 40 26 Haziran 2015 (2015-06-26) TBA TBA TBA
Regular Show Filmi Kasım 2015
8[1] TBA TBA TBA TBA TBA

1. Sezon (2010)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Adı Yazar Amerika'da İlk Yayın Tarihi Türkiye'de İlk Yayın Tarihi Üretim Kodu İzleyici
(milyon)
1 1 "The Power"
"Güç"
J. G. Quintel 6 Eylül 2010 1 Şubat 2012 697-003 2.097[2]
Mordecai ve Rigby birlikte oyun oynarken odalarının duvarında yanlışlıkla büyük bir delik açarlar. Deliği tamir ettirmek için Benson'ı zam yapmaya ikna etmek isterler. Bunu yapmak içinse "Güç" adını verdikleri bir çeşit sihirli klavye kullanmaya karar verirler.
2 2 "Just Set Up the Chairs"
"Sandalyeleri Dizin Yeter"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 13 Eylül 2010 1 Şubat 2012 697-004 1.903[3]
Bir çocuğun doğum günü partisi için parkta hazırlık yapılmaktadır. Mordecai ve Rigby'e ise sandalyeleri dizme görevi verilir. Sandalye sayısı yetersiz olunca Mordecai ve Rigby kalan sandalyeleri bulmak isterken istemeden de olsa tehlikeli bir canavarı serbest bırakırlar.
3 3 "Caffeinated Concert Tickets"
"Kafeinli Konser Biletleri"
J. G. Quintel & Mike Roth 20 Eylül 2010 2 Şubat 2012 697-001 1.715[4]
Mordecai ve Rigby, Fist Pump konserine bilet parası bulabilmek için Benson'dan kendilerine fazladan iş vermesini isterler.
4 4 "Death Punchies"
"Ölüm Yumrukları"
J. G. Quintel, Mike Roth, & Jake Armstrong 27 Eylül 2010 TBA TBA 1.980[5]
Yeni aldıkları atari oyunu konusunda Mordecai ile anlaşamayan Rigby, Mordecai'yı alt etmek için yeni bir dövüş tekniği öğrenir.
5 5 "Free Cake"
"Bedava Pasta"
Kat Morris & Paul Scarlata 4 Ekim 2010 TBA TBA 2.095[6]
Mordecai ve Rigby bedava pasta bulmak için her yolu denerler.
6 6 "Meat Your Maker"
"Yaratıcınla Tanış"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 11 Ekim 2010 TBA TBA 1.866[7]
Mordecai ve Rigby, Benson'ın internetten barbekü için sipariş ettiği sosisleri mahvederler ve yeni sosisler bulmak için girdikleri soğuk et dolabında mahsur kalırlar.
7 7 "Grilled Cheese Deluxe"
"Kızarmış Sandviç Delüks"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 18 Ekim 2010 TBA 697-008 2.163[8]
Mordecai ve Rigby kızarmış sandviç almak için gittikleri mekânda astronotlar ile tanışırlar.
8 8 "The Unicorns Have Got to Go"
"Unicornların Gitmesi Şart"
Kat Morris & Paul Scarlata 25 Ekim 2010 TBA TBA 2.417[9]
Mordecai ve Rigby yeni tanıştıkları unicornlar tarafından sürekli küçük düşürülürler.
9 9 "Prank Callers"
"Telefon Şakaları"
J. G. Quintel, Mike Roth, & Kent Osborne 1 Kasım 2010 TBA TBA 2.088[10]
10 10 "Don"
"Don"
Benton Connor, Kat Morris, & J. G. Quintel 8 Kasım 2010 TBA TBA 2.085[11]
11 11 "Rigby's Body"
"Rigby'nin Bedeni"
J. G. Quintel & Mike Roth 15 Kasım 2010 TBA 697-002 1.933[12]
12 12 "Mordecai and the Rigbys"
"Mordecai ve Rigbyler"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 22 Kasım 2010 TBA TBA 2.028[13]

2. Sezon (2010-2011)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Adı Yazar Amerika'da İlk Yayın Tarihi Türkiye'de İlk Yayın Tarihi Üretim Kodu İzleyici
(milyon)
13 1 "Ello Gov'nor"
"Naber Müdür"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 29 Kasım 2010 TBA 201 2.067[14]
14 2 "It's Time"
"Tam Zamanı"
Benton Connor & Calvin Wong 3 Ocak 2011 TBA 202 1.676[15]
15 3 "Appreciation Day"
"Takdir Etme Günü"
Kat Morris & Paul Scarlata 10 Ocak 2011 TBA 203 1.721[16]
16 4 "Peeps"
"Röntgen"
Benton Connor & Calvin Wong 17 Ocak 2011 TBA 204 1.980[17]
17 5 "Dizzy"
"Dönüyor"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 24 Ocak 2011 TBA 205 2.103[18]
18 6 "My Mom"
"Annem"
Kat Morris 31 Ocak 2011 TBA 206 1.833[19]
19 7 "High Score"
"Yüksek Skor"
Sean Szeles 7 Şubat 2011 TBA 207 2.012
20 8 "Rage Against the TV"
"Televizyona Sinirlemek"
J. G. Quintel, Mike Roth, & John Infantino 14 Şubat 2011 TBA 208 1.851[20]
21 9 "Party Pete"
"Parti Pete"
Benton Connor & Calvin Wong 21 Şubat 2011 TBA 209 1.724[21]
22 10 "Brain Eraser"
"Beyin Silici"
Kat Morris 25 Şubat 2011 TBA 210 0.905[22]
23 11 "Benson Be Gone"
"Kaybol Benson"
John Infantino 28 Şubat 2011 TBA 211 1.868[23]
24 12 "But I Have a Receipt"
"Ama Faturam Var"
Kat Morris & Minty Lewis 7 Mart 2011 TBA 212 1.749[24]
25 13 "This Is My Jam"
"Bu Benim Parçam"
Sean Szeles 28 Mart 2011 TBA 213 1.518[25]
26 14 "Muscle Woman"
"Kas Kadın"
Benton Connor & Calvin Wong 4 Nisan 2011 TBA 214 1.422[26]
27 15 "Temp Check"
"Geçici İşçi"
Benton Connor & Calvin Wong 11 Nisan 2011 TBA 215 1.689[27]
28 16 "Jinx"
"Büyü"
Sean Szeles & Henry Yu 18 Nisan 2011 TBA 216 1.697[28]
29 17 "See You There"
"Orada Görüşürüz"
J. G. Quintel 25 Nisan 2011 TBA 217 1.742[29]
30 18 "Do Me a Solid"
"Bana Bir İyilik Yap"
Kat Morris & Minty Lewis 2 Mayıs 2011 TBA 218 2.042[30]
31 19 "Grave Sights"
"Mezarlık Manzaraları"
Benton Connor & Calvin Wong 9 Mayıs 2011 Yasak Bölüm 219 1.926[31]
32 20 "Really Real Wrestling"
"Sahiden Sahici Güreş"
Sean Szeles 16 Mayıs 2011 TBA 220 2.164[32]
33 21 "Over the Top"
"Alt Etmek"
Benton Connor & Calvin Wong 23 Mayıs 2011 TBA 222 1.957[33]
34 22 "The Night Owl"
"Gece Kuşu"
Kat Morris & Minty Lewis 30 Mayıs 2011 TBA 221 2.114[34]
35 23 "A Bunch of Baby Ducks"
Yavru Ördek"
Kat Morris & Minty Lewis 6 Haziran 2011 TBA 223 2.328[35]
36 24 "More Smarter"
"Daha Akıllı"
Calvin Wong & Benton Connor 13 Haziran 2011 TBA 224 2.190[36]
37 25 "First Day"
"İlk Gün"
J. G. Quintel 11 Temmuz 2011 TBA 225 2.634[37]
