Martin Mystere sayıları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

Bu liste Martin Mystere dergisinin sayılarını içermektedir.

İlk seri[değiştir | kaynağı değiştir]


Sayı Tarih Orijinal İsim Türkçe İsim Sayı Yazar Çizer
1 Nisan 1982 Gli Uomini in Nero Geçmişin sırları TBA-1 Alfredo Castelli Giancarlo Alessandrini

Araştırmacı Edouard Morel, Yunanistan'ın Kalabaka kasabasında yaptığı araştırmalar sırasında, Meteoron Manastırında gizemli bir el yazmasını keşfeder. Manastır'dan sorumlu Peder Kastron'un el yazmasını manastır'dan çıkartmaya yanaşmaması üzerine onu çalmak zorunda kalır. Kaçak olarak el yazmasını dışarı çıkardıktan sonra birtakım kişilerce izlendiğini anlayan Morel, gizlice otelden ayrılır ve el yazmasını, güvende olacağını düşündüğü dostu Martin Jacques Mystere'nin evine postayla gönderir. Fakat Havalimanına gitmeye çalıştığı sırada iki silahlı adam tarafından yolu kesilir ve kaçmaya çalışırken vurularak öldürülür.

Bu sırada Martin Mystere ve asistanı Java Azor Adalarında araştırma yapmaktadırlar. Cristina Ramos adlı bir kadın, bir Sünger avcısından Bronz bir heykel parçası almıştır ve adam onu Santa Maria adası civarında bulduğunu söylemektedir. Cristina aynı heykelden başkaları olup olmadığını araştırması için Martin'e başvurmuştu. Martin ve Java denizaltında yaptıkları araştırmada sular altında kalmış eski bir liman ve birçok bronz hayvan ve insan heykeli buldular. Garip olansa buradaki insan heykelleri İtalya yakınlarında bulunmuş olan Riace Bronz Heykellerinden birinin tıpatıp aynısıydılar. Eski Yunanlar tarafından yapılmış olan heykellerin benzerleri nasıl oluyorda Cebelitarık Boğazından bu kadar uzakta bulunabiliyordu? Ve bu heykelleri kim yapmıştı? Antik Yunanlar hiçbir zaman bu kadar gerçekçi hayvan heykelleri yapamamışları.
2 Mayıs 1982 La vendetta di Râ Ra'nın intikamı TBA-2 Alfredo Castelli Giancarlo Alessandrini
3 Haziran 1982 Operazione Arca Nuh'un gemisi TBA-29 Alfredo Castelli Giancarlo Alessandrini

Angelo Maria Ricci

4 Temmuz 1982 La stirpe maledetta Lanetli soy TBA-3 Alfredo Castelli Franco Bignotti

Angelo Maria Ricci

5 Ağustos 1982 La casa ai confini del mondo Dünyanın sınırındaki ev TBA-8 Alfredo Castelli Angelo Maria Ricci
6 Eylül 1982 Delitto nella preistoria Tarihöncesi cinayet TBA-8 Alfredo Castelli Gaspare ve Gaetano Cassaro
7 Ekim 1982 L’uomo che scoprì l’Europa Gençlik pınarı TBA-1 Alfredo Castelli Gaspare ve Gaetano Cassaro

Franco Bignotti

8 Kasım 1982 La fonte della giovinezza Gençlik pınarı TBA-1 Alfredo Castelli Franco Bignotti
9 Aralık 1982 Il Triangolo delle Bermude Bermuda şeytan üçgeni TBA-2 Alfredo Castelli Franco Bignotti

Angelo Maria Ricci

10 Ocak 1983 Il segreto del "Lusitania" Bermuda şeytan üçgeni TBA-2 Alfredo Castelli Angelo Maria Ricci
11 Şubat 1983 Il teschio del destino Kader kafatası TBA-6 Alfredo Castelli Claudio Villa
12 Mart 1983 All’ombra di Teotihuacán Kader kafatası TBA-6 Alfredo Castelli Claudio Villa
13 Nisan 1983 Un vampiro a New York New York vampiri TBA-6

TBA-7

Alfredo Castelli Franco Bignotti
14 Mayıs 1983 La maledizione New York vampiri TBA-6

