Pokémon bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Bu madde Pokémon çizgi dizisinin bölümleri listesidir (ポケットモンスター, Poketto Monsutā, Pocket Monsters). Pokémon sezonları arasındaki bölünmede, her bölümün açılışı esas alınmaktadır ve asıl yapımın sezonunu yansıtmamaktadır. Asıl bölüm numaraları hem WB Television Network hem de Cartoon Network'deki ilk gösterimine dayanmaktadır. Yasaklı bölümlerin gösterildiği durumlar dışında, İngilizce sürümün sonraki bölümleri Japon sürümünü takip etmektedir.

Diziye genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölümler Yayın tarihi
Sezon galası Sezon finali
1 82 1 Nisan 1997 (1997-04-01) 21 Ocak 1999 (1999-01-21)
2 36 28 Ocak 1999 (1999-01-28) 7 Ekim 1999 (1999-10-07)
3 41 14 Ekim 1999 (1999-10-14) 27 Temmuz 2000 (2000-07-27)
4 52 3 Ağustos 2000 (2000-08-03) 2 Ağustos 2001 (2001-08-02)
5 65 9 Ağustos 2001 (2001-08-09) 14 Kasım 2002 (2002-11-14)
6 40 21 Kasım 2002 (2002-11-21) 28 Ağustos 2003 (2003-08-28)
7 52 4 Eylül 2003 (2003-09-04) 2 Eylül 2004 (2004-09-02)
8 54 9 Eylül 2004 (2004-09-09) 29 Eylül 2005 (2005-09-29)
9 47 6 Ekim 2005 (2005-10-06) 14 Eylül 2006 (2006-09-14)
10 52 28 Eylül 2006 (2006-09-28) 25 Ekim 2007 (2007-10-25)
11 51 8 Kasım 2007 (2007-11-08) 4 Aralık 2008 (2008-12-04)
12 53 4 Aralık 2008 (2008-12-04) 24 Aralık 2009 (2009-12-24)
13 34 7 Ocak 2010 (2010-01-07) 9 Eylül 2010 (2010-09-09)
14 48 23 Eylül 2010 (2010-09-23) 15 Eylül 2011 (2011-09-15)
15 49 22 Eylül 2011 (2011-09-22) 4 Ekim 2012 (2012-10-04)
16 47 11 Ekim 2012 (2012-10-11) 3 Ekim 2013
17 48 17 Ekim 2013 30 Ekim 2014
18 44 13 Kasım 2014 22 Ekim 2015
19 Yayında 29 Ekim 2015 Devam Ediyor
Özel bölüm 37 16 Nisan 1998 (1998-04-16) günümüz

Pokémon: The Original (Dizi 1)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 1: Indigo League (1997–99)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 2: Adventures on the Orange Islands (1999)[değiştir | kaynağı değiştir]

Japonca
sezon
Bölüm adıYayın tarihi
8381"Pallet Party Panic"28 Ocak 1999 (JPN)
4 Kasım 1999 (EN)

Ash Pallet Kasabası'nda Kanto Ligi'nden dönüşlerini kutlamaktadır. Ancak Roket Takımı Pikachu'yu kaçırır ve partiyi mahvetmeye kalkışır, ama Charizard tarafından yenilgiye uğrarlar. Daha sonra Profesör Oak Ash'ten, Profesör Ivy'den gizemli Poké Topunu alıp getirmeleri için Portakal Adaları'na gitmelerini ister. Ash Portakal Adaları'na yolculuk etmeye hazırlanır, fakat bu sırada bir grup Spearow ve çok kızgın bir Fearow onlara saldırır. Ash bu Fearow'un (birinci bölümde) Ash'in kafasına taş attığı Spearow olduğunu fark eder.

Çok geçmeden Fearow Ash ve Pikachu'yu yakalar. Ardından daha sonra, Ash'in Pidgeotto'su Pidgeot'a evrimleşir ve Ash onu diğer vahşi Pidgey ve Pidgeotto'ları kollaması için serbest bırakır ve ona Portakal Adaları'ndan dönünceye kadar orada kalması gerektiğini söyler.
8482"A Scare in the Air"4 Şubat 1999 (JPN)
8 Ocak 2000 (EN)

Portakal Adaları'na giderken Ash piyangoya katılır ve zepline binip hızlı bir şekilde oraya varmayı hak eder... Fakat zeplinin kontrolü Roket Takımı'na geçer. Sonunda Roket Takımı'nı alt ederler ve infilak eden zeplini zorlu bir şekilde adaya indirmeyi başarırlar.

Bilgi: Bölüm, 11 Eylül saldırılarını anımsattığı için yasaklanmıştır. 4Kids bunu önlemek için bölümün adını "Spirits in the Sky" (Gökyüzündeki Ruhlar) olarak değiştirmeye çalışmıştır. 4Kids daha sonradan başlığı eski haline getirecekti.
8583"Pokéball Peril"11 Şubat 1999 (JPN)
15 Ocak 2000 (EN)

Ash ve arkadaşları Profesör Ivy'yi bulmak için Valensiya Adası'ndadırlar. Böylece GS Topu adındaki gizemli bir Pokétopu'nu alabilirler. Profesör Ivy'nin Pokémon Laboratuvar'ını bulurlar. Orada profesör onlara GS Topu'nu gösterir. Transport yapılamadığı ve açılamadığı için Ash ve arkadaşları GS Topu'nu inceleme için Profesr Oak'a geri götürmekle görevlendirilmiştir. Brock, Profesör Ivy'yle birlikte adada kalmaya karar verir; böylece Pokémonlar hakkında daha çok şey öğrenebilecektir. Ash ve Misty Brock'suz ayrılırlar ve bir zepline binerler; fakat Roket Takımı'yla karşılaşırlar. Sonunda, Jigglypuff birden ortaya çıkar ve şarkı söyler. Roket Takımı ve Jigglypuff zeplinden çıkarlar, bu sırada zeplin Tangelo Adası'nda karaya çarpmaktadır.

