Kullanıcı mesaj:Onkel Karlchen

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Merhaba Onkel Karlchen, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katıldığı Vikipedi'ye siz de katkıda bulunabilirsiniz. Tek yapmanız gereken üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik olmasına ve kişisel saldırı-hakaret içerikli olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsiniz. Sorularınızı Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğiniz biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Ne parlez vous pas turc? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

MightY 19:01, 16 Haziran 2009 (UTC)

"Käthe Ehrhold" madde oldu[kaynağı değiştir]

İyi akşamlar Vikiçizer!

Yine vakit geldi: Käthe Ehrhold. Bu sefer biraz zor, çünkü internette bu kadın hakkında hiç bir şey bulunayamaz. Her halde Dresden'e gitip arşivde aramam gerek.
Buna rahmen yeşil ışık yakabilir misin? Küçük hatalar kaldırılmaya mecbur. Eski madde Kullanıcı:Onkel Karlchen/Käthe Ehrhold silinebilir, teşekkürler!
--Onkel Karlchen 18:02, 22 Haziran 2009 (UTC)

  • Merhaba, küçük yazım yanlışlarını düzelttim, kategorilendirme bir şekle girdi ve Ehrhold'un kitabı yazma nedenini kendi ağzından ekledim...Evet, internette çok bilgi yokmuş, klasik usül araştırmanız internet okuruna büyük hizmet olur. Güzel madde, tebrik ederim, iyi çalışmalar...Hoşcakalın...Vikipedist 19:53, 22 Haziran 2009 (UTC)
    • Çok teşekkürler, şimdi yeni küçük madde aramam gerek. --Onkel Karlchen 08:15, 23 Haziran 2009 (UTC)

Yeni madde sayısı[kaynağı değiştir]

Kruşçev[kaynağı değiştir]

Eric Crankshaw, Kruşçev’in Anıları, Milliyet Yayınları, İstanbul 1971
Eric Crankshaw, Chruschtschow erinnert sich, Rowolt Verlag, Hamburg 1971

eski, 2009'dan[kaynağı değiştir]

İyi akşamları, Vikiçizer,

seni rahatsız edebilirim mi? İki yeni madde bitirdim. Bir çok küçük: Bosson. Problem yoktur. Diğer az daha büyük: Jules Michelet. Her halde biraz hata var. "learnig by doing"
--Onkel Karlchen 00:39, 27 Haziran 2009 (UTC)

  • Merhaba, vaktim yoktu, sadece biraz düzeltebildim, yine de sonra tekrar bakarım...İyi çalışmalar, hoşcakalın...Vikipedist 04:27, 27 Haziran 2009 (UTC)

Prudhomme maddesinin gözden geçirmesi için çok teşekkürler, harika! Umuyorum ki, Türkçem daha iyi olacak...
Ortografya için uygun bir dikkat şablonu var mı? Diğer madde var: Révolutions de Paris ve Sylvain Maréchal. Fazla gelecek.

    • Merhaba, Révolutions de Paris ve Sylvain Maréchal maddelerini Türkçe ifade ve kategorilendirme açısından biraz düzenledim. Bana çok olmaz her zaman elden geldiğince yardım ederim:) Ortoğrafya açısından Türkçe vikipediye uygun olduklarını düşünüyorum. Fransızcadan Türkçeye okunuşu veya yazımı gösteren bir şablon bulamadım belki vardır ama ille de belirtecekseniz şablonsuz da yazabilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi çalışmalar...Vikipedist 13:08, 9 Temmuz 2009 (UTC)
      • İyi akşamları arkadaşım. Senin yardımınla maddeler çok güzel oluyor. Hala küçük bir var: Fabre d'Églantine. Bu ara "commons.wikimedia.org" ile deneyler yaptım. O yüzden Fabre'nin maddesi benden bir resim var. Révolutions de Paris'de bir resim de var.Hoşça kal. --Onkel Karlchen 01:30, 12 Temmuz 2009 (UTC)
  • Güzel maddeler hepsi...Elden geldiğince düzeltir, geliştiririz...İyi çalışmalar...Hoşcakalın...Vikipedist 14:29, 13 Temmuz 2009 (UTC)
    • İyi akşamları! Hala benim var. Bu ara birkaç kitapları okuyorum. Bazı wiki-maddede (alman, fransızca) birkaç yanlış var ve sadece kopya etmek yetmez. Ayrıca resimleri uploadlaşmak istiyorum. İnternetten böyle resimle maalesef lisans problemi var... hoşça kal.--Onkel Karlchen 18:26, 18 Temmuz 2009 (UTC)