TBA-7

Alfredo Castelli Alfredo Castelli
15 Haziran 1983 La spada di Re Artù Kutsal kılıç TBA-7 Alfredo Castelli Giancarlo Alessandrini
16 Temmuz 1983 Il mistero di Stonehenge Kutsal kılıç TBA-7 Alfredo Castelli Giancarlo Alessandrini
17 Ağustos 1983 La città delle ombre diafane Şeffaf gölgeler kenti TBA-3 Alfredo Castelli Gaspare ve Gaetano Cassaro
18 Eylül 1983 Le creature dell’abisso Şeffaf gölgeler kenti TBA-3 Alfredo Castelli Gaspare ve Gaetano Cassaro
19 Ekim 1983 Orrore nello spazio Uzayda dehşet TBA-4 Alfredo Castelli Gaspare ve Gaetano Cassaro

Angelo Maria Ricci

20 Kasım 1983 La Torre di Babele Uzayda dehşet TBA-4 Alfredo Castelli Angelo Maria Ricci
21 Aralık 1983 Il libro degli arcani Üç garip hikâye TBA-4 Alfredo Castelli Angelo Maria Ricci

Claudio Villa

22 Ocak 1984 Tunguska! Tunguska! TBA-5 Alfredo Castelli Claudio Villa

Giampiero Casertano

23 Şubat 1984 Morte nella taiga Tunguska! TBA-5 Alfredo Castelli Giampiero Casertano
24 Mart 1984 Viaggio nel futuro Bitmeyen savaş TBA-9

TBA-10

Alfredo Castelli Giampiero Casertano

Gaspare ve Gaetano Cassaro

25 Nisan 1984 Ritorno dall’aldilà Bitmeyen savaş TBA-9

TBA-10

Alfredo Castelli Gaspare ve Gaetano Cassaro
26 Mayıs 1984 Il mostro d’acciaio Bitmeyen savaş TBA-9

TBA-10

Alfredo Castelli Gaspare ve Gaetano Cassaro

Giancarlo Alessandrini

27 Haziran 1984 Incontri ravvicinati Alfredo Castelli Gaspare ve Gaetano Cassaro

Giancarlo Alessandrini

28 Temmuz 1984 La sfera di cristallo Cam küre TBA-10

TBA-11

Alfredo Castelli Gaspare ve Gaetano Cassaro

Angelo Maria Ricci

29 Ağustos 1984 Il terzo occhio Cam küre TBA-10

TBA-11

Alfredo Castelli Angelo Maria Ricci
30 Eylül 1984 La camera del tempo Korkunç istila TBA-9 Alfredo Castelli Angelo Maria Ricci

Claudio Villa

31 Ekim 1984 L’orrenda invasione Korkunç istila TBA-9 Alfredo Castelli

Pier Francesco Prosperi

Claudio Villa

Franco Bignotti

32 Kasım 1984 L’uomo dei boschi Maymun adamlar TBA-8

TBA-9

Pier Francesco Prosperi Franco Bignotti
33 Aralık 1984 Il libro di Toth Toth'un kitabı TBA-5 Alfredo Castelli Angelo Maria Ricci
34 Ocak 1985 Il mistero del nuraghe Nuraghe'nin esrarı TBA-14

TBA-15

Alfredo Castelli Gaspare ve Gaetano Cassaro
35 Şubat 1985 Moha-Moha Moha-Moha TBA-12 Alfredo Castelli Gaspare ve Gaetano Cassaro

Giancarlo Alessandrini

36 Mart 1985 Il ritorno dei Kundingas Kundingaların Dönüşü TBA-12 Alfredo Castelli Gaspare ve Gaetano Cassaro

Giancarlo Alessandrini

37 Nisan 1985 La mente che uccide Öldüren beyin TBA-11 Alfredo Castelli Giampiero Casertano
38 Mayıs 1985 Scanners! Öldüren beyin TBA-11 Alfredo Castelli Giampiero Casertano

Claudio Villa

39 Haziran 1985 Il flauto di Pan Pan'ın flütü TBA-16

TBA-17

Alfredo Castelli

Sauro Pennacchioli

Claudio Villa
40 Temmuz 1985 La reincarnazione di Annabel Lee Annabel Lee'nin öyküsü TBA-18

TBA-19

Alfredo Castelli

Sauro Pennacchioli

Claudio Villa

Franco Bignotti

41 Ağustos 1985 Il potere dell’idolo Annabel Lee'nin öyküsü TBA-18

TBA-19

Alfredo Castelli Franco Bignotti
42 Eylül 1985 Rapa Nui! Geçmişten gelen adam TBA-12