Not: Brock bu bölümde çeteden ayrılır.
8684"The Lost Lapras"18 Şubat 1999 (JPN)
22 Ocak 2000 (EN)

Zeplin çarptıktan sonra Ash ve Misty bu adada dolaşırken bir eğitmen üçlüsünün Lapras'la uğraştıklarını görürler. Ash ve Misty müdahale etmeye karar verir, fakat önce bu zorbaları def ederler. Bu sırada onlara uğrayıp yardımcı olan Tracey Sketchit adında bir Pokémon Gözcüsü'yle karşılaşırlar. Ash Portakal Ligi'ne katılmaya karar verir. Ardından Roket Takımı Lapras'ı çalmaya kalkışır, fakat Ash onu geri alır ve kendi Pokémonları arasına katar.

Not: Tracey bu bölümde çeteye katılır.
8785"Fit to Be Tide"25 Ocak 1999 (JPN)
5 Şubat 2000 (EN)
Yeni arkadaşları Tracey ile beraber, Portakal Adaları'nın etrafında Lapras'ı sürerler. Mikan Adası'na ulaşan Ash ilk salonunu bulur. Bu arada karşılaşmaların beceri odaklı olduğunu öğrenir ve ilk mercan rozetini alır.
8886"Pikachu Re-Volts"4 Mart 1999 (JPN)
5 Şubat 2000 (EN)
Butch ve Cassidy bir Drowzee'den sinyaller gönderen büyük bir antenle tüm Pokémonları kontrol etmeye kalkışırken tekrar Jessie ve James'le karşılaşırlar. Sonunda Togepi, Drowzee'den metronom öğrenir.
8987"The Crystal Onix"11 Mart 1999 (JPN)
5 Şubat 2000 (EN)
Sunburst Adası'na varan Ash ve arkadaşlarına, kristalden yapılmış Onix hakkında bir şey bilip bilmedikleri sorulur. Meraklı ekip Kristal Onix'i bulmaları ve ele geçirmeleri için kız ve ağabeyine yardım eder.
9088"In the Pink"18 Mart 1999 (JPN)
12 Şubat 2000 (EN)
Girdaplara yakalandıktan sonra Ash ve arkadaşları, yalnızca pembe renkli Pokémonların olduğu özel bir Pokémon rezervi, Pinkan Adası'na vururlar. Fakat Roket Takımı da bu adaya vururlar ve sorunlar çıkarırlar.
9189"Shell Shock"25 Mart 1999 (JPN)
4 Mart 2000 (EN)
Bir adaya giden tekneleri takip ettikten sonra Ash ve arkadaşları bir kazı keşfeder. Tüm ada Kabuto fosilinden oluşmaktadır. Fakat efsaneye göre Kabuto'nun uyanacağı ve adada yıkım meydana getireceği denilmektedir.
9290"Stage Fight"1 Nisan 1999 (JPN)
12 Şubat 2000 (EN)
Başka bir adaya vardıktan sonra Ash ve arkadaşları üzerinde çok sayıda konuşan Pokémon'un olduğu bir gösteri gemisi keşfederler. Onların yaptıkları performansları öğrenen Ash ve çete oturup izlemeye karar verir, fakat konuşan ender Pokémonları çalmak için Roket Takımı gelir.
9391"Bye Bye Psyduck"8 Nisan 1999 (JPN)
26 Şubat 2000 (EN)
Dinlenmek için başka bir adada durmalarının ardından Misty Psyduck'inin kuyruğunun kızardığını fark eder. Yakınlardaki bir eğitmen bunun Psyduck için evrimleşme zamanının gelmesi anlamına gelebileceğini söyler. Bu yüzden Misty ona mücadele için meydan okur ve bir Golduck'ı olduğunu bulunca, eğitmeni kolayca yener. Fakat Roket Takımı'nın naşka planları vardır. Daha sonra Misty'nin Psyduck'ı görününce Golduck vahşi bir Pokémon olup çıkar.
9492"The Joy of Pokémon"15 Nisan 1999 (JPN)
4 Mart 2000 (EN)
9593"Navel Maneuvers"22 Nisan 1999 (JPN)
11 Mart 2000 (EN)
Navel Adası'na gelen Ash, Misty'ye vurulan salon lideri Danny'yle tanışır ve onu kıskanır. İlk meydan okuma olarak Ash dağa tırmanır, ardından bir gayzer dondurma yarışması, bir buz oyma yarışması ve bir dağ yarışı ile yüzleşmek zorundadır. Mücadelelerde başarılı olan Ash sonunda ikinci Portakal Ligi rozeti olan deniz yakutu rozetini kazanır.
9694"Snack Attack"29 Nisan 1999 (JPN)
25 Mart 2000 (EN)
Greyfurt Adası'na gelen Ash, adadan adaya gidip tüm greyfurtları yiyen bir Snorlax'ın olduğunu keşfeder. Ash, Snorlax'ı durdurmaya yardım etmek için çalışır; fakat Snorlax zorlu olduğunu kanıtlar. Daha sonra Ash, Snorlax'ı yakalar.
9795"A Shipful of Shivers"6 Mayıs 1999 (JPN)
25 Mart 2000 (EN)
Moro Adası'na ulaşan Ash ve arkadaşları uzun zamandır kayıp olan Portakal Ligi Ganimeti'nin batık bir gemide bulunduğunu duyarlar. Roket Takımı ganimeti çalarken Ash ve çete, bir Gastly ve bir Haunter'ın içinde yaşadığı hayalet gemiye kadar onları takip ederler.
9896"Meowth Rules!"13 Mayıs 1999 (JPN)
25 Mart 2000 (EN)
Meowth kendisini, yerlilerin "Büyük Meowth" olarak ona inandıkları bir adada bulur.
9997"Tracey Gets Bugged"20 Mayıs 1999 (JPN)
1 Nisan 2000 (EN)
Murcott Adası'na gelen Ash ve arkadaşları yaralı bir Scyther keşfederler. Tracey Scyther'ı yakaladıktan sonra onu bir Pokémon Merkezi'ne götürür. Oradayken Scyther'ın grubunun sorumluluğundan indirildiğini anlarlar.
10098"A Way Off Day Off"27 Mayıs 1999 (JPN)
8 Nisan 2000 (EN)
Yakınlardaki bir adada mola vermeye karar veren Ash, arkadaşları ve tüm Pokémonlar zamanlarını yalnızca dinlenmek ve daha tanışık olmak için kullanırlar. Fakat Roket Takımı'nın Pokémon için başka planları vardır ve onları çalma niyetindedir.
10199"The Mandarin Island Miss Match"3 Haziran 1999 (JPN)
15 Nisan 2000 (EN)
Mandarin Adası'na gelen Ash ve arkadaşları Seçkin Dörtlü'nün üyesi olan Prima'yı bulmak için aramaya çıkarlar. Onu bulur bulmaz Ash, Pokémon hakkında öğreneceği çok şey olduğunu öğrenir.
102100"Wherefore Art Thou, Pokémon?"10 Haziran 1999 (JPN)
22 Nisan 2000 (EN)
Mandarin Adası'nda kalan Ash ve arkadaşları Victorian Kasabası'ndan geçip giderler. Orada eğitmenleri sürekli kavga eden, birbirine aşık iki Nidoran bulurlar.
103101"Get Along, Little Pokémon"17 Haziran 1999 (JPN)
29 Nisan 2000 (EN)
104102"The Mystery Menace"24 Haziran 1999 (JPN)
6 Mayıs 2000 (EN)
Mandarin Adası'nın diğer sonuna giden Ash ve arkadaşları lağımda bir canavar bulurlar. Bu canavar kasabada birçok soruna sebep olmaktadır. Belediye başkanı onu havaya uçurmayı isterken, Joy itiraz eder ve Ash'le arkdaşlarından yardım ister.
105103"Misty Meets Her Match"1 Temmuz 1999 (JPN)
9 Eylül 2000 (EN)
Ash üçüncü Portakal Ligi spor salonu rozeti için mücadele etmeye hazırlanmak için Trovita Adası'na gelir.
106104"Bound for Trouble"15 Temmuz 1999 (JPN)
15 Eylül 2000 (EN)