38 26 "Go Viral"
"Virüslü"
Benton Connor & Calvin Wong 18 Temmuz 2011 TBA 226 2.010[38]
39 27 "Skunked"
"Yenilgi"
J. G. Quintel & Sean Szeles 25 Temmuz 2011 TBA 227 2.149[39]
40 28 "Karaoke Video"
"Karaoke Videosu"
Sean Szeles & Dennis Messner 1 Ağustos 2011 TBA 228 2.257[40]

3. Sezon (2011-2012)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sürekli Dizi 3. sezon bölümleri
Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Türkçe Başlık Yazar Orijinal Yayın Tarihi[41] Türkiye Yayın Tarihi Üretim Kodu[42] İzleyici
(milyon)
41 1 "Stick Hockey" Masa Hokeyi Sean Szeles & Kat Morris 19 Eylül 2011 (2011-09-19) 1 Kasım 2012 (2012-11-01) TBA 2.00[43]
42 2 "Bet to Be Blonde" Sarışın Olma İddiası Benton Connor & Calvin Wong 26 Eylül 2011 (2011-09-26) 1 Kasım 2012 (2012-11-01) TBA 1.99[44]
43 3 "Skips Strikes" Skips'in Strikesi Benton Connor & Calvin Wong 3 Ekim 2011 (2011-10-03) 2 Kasım 2012 (2012-11-02) TBA 2.08[45]
44–45 4–5 "Terror Tales of the Park" Parkın Korku Hikayeleri J. G. Quintel, Ben Adams, Andres Salaff, Sean Szeles & Kat Morris 10 Ekim 2011 (2011-10-10) 2-5 Kasım 2012 1009-043 1009-044 1.97[46]
46 6 "Camping Can Be Cool" Kamp Yapmak İyi Olabilir Sean Szeles & Kat Morris 17 Ekim 2011 (2011-10-17) 5 Kasım 2012 (2012-11-05) TBA 2.05[47]
47 7 "Slam Dunk" Smaç Andres Salaff & Ben Adams 24 Ekim 2011 (2011-10-24) 6 Kasım 2012 (2012-11-06) TBA 2.08[48]
48 8 "Cool Bikes" Havalı Bisikletler Benton Connor & Calvin Wong 7 Kasım 2011 (2011-11-07) 6 Kasım 2012 (2012-11-06) TBA 1.83[49]
49 9 "House Rules" Ev Kuralları John Infantino & Andres Salaff 14 Kasım 2011 (2011-11-14) 7 Kasım 2012 (2012-11-07) TBA 2.30[50]
50 10 "Rap It Up" Rap Zamanı Sean Szeles & Kat Morris 21 Kasım 2011 (2011-11-21) 7 Kasım 2012 (2012-11-07) TBA 2.14[51]
51 11 "Cruisin'" Gezinti Benton Connor & Calvin Wong 28 Kasım 2011 (2011-11-28) 8 Kasım 2012 (2012-11-08) TBA 2.17[52]
52 12 "Under the Hood" Mahallede Andres Salaff & Toby Jones 12 Aralık 2011 (2011-12-12) 8 Kasım 2012 (2012-11-08) TBA 2.32[53]
53 13 "Weekend at Benson's" Benson'ın Evinde Hafta Sonu Benton Connor & Hilary Florido 16 Ocak 2012 (2012-01-16) 9 Kasım 2012 (2012-11-09) TBA 1.99[54]
54 14 "Fortune Cookie" Niyet Kurabiyesi Benton Connor, Hilary Florido & Calvin Wong 23 Ocak 2012 (2012-01-23) 9 Kasım 2012 (2012-11-09) TBA 1.86[55]
55 15 "Think Positive" Olumlu Düşün Sean Szeles & Kat Morris 30 Ocak 2012 (2012-01-30) 12 Kasım 2012 (2012-11-12) TBA 2.48[56]
56 16 "Skips vs. Technology" Skips Teknolojiye Karşı Calvin Wong & Toby Jones 6 Şubat 2012 (2012-02-06) 12 Kasım 2012 (2012-11-12) TBA 2.39[57]
57 17 "Butt Dial" Yanlış Arama Sean Szeles & Kat Morris 13 Şubat 2012 (2012-02-13) 4 Şubat 2013 (2013-02-04) TBA 2.45[58]
58 18 "Eggscellent" Mükemmel Yumurta J. G. Quintel 27 Şubat 2012 (2012-02-27) 13 Kasım 2012 (2012-11-13) TBA 2.32[59]
59 19 "Gut Model" Göbek Mankeni Sean Szeles & Kat Morris 5 Mart 2012 (2012-03-05) 13 Kasım 2012 (2012-11-13) TBA 2.18[60]
60 20 "Video Games Wizard" Video Oyunu Sihirbazları Benton Connor and Hilary Florido 26 Mart 2012 (2012-03-26) 14 Kasım 2012 (2012-11-14) TBA 2.08[61]
61 21 "Big Winner" Sahte Bilet Benton Connor and Hilary Florido 2 Nisan 2012 (2012-04-02) 8 Şubat 2013 (2013-02-08) TBA 2.38[62]
62 22 "The Best Burger in the World" Dünyanın En İyi Hamburgeri Andres Salaff 9 Nisan 2012 (2012-04-09) 1 Şubat 2013 (2013-02-01) TBA 2.46[63]
63 23 "Replaced" Kovulma J. G. Quintel, Mike Roth, and John Infantino 16 Nisan 2012 (2012-04-16) 1 Şubat 2013 (2013-02-01) TBA 2.30[64]
64 24 "Trash Boat" Çöp Teknesi Benton Connor and Hilary Florido 23 Nisan 2012 (2012-04-23) 3 Şubat 2013 (2013-02-03) TBA 1.991[65]
65 25 "Fists of Justice" Adalet Yumrukları Andres Salaff 30 Nisan 2012 (2012-04-30) 5 Şubat 2013 (2013-02-05) TBA 2.25[66]
66 26 "Yes Dude Yes" Evet Dostum Evet Sean Szeles and Kat Morris 7 Mayıs 2012 (2012-05-07) 5 Şubat 2013 (2013-02-05) TBA 2.12[67]
67 27 "Busted Cart" Sigortacı Benton Connor and Hilary Florido 14 Mayıs 2012 (2012-05-14) 6 Şubat 2013 (2013-02-06) TBA 2.26[68]
68 28 "Death at Eight" Sekizde Ölüm Calvin Wong and Toby Jones 21 Mayıs 2012 (2012-05-21) 6 Şubat 2013 (2013-02-06) TBA 2.05[69]
69 29 "Access Denied" Giriş Yasak Sean Szeles and Kat Morris 4 Haziran 2012 (2012-06-04) 8 Şubat 2013 (2013-02-08) TBA 2.59[70]
70 30 "Muscle Mentor" Usta Kas Adam Andres Salaff 11 Haziran 2012 (2012-06-11) 7 Şubat 2013 (2013-02-07) TBA 2.73[71]
71 31 "Trucker Hall of Fame" Kamyoncular Anıtı Calvin Wong and Toby Jones 18 Haziran 2012 (2012-06-18) 7 Şubat 2013 (2013-02-07) TBA 2.92[72]
72 32 "Out of Commission" Son Arzu Calvin Wong and Toby Jones 25 Haziran 2012 (2012-06-25) 11 Şubat 2013 (2013-02-11) TBA 2.48[73]
73 33 "Fancy Restaurant" Lüks Restoran Calvin Wong and Toby Jones 16 Temmuz 2012 (2012-07-16) 11 Şubat 2013 (2013-02-11) TBA 2.93[74]
74 34 "Diary" Günlük Andres Salaff and Madeline Queripel 23 Temmuz 2012 (2012-07-23) 12 Şubat 2013 (2013-02-12) TBA 2.63[75]
75 35 "The Best VHS in the World" Dünyanın En İyi Kaseti Calvin Wong and Toby Jones 30 Temmuz 2012 (2012-07-30) 12 Şubat 2013 (2013-02-12) TBA 2.78[76]
76 36 "Prankless" Şaka Yok Benton Connor and Hilary Florido 6 Ağustos 2012 (2012-08-06) 4 Şubat 2013 (2013-02-04) TBA 2.93[77]
77 37 "Death Bear" Ölüm Ayısı Sean Szeles and Kat Morris 13 Ağustos 2012 (2012-08-13) 12 Şubat 2013 (2013-02-12) TBA 2.80[78]