TBA-13

Alfredo Castelli Franco Bignotti

Angelo Maria Ricci

43 Ekim 1985 La guerra senza tempo Geçmişten gelen adam TBA-12

TBA-13

Alfredo Castelli Angelo Maria Ricci

Enrico Bagnoli

44 Kasım 1985 Il principe delle tenebre Alfredo Castelli Enrico Bagnoli

Gaspare ve Gaetano Cassaro

45 Aralık 1985 Ascension Yükseliş Alfredo Castelli Gaspare ve Gaetano Cassaro
46 Ocak 1986 Il Signore delle Tempeste Alfredo Castelli Gaspare ve Gaetano Cassaro

Giovanni Freghieri

47 Şubat 1986 Tempo zero Öldüren Ateş TBA-14 Alfredo Castelli Giovanni Freghieri
48 Mart 1986 Gli assassini del Kung-Fu Kung-fu'nun katilleri TBA-16 Alfredo Castelli Giovanni Freghieri

Franco Bignotti

49 Nisan 1986 Sangue a Chinatown Kung-fu'nun katilleri TBA-16 Alfredo Castelli Franco Bignotti
50 Mayıs 1986 La falce del Druido Köyün Sırrı TBA-15

TBA-16

Alfredo Castelli Franco Bignotti

Giampiero Casertano

51 Haziran 1986 La notte dell’Uomo Lupo Köyün Sırrı TBA-15

TBA-16

Sauro Pennacchioli

Tiziano Sclavi Alfredo Castelli

Giampiero Casertano

Angelo Maria Ricci

52 Temmuz 1986 La follia di Martin Mystère Tiziano Sclavi

Alfredo Castelli

Angelo Maria Ricci

Enrico Bagnoli

53 Ağustos 1986 Frankenstein 1986 Dehşet Şatosu TBA-17

TBA-18

Alfredo Castelli Enrico Bagnoli
54 Eylül 1986 Ritorno a Lilliput Liliput'a dönüş TBA-19 Alfredo Castelli

Pier Francesco Prosperi

Enrico Bagnoli

Alessandro Chiarolla

55 Ekim 1986 Il tesoro delle sette città Altın Geminin sırrı TBA-19

TBA-20

Pier Francesco Prosperi

Alfredo Castelli

Alessandro Chiarolla

Gaspare e Gaetano Cassaro

56 Kasım 1986 Magia africana Dinozor'un Uyanışı TBA-20

TBA-21

Alfredo Castelli Gaspare ve Gaetano Cassaro

Sergio Tuis

57 Aralık 1986 Il risveglio del dinosauro Dinozor'un Uyanışı TBA-20

TBA-21

Alfredo Castelli Sergio Tuis
58 Ocak 1987 La valle perduta Dinozor'un Uyanışı TBA-20

TBA-21

Alfredo Castelli

Pier Francesco Prosperi

Sergio Tuis

Alessandro Chiarolla

59 Şubat 1987 Le piste di Nazca Dünya tehlikede TBA-21 Pier Francesco Prosperi Alessandro Chiarolla
60 Mart 1987 Nella terra dei Dogon Kötülük Tohumu TBA-21

TBA-22

Pier Francesco Prosperi Alessandro Chiarolla

Gaspare e Gaetano Cassaro

61 Nisan 1987 Il genio del male Kötülük Tohumu TBA-21

TBA-22

Pier Francesco Prosperi

Alfredo Castelli

Gaspare ve Gaetano Cassaro

Enrico Bagnoli

62 Mayıs 1987 Quarta dimensione Alfredo Castelli Enrico Bagnoli

Giovanni Freghieri

63 Haziran 1987 Operazione Dorian Gray Dorian Gray Operasyonu TB-23 Alfredo Castelli Giovanni Freghieri
64 Temmuz 1987 Fantasmi a Manhattan Uzaylı İstilacılar TBA-23

TBA-24

Alfredo Castelli Giovanni Freghieri

Giancarlo Alessandrini

65 Ağustos 1987 Space invaders Uzaylı İstilacılar TBA-23

TBA-24

Alfredo Castelli Giancarlo Alessandrini
66 Eylül 1987 Il presagio Kehanet TBA-25<>TBA-26 Alfredo Castelli Cesar Alvarez Canete
67 Ekim 1987 Agarthi! Kehanet TBA-25<>TBA-26 Alfredo Castelli

Pier Francesco Prosperi

Cesar Alvarez Canete

Alessandro Chiarolla

68 Kasım 1987 I Signori della Guerra Savaşın Efendileri TBA-26 Pier Francesco Prosperi Alessandro Chiarolla
69 Aralık 1987 La vera storia del capitano Nemo Kaptan Nemo işbaşında TBA-26