3. Portakal Ligi rozetini aldıktan sonra Ash ve arkadaşları bir adaya varır. Orada Pikachu, Roket Takımı tarafından ele geçilir ve Meowth'a zincirlenir. Fakat kısa bir süre sonra Pikachu ve Meowth devasa bir Pidgeot tarafından götürülür, kapana kısılan rakipleri sonunda geçinmeyi öğrenir.

Bilgi: Bölümün ABD versiyonunda, Pikachu Meowth ile konuşurken "Please let me go!" (Lütfen gitmeme izin ver!) derken duyulabilir.
107105"Charizard Chills"July 22, 1999 (JPN)
September 2, 2000
Charizard bir mücadelede donduktan sonra, Ash onu çözmeyi dener.
108106"The Pokémon Water War"29 Temmuz 1999 (JPN)
26 Ağustos 2000 (EN)

Sonraki adada, Ash ve arkadaşları Squirtle, Wartortle ve Blastoise'lerden oluşan bir itfaiyeciler takımı görür. Fakat gerçekten yangın çıktığında, eğitim gerçek olur.

Bilgi: Bu Toonami Jetstream'de yer alan ilk bölümdür.
109107"Pokémon Food Fight"5 Ağustos 1999 (JPN)
19 Ağustos 2000 (EN)
110108"Pokémon Double Trouble"12 Ağustos 1999 (JPN)
9 Eylül 2000 (EN)
111109"The Wacky Watcher"August 19, 1999 (JPN)
September 16, 2000 (EN)
112110"The Stun Spore Detour"August 26, 1999 (JPN)
September 16, 2000 (EN)
113111"Hello Pummelo"September 2, 1999 (JPN)
September 23, 2000 (EN)
114112"Enter the Dragonite"September 9, 1999 (JPN)
September 23, 2000 (EN)
115113"Viva Las Lapras"September 16, 1999 (JPN)
September 30, 2000 (EN)
116114"The Underground Round Up"September 23, 1999 (JPN)
September 30, 2000 (EN)
117115"A Tents Situation"September 30, 1999 (JPN)
October 7, 2000 (EN)
118116"The Rivalry Revival"October 7, 1999 (JPN)
October 14, 2000 (EN)

Sezon 3: The Johto Journeys (1999–2000)[değiştir | kaynağı değiştir]

Özel bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizinin bir özel bölümleri listesi vardır. On beş yıllık gösteriminde, anime çeşitli özel bölümler göstermiştir. İngilizce yayınında, bu bölümler Pokémon Chronicles dizisi adıyla yayınlandı veya yayınlanmaktadır. Japonya'da, özel bölümler Ash'in o bölgedeki yolculuklarını konu alan dizi sırasında gösterildi.

