Kullanıcı mesaj:Yakusha

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba Yakusha, Türkçe ansiklopedi oluşturma projesi olan Vikipedi'ye hoş geldiniz!
Vikipedi'ye katkılarda bulunurken size gerekli olabilecek bilgiler içeren aşağıdaki sayfaları incelemenizde yarar vardır.

Lütfen yardım istemekten çekinmeyin, bütün Vikipedi kullanıcıları size yardımcı olacaklardır. Tartışma sayfalarına ve kullanıcılara mesaj yazdıktan sonra imzanızı atmayı unutmayın!

Hatırlatmakta fayda var ki...

  • Biri ya da birşeyi anlatmak istiyorsanız Vikipedi'ye
  • Birinin yazdığı şiiri ya da kitabı eklemek istiyorsanız Vikikaynak'a
  • Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanı Vikisözlük'e
  • Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanı Vikikitap'a
  • Tarihte çeşitli kişilerce söylenmiş, değerli sözleri eklemek istiyorsanız Vikisöz'e

yazmanız gerekmektedir. Kolay gelsin.--LandSCape 09:22, 6 Haziran 2006 (UTC)

Kişi / Kurum / Kuruluşlara yönelik küfür / hakaret içeren ifadeleriniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Geri döndüğünüzde kişilere yönelik yorumlarda bulunmak yerine, Vikipedi'ye yararlı katkılarda bulunmak için çaba harcayın. M.M. ileti 18:35, 15 Mayıs 2009 (UTC)

Telif hakkı var kullanmayın[kaynağı değiştir]

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- M.M. ileti 18:36, 15 Mayıs 2009 (UTC)


Mustafa İslamoğlu[kaynağı değiştir]

Merhaba. Mustafa İslamoğlu maddesinin tartışma kısmında -iyi niyet olduğunu varsaymak istiyorum o nedenle o anki sinirizle yazıldığına inanıyorum- bazı ağır ifadeler kullanmışsınız. Kimin kime niçin kini olsun? şu sayfayı okumanızı öneririm. Maddeye gelince bariz telif ihlali olduğu için sil şablonu koymuştum. Vikipedinin telif konusundaki duruşunu öğrenmeniz için şu sayfanın yardımcı olacağını düünüyorum. Maddeyi telifsiz ve viki standatlarına uygun hale getirirseniz hızlı silinmesi için bir neden elbette olamaz. Tekrar hatırlatmak isterim vikipedide her zaman iyi niyet olduğunu varsayıyoruz. Sorularınız olursa lütfen sormaktan çekinmeyin, emin olun her vikipedist sorularınıza elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışacaktır. İyi vikiler --Merube 89msj 18:40, 15 Mayıs 2009 (UTC)