TBA-27

Pier Francesco Prosperi

Alfredo Castelli

Alessandro Chiarolla

Angelo Maria Ricci

70 Ocak 1988 Minaccia dagli abissi Kaptan Nemo işbaşında TBA-26

TBA-27

Alfredo Castelli Angelo Maria Ricci
71 Şubat 1988 Morte al varietà Öldüren Fıkra TBA-27

TBA-28

Alfredo Castelli Angelo Maria Ricci

Enrico Bagnoli

72 Mart 1988 L’uomo che inventava le barzellette Öldüren Fıkra TBA-27

TBA-28

Alfredo Castelli Enrico Bagnoli
73 Nisan 1988 Intrigo a Pechino Tanrıların Savaşı TBA-28

TBA-29

Alfredo Castelli Salvatore Deidda
74 Mayıs 1988 L’esercito di terracotta Tanrıların Savaşı TBA-28

TBA-29

Alfredo Castelli

Pier Francesco Prosperi

Salvatore Deidda

Gaspare ve Gaetano Cassaro

75 Haziran 1988 La cosa da un altro mondo Yabancı Dünyalı TBA-30

TBA-31

Pier Francesco Prosperi Gaspare ve Gaetano Cassaro
76 Temmuz 1988 Il Piccolo Popolo Cinler Ülkesi TBA-31

TBA-32

Michele Medda

Antonio Serra Bepi Vigna Alfredo Castelli

Giovanni Freghieri
77 Ağustos 1988 Cinler Ülkesi Cinler Ülkesi TBA-31

TBA-32

Michele Medda

Antonio Serra Bepi Vigna Alfredo Castelli

Giovanni Freghieri
78 Eylül 1988 Il ragazzo prodigio Mucize çocuk TBA-32

TBA-33

Alfredo Castelli Alessandro Chiarolla
79 Ekim 1988 La donna immortale Ölümsüz Kadın TBA-29

TBA-30

Alfredo Castelli

Michele Medda Antonio Serra Bepi Vigna

Alessandro Chiarolla

Dante Bastianoni

80 Kasım 1988 La macchina invincibile Ölümsüz Kadın TBA-29

TBA-30

Michele Medda

Antonio Serra Bepi Vigna Alfredo Castelli

Dante Bastianoni

Corrado Roi

81 Aralık 1988 Santa Claus 9000 Santa Claus 9000 TBA-30 Alfredo Castelli Corrado Roi

Franco Bignotti

82 Ocak 1989 Il canto della Sirena Batık Piramit TBA-33

TBA-34

Elio Ottonello

Alfredo Castelli

Franco Bignotti
83 Şubat 1989 Il giorno dei delfini Batık Piramit TBA-33

TBA-34

Elio Ottonello

Alfredo Castelli

Franco Bignotti

Enrico Bagnoli

84 Mart 1989 Assurdi universi "X" Bölgesi TBA-34 Alfredo Castelli Enrico Bagnoli
85 Nisan 1989 I misteri di Londra Olmayan Ülke TBA-34

TBA-35

Alfredo Castelli Leone Cimpellin
86 Mayıs 1989 La terra che non c’è Olmayan Ülke TBA-34

TBA-35

Alfredo Castelli

Sauro Pennacchioli

Leone Cimpellin
87 Haziran 1989 L'uomo delle nevi Kar adamı TBA-35

TBA-36

Pier Francesco Prosperi Sergio Tuis
88 Temmuz 1989 La setta degli assassini Fedailer Tarikatı TBA-36

TBA-37

Pier Francesco Prosperi

Alfredo Castelli

Sergio Tuis

Corrado Roi

89 Ağustos 1989 Il segreto dei templari Fedailer Tarikatı TBA-36

TBA-37

Alfredo Castelli Corrado Roi
90 Eylül 1989 Il cuore di Christopher Ölüm Uykusu TBA-37

TBA-38

Alfredo Castelli

Claudio Chiaverotti

Corrado Roi

Gaspare ve Gaetano Cassaro

91 Ekim 1989 Sonno mortale Ölüm Uykusu TBA-37

TBA-38

Claudio Chiaverotti Gaspare ve Gaetano Cassaro
92 Kasım 1989 Caccia alla strega Cadı avı TBA-38 Claudio Chiaverotti

Sauro Pennacchioli

Gaspare ve Gaetano Cassaro

Pino Rinaldi

93 Aralık 1989 Una storia di Natale Geriye sayma TBA-38

TBA-39

Sauro Pennacchioli

Alfredo Castelli

Pino Rinaldi

Gino Vercelli

94 Ocak 1990 Conto alla rovescia Orlando Efsanesi TBA-39

TBA-40

Alfredo Castelli Gino Vercelli

Esposito Bros.