J# E# Başlık Rōmaji transcription İngilizce çeviri İngilizce adı
SP - アニメ ポケットモンスター問題検証報告 Anime Poketto Monsutā Mondai Kenshō Hōkoku Anime: Pocket Monster Problem Inspection Report N/A
65 63 ルージュラのクリスマス Rūjura no Kurisumasu Rougela's Christmas "Holiday Hi-Jynx"
66 64 イワークでビバーク Iwāku de Bibāku Iwark as a Bivouac "Snow Way Out"
S1 - ヤドキングのいちにち Yadokingu no Ichinichi Yadoking's Day (Not aired)
S2 S1 ミュウツー!我ハココニ在リ Myūtsū! Ware wa Koko ni Ari Mewtwo! I Am Here "Mewtwo Returns"
S4 S2 ピチューの兄弟の野生の冒険 Pichū no Kyōdai no Yasei no Bōken Pichu Bros. Wild Adventure Pichu Bros. in Party Panic
S5 S3 戦慄のミラージュポケモン Senritsu no Mirāju Pokémon The Terrifying Mirage Pokémon "The Mastermind of Mirage Pokémon"
S6 S4 ポケモン不思議のダンジョン 出動ポケモン救助隊ガンバルズ! Pokémon Fushigi no Danjon Shutsudō Pokémon Kyūjotai Ganbaruzu Pokémon Mystery Dungeon: Setting Out: Pokémon Rescue Team Ganbarus! "Pokémon Mystery Dungeon: Team Go-Getters Out Of The Gate!"
S7 S4 ポケモン不思議のダンジョン 時の探検隊·闇の探検隊 Pokémon Fushigi no Danjon Toki no Tankentai - Yami no Tankentai Pokémon Mystery Dungeon Time Expedition & Darkness Expedition "Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Time & Darkness"
S8 S4 ポケモン不思議のダンジョン 空の探検隊 ~時と闇をめぐる最後の冒険~ Pokémon Fushigi no Danjon Sora no Tankentai ~Toki to Yami o Meguru Saigo no Bōken~ Pokémon Mystery Dungeon Sky Expedition ~The Final Adventure Surpassing Time and Darkness~ "Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Sky Beyond Time and Darkness"
S9 - ポケモンレンジャー 光の軌跡 Pokémon Renjā Hikari no Kiseki Pokémon Ranger: Locus of Light Pokémon Ranger: Guardian Signs
S3 C1 ライコウ 雷の伝説 Raikou - Ikazuchi no Densetsu Raikou Legend of Thunder "The Legend of Thunder Part 1"
C2 "The Legend of Thunder Part 2"
C3 "The Legend of Thunder Part 3"
WV5 C4 デリバードのプレゼント Deribādo no Purezento Delibird's Present "Delibird's Dilemma"
WV6 ホワイトストーリー Howaito Sutōrī White Story "Snorlax Snowman"
H1 C5 タケシ!ニビジムをすくえ! Takeshi! Nibi Jimu wo Sukue! Takeshi! Save Nibi Gym! "A Family That Battles Together Stays Together!"
H2 C6 ハナダジムのリベンジマッチ! Hanada Jimu no Ribenji Matchi! Revenge Match at Hanada Gym! "Cerulean Blues"
H3 C7 がんばれ!前向きロケット団 Ganbare! Maemuki Roketto-dan! Tough Battle! Stay Positive, Team Rocket! "We're No Angels!"
H4 C8 オーキド邸だいけっせん!! Ōkido-yashiki Daikessen! Epic Battle at Okido's Lab "Showdown At The Oak Corral"
H5 C9 カスミ!ブルーバッジをゲットせよ! Kasumi! Burū Bajji o Getto se yo! Kasumi! Get the Blue Badge! "The Blue Badge Of Courage"
H8 C10 ポケモン捜査網!オーキド博士をさがせ!! Pokémon Sōsa! Ōkido-hakase o Sagase!! Pokémon Investigation! Search For Professor Okido! "Oaknapped!"
H11 C11 カスミ真剣勝負!命かけます!? Kasumi Shinken Shōbu! Inochi Kakemasu!? Kasumi Fights For Real! Risking A Life!? "A Date With Delcatty"
H13 C12 もうひとつのセレビィ伝説 Mō Hitotsu no Serebī Densetsu Another Celebi Legend! "Celebi And Joy!"
H12 C13 ロケット団 愛と青春の原点 Roketto-dan Ai to Seishun no Genten Team Rocket! Origin of Love and Youth! "Training Daze"
H14 C14 マサラタウン、ポケモントレーナーの旅立ち Masara Taun, Pokémon Torēnā no Tabidachi! Masara Town, A Pokémon Trainer Sets Off "Journey To The Starting Line!"
H15 C15 ポケモン研究者シゲルと復活のプテラ Pokémon Kenkyūsha Shigeru to Fukkatsu no Putera Pokémon Researcher Shigeru & The Revived Ptera! "Putting The Air Back In Aerodactyl!"
H16 C16 カスミとラブカス!ラブバトル! Kasumi to Rabukasu! Rabu Batoru! Kasumi and Lovecus! Love Battle! "Luvdisc Is A Many-Splendored Thing!"
H17 C17 ナナコとリザードン!炎の猛特訓! Nanako to Rizādon! Honō no Mōtokkun! Nanako & Lizardon! Intensive Fire Training! "Those Darn Electabuzz!"
H18 C18 天駆ける伝説 ヒロシとファイヤー! Amakakeru Densetsu Hiroshi to Faiyā! Galloping Sky Legend - Hiroshi & Fire!! "The Search For The Legend"
H6 C19 出会いのミレニアムタウン Deai no Mireniamu Taun The Millennium Town Encounter! "Of Meowth And Pokémon"
H10 メイッコルリリは大迷惑? Meikko Ruriri wa Daimeiwaku? Is Niece Ruriri in Great Trouble? "A Little Skitty"
WV7 C20 ぼくたちピチューブラザーズ·風船騒動 Bokutachi Pichū Burazāzu - Fūsen Sōdō We're The Pichu Brothers: Balloon Disturbance "Trouble In Big Town"
H9 C21 迷探偵ニャース参上! Meitantei Nyāsu Sanjō! Calling Great Detective Nyarth "Big Meowth, Little Dreams"
H7 アルバイトはたいへんニャース!? Arubaito wa Taihen Nyāsu!? Nyarth's Part-time Job Trouble! "Piece'a Pizza Peace Pizzazz"
WV1 C22 クリスマスであそぼ! Kurisumasu de Asobo! Let's Play at Christmas! "Christmas Night"
WV2 雪であそぼ! Yuki de Asobo! Let's Play in the Snow! "Kanga Games"
WV3 WV1 こおりであそぼう Kōri de Asobō Let's Play in the Ice "Winter Games"
WV4 WV2 クリスマスの夜 Kurisumasu no Yoru Christmas Night "Stantler's Little Helpers"

Pokémon filmleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Pokémon: The Original (1. dizi)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm adıYayın tarihi
1"Pokémon: The First Movie" - "Mewtwo Strikes Back"Temmuz 18, 1998 (JPN)
Ekim 10, 1999 (EN)
2"Pokémon: The Movie 2000" - "The Power of One"Temmuz 17, 1999 (JPN)
Temmuz 21, 2000 (EN)
3"Pokémon 3: The Movie" - "Spell of the Unown"Temmuz 8, 2000 (JPN)
Nisan 6, 2001 (EN)
4"Pokémon 4Ever" - "Celebi: Voice of the Forest"Temmuz 7, 2001 (JPN)
Ekim 11, 2002 (EN)
5"Pokémon Heroes" - "Latias and Latios"Temmuz 13, 2002 (JPN)
16 Mayıs 2003 (EN)

Pokémon: Advanced Generation (2. dizi)[değiştir | kaynağı değiştir]

Film
sezon
Bölüm adıYayın tarihi
61"Jirachi Wish Maker"Temmuz 19, 2003 (JPN)
Haziran 1, 2004 (EN)
72"Destiny Deoxys"Temmuz 22, 2004 (JPN)
January 22, 2005 (EN)
83"Lucario and the Mystery of Mew"Temmuz 16, 2005 (JPN)
Eylül 19, 2006 (EN)
94"Pokémon Ranger and the Temple of the Sea"Temmuz 15, 2006 (JPN)
Mart 23, 2007 (EN)