78 38 "Fuzzy Dice" Pelüş Zar Andres Salaff and Madeline Queripel 20 Ağustos 2012 (2012-08-20) 14 Şubat 2013 (2013-02-14) TBA 2.63[79]
79 39 "Sugar Rush" Fazla Şeker Benton Connor and Hilary Florido 27 Ağustos 2012 (2012-08-27) 27 Mayıs 2013 (2013-05-27) TBA 2.70[80]
80 40 "Bad Kiss" Ağız Kokusu Sean Szeles & Kat Morris 3 Eylül 2012 (2012-09-03) 14 Şubat 2013 (2013-02-14) TBA 2.17[81]

4. Sezon (2012-2013)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sürekli Dizi 4. sezon bölümleri
Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Türkçe Başlık Yazar Orijinal Yayın Tarihi[82] Türkiye Yayın Tarihi Üretim Kodu[83] İzleyici
(milyon)
81–82 1–2 "Exit 9B" Çıkış 9B Calvin Wong, Toby Jones, Andres Salaff & Madeline Queripel 1 Ekim 2012 (2012-10-01) 1 Ekim 2013 (2013-10-01) 3.05[84]
83 3 "Starter Pack" Başlangıç Paketi Benton Connor & Hilary Florido 8 Ekim 2012 (2012-10-08) 3 Ekim 2013 (2013-10-03) 1.86[85]
84–85 4–5 "Terror Tales of the Park II" Parkın Korku Hikayeleri II Benton Connor, Hilary Florido Sean Szeles & Kat Morris 15 Ekim 2012 (2012-10-15) 1 Nisan 2015 (2015-04-01) 3.11[86]
86 6 "Pie Contest" Turta Yarışması Sarah Oleksyk & Hellen Jo 22 Ekim 2012 (2012-10-22) 2 Ekim 2013 (2013-10-02) 2.62[87]
87 7 "150 Piece Kit" 150 Parçalık Set Calvin Wong & Toby Jones 29 Ekim 2012 (2012-10-29) 2 Ekim 2013 (2013-10-02) 2.11[88]
88 8 "Bald Spot" Kel Nokta Andres Salaff & Madeline Queripel 12 Kasım 2012 (2012-11-12) 3 Ekim 2013 (2013-10-03) 2.61[89]
89 9 "Guy's Night" Erkekler Gecesi Sean Szeles & Kat Morris 19 Kasım 2012 (2012-11-19) 4 Ekim 2013 (2013-10-04) 2.46[90]
90 10 "One Pull Up" Tek Bir Barfiks Sarah Oleksyk & Hellen Jo 26 Ekim 2012 (2012-10-26) 4 Ekim 2013 (2013-10-04) 2.14[91]
91–92 11–12 "The Christmas Special" Yılbaşı Özel Bölümü Sean Szeles & Kat Morris 3 Aralık 2012 (2012-12-03) 6 Ekim 2013 (2013-10-06) 2.000[92]
93 13 "T.G.I. Tuesday" Tanrıya Şükür Salı Oldu Sean Szeles & Kat Morris 7 Ocak 2013 (2013-01-07) 5 Ekim 2013 (2013-10-05) 2.000[93]
94 14 "Firework Run" Havai Fişek Sean Szeles & Kat Morris 14 Ocak 2013 (2013-01-14) 5 Ekim 2013 (2013-10-05) 2.000[94]
95 15 "The Longest Weekend" En Uzun Hafta Sonu Sean Szeles & Kat Morris 21 Ocak 2013 (2013-01-21) 7 Ekim 2013 (2013-10-07) 2.000[95]
96 16 "Sandwich of Death" Ölüm Sandviçi Sean Szeles & Kat Morris 28 Ocak 2013 (2013-01-28) 8 Ekim 2013 (2013-10-08) 2.000[96]
97 17 "Ace Balthazar Lives" Ace Balthazar Yaşıyor Sean Szeles & Kat Morris 4 Şubat 2013 (2013-02-04) 8 Ekim 2013 (2013-10-08) 2.000[97]
98 18 "Do or Diaper" Ya Öp Ya Bez Tak Sean Szeles & Kat Morris 11 Şubat 2013 (2013-02-11) 9 Ekim 2013 (2013-10-09) 2.000[98]
99 19 "Quips" Quips Sean Szeles & Kat Morris 18 Şubat 2013 (2013-02-18) 9 Ekim 2013 (2013-10-09) 2.000[99]
100 20 "Caveman" Mağara Adamı Sean Szeles & Kat Morris 25 Şubat 2013 (2013-02-25) 2 Aralık 2013 (2013-12-02) 2.000[100]
101 21 "That's My Television" Benim Televizyonum Sean Szeles & Kat Morris 4 Mart 2013 (2013-03-04) 2 Aralık 2013 (2013-12-02) 2.000[101]
102 22 "A Bunch of Grown Geese" Bir Sürü Büyümüş Kaz Sean Szeles & Kat Morris 25 Mart 2013 (2013-03-25) 7 Ekim 2013 (2013-10-07) 2.000[102]
103 23 "Fool Me Twice" Kandır Bakalım Sean Szeles & Kat Morris 1 Nisan 2013 (2013-04-01) 11 Aralık 2013 (2013-12-11) 2.000[103]
104 24 "Limousine Lunchtime" Limuzinde Yemek Sean Szeles & Kat Morris 8 Nisan 2013 (2013-04-08) 3 Aralık 2013 (2013-12-03) 2.000[104]
105 25 "Picking Up Margaret" Margaret'ı Alırken Sean Szeles & Kat Morris 15 Nisan 2013 (2013-04-15) 3 Aralık 2013 (2013-12-03) 2.000[105]
106 26 "K.I.L.I.T.Radio" K.I.L.I.T Radyo Sean Szeles & Kat Morris 22 Nisan 2013 (2013-04-22) 4 Aralık 2013 (2013-12-04) 2.000[106]
107 27 "Carter and Briggs" Carter ve Briggs Sean Szeles & Kat Morris 29 Nisan 2013 (2013-04-29) 4 Aralık 2013 (2013-12-04) 2.000[107]
108 28 "Skips' Stress" Skips'in Stresi Sean Szeles & Kat Morris 13 Mayıs 2013 (2013-05-13) 5 Aralık 2013 (2013-12-05) 2.000[108]
109 29 "Cool Cubed" Sean Szeles & Kat Morris 20 Mayıs 2013 (2013-05-20) Yasak Bölüm 2.000[109]
110 30 "Trailer Trashed" Hurda Karavan Sean Szeles & Kat Morris 27 Mayıs 2013 (2013-05-27) 5 Aralık 2013 (2013-12-05) 2.000[110]
111 31 "Meteor Moves" Meteor Yağmuru Sean Szeles & Kat Morris 10 Haziran 2013 (2013-06-10) 6 Aralık 2013 (2013-12-06) 2.000[111]
112 32 "Family BBQ" Aile Yemeği Sean Szeles & Kat Morris 17 Haziran 2013 (2013-06-17) 10 Aralık 2013 (2013-12-10) 2.000[112]
113 33 "The Last Laserdisc Player" Son Lazerdisk Oynatıcı Sean Szeles & Kat Morris 24 Haziran 2013 (2013-06-24) 9 Aralık 2013 (2013-12-09) 2.000[113]
114 34 "Country Club" Golf Kulübü Sean Szeles & Kat Morris 1 Temmuz 2013 (2013-07-01) 9 Aralık 2013 (2013-12-09) 2.000[114]
115 35 "Blind Trust" Güven Sorunu Sean Szeles & Kat Morris 8 Temmuz 2013 (2013-07-08) 12 Aralık 2013 (2013-12-12) 2.000[115]
116 36 "World's Best Boss" Dünyanın En İyi Patronu Sean Szeles & Kat Morris 15 Temmuz 2013 (2013-07-15) 10 Aralık 2013 (2013-12-10) 2.000[116]
117 37 "Last Meal" Son Yemek Sean Szeles & Kat Morris 22 Temmuz 2013 (2013-07-22) 11 Aralık 2013 (2013-12-11) 2.000[117]
118 38 "Sleep Fighter" Uyku Savaşçısı Sean Szeles & Kat Morris 29 Temmuz 2013 (2013-07-29) 13 Aralık 2013 (2013-12-13) 2.000[118]
119 39 "Party Re-Pete" Parti Zamanı Sean Szeles & Kat Morris 5 Ağustos 2013 (2013-08-05) 13 Aralık 2013 (2013-12-13) 2.000[119]
