Kullanıcı mesaj:Seerkkan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'de deneme yaptığınız veya katkıda bulunmak istediğiniz için teşekkürler. Denemeniz işe yaradı, ancak şu anda ya geri alındı ya da silindi. Başka bir deneme yapmak istiyorsanız lütfen deneme tahtasını kullanın. Vikipedi'ye gerçekten katkıda bulunmak istiyorsanız, nasıl katkıda bulunabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoşgeldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler. --Eldarionileti 14:56, 11 Mart 2008 (UTC)

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız; taslak kriterlerini sağlamadıkları için silineceklerdir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için en az üç-beş cümleden oluşan ve maddenin ele aldığı konuyu nitelikli bir biçimde tanımlayan bir bilgi girişi yapmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.

Eldarionileti 14:56, 11 Mart 2008 (UTC)

Yalnızca ansiklopedik bilgi ekleyiniz[kaynağı değiştir]

Öncelikle hoşgeldiniz.
Vikipedi sayfalarında deneme yapıyor gibisiniz. Yaptığınız değişiklik geri alınacak ya da silinecektir.
İsterseniz denemelerinizi deneme tahtasında keyfinizce yapabilirsiniz.


Vikipedi'de herkes değişiklik yapabilir. Vikipedi'yi tanımak isterseniz, Vikipedi:Hakkında sayfasına bakabilirsiniz.


Uyarı
Uyarı
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz. (Bakınız:Vikipedi ne değildir?) Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecektir. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler! --M. M. ileti 09:20, 14 Temmuz 2008 (UTC)


Lütfen maddelerin içine imza atmayınız.[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi maddelerine imza atmayınız. Vikipedi'de imzalar sadece tartışma sayfalarında ve kullanıcı mesaj sayfalarında kullanılmaktadır. Bunun dışında bazı özel, sadece tartışmaların yer aldığı sayfalarda veya bildiri sayfalarında, örneğin Vikipedi:Köy Çeşmesi, imza atılabilir. Bahsi geçen sayfalar haricindeki hiçbir Vikipedi sayfasına imza atmayınız. İyi değişiklikler! --M. M. ileti 09:21, 14 Temmuz 2008 (UTC)