Kullanıcı mesaj:Sausryqua~trwiki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Gürcistan-Abhazya meselesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Öncelikle birkaç uyarım olacak:

  • Kullanıcı:Kevork Avakiyan ile aranızda geçen değişiklik savaşı kurallara aykırıdır. VP:3R kuralını ihlal etmemeye özen gösteriniz.
  • Nezaket kuralları içinde tartışmaya özen gösteriniz.

Bu konularda hassas ve dikkatli olmanızı tavsiye ederim, aksi halde VP:EP gereği engellenebilirsiniz.

Sohumkale ve Abhazya maddeleri geçici olarak korumaya alınmıştır. Bu süre içerisinde maddenin tartışma sayfasında lütfen değişiklik istek ve gerekçelerinizi yazın. Karşı tarafın itiraz ettiği noktaları göz önünde bulundurarak gerekçe ve referanslarınızı verin. Anlaşmazlıkları çözmek için bu tartışma sayfalarını kullanıyoruz, kesinlikle tartışmayı maddenin içine taşımayın. Açıklamalarınızı kaynak göstererek detaylı bir biçimde yapmanız dilediğiniz değişikliklerin doğruluğu/haklılığı hakkında iyi bir referans olacak ve ilerde çıkabilecek sorunları engelleyecektir. Katkılarınız için çok teşekkür ederiz.

Bu Abhazca-Gürcüce meselesinden anlamıyorum ve eğer karşı tarafın vandalizm yaptığını düşünüyorsanız lütfen konuyu aydınlatınız. Diğer Vikipedistlerden de yardım isteyebilirsiniz.

Son olarak, Vikipedi'de yer adlarının Türkçe olması gerektiğini hatırlatırım. Genel kural olarak madde adı ve girişi Türkçe olmakta, sonra gerekirse yerel isimleri parantez içinde verilmektedir. İyi çalışmalar. Tembelejderha 08:13, 10 Eylül 2006 (UTC)

Bu maddelerin korumasını kaldırıyorum. Bundan sonra tatsızlık çıkmaması için (her ikinize) son birkaç uyarı yapıyorum:

  • Ne sebeple olursa olsun, değişiklik savaşına girmeyiniz. Karşı tarafın taraflı davrandığını ve haksız olduğunu düşünüyorsanız VP:Ş sayfasında belirtiniz. Üç geri dönüş kuralını ihlal ederseniz haklı dahi olsanız engellenirsiniz.
  • Maddeye yorum değil, somut gerçekleri ekleyiniz. Kaynak göstermeniz şiddetle tavsiye edilir.
  • Maddeleri takibe alıyorum. Taraflı eklemeler yaparak maddeyi politik görüşleri doğrultusunda şekillendirmekte ısrar eden kullanıcılar engellenecektir. Eğer maddeyi gerçek bilgiler sunarak geliştirmek istiyorsanız sakin ve sabırlı olunuz, tarafsız bakış açısını bozmaya çalışanlar amacına ulaşamayacaktır. İyi çalışmalar. Tembelejderha 19:24, 11 Eylül 2006 (UTC)

Belki haberiniz vardır, bir zamanlar açmış olduğum madde silinmek veya silinmemek üzere oylamada. Görüşleriniz benim için önemli olacağından lütfen oylamaya katılınız. --Bahar 15:09, 12 Eylül 2006 (UTC)

Lütfen Abhazya'yı Gürcistan'ın özerk cumhuriyetleri kategorisinden çıkarmayın. Fiilen bağımsız olsa da bu şekilde geçmektedir. Tembelejderha 15:05, 13 Eylül 2006 (UTC)

Lütfen taraflı şablonunu kullanırken, taraflı gördüğünüz yerleri maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Tembelejderha 15:17, 13 Eylül 2006 (UTC)

Selamlar Sausryqua,

Senden ricam resimleri eklerken kaynak olarak "Falanca dildeki Wikipedia"'nın yanına tam olarak linki de eklemen. Bu sayede telif durumunu takip etmemiz kolaylaşıyor. Ekleyebilirsen bu resme de, süper olur.

Sevgiler

Vito Genovese 21:33, 13 Eylül 2006 (UTC)

Lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik veya yanlış resim(ler) yüklediniz![kaynağı değiştir]

RESİM YÜKLEME UYARISI!

Lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik veya yanlış resim(ler) yüklediniz!. Vikipedi olarak telif haklarına en üst seviyede önem vermekteyiz. Vikipedide kullanılabilecek bir lisans ve kaynak bilgisine sahip olmayan ya da bu bilgileri yanlış girilmiş olan resimler silinmektedir. Yüklemiş olduğunuz resmin ya da resimlerin lisans ve kaynak bilgileri vikipedi telif hakları kurallarına uygun ise lütfen bu bilgileri ekleyiniz ya da değiştiriniz. Aksi taktirde yüklediğiniz resim(ler) silinecektir.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantılardan bilgi edinebilir ya da bu konuda deneyimli bir kullanıcıya veya medya inceleme timi üyelerine danışabilirsiniz: Resim yükleme yardım sayfası,

Resim Kullanım Politikası - Resim Telif Etiketleri - Telif Hakları (genel) - Telif hakları (SSS) - GNU Özgür Belgeleme Lisansı

İyivikiler... homonihilis // ileti 15:47, 30 Ağustos 2008 (UTC)

Lütfen Abhazya maddesinin tartışma sayfasında karar alınmadan değişiklik yapmayın. Abhazya Özerk Bölgesi yerine Abhazya Cumhuriyeti yazıyorsunuz. Dünya tarafından, hatta ülkemiz tarafından bile daha tanınmadı. Lütfen değişiklik savaşına yol açmayınız. Saygılar.--Lord Lєəthєrfəcє ileti 14:00, 31 Ağustos 2008 (UTC)

Your account will be renamed[kaynağı değiştir]

10:06, 20 Mart 2015 (UTC)

00:23, 23 Nisan 2015 (UTC)