120 40 "Steak Me Amadeus" Amadeus Restoranı Sean Szeles & Kat Morris 12 Ağustos 2013 (2013-08-12) 12 Aralık 2013 (2013-12-12) 2.000[120]

5. Sezon (2013-2014)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sürekli Dizi 5. sezon bölümleri
Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Türkçe Başlık Yazar Orijinal Yayın Tarihi[121] Türkiye Yayın Tarihi Üretim Kodu[122] İzleyici
(milyon)
121 1 "Laundry Woes" Çamaşır Derdi Hilary Florido & Madeline Queripel 2 Eylül 2013 (2013-09-02) 2 Haziran 2014 (2014-06-02) 1017-123 2.12[123]
122 2 "Silver Dude" Gümüş Adam Sarah Oleksyk & Owen Dennis 2 Eylül 2013 (2013-09-02) 4 Haziran 2014 (2014-06-04) 1017-130 2.12[124]
123 3 "Benson's Car" Benson'ın Arabası Calvin Wong & Minty Lewis 9 Eylül 2013 (2013-09-09) 2 Haziran 2014 (2014-06-02) 2.10[125]
124 4 "Every Meat Burritos" Çok Etli Gözleme Owen Dennis & Sarah Oleksyk 16 Eylül 2013 (2013-09-16) 3 Haziran 2014 (2014-06-03) 2.46[126]
125 5 "Wall Buddy" Duvar Arkadaşı Calvin Wong & Minty Lewis 23 Eylül 2013 (2013-09-23) 3 Haziran 2014 (2014-06-03) 2.10[127]
126 6 "A Skips in Time" Skips'in Zaman Yolculuğu Calvin Wong & Toby Jones 30 Eylül 2013 (2013-09-30) 5 Haziran 2014 (2014-06-05) 1.92[128]
127 7 "Survival Skills" Hayatta Kalma Sanatı Minty Lewis 14 Ekim 2013 (2013-10-14) 6 Haziran 2014 (2014-06-06) 1.87[129]
128–129 8–9 "Terror Tales of the Park III" Parkta Terör Masalları III Calvin Wong, Toby Jones, Benton Connor & Andres Salaff 21 Ekim 2013 (2013-10-21) 1 Nisan 2015 (2015-04-01) 2.29[130]
130 10 "Tants" Pantolon Masa Hilary Florido & Madeline Queripel 4 Kasım 2013 (2013-11-04) 6 Haziran 2014 (2014-06-06) 2.07[131]
131 11 "Bank Shot" Pota Atışı Owen Dennis & Sarah Olekysk 11 Kasım 2013 (2013-11-11) 9 Haziran 2014 (2014-06-09) 1.99[132]
132 12 "Power Tower" Güç Kulesi Benton Connor & Andress Salaff 18 Kasım 2013 (2013-11-18) 9 Haziran 2014 (2014-06-09) 2.09[133]
133–134 13–14 "The Thanksgiving Special" Calvin Wong, Toby Jones, Benton Connor & Andres Salaff 25 Kasım 2013 (2013-11-25) Yasak Bölüm 3.09[134]
135 15 "The Heart of a Stuntman" Dublorün Kalbi Calvin Wong & Minty Lewis 2 Aralık 2013 (2013-12-02) 10 Haziran 2014 (2014-06-10) 1017-137 2.03[135]
136 16 "New Year's Kiss" Hilary Florido & Madeline Queripel 31 Aralık 2013 (2013-12-31) Yasak Bölüm 1017-128 1.84[136]
137 17 "Dodge This" Yakartop Benton Connor & Andres Salaff 13 Ocak 2014 (2014-01-13) 5 Haziran 2014 (2014-06-05) 2.05[137]
138 18 "Portable Toilet" Portatif Tuvalet Tony Jones & Owen Dennis 27 Ocak 2014 (2014-01-27) 5 Haziran 2014 (2014-06-05) 1.89[138]
139 19 "The Postcard" Kartpostal Hilary Florido & Madeline Queripel 10 Şubat 2014 (2014-02-10) 4 Aralık 2014 (2014-12-04) 1.89[139]
140 20 "Rigby in the Sky with Burrito" Rigby'nin Gökyüzü Atlayışı Hilary Florido & Madeline Queripel 24 Şubat 2014 (2014-02-24) 11 Haziran 2014 (2014-06-11) 1.85[140]
141 21 "Journey to the Bottom of the Crash Pit" Çukurun Dibine Seyahat Benton Connor & Sarah Oleksyk 3 Mart 2014 (2014-03-03) 11 Haziran 2014 (2014-06-11) 1.48[141]
142 22 "Saving Time" Yaz Saati Uygulaması Andres Salaff & Ryan Pequin 10 Mart 2014 (2014-03-10) 7 Aralık 2014 (2014-12-07) 1.86[142]
143 23 "Guitar of Rock" Rockın Gitarı Andres Salaff & Ryan Pequin 17 Mart 2014 (2014-03-17) 1 Aralık 2014 (2014-12-01) 2.05[143]
144–145 24–25 "Skips' Story" Skips'in Hikayesi Calvin Wong & Minty Lewis 14 Nisan 2014 (2014-04-14) 7 Aralık 2014 (2014-12-07) 1017-147 2.78[144]
146 26 "Return of Mordecai and the Rigbys" Mordecai ve Rigby'nin Dönüşü Calvin Wong & Minty Lewis 21 Nisan 2014 (2014-04-21) 2 Aralık 2014 (2014-12-02) 1017-142 2.67[145]
147 27 "Bad Portrait" Kötü Portre Owen Dennis & Toby Jones 28 Nisan 2014 (2014-04-28) 3 Aralık 2014 (2014-12-03) 1.96[146]
148 28 "Video 101" Video 101 Benton Connor & Sarah Oleksyk 5 Mayıs 2014 (2014-05-05) 5 Aralık 2014 (2014-12-05) 2.14[147]
149 29 "I Like You Hi" Merhaba Senden Hoşlanıyorum Toby Jones & Owen Dennis 12 Mayıs 2014 (2014-05-12) 10 Aralık 2014 (2014-12-10) TBA[148]
150 30 "Play Date" Randevu Hilary Florido & Madeline Queripel 5 Haziran 2014 (2014-06-05) 11 Aralık 2014 (2014-12-11) 2.12[149]
151 31 "Expert or Liar" Uzman mısın Yalancı mı? Benton Connor & Sarah Oleksyk 12 Haziran 2014 (2014-06-12) 12 Aralık 2014 (2014-12-12) 1.73[150]
152 32 "Catching the Wave" Dalgayı Yakalamak Calvin Wong & Minty Lewis 19 Haziran 2014 (2014-06-19) 20 Aralık 2014 (2014-12-20) 1017-157 1.86[151]
153 33 "Gold Watch" Altın Saat Andres Salaff & Ryan Pequin 26 Haziran 2014 (2014-06-26) 13 Aralık 2014 (2014-12-13) 2.11[152]
154 34 "Paint Job" Boya İşi Toby Jones & Owen Dennis 3 Temmuz 2014 (2014-07-03) 14 Aralık 2014 (2014-12-14) 1.90[153]
155 35 "Take the Cake" Pastayı Al Hilary Florido & Madeline Queripel 10 Temmuz 2014 (2014-07-10) 18 Aralık 2014 (2014-12-18) 2.18[154]
156 36 "Skips in the Saddle" Skips'in Randevusu Benton Connor & Sarah Oleksyk 19 Haziran 2014 (2014-06-19) 20 Aralık 2014 (2014-12-20) 1.68[155]
157 37 "Thomas Fights Back" Thomas'ın Mücadelesi Andres Salaff & Ryan Pequin 24 Haziran 2014 (2014-06-24) 22 Aralık 2014 (2014-12-22) 2.000[156]
158 38 "Bachelor Party! Zingo!!" Bekarlığa Veda Partisi! Zingo!! Toby Jones & Owen Dennis 31 Haziran 2014 (2014-06-31) 20 Aralık 2014 (2014-12-20) 1.89[157]
159 39 "Tent Trouble" Çadır Sorunu Hilary Florido & Madeline Queripel 7 Ağustos 2014 (2014-08-07) 26 Aralık 2014 (2014-12-26) 1.79[158]