95 Şubat 1990 La vita segreta di Sergej Orloff Orlando Efsanesi TBA-39

TBA-40

Alfredo Castelli Esposito Bros.
96 Mart 1990 Orlando il paladino Orlando Efsanesi TBA-39

TBA-40

Alfredo Castelli Esposito Bros.
97 Nisan 1990 Mutanti Mutantlar LÖ-1 Sauro Pennacchioli Alessandro Chiarolla
98 Mayıs 1990 Holocaust 1990 Soykırım 1990 LÖ-2 Sauro Pennacchioli

Claudio Chiaverotti

Alessandro Chiarolla

Enrico Bagnoli

99 Haziran 1990 La piramide nera Kara Piramit TBA-40

TBA-41

Claudio Chiaverotti Enrico Bagnoli
100 Temmuz 1990 Di tutti i colori! Yayınlanmadı Yayınlanmadı Alfredo Castelli Giancarlo Alessandrini
101 Ağustos 1990 Il sorriso venuto dal passato Geçmişten gelen Tebessüm TBA-41 Giuseppe Ferrandino Salvatore Deidda
102 Eylül 1990 Operazione Monna Lisa Geçmişten gelen Tebessüm TBA-41 Giuseppe Ferrandino Salvatore Deidda
103 Ekim 1990 Necronomicon Alfredo Castelli Franco Devescovi
104 Kasım 1990 Un uomo chiamato Mhosis Alfredo Castelli Alessandro Chiarolla
105 Aralık 1990 Tragico Natale Alfredo Castelli Alessandro Chiarolla
106 Ocak 1991 L’Arca ritrovata Alfredo Castelli Alessandro Chiarolla

Gino Vercelli

107 Şubat 1991 Il Paese dell’Incubo Alfredo Castelli Gino Vercelli
108 Mart 1991 La vendetta di Mister Jinx Alfredo Castelli Gino Vercelli
109 Nisan 1991 L’oceano dei veleni Ölüm denizi LÖ-7 Elio Ottonello

Alfredo Castelli

Giancarlo Alessandrini
110 Mayıs 1991 L’isola nel vento Rüzgarlı ada LÖ-8 Elio Ottonello

Alfredo Castelli

Giancarlo Alessandrini
111 Haziran 1991 Gli dei del mare Deniz tanrıları LÖ-9 Elio Ottonello

Alfredo Castelli

Giancarlo Alessandrini

Esposito Bros.

112 Temmuz 1991 Allan Quatermain Allan Quatermain LÖ-10 Alfredo Castelli Esposito Bros.
113 Ağustos 1991 Java contro Java Java, Java'ya karşı LÖ-11 Alfredo Castelli

Luigi Mignacco

Esposito Bros.

Gaspare ve Gaetano Cassaro

114 Eylül 1991 Il profeta Kahin LÖ-12 Luigi Mignacco Gaspare ve Gaetano Cassaro
115 Ekim 1991 I guerrieri venuti dal nulla Uçan kentin savaşçıları AD-9 Claudio Chiaverotti Giancarlo Caracuzzo
116 Kasım 1991 La città nel cielo Gökyüzündeki kent AD-10 Claudio Chiaverotti

Luigi Mignacco

Giancarlo Caracuzzo

Cesar Alvarez Canete

117 Aralık 1991 L’invenzione del secolo Asrın buluşu AD-11 Luigi Mignacco Cesar Alvarez Canete
118 Ocak 1992 Schermo diabolico Delirten ekran AD-12 Claudio Chiaverotti Enrico Bagnoli
119 Şubat 1992 Ricatto elettronico Elektronik şantaj AD-13 Claudio Chiaverotti Enrico Bagnoli
120 Mart 1992 Il teorema di Ffolkes Ffolkes teorisi AD-14 Claudio Chiaverotti Gino Vercelli

10. yıl sonrası[değiştir | kaynağı değiştir]

