Kullanıcı mesaj:Tsen tainte

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba Tsen tainte, Türkçe ansiklopedi oluşturma projesi olan Vikipedi'ye hoş geldiniz!
Vikipedi'ye katkılarda bulunurken size gerekli olabilecek bilgiler içeren aşağıdaki sayfaları incelemenizde yarar vardır.

Lütfen yardım istemekten çekinmeyin, bütün Vikipedi kullanıcıları size yardımcı olacaklardır. Tartışma sayfalarına ve kullanıcılara mesaj yazdıktan sonra imzanızı atmayı unutmayın! Kolay gelsin.

Gelen Mesajlar[kaynağı değiştir]

--Ruzgarmesaj 01:05, 5 Haziran 2006 (UTC)

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Levent Abi ileti 08:36, 28 Eylül 2008 (UTC)
Resim telif sorunu
Resim telif sorunu

Resim:Ice storm poster.jpg resmini yüklediğiniz için teşekkürler. Ancak dosyanın tanım sayfasında içeriğin kimin tarafından yapıldığı hakkında ayrıntılı bilgi bulunmamaktadır, yani telif durumu açık değildir. Eğer dosyayı kendiniz yapmadıysanız, içeriğin sahibini belirtmelisiniz. Bir internet sitesinden elde ettiyseniz nereden aldığınızı net şekilde gösteren bir bağlantı veriniz.

Diğer yüklediğiniz resimleri kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayın. Kaynaksız ve lisanssız resimler hızlı silme kriterlerinde belirtildiği üzere işaretlendikten bir hafta sonra silinirler. Telif hakları saklı olup adil kullanım politikasına uymayan resimler 48 saat sonra silinirler. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler Machiavelli' msj 09:56, 29 Eylül 2008 (UTC)

Merhabalar, en wikiden kaynak göstermek geçerli elbette. Ancak en wikideki resim sayfasının tam bağlantısını vermelisiniz. Örnek olarak: Resim:VA-Waiting to Exhale (album cover).jpg resmine bakın kaynak olarak http://en.wikipedia.org/wiki/Image:VA-Waiting_to_Exhale_(album_cover).jpg adresi verilmiş. Bu doğru bir kaynak göstermedir. Resmin lisansını, bilgilerini net birşekilde görebiliyoruz. Böyle verirseniz kaynağı bir sorun çıkmaz. Ek olarak şunu belirtmeliyim. Bu resmi 28 Eylül'de yüklemişsiniz ve telif hakları saklı/adil kullanım resmi. 1 Ekim'den sonraki yüklemeleriniz için bu tür adil kullanım resimlerinde gerekçelendirme yapılmalı. İlerideki katkılarınız için bilgi olsun. Resimler hakkında sorularınız olursa sormaktan çekinmeyin. Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 23:14, 4 Ekim 2008 (UTC)

Rica ederim yukarıdaki gerekçelendirme meselesini Resim:Nikos Kazancakis.jpg ‎resminde uygulamalısınız. Hayatta olmayan kişilerin adil kullanım resimlerindeki gerekçelendirme için bir örneği Resim:Yılmaz Güney.jpg resminde bulabilirsiniz.--Machiavelli' msj 23:43, 4 Ekim 2008 (UTC)

Manco Capac 10:57, 6 Ekim 2008 (UTC)

Manco Capac 11:02, 6 Ekim 2008 (UTC)

Deniz (mesaj) 11:31, 6 Şubat 2017 (UTC)