Kullanıcı mesaj:Sapere auso

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldin:)Merhaba, soldaki ara kısmına gireceğin makalenin ismini yazıp enter tuşuna bastığında o makale varsa o sayfaya gider yoksa sağ tarafta bu makaleyi başlat gibi bir link çıkar ona basarak makaleyi başlatabilirsin. Kolay gelsin.Bir sorun olursa doğrudan tartışma sayfamdan sorabilirsin.--Ugur Basak 23:05, 19 Kasım 2005 (UTC)

"Cek Marsi" diye bir baslik girdisi bulamadim (ne de silindigine dair bir bilgi). Kubra'nin kayitlarinda yok ama eger sadece yabanci dilde yazilmis ise silinmis olmasi normaldir. Konuyla ilgili ve bilgili biri cevirirse konabilir tabii. Kolay gelsin, Citrat 02:20, 20 Kasım 2005 (UTC)
Bahsettigin makaleyi buldum: Kde domov muj. Kubra onermis, DBL2010 onaylamis. Acikcasi silinmeis dogal, icerigi Turkce degil ki bir aciklama da yok. Kusura bakma, kimse heves kirmak niyetiyle hareket etmiyor. Sadece biraktigin hali uygun olmamis. Sorularin olursa iletisime gecmekten cekinme lutfen. Kolay gelsin, Citrat 19:55, 20 Kasım 2005 (UTC)
God Save the Queen bahsettigin makale ve kesinlikle haklisin. Turkce degilse oyle kalamaz. Gosterdigin icin tesekkur ederim, boyle konularda tartismalara katilmaktan cekinme lutfen. Saygilar, Citrat 15:39, 21 Kasım 2005 (UTC)
Not:Arsiv sayfama degilde "degistir"e tiklayarak bana mesaj yazarsan sevinirim.

Merhaba! Can you translate some of article Fethiye from Turkish Wikipedia to Polish? Greetings, Jedyooo talk 16:22, 17 Ekim 2006 (UTC)