Sayı Tarih Orijinal İsim Türkçe İsim Sayı Yazar Çizer
121 Nisan 1992 Dieci anni dopo On yıl sonra LÖ-15 Alfredo Castelli Giancarlo Alessandrini
122 Mayıs 1992 Ricordo senza fine Sonu gelmeyen anı DE-15 Alfredo Castelli Gino Vercelli
123 Haziran 1992 L’uomo programmato Programlanan adam LÖ-16 Alfredo Castelli Alessandro Chiarolla
124 Temmuz 1992 Scritto nel destino Kaderde yazılı LÖ-17 Alfredo Castelli Alessandro Chiarolla
125 Ağustos 1992 Neve d’Agosto Ağustos karı AD-4 Michelangelo La Neve Giancarlo Caracuzzo
126 Eylül 1992 Orrore tra i Sumeri Sümer gizemi AD-1 Ade Capone Gaspare ve Gaetano Cassaro
127 Ekim 1992 La Morte Strisciante Marduk AD-2 Ade Capone Gaspare ve Gaetano Cassaro
128 Kasım 1992 I bambini dagli occhi bianchi Beyaz gözlü çocuklar AD-3 Michelangelo La Neve Paolo Morales
129 Aralık 1992 Aria di Baker Street Sherlock Holmes'un dönüşü AD-6 Carlo Recagno Franco Devescovi
130 Ocak 1993 I mondi impossibili di Sherlock Holmes Sherlock Holmes'un sırrı AD-7 Carlo Recagno Franco Devescovi
131 Şubat 1993 La grande illusione Büyük yanılgı AD-8 Enrico Lotti

Alfredo Castelli

Luigi Coppola
132 Mart 1993 L’Olandese Volante Uçan Hollandalı AD-5 Sauro Pennacchioli

Alfredo Castelli

Alessandro Chiarolla

Michele Pepe

İtalya maceraları[değiştir | kaynağı değiştir]

Sayı Tarih Orijinal İsim Türkçe İsim Sayı Yazar Çizer
133 Nisan 1993 Nea Heliopolis Yeni Güneş şehri LÖ-20 Alfredo Castelli Gino Vercelli
134 Mayıs 1993 Welcome to Italy Merhaba İtalya LÖ-21 Alfredo Castelli Gino Vercelli
135 Haziran 1993 Catacombe! Yeraltı mezarları DE-16 Michelangelo La Neve Giancarlo Caracuzzo
136 Temmuz 1993 Il teatro della memoria Bellek tiyatrosu DE-17 Michelangelo La Neve Giancarlo Caracuzzo
137 Ağustos 1993 Il regno delle fate Periler ülkesi DE-18 Carlo Recagno Esposito Bros.
138 Eylül 1993 La Signora del Lago Göl Kraliçesi DE-19 Carlo Recagno Esposito Bros.
139 Ekim 1993 I prigionieri del ciberspazio Siberuzay tutsakları DE-20 Stefano Santarelli Paolo Morales
140 Kasım 1993 Il segreto di Pulcinella Soytarının sırrı DE-21 Stefano Santarelli Rodolfo Torti
141 Aralık 1993 La smorfia napoletana Napoli düşleri DE-22 Stefano Santarelli Rodolfo Torti
142 Ocak 1994 Il tredicesimo segno On üçüncü işaret DE-23 Alfredo Castelli

Alessandro Russo

Franco Devescovi
143 Şubat 1994 Casanova Casanova DE-24 Stefano Santarelli Luigi Coppola
144 Mart 1994 La biblioteca dimenticata Unutulan kitaplık DE-25 Giuseppe Pederiali Luigi Siniscalchi
145 Nisan 1994 I vendicatori alati Kanatlı intikamcılar DE-26 Stefano Santarelli Rodolfo Torti
146 Mayıs 1994 Oltre le mura Duvarların ötesi DE-27 Roberto Pagliara

Saverio Minutolo Alfredo Castelli

Gianluigi Coppola
147 Haziran 1994 La casa dalle finestre cieche Kör pencereli ev LÖ-24 Alfredo Castelli

Claudio Chiaverotti

Gaspare ve Gaetano Cassaro

Giovanni Nisi

148 Temmuz 1994 Decameron! Dekameron DE-28 Alfredo Castelli Lucio Filippucci
149 Ağustos 1994 Il ritorno dei Magi Büyücülerin dönüşü DE-29 Giuseppe Pederiali Enrico Bagnoli
150 Eylül 1994 I Negromanti Ruhlarla konuşanlar DE-30 Giuseppe Pederiali Enrico Bagnoli