SüngerBob KarePantolon video oyunları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
SüngerBob KarePantolon
video oyunları
2006 yapımı SpongeBob SquarePants
Quad Pack: Volume 1'in kapağı.
TürÇeşitli
YayımcıActivision
Big Fish Games
Fisher-Price
GameHouse
Glu Mobile
Jakks Pacific
LeapFrog
MTV Games
Nickelodeon
Nick Arcade
Nick Games
Nova Development
PlayFirst
Smith Micro Software
Play THQ
The Learning Company
THQ
THQ Nordic
THQ Wireless
V.Smile
ValuSoft
PlatformlarMicrosoft Windows
Game Boy
Game Boy Color
Game Boy Advance
PlayStation
PlayStation 2
PlayStation 3
PlayStation 4
Nintendo Switch
Java
iOS
Android
İlk yayınSpongeBob SquarePants: Legend of the Lost Spatula
15 Mart 2001
Son yayınSpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated
23 Haziran 2020

SüngerBob KarePantolon video oyunları, aslen Stephen Hillenburg tarafından yaratılan ve aynı adı taşıyan Nickelodeon animasyon televizyon dizisine dayanan video oyunlarıdır. Oyunların büyük çoğunluğu 2013 yılına kadar THQ tarafından yayınlanmıştır. 2013'ten 2015'e kadar çoğu oyunun lisansı Activision'a verilmiştir. Oyunların güncel lisansı THQ Nordic'e aittir.

Ana oyunlar[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Legend of the Lost Spatula (2001)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Legend of the Lost Spatula, Vicarious Visions tarafından geliştirilmiş ve THQ tarafından yayınlanmış bir Game Boy Color el konsolu platform-aksiyon video oyunudur. Oyun 14 Mart 2001'de ABD'de, 4 Mayıs 2001'de Avrupa'da yayınlanmıştır. Oyunun hikâyesi denizin altında Bikini Kasabası'nda yaşayan ve Yengeç Restorant adındaki fast food restoranında Bay Yengeç için çalışan bir deniz süngeri olan SüngerBob KarePantolon'un merkezinde gelişmektedir. SüngerBob okyanuslar aleminin en iyi aşçısı olmak istemektedir ve bu yüzden hayalet korsan olan Uçan Hollandalı'dan altın spatulayı almak zorundadır.

SpongeBob SquarePants: Operation Krabby Patty (2001)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Operation Krabby Patty, popüler çizgi diziden esinlenerek yaratılmış, AWE Games tarafından geliştirilmiş ve THQ tarafından Windows için yayınlanmış 2001 yapımı bir point-and-click macera video oyunudur. Oyun, Yengeç Burger'in gizli formülünü elde etmeye çalışan Plankton'un başka bir kötülük planını konu almaktadır. Plankton, Yengeç Burger'i çalma konusunda Robo-Yengeç'i kullanması için deniz karıncaları ordusu tutar, ancak ortalığın karışmasıyla birlikte çok kötü bir hata yaptığını fark eder. SüngerBob, karmaşanın nedeninin kendisi olduğunu düşünmesine rağmen günü kurtarabilir mi?

SpongeBob SquarePants: SuperSponge (2001)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: SuperSponge, Climax Development tarafından geliştirilmiş ve THQ tarafından Windows için yayınlanmış 2001 yapımı bir 2.5D platform video oyunudur. PlayStation için 5 Kasım 2001'de ve Game Boy Advance için 8 Kasım 2001'de piyasaya sürüldü. 2005 yılında Game Boy Advance sürümü SpongeBob SquarePants: Revenge of the Flying Dutchman ile birlikte Twin Pack, Tak and the Power of Juju ve Rugrats: I Gotta Go Party ile birlikte Triple Pack paketi adı altında yeniden piyasaya sürüldü. SuperSponge'ın PlayStation versiyonu 1,06 milyon kopya satarak konsolun en çok satan oyunlarından biri oldu. Oyun daha sonra PlayStation'da Greatest Hits adı altında yeniden yayınlandı.

