Kullanıcı mesaj:PercyNicoLeo

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Lütfen bana mesaj yollayın!Yapabileceğim bir şey olursa yardımcı olurum.Teşekkürler... --ThaliaPercyAnnabethNicoPiperJasonHazelFrankRachelLukeReyna 21:31, 16 Şubat 2013 (UTC)

Alaycı Kuş[kaynağı değiştir]

İçeriği geliştirmeye yönelik olmayan yorumları Vikipedi'de barındırmıyoruz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:27, 17 Şubat 2013 (UTC)

Vikipedi'nin bir forum olmadığını anımsatmak isterim. Ansiklopediye katkıda bulunan her değişikliğe kapımız açık; ancak gelişigüzel yorumların burada uygun bulunmasını beklemek doğru değil. --Superyetkinileti 07:14, 18 Şubat 2013 (UTC)

Hayır, Vikipedi tümüyle gönüllü katkılara dayanır. --Superyetkinileti 17:58, 2 Ekim 2013 (UTC)

Vikipedi'ye ilişkin ayrıntılı bilgiye şuradan ulaşabilirsiniz. --Superyetkinileti 18:07, 2 Ekim 2013 (UTC)

Size nasıl yıldız hediye edebilirim? Ya da edebilir miyim? Bu arada Wikipedia'yı sizin gibi gerçek bir iş olarak görenlere gerçekten teşekkür ederim. Bu imzasız yazı PercyNicoLeo (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 17:14, 7 Ekim 2013 (UTC)

Ben yıldız hak edecek bir girdi yaptığımı düşünmüyorum. Sadece bir kaç yerde fikrimi belirtim. :) Viki benim için daha çok bir hobi. Tabi hobi nerede bitiyor... meslek gibi oluyor... o ayrı bir tartışma olabilir. :) -- Bilinen Bir Beyaz Kedi çi? 02:52, 8 Ekim 2013 (UTC)

Olimpos'un Kanı?[kaynağı değiştir]

Öncelikle hayvanlara bu kadar değer vermeniz kesinlikle çok güzel bir şey. Tebrik ederim. Ancak Olimpos'un Kanı adında oluşturduğum bilgiler tamamen ansiklopedikti. Kanıtlanabilirliğini herhangi bir Rick Riordan fanı tarafından kesinleştirebilirsiniz. Neden silindiği hakkında en kısa zamanda bana dönerseniz sevinirim. İyi çalışmalar. --ThaliaPercyAnnabethNicoPiperJasonHazelFrankRachelLukeReyna 19:01, 30 Ekim 2013 (UTC)

Merhabalar, güzel yorumunuza teşekkür ederim. Maddeye tekrar göz gezdirdiğimde, ansiklopedik bir üslupta ve şekilde yazılmadığını görüyorum. Eğer sayfayı, benzeri maddeleri inceleyerek oluşturursanız kabul edilebilir olacaktır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 22:20, 30 Ekim 2013 (UTC)