Kullanıcı mesaj:Sevsevka

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Haziran 2017[kaynağı değiştir]

Bilgilendirme simgesi Merhaba, ben Paseyn. Fark ettim ki Ayşe Haseki Sultan adlı maddede değişiklik yaptın fakat bu değişiklik için güvenilir bir kaynak sağlamadın. Değişikliğin maddenin geçmişinde arşivlenmek kaydı ile şimdilik silindi. Eğer bir kaynak sağlayarak bilgiyi eklemek istersen lütfen yap! Eğer kaynak gösterme için yardıma ihtiyacın varsa kaynak gösterme yardımcısına göz atabilirsin. Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsan veya sormak istediğin bir soru varsa mesaj sayfam aracılığıyla benimle iletişime geçebilirsin. Teşekkürler! --❣Paseyn ileti 14:37, 28 Haziran 2017 (UTC)

Katkılar hakkında[kaynağı değiştir]

Selamlar, bu ve benzeri değişikliklerinizi inceledim ve eklediğiniz bilgilerde kişisel görüşler olduğunu, kaynaksız bilgi eklemeleri yaptığınızı farkettim. Burada tarafsız ve doğrulanabilir bir ansiklopedi hedefliyoruz, bu yolda sizi de aramızda görmekten mutlu oldum. Eğer sormak ya da söylemek istediğiniz bir şey olursa bana yazabilirsiniz. Kolay gelsin. --KediÇobanı🐈 10:47, 3 Temmuz 2017 (UTC)

Merhaba! Oluşturduğunuz Jake Paul sayfası biçem el kitabına uygun değildir. Hatta ve hatta bu haliyle silinmesi muhtemel gözükmektedir. Bu kapsamda lütfen maddeyi ilgili yönerge dahilinde düzenleyiniz. Her türlü yardım için mesaj sayfamdan bana ulaşabilirsiniz. Kolay gelsin! chanseyMesajYaz 10:13, 5 Ağustos 2017 (UTC)