Pokémon: Elmas ve İnci (3. dizi)[değiştir | kaynağı değiştir]

Film
sezon
Bölüm adıYayın tarihi
101"The Rise of Darkrai"Temmuz 14, 2007 (JPN)
Şubat 24, 2008 (EN)
112"Giratina and the Sky Warrior"Temmuz 19, 2008 (JPN)
Şubat 13, 2009 (EN)
123"Arceus and the Jewel of Life"Temmuz 18, 2009 (JPN)
Ekim 20, 2009 (EN)
134"Zoroark: Master of Illusions"Temmuz 10, 2010 (JPN)
Şubat 5, 2011 (EN)

Pokémon: Best Wishes! (4. dizi)[değiştir | kaynağı değiştir]

Film
sezon
Bölüm adıYayın tarihi
14A1A"Pokémon The Movie: White-Victini and Zekrom"Temmuz 16, 2011 (JPN)
Aralık 3, 2011 (Theaters) (EN)
14B1B"Pokémon The Movie: Black-Victini and Reshiram"Temmuz 16, 2011 (JPN)
Aralık 10, 2011 (Cartoon Network) (EN)
152"Pokémon the Movie: Kyurem vs. the Sword of Justice"Temmuz 14, 2012 (JPN)
Aralık 8, 2012 (EN)
163"ExtremeSpeed Genesect"Temmuz 13, 2013 (JPN)
TBA (EN)

DVD yayını[değiştir | kaynağı değiştir]

2. bölge (Japonya)[değiştir | kaynağı değiştir]

Pocket Monsters anime dizisi DVD olarak Japonya'da yayınlandı, fakat birçoğu yalnızca kiralık amaçlı sunuldu. Bazen Yahoo! Japon açık artırmalarında satılmak üzere bulunabilir. Tüm yayınlar aksi belirtilmediği sürece diskten oluşmaktadır.

