Kullanıcı mesaj:Ydkaracan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş Geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Ydkaracan!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların gayretleriyle oluşturulmaya çalışılan 229 dillik ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portalı
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (saldırı yasaktır) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin.



--Özgür 15:14, 4 Eylül 2006 (UTC)


bazı bölümlerde (kozmetoloji) eczacılık taslağının silinip yerine tıp taslağı yazılmış bunun nedenini öğrenebilirmiyim--Ydkaracan 07:05, 7 Eylül 2006 (UTC

iyi günler buradaki eczacılık taslağı kategorisinde teknik bir hata var normalde maddeye taslak eklendimi aşağıda Sayfa kategoriler:Eczacılık taslakları gibi bir yazının görünmesi gerekiyor bu [1] örnekte olduğu gibi fakat dikkat ederseniz Kozmetoloji maddesinin altında hiç bir yazı yok madde bu hali ile hiç bir kategoride ve taslakta görümnüyor. Ben o maddeye Herhangi bir kategoride olmayan sayfalar'da tesadüf ettim eczacılık taslağında problem olduğunu ve altta yazı çıkmadığını görünce en yakın olarak gördüğüm kategoriyi ekledim. durum bundan ibarettir.

Bece siz en iyisi bu meseleyi bir yöneticiye iletin çünkü maddeniz şu anda eczacılık taslaklarında görünmüyor bu madde tekrar Herhangi bir kategoride olmayan sayfalar bölümüne gitmiş normalde her maddenin bir kategoride görünmesi gerekiyor ve şu anda eczacılık taslaktarı kategorisinde bir problem var.--Tarih 08:27, 7 Eylül 2006 (UTC)

Belki haberiniz vardır, bir zamanlar açmış olduğum madde silinmek veya silinmemek üzere oylamada. Görüşleriniz benim için önemli olacağından lütfen oylamaya katılınız. --Bahar 14:20, 12 Eylül 2006 (UTC)

Galatasaray Portalı[kaynağı değiştir]

Sevgili Cimbomlular. Takımımız portalı açıldı. Fenerliler, Beşiktaşlılar yaparda biz alta kalırmıyız :). Hepinizden portalın güncel tutulması, geliştirilmesi ve portalda sergilenecek malzeme konusunda yardım bekliyoruz.--Absarileti 15:43, 22 Ocak 2007 (UTC)

Merhaba, daha önce hiç VikiProje yaptınızmı?Ben VikiProje Ankara adında bir proje yapmayı düşünüyorum.Sizde bu fikirdeyseniz bana mesaj atın, mutlaka bakarım.Eğer cevap verirseniz sevinirim.Ankara'da yaşayan biri olarak ülkemizin başkentini ilgilendiren tüm maddeleri düzenlemek ve geliştirmek istemezmisiniz? Can 15:35 , 31 Mayıs 2012 (UTC)