SpongeBob SquarePants: Employee of the Month (2002)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Employee of the Month, AWE Games tarafından geliştirilen ve THQ tarafından Windows için yayınlanan 2002 yapımı bir point-and-click macera video oyunudur. Hikâye, SüngerBob KarePantolon'un Neptün'ün Cenneti'ne iki bilet almasına ve yol boyunca başına gelen maceralarına odaklanıyor. Oyun Kuzey Amerika'da 22 Eylül 2002'de ve aynı yıl Birleşik Krallık'ta piyasaya sürüldü. Focus Multimedia daha sonra oyunu İngiltere'de diğer SüngerBob KarePantolon oyunlarını da içeren "PC Fun Club" serisinin bir parçası olarak yeniden yayınladı.

SpongeBob SquarePants: Revenge of the Flying Dutchman (2002)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Revenge of the Flying Dutchman, Vicarious Visions ve BigSky Interactive, Inc. tarafından geliştirilen ve THQ tarafından GameCube, PlayStation 2 ev konsolları ve Game Boy Advance el konsolu için yayınlanan 2002 yapımı bir platform video oyunudur. BigSky Interactive, Inc. tarafından geliştirilen son oyundur. Oyun Kuzey Amerika'da 2002'nin sonlarında, Avrupa'da ise 2003'ün başlarında piyasaya sürülmüştür. Game Boy Advance sürümü, 2005 yılında SpongeBob SquarePants: SuperSponge'ı da içinde barındıran Twin Pack paketiyle tekrar piyasaya sürülmüştür.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom (2003)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom, Heavy Iron Studios tarafından geliştirilen ve THQ tarafından PlayStation 2, Xbox ve GameCube konsolları için yayınlanan 2003 yapımı bir platform video oyunudur. AWE Games ve Vicarious Visions tarafından Windows ve Game Boy Advance için piyasaya farklı oyunlar sürülmüştür. Konsollar için yayınlanan sürümler 3D platform oyunları iken, Windows sürümü bir point-and-click mini oyun derlemesi, Game Boy Advance sürümü ise bir 2D platform oyunudur.

Battle for Bikini Bottom, Metacritic'e göre karışık veya ortalama eleştiriler aldı. Edge, Game Boy Advance sürümünü 21.yüzyılın en iyi el konsolu video oyunları listesine dahil etti. Oyun ticari olarak başarılı oldu. Ev konsolu sürümü SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated adıyla yeniden yapıldı ve 23 Haziran 2020'de piyasya sürüldü.

The SpongeBob SquarePants Movie (2004)[değiştir | kaynağı değiştir]

The SpongeBob SquarePants Movie, aynı adı taşıyan animasyon filmine dayanan ve THQ tarafından PlayStation 2, Xbox, Gamecube, Game Boy Advance ve Windows için yayınlanan bir 2004 video oyunudur. Oyunun PlayStation 2, Xbox ve Gamecube sürümleri Heavy Iron Studios, Game Boy Advance sürümü WayFoward Technologies ve Windows sürümü AWE Games tarafından geliştirilmiştir. Metacritic'e göre oyun karışık ve olumlu eleştiriler aldı. Oyun 2012 yılında PlayStation 3'e uyarlandı.

Video oyununun konusu filme dayanmasına rağmen kendi içinde özgün sahneler barındırmaktadır. Oyun, SüngerBob ile Patrick'in Plankton tarafından tacı çalınan Kral Neptün'e tacını geri getirmek için Kabuk Şehri'ne gitmesi ve Bikini Kasabası'nı kurtarmaya çalışmasını konu edinmektedir.

SpongeBob SquarePants: Lights, Camera, Pants! (2005)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Lights, Camera, Pants!, THQ tarafından Xbox, PlayStation 2, GameCube, Game Boy Advance ve Windows için yayınlanan 2005 yapımı bir video oyunudur. PlayStation 2, Xbox ve Gamecube sürümleri THQ Studio Australia, Game Boy Advance sürümü WayForward Technologies ve Windows sürümü AWE Games tarafından geliştirilmiştir. Ev konsolları sürümleri çok oyunculu mini oyun derlemesi iken, Windows sürümü point-and-click macera video oyunudur. Game Boy Advance sürümü, platform ve sürüş seviyeleri ile mini oyunlar barındırmaktadır.

