İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Profesyonelhasta

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Mehmet Ayhan Kuzu[kaynağı değiştir]

Sayın Sakhalinio yeniden merhabalar, geçen ay açmış olduğum sayfa yeterli kaynak araştırması yapılmadan maalesef 2 silinsin oyu kullanılarak silindi. Bu sayfanın kalması gerektiğini düşündüğüm için ne yapmam gerektiği konusunda yardım talep ediyorum. Bu kişi ciddi anlamda ülkemizi uluslararası olarak temsil eden ve sözlükte yer alması gereken bir kişi. aldığı ödüller ile de VP kişi maddelerini karşılıyor. Fazla zamanınızı almadan kontrol etmeniz mümkün mü? teşekkür ederim. Saygılarımla Profesyonelhasta (mesaj) 12:22, 2 Mayıs 2017 (UTC)

Sayın Profesyonelhasta, sayfayı daha çok bağımsız kaynaklarla desteklemeniz gerekir. Ama tabi sonuçta yine topluluk kararı ile SAS sonucu silinebilir. Saygıalrımla, SakhalinioBuyrun beniiiim? 14:07, 2 Mayıs 2017 (UTC)

Merhaba sayın Profesyonelhasta, şu anda ekleyebileceğiniz kaynaklar bunlar ise daha fazla yapacağınız bişey yok. Benşu anda başka bir hizmetli arkadaşımızın değerlendirmesi için maddede işlem yapmıyorum. 3. bir göz her zaman daha verimli olacaktır. Saygılarımla, SakhalinioBuyrun beniiiim? 19:57, 16 Mayıs 2017 (UTC)

Sayın Profesyonelhasta, bir kullanıcının sadece bir sayfa üzerinde yoğunlaşarak o maddeyi Vikipedi'de oluşturmak istemesi engel olsa da, olmasa da reklam olarak algılanabilir. Saygılarımla, SakhalinioBuyrun beniiiim? 14:14, 5 Ağustos 2017 (UTC)

Merhaba ben sözer 2019 seçimleri sayfasına katkıda bulundum. kabul etmediniz. Nedeni nedir?

Madde hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba ben Chansey. Sayın @Sakhalinio'nun mesaj sayfasına yazdıklarınızı takip ettim, lakin kendisi özel işlerinden ötürü bir süre müsait olmayacak. Geldiğinde eminim ki size dönüş yapacaktır. Eğer işleminiz çok acil ise bir başka hizmetliye durumu bildirebilirsiniz. Kolay gelsin. chanseyMesajYaz 10:22, 5 Ağustos 2017 (UTC)