Kullanıcı mesaj:Smooky

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
ki bl 21:08, 22 Ekim 2010 (UTC)


Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoşgeldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, boş, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. hedda+gabler 22:31, 22 Ekim 2010 (UTC)
Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. Vikiçizer 22:32, 22 Ekim 2010 (UTC)


Paymag ile ilgili yazdığım bilgiler ansiklopedik olmayan kişi veya grup maddesine girmiyor hocam. Lütfen tekrar ekleyebilir misiniz?

  • Merhaba, genel ve özel kriterleri incelediğinizde; eklediğiniz metnin bu kurallara uymadığını siz de göreceksiniz. Bu kriterleri karşılayacak şekilde tekrar ekleyebilirsiniz, ancak o zaman tekrar değerlendirilebilir. Teşekkürler...Vikiçizer 23:00, 22 Ekim 2010 (UTC)

Nazik ve anlayışlı cevabın için Teşekkürler vikiçizer. Tekrar uygun şekilde ekleyeceğim umarım silinmez. İnceleme yaparsanız wiki'de bulunması gereken bloglardan. Ayrıca blograzzi sayfasından esinlenerek ekledim ve aynı kriterlere uygun olduğu halde sorun çıktı.Bu imzasız yazı Smooky (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Rica ederim. Blograzzi sayfasının da kayda değerliği tartışılmalıdır. Bu sebeple şimdilik kayda değerlik şablonu ekledim, açan kullanıcı umarım ilgilenir. Bu sitenin sadece blog değil, aynı zamanında bir veri tabanı işlevi de gördüğünden bahsedilmiş, belki bu farklılığı sebebiyle kayda değerliliği göze batmamıştır. Siz eğer kıstasları metinde gösterebilirseniz, silinmesi için bir neden kalmaz. Kolay gelsin...Vikiçizer 23:16, 22 Ekim 2010 (UTC)

Merhabalar, Paymag sayfası kriterlere uygun şekilde oluşturulmuştur incelerseniz sevinirim. Düzenlenmesi gereken veya uygun görmediğini kısmı bana bildirip sayfayı etkin kılacak şekilde yapılandırırsanız sevinirim :) Saygılarımla iyi çalışmalar...Bu imzasız yazı Smooky (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhaba, incelemeye vaktim olmadı. Bu kez Kibele "kayda değerlik" kriterlerine uymadığından silmiş, sanırım yeterince kayda değerliği ortaya konulamamış...Üstünde biraz daha çalışmanız gerekiyor galiba...İyi çalışmalar....Vikiçizer 09:59, 23 Ekim 2010 (UTC)

Hocam kibele hiç bakmadan siliyor geçende olduğu gibi yani bana taktı gibi bir durum var. Lütfen bi bakın kaydadeğerlik durumu olduğunu göreceksiniz.

Paymag ile ilgili eklediğim bilgiler ansiklopedik olmayan kişi veya grup maddesine girmiyor hocam araştırırsanız sevinirim alanında yıllardır hizmet veren komunite topluluğudur.

Hocam yani kaydadeğer olduğuna dair kriterleri okuyup uygun şekilde yazdım. Vikiçizer ile de görüştüm hocam. Bu imzasız yazı Smooky (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • madde kayda değer değil. vikiçizer de, bu kriterleri sağlayacak kaynakları eklerseniz açabilirsiniz demiş. maddeyi ayrıntılandırmak ve kendi facbeook vb.bağlantılarını eklemek maddeyi kayda değer kılmıyor. hiç bakmadan sildiğim kanısına nasıl vardığınızı sormuyorum. bu ve devamındaki 'taktı' gibi yorumların VP:KSY kapsamına girdiğini hatırlatıyorum. --ki bl 15:24, 23 Ekim 2010 (UTC)

Özür dilerim, dakika dakika takip edip silinince yanlış düşünceye vardım. Sayfa için gerekli kodlar elimde kayıtlı şuan için eklemiyorum tekrardan. Umarım sayfanın varolabilmesi için gerekli referansları sağlayıp tekrar eklediğimde silinmez. Teşekkürler kibele tekrar k.bakmayın.

Reklam amaçlı link eklemeyiniz.[kaynağı değiştir]

Madde ile doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan dış bağlantılar reklam olarak algılanabilir. Lütfen Vikipedi maddelerine ticarî amaca yönelik bağlantılar eklemeyin. Vikipedi ayrıca, sahibi veya üyesi olduğunuz blog, forum veya hayran sitelerini tanıtabileceğiniz bir platform da değildir.

Bu tür eklemeler yapmanız Vikipedi kurallarına aykırıdır. Detaylı bilgi için lütfen "Vikipedi ne değildir?" sayfalarına bakınız. Israrla bu tür dış bağlantılar eklemeniz halinde bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir ve engellenebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Eldarion 10:40, 13 Kasım 2010 (UTC)

Sitenizin kayda değer hiçbir tarafı yok. Güvenilir ve tanınmış hiçbir kaynak gösterememişsiniz. Bloglar güvenilir ve tanınmış kaynaklar değildirler. Sitenizin tanıtımını yapmak için başka platformlar seçmenizi tavsiye ederim. --Eldarion 10:46, 13 Kasım 2010 (UTC)

İlk olarak söz konusu sayfa da kayda değer olmadığın için silindi. İkinci olarak üslubunuza dikkat etmenizi öneririm. --Eldarion 10:57, 13 Kasım 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Smooky,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Paymaglogo.png adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d5 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 14:02, 15 Kasım 2010 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Lütfen kendi mesaj(laşma) sayfanızdaki içeriği çıkarmayınız.
Bu hareketiniz vandalizm olarak algılanabilir. Eski mesajlarınızı arşivlemeyi düşünebilirsiniz. Maddeleri taşıma ve yeniden adlandırma hakkında daha fazla bilgi alabilmek için yardım sayfasına göz atabilirsiniz.

İyi çalışmalar. --Westnest ileti 13:41, 30 Mayıs 2011 (UTC)