SpongeBob SquarePants: The Yellow Avenger (2005)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: The Yellow Avenger, Tantalus Media tarafından geliştirilen ve THQ tarafından Nintendo DS ve PlayStation Portable için 2005 ile 2006 yılında yayınlanmış bir platform-macera video oyunudur. İki konsolda da yayınlanan ilk SüngerBob KarePantolon oyunudur. Metacritic'te DS sürümü "karışık veya ortalama eleştiriler" ile %67 puana sahipken, PSP sürümü "genel olarak olumsuz eleştiriler" ile %48 puana sahiptir.

SpongeBob SquarePants: Creature from the Krusty Krab / Nighty Nightmare (2006)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Creature from the Krusty Krab (Windows sürümü adıyla Nighty Nightmare), THQ tarafından Windows, PlayStation 2, GameCube, Game Boy Advance, Nintendo DS ve Wii için yayınlanmış 2006 yapımı bir platform aksiyon-macera video oyunudur. PS2, GameCube ve Wii sürümleri Blitz Games, Game Boy Advance ve Nintendo DS sürümleri WayFoward Technologies ve Windows sürümü AWE Games tarafından geliştirilmiştir. Oyunun Wii sürümü Kuzey Amerika başlangıç oyunudur. Aynı zamanda Japonya'da piyasaya sürülen ilk SüngerBob oyunudur (PlayStation 2 ve Wii sürümleri), ancak SpongeBob (スポンジ・ボブ Suponjibobu) adı altında piyasaya sürülmüştür.

SpongeBob's Atlantis SquarePantis (2007)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Underpants Slam (2007)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob vs. The Big One: Beach Party Cook-Off (2009)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob's Truth or Square (2009)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob's Boating Bash (2010)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquigglePants (2011)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob's Surf & Skate Roadtrip (2011)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge (2013)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob HeroPants (2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated (2020)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake (TBA)[değiştir | kaynağı değiştir]

Yan oyunlar[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants Saves the Krusty Krab (2002)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants Collapse! (2003)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: PinBall Panic (2004)[değiştir | kaynağı değiştir]

The SpongeBob SquarePants Movie 3D (2004)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: 3D Obstacle Odyssey (2005)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob Obstacle Odyssey 2: Time Trouble[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Krabby Quest (2005)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants Diner Dash (2006)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants Diner Dash 2: Two Times the Trouble (2007)[değiştir | kaynağı değiştir]

The Game of Life: SpongeBob SquarePants Edition (2008)[değiştir | kaynağı değiştir]

Monopoly: SpongeBob SquarePants Edition (2008)[değiştir | kaynağı değiştir]

Drawn to Life: SpongeBob SquarePants Edition (2008)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob's Atlantis SquarePantis SquareOff (2008)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob's Truth or Square: SpongeBob SquarePants (2009)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants Tooncast Studio (2011)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob and the Clash of Triton (2011)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob Bubble Rush![değiştir | kaynağı değiştir]

Nicktoons oyunları[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants and Friends in Freeze Frame Frenzy (2004)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants Movin' with Friends (2004)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants and Friends: Unite! (2005)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob and Friends: Battle for Volcano Island (2006)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob and Friends: Attack of the Toybots (2007)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants featuring Nicktoons: Globs of Doom (2008)[değiştir | kaynağı değiştir]

Eğitim oyunları[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants Saves the Day (2003)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants Typing (2004)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob's Krusty Krab Adventures (2004)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: A Day in the Life of a Sponge (2005)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Idea Sponge (2006)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Through the Wormhole (2007)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants Smart Cycle (2007)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Fists of Foam (2008)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: A Busy Day in Bikini Bottom (2011)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: The Clam Prix (2012)[değiştir | kaynağı değiştir]