Pocket Monsters: Advanced Generation[1]
Cilt Tarih Bölüm
Advanced Generation Cilt 1 January 27, 2006 1-3
Advanced Generation Cilt 2 4-6
Advanced Generation Cilt 3 7-9
Advanced Generation Cilt 4 10-12
Advanced Generation Cilt 5 13-15
Advanced Generation Cilt 6 Şubat 24, 2006 16-18
Advanced Generation Cilt 7 19-21
Advanced Generation Cilt 8 22-24
Advanced Generation Cilt 9 25, 27-28
Advanced Generation Cilt 10 29-31
Advanced Generation Cilt 11 Mart 24, 2006 32-34
Advanced Generation Cilt 12 35-37
Advanced Generation Cilt 13 38-40
Advanced Generation Cilt 14 41-43
Advanced Generation Cilt 15 44-46
Advanced Generation 2004 Cilt 1 Temmuz 30, 2004 47-48
Advanced Generation 2004 Cilt 2 Ağustos 27, 2004 49-51
Advanced Generation 2004 Cilt 3 52-54
Advanced Generation 2004 Cilt 4 Eylül 23, 2004 55-57
Advanced Generation 2004 Cilt 5 58-60
Advanced Generation 2004 Cilt 6 Ekim 29, 2004 61-63
Advanced Generation 2004 Cilt 7 64-66
Advanced Generation 2004 Cilt 8 Ekim 26, 2004 67-69
Advanced Generation 2004 Cilt 9 70-72
Advanced Generation 2004 Cilt 10 January 28, 2005 73-75
Advanced Generation 2004 Cilt 11 76-78
Advanced Generation 2004 Cilt 12 Şubat 25, 2005 79-81
Advanced Generation 2004 Cilt 13 82-84
Advanced Generation 2004 Cilt 14 Mart 25, 2005 85-87
Advanced Generation 2004 Cilt 15 88-90
Advanced Generation 2005 Cilt 1 27 Mayıs 2005 91-92
Advanced Generation 2005 Cilt 2 Haziran 24, 2005 93-95
Advanced Generation 2005 Cilt 3 96-98
Advanced Generation 2005 Cilt 4 Temmuz 29, 2005 99-101
Advanced Generation 2005 Cilt 5 102-104
Advanced Generation 2005 Cilt 6 Eylül 30, 2005 105-107
Advanced Generation 2005 Cilt 7 108-110
Advanced Generation 2005 Cilt 8 Ekim 28, 2005 111-113
Advanced Generation 2005 Cilt 9 114-116
Advanced Generation 2005 Cilt 10 Ekim 25, 2005 117-119
Advanced Generation 2005 Cilt 11 120-122
Advanced Generation 2005 Cilt 12 January 27, 2006 123-125
Advanced Generation 2005 Cilt 13 126-128
Advanced Generation 2005 Cilt 14 Şubat 24, 2006 129-131
Advanced Generation 2005 Cilt 15 132-134
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 1 Nisan 28, 2006 135-136
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 2 26 Mayıs 2006 137-139
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 3 140-142
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 4 Temmuz 28, 2006 143-145
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 5 147-149
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 6 Ağustos 25, 2006 150-152
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 7 153-155
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 8 Eylül 22, 2006 156-158
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 9 159-161
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 10 Ekim 25, 2006 162-164
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 11 165-167
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 12 Ekim 24, 2006 168-170
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 13 173-175
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 14 January 25, 2007 176-178
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 15 179-181
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 16 Şubat 23, 2007 182-184
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 17 185-187
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 18 Şubat 23, 2007 188-190
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 19 191-192
Gekijōban Odoru Pokémon Himitsu Kichi Ekim 28, 2003 26
Advanced Generation Pikachu no Obake Carnival Haziran 16, 2006 146
Advanced Generation 2006 Pokémon Ranger! Deoxys Crisis!! Eylül 29, 2006 171-172
Pocket Monsters: Diamond & Pearl[1][2][3]
Volume Date Episodes
Diamond & Pearl Cilt 1 Nisan 25, 2007 1-2
Diamond & Pearl Cilt 2 25 Mayıs 2007 3-5
Diamond & Pearl Cilt 3 6-8
Diamond & Pearl Cilt 4 25 Temmuz 2007 9-11
Diamond & Pearl Cilt 5 12-14
Diamond & Pearl Cilt 6 24 Ağustos 2007 15-17
Diamond & Pearl Cilt 7 18-20
Diamond & Pearl Cilt 8 21 Eylül 2007 22-24
Diamond & Pearl Cilt 9 25-27
Diamond & Pearl Cilt 10 25 Ekim 2007 28-30
Diamond & Pearl Cilt 11 31-33
Diamond & Pearl Cilt 12 22 Ekim 2007 34-36
Diamond & Pearl Cilt 13 37-39
Diamond & Pearl Cilt 14 25 Ocak 2008 40-42
Diamond & Pearl Cilt 15 43-45
Diamond & Pearl Cilt 16 22 Şubat 2008 46-47, 49
Diamond & Pearl Cilt 17 50-52
Diamond & Pearl Cilt 18 25 Mart 2008 53-55
Diamond & Pearl Cilt 19 56, 58-59
Diamond & Pearl 2008 Cilt 1 23 Mayıs 2008 60-61
Diamond & Pearl 2008 Cilt 2 25 Temmuz 2008 62-64
Diamond & Pearl 2008 Cilt 3 65-67
Diamond & Pearl 2008 Cilt 4 22 Ağustos 2008 68-70
Diamond & Pearl 2008 Cilt 5 73-75
Diamond & Pearl 2008 Cilt 6 24 Ekim 2008 76-78
Diamond & Pearl 2008 Cilt 7 79-81
Diamond & Pearl 2008 Cilt 8 21 Ekim 2008 82-84
Diamond & Pearl 2008 Cilt 9 85-87
Diamond & Pearl 2008 Cilt 10 23 Ocak 2009 88-90
Diamond & Pearl 2008 Cilt 11 91-93
Diamond & Pearl 2008 Cilt 12 25 Şubat 2009 94-96
Diamond & Pearl 2008 Cilt 13 97-99
Diamond & Pearl 2008 Cilt 14 25 Mart 2009 100-102
Diamond & Pearl 2008 Cilt 15 103-105
Diamond & Pearl 2009 Cilt 1 24 Nisan 2009 106-107
Diamond & Pearl 2009 Cilt 2 22 Mayıs 2009 108-110
Diamond & Pearl 2009 Cilt 3 111, 113-114
Diamond & Pearl 2009 Cilt 4 24 Temmuz 2009 115-117
Diamond & Pearl 2009 Cilt 5 118-120
Diamond & Pearl 2009 Cilt 6 25 Ağustos 2009 121-123
Diamond & Pearl 2009 Cilt 7 124-126
Diamond & Pearl 2009 Cilt 8 25 Eylül 2009 127-129
Diamond & Pearl 2009 Cilt 9 130-132
Diamond & Pearl 2009 Cilt 10 23 Ekim 2009 133-135
Diamond & Pearl 2009 Cilt 11 25 Ekim 2009 136-138
Diamond & Pearl Pikachu no Wanpaku Island 22, Haziran 2007 21
Diamond & Pearl Pikachu Tanken Club 25 Nisan 2008 57
Diamond & Pearl Pokémon Ranger! Hadō no Riolu!! 20, Haziran 2008 71-72
Diamond & Pearl Pikachu Koori no Daibōken 19, Haziran 2009 112
TV Animation Collection DVD Pokémon Get Hen 1 - Pochama GET 18 Mart 2008 1
TV Animation Collection DVD Pokémon Get Hen 2 - Mukkuru GET 2
TV Animation Collection DVD Pokémon Get Hen 3 - Naetle GET 3
TV Animation Collection DVD Pokémon Get Hen 4 - Gregglu GET 8
TV Animation Collection DVD Pokémon Get Hen 5 - Mimirol GET 9
TV Animation Collection DVD Pokémon Get Hen 6 - Pachirisu GET 19
TV Animation Collection DVD Pokémon Get Hen 7 - Buoysel GET 34
TV Animation Collection DVD Pokémon Get Hen 8 - Pinpuku GET 38
TV Animation Collection DVD Pokémon Battle Hen 1 - Pikachu VS Elekid 8 Temmuz 2008 3
TV Animation Collection DVD Pokémon Battle Hen 2 - Subomie VS Pochama 4
TV Animation Collection DVD Pokémon Battle Hen 3 - Rampard VS Naetle 18
TV Animation Collection DVD Pokémon Battle Hen 4 - Pottaishi VS Pochama 27
TV Animation Collection DVD Pokémon Battle Hen 5 - Pochama & Naetle VS Magmarashi & Alligates 29
TV Animation Collection DVD Pokémon Battle Hen 6 - Eipam VS Roserade 37
TV Animation Collection DVD Pokémon Battle Hen 7 - Dotaitos VS Gablias 40
TV Animation Collection DVD Pokémon Battle Hen 8 - Hikozaru & Elebuu VS Buoysel & Heracross 52
TV Animation Collection DVD Kokoro ni Nokoru Mei Story Hen 1 - Pochama 4 Ekim 2008 7
TV Animation Collection DVD Kokoro ni Nokoru Mei Story Hen 2 - Roserade 25
TV Animation Collection DVD Kokoro ni Nokoru Mei Story Hen 3 - Sabonea 54
TV Animation Collection DVD Kokoro ni Nokoru Mei Story Hen 4 - Eipam & Buoysel 55
TV Animation Collection DVD Kokoro ni Nokoru Mei Story Hen 5 - Dainose 58
TV Animation Collection DVD Kokoro ni Nokoru Mei Story Hen 6 - Rentorar 59
TV Animation Collection DVD Kokoro ni Nokoru Mei Story Hen 7 - Lyshan 70
TV Animation Collection DVD Kokoro ni Nokoru Mei Story Hen 8 - Pikachu & Raichu 74
TV Animation Collection DVD Minna ga Eranda Ninki Battle Hen 1 - Pachirisu 10 Mart 2009 22
TV Animation Collection DVD Minna ga Eranda Ninki Battle Hen 2 - Gregglu 33
TV Animation Collection DVD Minna ga Eranda Ninki Battle Hen 3 - Pikachu 50
TV Animation Collection DVD Minna ga Eranda Ninki Battle Hen 4 - Pochama 67
TV Animation Collection DVD Minna ga Eranda Ninki Battle Hen 5 - Lucario 68
TV Animation Collection DVD Minna ga Eranda Ninki Battle Hen 6 - Glacia 76
TV Animation Collection DVD Minna ga Eranda Ninki Battle Hen 7 - Hikozaru 81
TV Animation Collection DVD Minna ga Eranda Ninki Battle Hen 8 - Mimirol 86
TV Animation Collection DVD DX Pikachu BOX 8 Temmuz 2009 110, 111
TV Animation Collection DVD DX Pochama BOX 36, 104
TV Animation Collection DVD Pokémon Sunday Best Selection Hen 1 - Pochama 14 Temmuz 2009 11
TV Animation Collection DVD Pokémon Sunday Best Selection Hen 2 - Hikozaru 53
TV Animation Collection DVD Pokémon Sunday Best Selection Hen 3 - Pachirisu 65
TV Animation Collection DVD Pokémon Sunday Best Selection Hen 4 - Lucario 66
TV Animation Collection DVD Pokémon Sunday Best Selection Hen 5 - Milocaross 75
TV Animation Collection DVD Pokémon Sunday Best Selection Hen 6 - Emperte 101
TV Animation Collection DVD Pokémon Sunday Best Selection Hen 7 - Rotom 105
TV Animation Collection DVD Pokémon Sunday Best Selection Hen 8 - Luxio 109
TV Animation Collection DVD Pokémon Shinka Hen 1 - Mukkuru 3 Ekim 2009 13
TV Animation Collection DVD Pokémon Shinka Hen 2 - Usohachi 14
TV Animation Collection DVD Pokémon Shinka Hen 3 - Zugaidos 17
TV Animation Collection DVD Pokémon Shinka Hen 4 - Eipam 60
TV Animation Collection DVD Pokémon Shinka Hen 5 - Gligar 85
TV Animation Collection DVD Pokémon Shinka Hen 6 - Naetle 100
TV Animation Collection DVD Pokémon Shinka Hen 7 - Inomuu 106
TV Animation Collection DVD Pokémon Shinka Hen 8 - Mukubird 118
Filmler[1]
Ad Kiralama tarihi Satış tarihi Disk Bölüm
Gekijōban Pikachu no Natsuyasumi / Mewtwo no Gyakushū 23 Haziran 2000 1
Gekijōban Pikachu Tankentai / Maboroshi no Pokémon Lugia Bakutan 22 Ekim 2000 1
Gekijōban Pichu to Pikachu / Kesshōtō no Teiō 7 Temmuz 2001 1
Gekijōban Pikachu no Dokidoki Kakurenbo Ekim 23, 2001 7 Aralık 2001 1
Gekijōban Celebi Toki o Koeta Deai January 25, 2002 8 Şubat2002 1
Gekijōban Pikapika Hoshizora Camp 22 Ekim 2002 1
Gekijōban Mizu no Miyako no Mamorigami Latias to Latios 20 Aralık 2002 1
PIKACHU THE MOVIE BOX 1998-2002 21 Eylül 2007 6
Gekijōban Odoru Pokémon Himitsu Kichi 28 Ekim 2003 1 26
Gekijōban Nanayo no Negaiboshi Jirachi 19 Aralık 2003 1
Advanced Generation Rekkū no Hōmonsha Deoxys 21 Aralık 2004 1
Advanced Generation Mew to Hadō no Yūsha Lucario 22 Aralık 2005 1
Advanced Generation Pokémon Ranger to Umi no Ōji Manaphy 22 Aralık 2006 1
PIKACHU THE MOVIE BOX 2003-2006 21, Eylül 2007 6
Diamond & Pearl Dialga VS Palkia VS Darkrai 21 Aralık 2007 1
Diamond & Pearl Giratina to Sora no Hanataba Shaymin 19 Aralık 2008 1
Diamond & Pearl Arceus Chōkoku no Jikū e 18 Aralık 2009 1