160 40 "Real Date" Gerçek Randevu Calvin Wong & Minty Lewis 14 Ağustos 2014 (2014-08-14) 24 Aralık 2014 (2014-12-24) 1017-158 1.85[159]

6. Sezon (2014-2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sürekli Dizi 6. Sezon Bölümleri
Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Türkçe Başlık Yazar Orijinal Yayın Tarihi[160] Türkiye Yayın Tarihi Üretim Kodu[161] İzleyici
(milyon)
161 1 "Maxin' and Relaxin'" Yükselme ve Rahatlama Calvin Wong & Ryan Pequin 9 Ekim 2014 (2014-10-09) 2 Mart 2015 (2015-03-02) 1029-163 2.19[162]
162 2 "New Bro on Campus" Kampüsteki Yeni Kardeş Benton Connor and Madeline Queripel 16 Ekim 2014 (2014-10-16) 3 Mart 2015 (2015-03-03) 2.24[163]
163 3 "Daddy Issues" Baba Meselesi Benton Connor & Sarah Oleksyk 23 Ekim 2014 (2014-10-23) 4 Mart 2015 (2015-03-04) 1.71[164]
164–165 4–5 "Terror Tales of the Park IV" Toby Jones, Owen Dennis, Sarah Oleksyk & Minty Lewis 29 Ekim 2014 (2014-10-29)  () 1029-161 1029-162 1.73[165]
166 6 "The End of Muscle Man" Kas Adam'ın Sonu Minty Lewis & Sarah Oleksyk 30 Ekim 2014 (2014-10-30) 6 Mart 2015 (2015-03-06) 1.38[166]
167 7 "Lift with Your Back" Sırtınla Kaldır Toby Jones & Owen Dennis 6 Kasım 2014 (2014-11-06) 5 Mart 2015 (2015-03-05) 1.71[167]
168 8 "Eileen Flat Screen" Eileen Düz Ekran Minty Lewis & Sarah Oleksyk 11 Kasım 2014 (2014-11-11) 11 Mart 2015 (2015-03-11) 1.60[168]
169–170 9–10 "The Real Thomas" Gerçek Thomas Calvin Wong & Ryan Pequin 20 Kasım 2014 (2014-11-20) 1 Nisan 2015 (2015-04-01) 1.71[169]
172 11 "The White Elephant Gift Exchange" Beyaz Fil Hediye Değişimi Benton Connor & Madeline Queripel 4 Aralık 2014 (2014-12-04) 9 Mart 2015 (2015-03-09) 2.12[170]
172 12 "Merry Christmas Mordecai" Mutlu Noeller Mordecai Benton Connor & Madeline Queripel 4 Aralık 2014 (2014-12-04) 12 Mart 2015 (2015-03-12) 2.12[171]
173 13 "Sad Sax" Üzgün Saksafon Ryan Pequin 8 Ocak 2015 (2015-01-08) 16 Mart 2015 (2015-03-16) 1.85[172]
174 14 "Park Managers' Lunch" Park Müdürleri Yemeği Toby Jones & Owen Dennis 15 Ocak 2015 (2015-01-15) 10 Mart 2015 (2015-03-10) 1.84[173]
175 15 "Mordecai and Rigby Down Under" Mordecai ve Rigby Avustralya'da Calvin Wong & Casey Crowe 22 Ocak 2015 (2015-01-22) 13 Mart 2015 (2015-03-13) 1029-174 1.88[174]
176 16 "Married and Broke" Evli ve Beş Parasız Toby Jones & Owen Dennis 29 Ocak 2015 (2015-01-29) 17 Mart 2015 (2015-03-17) 1.80[175]
177 17 "I See Turtles" Benton Connor & Madeline Queripel 5 Şubat 2015 (2015-02-05)  () 1.72[176]
178 18 "Format Wars II" Calvin Wong & Casey Crowe 12 Şubat 2015 (2015-02-12)  () 1.67[177]
179 19 "Happy Birthday Song Contest" Minty Lewis & Sarah Oleksyk 19 Şubat 2015 (2015-02-19)  () 2.08[178]
180 20 "Benson's Suit" Ryan Pequin 26 Şubat 2015 (2015-02-26)  () 1.86[179]
181 21 "Gamers Never Say Die" Toby Jones & Owen Dennis 5 Mart 2015 (2015-03-05)  () [180]
182 22 "1000th Copper Flight Party" Minty Lewis 12 Mart 2015 (2015-03-12)  () [181]
183 23 "Party Horse" Benton Connor & Madeline Queripel 19 Mart 2015 (2015-03-19)  () [182]
184 24 "Men in Uniform" Calvin Wong & Casey Crowe 26 Mart 2015 (2015-03-26)  () [183]
185 25 "Garage Door" Benton Connor & Madeline Queripel 2 Nisan 2015 (2015-04-02)  () [184]
186–187 26–27 "Brilliant Century Duck Crisis Special" Toby Jones & Owen Dennis 9 Nisan 2015 (2015-04-09)  () [185]
188 28 "Not Great Double Date" Toby Jones & Owen Dennis 22 Haziran 2015 (2015-06-22)  () [186]
189 29 "Death Kwon Do-Livery" Calvin Wong & Casey Crowe 23 Haziran 2015 (2015-06-23)  () [187]
190 30 "Lunch Break" Minty Lewis & Ryan Pequin 24 Haziran 2015 (2015-06-24)  () [188]
191 31 "Dumped at the Altar" Minty Lewis & Ryan Pequin 25 Haziran 2015 (2015-06-25)  () [189]

7. Sezon (2015-2016)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sürekli Dizi 7. Sezon Bölümleri
Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Türkçe Başlık Yazar Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi Üretim Kodu[190] İzleyici
(milyon)
192 1 "Dumptown U.S.A." Benton Connor & Sam Spina 26 Haziran 2015 (2015-06-26)  () [191]

Film[değiştir | kaynağı değiştir]

'Başlık Türkçe Başlık Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi
Regular Show: The Movie Sürekli Dizi: Film Kasım 2015 2016

Kaynaklar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/adventure-time-regular-show-3-807037
  2. ^ http://tvbythenumbers.com/2010/09/08/monday-cable-ratings-boise-st-vs-va-tech-dominates-the-closer-rizzoli-isles-get-bigger-much-more/62631
  3. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/09/15/monday-cable-ratings-american-pickers-pawn-stars-continue-to-shine-much-more/63370
  4. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/09/21/monday-cable-ratings-saints-49ers-dominate-monday-pawn-stars-still-holds-up-ok-against-broadcast-originals-much-more/64540
  5. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/09/28/monday-cable-ratings-packer-bears-go-large-wwe-raw-weeds-the-big-c-buried-life-much-more/65683
  6. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/10/05/monday-cable-ratings-monday-night-football-down-real-housewives-of-atlanta-premieres-wwe-raw-weeds-the-big-c-much-more/66864
  7. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/10/12/monday-cable-ratings-monday-night-football-up-%E2%80%98real-housewives-of-atlanta%E2%80%99-american-pickers-slip-mlb-playoffs-more/67795
