Kullanıcı mesaj:Saidsaidoglu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoşgeldin Saidsaidoglu! Takıldığın yerler olursa lütfen yardım istemekten çekinme, bütün vikipedistler sana yardımcı olacaktır. Kolay gelsin ;-) --Dbl2010 00:40, 9 Ocak 2006 (UTC)

sensör, sensörler doğru bir başlık değil ikisinden birini seçip diğerini yönlendirme yapsan iyi olur. --ormanbotanigi 09:51, 11 Ocak 2006 (UTC)

Algılayıcı adında bir makale var. sanırım sensörün eş anlamlısı. bu iki makaleyi birleştirebiliriz. Ancak senin yazmış olduğun makale çok uzun. Küçültmek gerekir ya da alt makaleler açılabilir. senin fikrin nedir cevap alamadık --ormanbotanigi 10:24, 11 Ocak 2006 (UTC)

İlgi ve alakan için çok teşekkürler ormanbotangi. Şu an çok yoğun bir çalışma içersindeyim. En kısa süre içerisinde çalışmalarımla aranıza döneceğim. Şairin de dediği gibi "Dönüşüm Muhteşem Olacak". --Saidsaidoglu 12:06, 11 Ocak 2006 (UTC)

Sayfalarda İmza[kaynağı değiştir]

Merhava Saidsaidoglu. Sayfalarda imza kulanmıyoruz. Ama tartışma sayfalarında özelikle kullanıyoruzki kim ne demiş kolay anlayalım. Kolay gelsin. --Dbl2010 04:07, 18 Ocak 2006 (UTC)

İlgi ve alakan için teşekkürler. Yalnız çok yavaş ilerliyoruz.

Nuri Erbak silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Nuri Erbak) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Nuri Erbak sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--evolutionoftheuniverse mesaj 14:32, 2 Temmuz 2016 (UTC)