Kullanıcı mesaj:Satalfania

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Satalfania. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin Kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

Bahar (yine ben!) 04:51, 16 Nisan 2011 (UTC)

Mustafa Koç İle İlgili[kaynağı değiştir]

Merhaba Yaptığım Değişikliğin Reddedilme Nedeni Nedir? Bu imzasız yazı Satalfania (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Bu mesajınızda da olduğu gibi her kelimeye büyük harfle başlamanız. Utku TanrıvereMesaj 01:19, 20 Kasım 2011 (UTC)

Kusura bakmayın alışkanlık :) tamam bundan sonra ki katkılarımda bu hatamı düzeltirim teşekkürler. Bu imzasız yazı Satalfania (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Estağfurullah, rica ederim. Bu arada mesaj ve tartışma sayfalarında (ansiklopedi maddelerinde değil) iletinizin sonuna ~~~~yazarak imza atmanız gerekiyor. Ve görüyorum ki bir kullanıcı sayfanız yok henüz. Eğer izniniz olursa uyumadan önceki son iş olarak kullanıcı sayfanıza bir "el kitabı" bırakacağım. İyi çalışmalar. Utku TanrıvereMesaj01:24, 20 Kasım 2011 (UTC)

Teşekkürler dediklerinizi dikkate alacağım bundan sonra bu kurallara göre düzelmeye yapmaya gayret ederim :) İzne gerek bile yok teşekkür ederim, tekrardan iyi çalışmalar. Bu imzasız yazı Satalfania (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Rica ederim. Dediğim gibi mesaj sayfalarında ve tartışma sayfalarında ~~~~ yazarak mesajlarımızı imzalıyoruz. Kullanıcı kitabınızı birazdan sayfanıza bırakıyorum. Utku TanrıvereMesaj 01:38, 20 Kasım 2011 (UTC)

Gözden yine kaçırdım sanırım, sağolun ilgilendiğiniz için :) --Satalfania 01:49, 20 Kasım 2011 (UTC)

  • Rica ederim. Aklınıza takılan bir şey olduğunda sayfanıza bıraktığım el kitabına bakabilir, orada cevap bulamadığınız hissine kapılırsanız da bana ve diğer vikipedist arkadaşlara her zaman yazabilirsiniz. El kitabındaki politikalara göz gezdirmeniz, mümkün mertebe kısa sürede alışmanıza olanak sağlayacaktır. Tekrar iyi çalışmalar, iyi katkılar. Vikipedi'ye tekrar hoşgeldiniz. Utku TanrıvereMesaj 01:52, 20 Kasım 2011 (UTC)

Merhaba Yaptığım Değişikliğin Reddedilme Nedeni Nedir? Bu imzasız yazı Satalfania (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Eşsesli kavramları tek bir maddenin içerisinde belirtmiyor, bunlar için bir "anlam ayrımı" sayfası oluşturuyoruz. Mesela tarihte birkaç tane HMS Tigress gemisi var ve bunların ayrımlarının belirtildiği sayfa şu: HMS Tigress. İlginiz için teşekkürler, iyi değişiklikler. Utku TanrıvereMesaj 01:23, 20 Kasım 2011 (UTC)

Evet ben buna hiç dikkat etmemiştim, belirttiğiniz iyi oldu :) Yeni düzenlemelerimi buna uygun bir şekilde yaparım. Teşekkürler. --Satalfania 01:46, 20 Kasım 2011 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--Cano58 (mesaj) 06:15, 10 Temmuz 2012 (UTC)