TV oyunları[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants Plug 'n Play (2003)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Kash Dash (2004)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Dilly Dabbler (2004)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: The Fry Cook Games (2005)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: The Fry Cook Games 2[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Game Key[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Game Key 2[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Jellyfish Dodge (2007)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Bikini Bottom 500 (2009)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob: You Bring The Color[değiştir | kaynağı değiştir]

Arcade oyunları[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants (2004)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants Jellyfishing (2005)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob Squarepants Bikini Bottom Bowling (2007)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Ticket Boom (2008)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants Soccer Shot Pinball (2008)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Hit the Beat (2014)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants Pineapple Arcade (2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Order Up! (2017)[değiştir | kaynağı değiştir]

Mobil oyun ve uygulamaları[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants Darts (2003)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants Bowling (2004)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants Baytona 500 (2005)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob's Atlantis Treasures (2007)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Bikini Bottom Pursuit (2008)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: WhoBob WhatPants (2009)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob Jellyfish Jam (2009)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob for iOS (2010)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob Diner Dash (2009)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob Tickler (2009)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants Bikini Bottom Sports (2010)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob Kart (2010)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob's Krusty Komics (2010)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob Marbles & Slides (2010)[değiştir | kaynağı değiştir]

Smart Cycle SpongeBob Deep Sea[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob's Frozen Face Off (2011)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob's Super Bouncy Fun Time (2012)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob Moves In! (2013)[değiştir | kaynağı değiştir]

Doodle Jump SpongeBob SquarePants (2014)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob Bubble Party (2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sponge Master (2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

The SpongeBob Movie Game: Sponge on the Run (2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob's Game Frenzy (2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants Deep Sea Exploration (2017)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob Game Station (2017)[değiştir | kaynağı değiştir]

The SpongeBob Challenge (2017)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob Krusty Cook-Off (2020)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Patty Pursuit (2020)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants: Paparazzi Parade[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob: Krusty Cook-Off (2020)[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob's Idle Adventures (2021)[değiştir | kaynağı değiştir]

The Patrick Star Show: Breakfast Bash (2021)[değiştir | kaynağı değiştir]

SüngerBob KarePantolon'u barındıran diğer oyunlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Aynı zamanda karakterin Nicktoons Snap Shot ve Nicktoons: Nick All Stars adlı iptal edilmiş iki oyunda bulunması planlanıyordu.

Nicktoons Racing (2000)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nicktoons Nick Tunes (2001)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nickelodeon Party Blast (2002)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nickelodeon Toon Twister 3-D (2003)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nickelodeon Jigsaw (2003)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nicktoons Basketball (2004)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nicktoons Winners Cup Racing (2006)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nick Video Jigsaw Jam! (2006)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nicktropolis (2006)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nicktoons Challenge! (2006)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nicktoons HoverZone (2007)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nicktoons: Android Invasion (2008)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nicktoons Slimeball Multiplayer (2008)[değiştir | kaynağı değiştir]

The Big Green Help Global Challenge (2008)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nicktoons Nitro (2009)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nicktoons MLB (2011)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nickelodeon Kart Racers (2018)[değiştir | kaynağı değiştir]

Super Brawl Universe (2018)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix (2020)[değiştir | kaynağı değiştir]

Madden NFL 21 (2021)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nickelodeon All-Star Brawl (2021)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nick Pals: Can I Keep 'Em?[değiştir | kaynağı değiştir]

Nicktoons Mini Golf[değiştir | kaynağı değiştir]

Nickelodeon All-Stars Tennis (2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

Super Brawl Universe (2018)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nick Football Champions (2018)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nickelodeon Pixel Town (2019)[değiştir | kaynağı değiştir]

Toplama oyunlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Double Pack Volume 1 (2004)[değiştir | kaynağı değiştir]