  8. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/10/19/monday-cable-ratings-monday-night-football-plunges-but-still-on-top-yankeesrangers-pawn-stars-wwe-raw-real-housewives-of-atlanta-much-more/68838
  9. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/10/26/monday-cable-ratings-monday-night-football-giants-pawn-stars-way-up-real-housewives-wwe-raw-weeds-much-more/69780
  10. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/02/monday-cable-ratings-monday-night-football-leads-weeds-the-big-c-wwe-raw-nene-rise-pawn-stars-falls-much-more/70626
  11. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/09/monday-cable-ratings-monday-night-football-tops-wwe-raw-weeds-hoarders-cake-boss-much-more/71449
  12. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/16/monday-cable-ratings-michael-vick-runs-over-redskins-ratings-wwe-raw-weeds-hoarders-in-treatment-much-more/72423
  13. ^ http://web.archive.org/web/20110131143811/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/23/monday-cable-ratings-monday-night-football-down-but-coasts-to-victory-wwe-raw-much-more/73288
  14. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/12/01/monday-cable-ratings-monday-night-football-down-but-tops-all-tv-plus-wwe-raw-brew-masters-more/73982/
  15. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/01/05/ratings-notes-for-tbs-tnt-cartoon-network-including-the-closer-conan-men-of-a-certain-age-more/77466
  16. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/01/11/monday-cable-ratings-pretty-little-liars-greek-hoarders-men-of-a-certain-age-more/79029/
  17. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/01/19/ratings-notes-for-tbs-tnt-cartoon-network-including-the-closer-conan-southland-more-2/79393
  18. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/01/25/monday-cable-ratings-pretty-little-liars-being-human-pawn-stars-rise-skins-falls-more/80131/
  19. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/02/01/monday-cable-ratings-pawn-stars-up-again-pretty-little-liars-steady-being-human-skins-fall-more/81035/
  20. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/02/15/monday-cable-ratings-pawn-stars-leads-again-pretty-little-liars-slips-skins-keeps-falling-more/82834/
  21. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/02/23/monday-cable-ratings-wwe-raw-leads-night-pretty-little-liars-skins-rises-big-time-rush-being-human-more/83568/
  22. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/02/28/fridays-cable-ratings-spartacus-prequel-wraps-on-high-note-611121/cable_20110225/
  23. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/03/01/monday-cable-ratings-wwe-raw-leads-night-skins-being-human-rise-pretty-little-liars-cake-boss-more/84108/
  24. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/03/08/monday-cable-ratings-wwe-raw-leads-night-skins-dropsstargate-sgu-returns-greek-finale-pretty-little-liars-more/85038/
  25. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/03/29/mondays-cable-ratings-another-big-night-for-pawn-stars-469513/cable_20110328/
  26. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/04/05/monday-cable-ratings-wwe-raw-pawn-starsn-being-human-rj-berger-more-2/88408/
  27. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/04/12/monday-cable-ratings-pawn-stars-leads-night-kate-plus-8-even-wwe-raw-being-human-rj-berger-more/89055/
  28. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/04/19/mondays-cable-ratings-another-monday-another-pawn-stars-win-995100/cable_20110418/
  29. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/04/26/mondays-cable-ratings-pawn-stars-overpowers-nba-playoffs-762112/cable_20110425/
  30. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/05/03/mondays-cable-ratings-nba-playoffs-continue-rise-for-tnt-874310/cable_20110502/
  31. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/05/10/mondays-cable-ratings-stargate-universe-signs-off-with-season-high-961214/cable_20110509/
  32. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/05/18/mondays-cable-ratings-wwe-raw-snags-the-top-spot-381003/cable_20110516/
  33. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/05/24/mondays-cable-ratings-nba-playoffs-hold-off-wwe-raw-490103/cable_20110523/
  34. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/06/01/monday-cable-ratings-pawn-stars-tops-night-plus-wwe-raw-khloe-lamar-real-housewives-of-nj-american-chopper-secret-life-more/94364/
  35. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/06/08/mondays-cable-ratings-pawn-stars-goes-untouched-100510/cable_20110606/
  36. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/06/15/mondays-cable-ratings-still-no-stopping-historys-pawn-stars-776013/cable_20110613/
  37. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/07/13/mondays-cable-ratings-pawn-stars-tops-heated-race-140215/cable_20110711/
  38. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/07/19/mondays-cable-ratings-historys-pawn-stars-holds-onto-crown-493215/cable_20110718/
  39. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/07/27/mondays-cable-ratings-the-closer-stands-as-most-watched-794305/cable_20110725/
  40. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/08/04/mondays-cable-ratings-pawn-stars-takes-demos-the-closer-wins-total-viewers-745510/cable_20110801/
