Mustafa Nusa'nın Hikayesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Mustafa Nusa'nın Hikayesi
YazarKaan Çaydamlı
Yayım2014
YayımcıAltıkırkbeş Yayın
ISBN9786055150952

Mustafa Nusa'nın Hikâyesi Bir Gipriyodi Masalı, Altıkırkbeş Yayın Bahama Kuşkusu serisinden yayımlanan Kaan Çaydamlı'nın yazdığı kitap.

Hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

"Bir Gipriyodi Masalı" alt başlığıyla "Mustafa Nusa'nın Hikayesi" adıyla yayımlanan kitap, Kıbrıs'ın Evdim bölgesinde geçen, "Çiçek Mustafa" lakaplı Mustafa Nusa'nın gizemli hikâyesini anlatmaktadır.

Yayın yönetmenleri Kaan Çaydamlı olan kitabın kapak fotoğrafı Kaan Çaydamlı'ya, kitap tasarımı ise Erol Egemen'e aittir. Kitap, Kaan Çaydamlı'nın dedesi Mustafa Nusa Çaydamlı anısına yazılmıştır. Bir ağıtın uzun, bir coğrafyanın kısa tarihidir.

Kitabın okuması Kaan Çaydamlı tarafından Standart FM'de yapılmış, ayrıca 18 Kasım 2014’te Kadıköy Fil’de yapılan okuma gecesinde Kaan Çaydamlı’nın kendi sesinden dinlenebilmiş, geceye Mehmet Ada Öztekin ve müzikleriyle Can Gox da eşlik etmiştir.

Hikâye, Kaan Çaydamlı'nın hayatını konu alan Kaybedenler Kulübü filmi serisinden Kaybedenler Kulübü Yolda isimli ikinci film boyunca filmin konusuyla paralel bir örgüde Nejat İşler'in okumalarıyla anlatılmaktadır..[1]

Ayrıntılar[değiştir | kaynağı değiştir]

1. Baskı (2014)[değiştir | kaynağı değiştir]

ISBN : 9786055150952
Basım tarihi : 2014
Sayfa Sayısı : 80 Cilt Tipi: Karton kapak Kağıt Cinsi: Kitap kağıdı
Ebat : 13.5 x 21.5;cm

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Radikal Kitap, Usturanın keskin yüzü gibi 5 Ekim 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.