1. bölge (Kuzey Amerika)[değiştir | kaynağı değiştir]

The following list shows all the releases of the Pokémon anime. In Region 1, the seasons are released on volumes, just Season 2 has been released in a complete boxset. A 10th Anniversary Pokémon boxed set with thirty episodes from the series was released featuring ten distinct Pokémon, each Pokémon had three episodes focusing on it;[4] this boxset was an amalgamation of ten previously released Pokémon DVDs. Many episodes have also been released on single discs with around 5 episodes per disc.

Pokémon (USA)
Sezon Yıl Bölüm sayısı DVD teklileri DVD kutusu setleri
1 1998–1999 79 26 3
2 1999-2000 36 3 1
3 2000–2001 41 13
4 2001–2002 52 7
5 2002–2003 64 2
6 2003–2004 40 8 2
7 2004–2005 52 10
8 2005–2006 52 10
9 2006–2007 47 2
10 2007–2008 51 6 3
11 2008–2009 52 6 3
12 2009–2010 52 8 4
13 2010–2011 34 3
14 2011-2012 48 4

4. bölge (Avustralya)[değiştir | kaynağı değiştir]

İzleme listesi Pokémon animesinin tüm yayınlarını göstermektedir. Yalnızca 4. Bölge'de, sezonlar kutu setleri halinde yayınlandı. Dört diskten oluşan 13. sezonun dışında setlerin tamamı her biri aşağı yukarı 8-10 bölüm içeren 6 diskten oluşmaktadır.

Pokémon (AUS)
Sezon Yayın tarihi Bölüm sayısı
1 17 Mart 2010 52
2 17 Mart 2010 52
3 31 Mayıs 2010 52
4 31 Mayıs 2010 52
5 7 Eylül 2010 52
6 7 Eylül 2010 52
7 3 Ekim 2010 52
8 3 Ekim 2010 52
9 3 Mart 2011 47
10 3 Mart 2011 51
11 1 Haziran 2011 52
12 1 Haziran 2011 52
13 30 Ekim 2011 34
14 3 Aralık 2012 48
Special Releases
Sezon Adı Yayın tarihi Bölüm sayısı
1-2,
8 (from episode 41), 9
Kanto & Orange Islands Collection [5] Eylül 14, 2011 175
3-5 Pokémon Johto Collection Book LIMITED EDITION [6] 30 Ekim 2011 157

Blu-ray yayını[değiştir | kaynağı değiştir]

A bölgesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Japonya[değiştir | kaynağı değiştir]

Movies[1]
Adı Satış tarihi Disk sayısı
PIKACHU THE MOVIE PREMIUM BOX 1998-2010 28 Ekim 2012[7] 14
Pocket Monsters Best Wishes Victini and the Light Hero - Reshiram / Victini and the Dark Hero - Zekrom [8] 16 Aralık 2011[9] 2
Kyurem VS the Sacred Swordsman Keldeo [10] 19 Aralık 2012[11] 2

