Modül tartışma:Çatışma bilgi kutusu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

@Superyetkin, @İncelemeelemani, Şablon:Suriye konum haritası benzeri şablonları kullanabilen ve koordinat girildiğinde ilgili yeri gösteren harita eklenmesi mümkün müdür? Çok faydalı olacaktır birçok maddede. Fransızca Vikipedi'den bir örnek.--RapsarEfendim? 15:14, 30 Kasım 2016 (UTC)

@Rapsar, aslında böyle bir özellik zaten var ve Türkçeleştirilmiş. Fakat ben Türkçe parametreleri çözemediğimden İngilizce Vikipedi'den kopyaladım. Türkçeleştirmesi nasıl olur bilmiyorum. Fakat bu hali ile İngilizce sorunsuz. --İnceleme Elemanı (mesaj) 16:35, 30 Kasım 2016 (UTC)
Teşekkürler @İncelemeelemani. Bİrkaç değişiklik yaparak biraz daha iyileştirdim. Bilgi kutusundaki resim kısmının altına aldım haritayı, "harita" ve "harita_boyut" parametrelerini de Türkçeleştirdim. Ancak nedense "map_caption" yerine "harita_altyazı" eklemeye çalıştığımda sayfayı kaydetmiyor, yine değişiklik ekranına atıyor beni. Şurada da uygulamasını yaptım hatta. Benim gördüğüm sorunlar, altyazı boyutunun çok küçük olması, üstündeki resim ile harita arasındaki çizgi ve harita kısmının arka planının beyaz olması. Bunlar giderilince süper olacak :) Ben beceremedim ne yazık ki, anlamıyorum da zaten.--RapsarEfendim? 18:34, 30 Kasım 2016 (UTC)
@Superyetkin modül konularında gerçekten iyi. Bende bulamadım fakat o bir çözüm bulacaktır bence. --İnceleme Elemanı (mesaj) 18:43, 30 Kasım 2016 (UTC)