Double Pack Volume 2 (2005)[değiştir | kaynağı değiştir]

Double Pack Volume 3 (2005)[değiştir | kaynağı değiştir]

Double Pack Volume 4[değiştir | kaynağı değiştir]

Double Pack Volume 5[değiştir | kaynağı değiştir]

Triple Pack Volume 1[değiştir | kaynağı değiştir]

GameCube Double Pack Volume 1[değiştir | kaynağı değiştir]

GameCube Double Pack Volume 2[değiştir | kaynağı değiştir]

Quad Pack: Volume 1[değiştir | kaynağı değiştir]

PC Double Pack Volume 3[değiştir | kaynağı değiştir]

Happy Squared Double Pack[değiştir | kaynağı değiştir]

Four Squared[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants Multi-pack[değiştir | kaynağı değiştir]

PlayStation 2 Double Pack[değiştir | kaynağı değiştir]

The Krusty Collection[değiştir | kaynağı değiştir]

PSP Double Pack[değiştir | kaynağı değiştir]

PC Double Pack Volume 1[değiştir | kaynağı değiştir]

PC Double Pack Volume 2[değiştir | kaynağı değiştir]

Nickelodeon 4 Games On One Game Pak (2007)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nickelodeon 4 Games On One Game Pak Vol. 2[değiştir | kaynağı değiştir]

SpongeBob SquarePants Collection (2005)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nickelodeon Splat Pack! (2006)[değiştir | kaynağı değiştir]

SüngerBob KarePantolon video oyunları listesi
Yıl Başlık Platform(lar) Diğer İsim(ler)
Konsol Bilgisayar El Konsolu
2001 SpongeBob SquarePants: Legend of the Lost Spatula Yok Yok Yok
SpongeBob SquarePants: Operation Krabby Patty Yok Yok Yok
SpongeBob SquarePants: SuperSponge Yok
2002 SpongeBob SquarePants: Employee of the Month Yok
  • Windows
Yok Yok
SpongeBob SquarePants: Revenge of the Flying Dutchman Yok
  • Game Boy Advance
Yok
2003 SpongeBob SquarePants Collapse Yok
  • Windows
Yok Yok
SpongeBob SquarePants Darts Yok
  • Windows
Yok
SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom
  • PlayStation 2
  • Xbox
  • GameCube
  • Windows
  • Game Boy Advance
2004 SpongeBob SquarePants and Friends in Freeze Frame Frenzy Yok Yok
  • Game Boy Advance
Yok
SpongeBob SquarePants Movin' with friends
  • PlayStation 2
Yok Yok Yok
SpongeBob SquarePants Typing Yok
Yok Yok
The SpongeBob SquarePants Movie
  • PlayStation 2
  • Xbox
  • GameCube
  • Windows
  • Mac OS X
  • Game Boy Advance
  • Mobile
  • PlayStation 2 Greatest Hits
  • Xbox Platinum Family Hits
  • GameCube Player's Choice
SpongeBob SquarePants Bowling Yok Yok
  • Mobile
Yok
2005 SpongeBob SquarePants: 3D Obstacle Odyssey Yok
  • Windows
Yok Yok
SpongeBob SquarePants: Lights, Camera, Pants!
  • PlayStation 2
  • Xbox
  • GameCube
  • Windows
  • Game Boy Advance
  • PlayStation 2 Greatest Hits
  • Xbox Platinum Family Hits
  • GameCube Player's Choice
SpongeBob SquarePants and Friends: Unite!
  • PlayStation 2
  • GameCube
Yok
  • PlayStation 2 Greatest Hits
SpongeBob SquarePants: The Yellow Avenger Yok Yok
2006 SpongeBob SquarePants: Creature from the Krusty Krab
  • PlayStation 2
  • GameCube
  • Wii
  • Windows
  • Nintendo DS
  • Game Boy Advance
  • PlayStation 2 Greatest Hits
SpongeBob and Friends: Battle for Volcano Island
  • PlayStation 2
  • GameCube
Yok
  • Nintendo DS
  • Game Boy Advance
Yok
SpongeBob SquarePants Diner Dash Yok
  • Windows
  • Mac OS X
  • Mobile
Yok
2007 SpongeBob and Friends: Attack of the Toybots
  • PlayStation 2
  • Wii
Yok
  • Nintendo DS
  • Game Boy Advance
Yok
SpongeBob Squarepants in Bikini Bottom Bowling Yok Yok Yok Yok
SpongeBob's Atlantis SquarePantis
  • PlayStation 2
  • Wii
Yok
  • Nintendo DS
  • Game Boy Advance
Yok
SpongeBob SquarePants: Underpants Slam Yok Yok Yok
2008 SpongeBob SquarePants: The Game of Life Yok
  • Windows
Yok Yok
SpongeBob SquarePants: Monopoly Yok
  • Windows
Yok Yok
SpongeBob SquarePants featuring Nicktoons: Globs of Doom
  • PlayStation 2
  • Wii
Yok
  • Nintendo DS
Yok
Drawn to Life: SpongeBob SquarePants Edition Yok Yok
  • Nintendo DS
Yok
2009 SpongeBob vs. The Big One: Beach Party Cook-Off Yok Yok
  • Nintendo DS
Yok
SpongeBob's Truth or Square
  • Xbox 360
  • Wii
Yok
  • Nintendo DS
  • PlayStation Portable
  • PlayStation Portable Essentials
SpongeBob's Truth or Square: SpongeBob SquarePants Yok
  • Windows
Yok Yok
2010 SpongeBob's Boating Bash
  • Wii
Yok
  • Nintendo DS
Yok
SpongeBob for iOS Yok Yok