ABD[değiştir | kaynağı değiştir]

Filmler[1]
Adı Satış tarihi Disk sayısı
Pokemon Collection 3 Nisan 2012 [12] 1
Pokemon Heroes / Pokemon: Destiny Deoxys (Double Feature) 15 Mayıs 2011 [13] 1

B bölgesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Birleşik Krallık[değiştir | kaynağı değiştir]

Filmler[1]
Adı Satış tarihi Disk sayısı
Pokémon 4Ever / Pokémon Heroes 2 Nisan 2012 [14] 1

Avustralya[değiştir | kaynağı değiştir]

Filmler[1]
Adı Satış tarihi Disk sayısı
Pokémon - Arceus and the Jewel of Life 1 Haziran 2011[15] 1
Pokémon - Zoroark: Master of Illusions 1 Haziran 2011[16] 1
Pokémon The Movie: Black & White Combo 5 Eylül 2012[17] 1

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Notlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b c d e f g "Pocket Monsters: Diamond & Pearl Rental DVDs" (Japonca). 20 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Nisan 2007. 
  2. ^ "Pocket Monsters: Diamond & Pearl 2008 Rental DVDs" (Japonca). 8 Ağustos 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Mayıs 2008. 
  3. ^ "Pocket Monsters: Diamond & Pearl 2009 Rental DVDs" (Japonca). 8 Ağustos 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Nisan 2009. 
  4. ^ "Pokemon All Stars: Amazon.ca: Pokémon: DVD". Amazon.ca. 1 Temmuz 2007. 5 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Mayıs 2010. 
  5. ^ "Kanto & Orange Islands Collection : pocketmonsters.net". 18 Temmuz 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Aralık 2012. 
  6. ^ "Pokémon Johto Collection Book LIMITED EDITION : pocketmonsters.net". 18 Temmuz 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Aralık 2012. 
  7. ^ . Amazon.co.jp http://www.amazon.co.jp/PIKACHU-MOVIE-PREMIUM-1998-2010-Blu-ray/dp/B008CRWSVC/ref=sr_1_1?s=dvd&ie=UTF8&qid=1355229178&sr=1-1. Erişim tarihi: 11 Aralık 2012.  Eksik ya da boş |başlık= (yardım)
  8. ^ "劇場版ポケットモンスター ベストウイッシュ 「ビクティニと黒き英雄 ゼクロム」「ビクティニと白き英雄 レシラム」 (Blu-ray) - #pocketmonsters, your source for news about Pokémon and Pocket Monsters". Pocketmonsters.net. 16 Aralık 2011. 18 Temmuz 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Aralık 2012. 
  9. ^ "Amazon.co.jp: 劇場版ポケットモンスター ベストウイッシュ「ビクティニと黒き英雄 ゼクロム」「ビクティニと白き英雄 レシラム」【DVD】: 湯山邦彦, 松本梨香, 大谷育江, 宮野真守, 悠木碧, 高橋英樹, 谷原章介, 石原さとみ, つるの剛士, 山寺宏一, 水樹奈々: DVD". Amazon.co.jp. Erişim tarihi: 11 Aralık 2012. 
  10. ^ "劇場版ポケットモンスター ベストウイッシュ キュレムVS聖剣士 ケルディオ - #pocketmonsters, your source for news about Pokémon and Pocket Monsters". Pocketmonsters.net. 2 Mayıs 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Aralık 2012. 
  11. ^ . Amazon.co.jp http://www.amazon.co.jp/%E5%8A%87%E5%A0%B4%E7%89%88%E3%83%9D%E3%82%B1%E3%83%83%E3%83%88%E3%83%A2%E3%83%B3%E3%82%B9%E3%82%BF%E3%83%BC-%E3%83%99%E3%82%B9%E3%83%88%E3%82%A6%E3%82%A3%E3%83%83%E3%82%B7%E3%83%A5%E3%80%8C%E3%82%AD%E3%83%A5%E3%83%AC%E3%83%A0VS%E8%81%96%E5%89%A3%E5%A3%AB-%E3%82%B1%E3%83%AB%E3%83%87%E3%82%A3%E3%82%AA%E3%80%8D-DVD-%E6%B9%AF%E5%B1%B1%E9%82%A6%E5%BD%A6/dp/B009PBB9IW/ref=sr_1_6?s=dvd&ie=UTF8&qid=1355229178&sr=1-6. Erişim tarihi: 11 Aralık 2012.  Eksik ya da boş |başlık= (yardım)
  12. ^ Pokemon Collection [Blu-ray]. Amazon.com http://www.amazon.com/Pokemon-Collection-Blu-ray-Artist-Provided/dp/B006ZL1P34/ref=sr_1_1?s=movies-tv&ie=UTF8&qid=1355449252&sr=1-1&keywords=Pokemon. Erişim tarihi: 15 Aralık 2012.  Eksik ya da boş |başlık= (yardım)
  13. ^ . Amazon.com http://www.amazon.com/Pokemon-Heroes-Destiny-Feature-Blu-ray/dp/B004TP55WA/ref=sr_1_2?s=movies-tv&ie=UTF8&qid=1355449252&sr=1-2&keywords=Pokemon. Erişim tarihi: 15 Aralık 2012.  Eksik ya da boş |başlık= (yardım)
  14. ^ "Pokémon 4Ever / Pokémon Heroes (Blu-ray) - #pocketmonsters, your source for news about Pokémon and Pocket Monsters". Pocketmonsters.net. 2 Nisan 2012. 18 Temmuz 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Aralık 2012. 
  15. ^ "Pokémon - Arceus and the Jewel of Life - #pocketmonsters, your source for news about Pokémon and Pocket Monsters". Pocketmonsters.net. 1 Haziran 2011. 18 Temmuz 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Aralık 2012. 
  16. ^ "Pokémon - Zoroark: Master of Illusions - #pocketmonsters, your source for news about Pokémon and Pocket Monsters". Pocketmonsters.net. 1 Haziran 2011. 17 Ağustos 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Aralık 2012. 
  17. ^ "Pokémon The Movie: Black & White Combo - #pocketmonsters, your source for news about Pokémon and Pocket Monsters". Pocketmonsters.net. 5 Eylül 2012. 2 Mayıs 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Aralık 2012. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]