İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Salata1234

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Vikipedi'ye hoş geldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoş geldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, sayfa boşaltma, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. Ԙobserve 16:28, 6 Nisan 2015 (UTC)
Az önce bir Vikipedi sayfasına zarar verdiniz, lütfen bu tutumunuza son verin! Vandalizm olarak adlandırdığımız bu kötü davranışa Vikipedi'de izin verilmez. Gerçekten bir katkı yapmak istiyorsanız Vikipedi'ye hoş geldiniz; fakat bu tavrınızın sürmesi durumunda, başka bir uyarı almaksızın engelleneceksiniz. Değişiklikleriniz yapıcı olduğu sürece Vikipedi'ye katkıda bulunmaya devam edebilirsiniz. Çünkü burası pek çok gönüllünün katkısıyla oluşan, herkesin katkıda bulunabildiği özgür bir ansiklopedidir. Başkalarının emeğine zarar vermek yerine, ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olunuz. İyi çalışmalar!.. Fenerli1978Buyrun beniiiim? 15:24, 8 Nisan 2015 (UTC)

Lütfen vandalizm yapmayın. Bazı milletleri sevmiyor olabilirsiniz ama bunu kaba bir şekilde belirtmek zorunda değilsiniz. --MYLITTLEPONYFIMvk (mesaj) 15:31, 8 Nisan 2015 (UTC)

SON UYARI !
Bu size yapılan son uyarıdır. Vikipedi sayfalarına zarar vermeye devam etmeniz durumunda engelleneceksiniz.
Eğer engellenmek istemiyorsanız, başkalarının emeğine zarar veren bu tutumunuzdan vazgeçiniz.
Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:39, 9 Nisan 2015 (UTC)

Türkçe'de ve ve Türk Dil Kurumu Sözlüğünde doğru adı ve kullanımı Azerice.[kaynağı değiştir]

Türkçe'de ve ve Türk Dil Kurumu Sözlüğünde doğru adı ve kullanımı Azerice. Azerice tek başına ayrı bir dildir ve Türkçe'nin bir şivesi değildir ve Azeriler tek başına bir halktır ve Türkiye Türklerinin bir alt grubu değildir. Amaç Azeri halkının ve diğer Türki halklarını varlığını yok saymak ve onları sadece "Türk" ve dillerini "Türkçe" olarak adlandırarak, bu halkı ve diğer Türkî halklarını asimile etmek için düşünülün bir siyasetdir. Türk milliyetçişi diye geçinenler abilik de taslayıp bunu hep yapıyor ve Türkî halklarını böylelikle çok rencide edip kızdırıyorlar. Bu yüzden çok haklı olarak bizleri, yani Türkiye Türklerini kibirli buluyorlar. Bu imzasız yazı 31.200.16.24 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bunu söylemenize ne gerek vardı?? --Salata1234 (mesaj) 13:35, 13 Nisan 2015 (UTC)

Az önce bir Vikipedi sayfasına zarar verdiniz, lütfen bu tutumunuza son verin! Vandalizm olarak adlandırdığımız bu kötü davranışa Vikipedi'de izin verilmez. Gerçekten bir katkı yapmak istiyorsanız Vikipedi'ye hoş geldiniz; fakat bu tavrınızın sürmesi durumunda, başka bir uyarı almaksızın engelleneceksiniz. Değişiklikleriniz yapıcı olduğu sürece Vikipedi'ye katkıda bulunmaya devam edebilirsiniz. Çünkü burası pek çok gönüllünün katkısıyla oluşan, herkesin katkıda bulunabildiği özgür bir ansiklopedidir. Başkalarının emeğine zarar vermek yerine, ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olunuz. İyi çalışmalar!.. esc2003 (mesaj) 20:00, 14 Nisan 2015 (UTC)