iOS

Yok
2011 SpongeBob SquigglePants
  • Wii
Yok Yok
SpongeBob Dinner Dash Yok Yok
  • iOS
Yok
SpongeBob's Surf & Skate Roadtrip
  • Xbox 360
Yok
  • Nintendo DS
Yok
2013 SpongeBob Moves In! Yok Yok
Yok
SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge
Yok
  • Nintendo DS
  • Nintendo 3DS
Yok
2015 SpongeBob HeroPants
  • Xbox 360
Yok
Yok
2020 SpongeBob Krusty Cook-Off Nintendo Switch Yok
Yok
Spongebob SquarePants: Patty Pursuit
  • iOS
  • iPadOS
Yok
SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated
  • Windows
  • iOS
  • iPadOS
  • Android
Yok
TBA SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake Windows Yok Yok
SüngerBob KarePantolon karakterini içeren diğer oyunlar
Yıl Başlık Platform(lar) Diğer İsim(ler)
Konsol Bilgisayar El Konsolu
2000 Nicktoons Racing
  • PlayStation
  • Windows
  • Game Boy Color
  • Game Boy Advance
Yok
2002 Nickelodeon Party Blast
  • Xbox
  • GameCube
  • Windows
Yok
2004 Nicktoons Basketball Yok
  • Windows
Yok
2004 Nicktoons: Freeze Frame Frenzy Yok Yok
  • Game Boy Advance
2006 Nicktoons Winners Cup Racing Yok
  • Windows
Yok
2009 Nicktoons Nitro Yok Yok Yok
2011 Nicktoons MLB
  • Wii
  • Xbox 360
Yok
  • Nintendo DS
  • Nintendo 3DS
2018 Nickelodeon Kart Racers
  • PlayStation 4
  • Xbox One
  • Nintendo Switch
Yok Yok
2018 Super Brawl Universe Yok Yok
  • iOS
  • Android
2020 Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix
  • PlayStation 4
  • Xbox One
  • Nintendo Switch
  • Windows
Yok
2021 Madden NFL 21
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5
  • Xbox One
  • Xbox Series X/S
  • Windows
  • Stadia
  • iOS
  • iPadOS
  • Android
2021 Nickelodeon All-Star Brawl
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5
  • Xbox One
  • Xbox Series X/S
  • Nintendo Switch
  • Windows