  41. ^ http://www.tvguide.com/tvshows/regular-show/episodes-season-3/307239
  42. ^ http://thelowtideslide.blogspot.com/2011/11/regular-show-dmcp.html
  43. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  44. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  45. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/10/04/mondays-cable-ratings-mnf-gets-it-done-for-espn-866115/cable_20111003/
  46. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/10/12/mondays-cable-ratings-mnf-posts-second-largest-audience-of-season-770514/cable_20111010/
  47. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/10/18/mondays-cable-ratings-mnf-goes-untouched-for-espn-60211/cable_20111017/
  48. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/10/25/mondays-cable-ratings-mnf-hit-season-low-for-espn-161514/cable_20111024/
  49. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/11/08/mondays-cable-ratings-mnf-dominates-once-again-for-espn-561012/cable_20111107/
  50. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/11/16/mondays-cable-ratings-mnf-packers-remain-unbeaten-679514/cable_20111114/
  51. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/11/22/mondays-cable-ratings-mnf-coasts-to-11th-consecutive-victory-716424/cable_20111121/
  52. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/11/30/mondays-cable-ratings-pawn-stars-returns-strong-for-history-82014/cable_20111128/
  53. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/12/31/mondays-cable-ratings-rams-seahawks-keep-mnf-on-top-for-espn-183000/cable_20111212/
  54. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/01/18/mondays-cable-ratings-pawn-stars-american-pickers-still-big-for-history-961115/cable_20120116/
  55. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/01/24/mondays-cable-ratings-pawn-stars-still-unstoppable-for-history-586114/cable_20120123/
  56. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/02/01/mondays-cable-ratings-pawn-stars-leads-the-pack-once-again-568210/cable_20120130/
  57. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/02/07/mondays-cable-ratings-original-pawn-stars-holds-off-the-competition-790514/cable_20120206/
  58. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/02/14/mondays-cable-ratings-another-week-another-pawn-stars-win-466014/cable_20120213/
  59. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/02/28/mondays-cable-ratings-pawn-stars-extends-win-streak-to-seven-551511/cable_20120227/
  60. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/03/06/mondays-cable-ratings-no-stopping-pawn-stars-on-history-665211/cable_20120305/
  61. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  62. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  63. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  64. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  65. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  66. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  67. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  68. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  69. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  70. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  71. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  72. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  73. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  74. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  75. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  76. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  77. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  78. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  79. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  80. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  81. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  82. ^ http://www.tvguide.com/tvshows/regular-show/episodes-season-4/307239
  83. ^ http://thelowtideslide.blogspot.com/2011/11/regular-show-dmcp.html
  84. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  85. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  86. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  87. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  88. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  89. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  90. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  91. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  92. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  93. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  94. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  95. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  96. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  97. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  98. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  99. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  100. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  101. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  102. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  103. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  104. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  105. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  106. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  107. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  108. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  109. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  110. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  111. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  112. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  113. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  114. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  115. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  116. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  117. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  118. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  119. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  120. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  121. ^ http://www.tvguide.com/tvshows/regular-show/episodes-season-5/307239
  122. ^ http://thelowtideslide.blogspot.com/2011/11/regular-show-dmcp.html
  123. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  124. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  125. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  126. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  127. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  128. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  129. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  130. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  131. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  132. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  133. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  134. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  135. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  136. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  137. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  138. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  139. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  140. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  141. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  142. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  143. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  144. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  145. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  146. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  147. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  148. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  149. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  150. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  151. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  152. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  153. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  154. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  155. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  156. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  157. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  158. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  159. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  160. ^ http://www.tvguide.com/tvshows/regular-show/episodes-season-6/307239
  161. ^ http://thelowtideslide.blogspot.com/2011/11/regular-show-dmcp.html
  162. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  163. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  164. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  165. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  166. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  167. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  168. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  169. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  170. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  171. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  172. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  173. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2015/01/19/thursday-cable-ratings-nba-basketball-wins-night-wwe-smackdown-pawn-stars-archer-more/350813/
  174. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  175. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  176. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  177. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  178. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  179. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  180. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  181. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  182. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-u-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  183. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  184. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  185. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  186. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  187. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  188. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  189. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  190. ^ http://thelowtideslide.blogspot.com/2011/11/regular-show-dmcp.html
  191. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/