Kullanıcı mesaj:OmerFarukDemir/Eylül 2014

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Rapsar[kaynağı değiştir]

Merhabalar, öncelikle hayırlı günler dilerim. Wikipedia'da yapılan değişikliklerin devriyeler tarafından kontrolü artık çok nadir görülmekte. Çoğu madde de değişiklik bekleniyor. Ben 2012'den beri Wikipedia'da hizmet etmekteyim. Her gün elimden geldiğince madde oluşturup, maddelere yardımda bulunuyorum. Wikipedia'da devriye'ye sahip olmak istemekteyim, Bu isteğim çok bir şey değildir. İyi günler hayırlı akşamlar dilerim. OmerFarukDemir ileti 11 Eylül 2014, 19:17. (UTC)

Merhaba kardeş. Düşüncelerin iyi de bunu bana iletme amacını anlayamadım tam :) Ben veya herhangi bir kullanıcı böyle bir yetki veremiyoruz.--RapsarEfendim? 21:04, 11 Eylül 2014 (UTC)

İlk tebrik mesajı benden olsun. Devriyeliğin hayırlı olsun. Bu arada değişiklikleri geri alırken özet girmeyi unutma. Önemsiz, vandalizm içerikler için gerekmiyor fakat büyük çaplı, telif ihlali durumlarda çok yardımcı oluyor. Kolay gelsin. --Uğurkentmesaj 13:01, 13 Eylül 2014 (UTC)

İran sayfasındaki değişikliğimi geri alma gerekçeniz nedir? Ve bu değişikliği yaparken deneme yapmış gibi mi duruyorum acaba? Biraz daha dikkatli olmanızı rica ediyorum. --Veryaz bana 13:58, 21 Eylül 2014 (UTC)

Öncelikle hayırlı günler dilerim. Ha İranlı ha İranlılar arada büyük bir fark göremiyorum ne yazık ki, Küçük bir değişiklik için de bu kadar uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Kolay gelsin. OmerFarukDemir ileti 21 Eylül 2014, 18:08. (UTC)

Sorun o değil ki madem öyle büyük bir fark yok geri almayın. Bu değişikliği yaparken Ezidi'yi de Yezidi yapmış oldunuz. Ama sorun değişikliğimi deneme amaçlı olarak sınıflandırmanız ki 6 yıldır burada yazan biri olarak deneme amaçlı sayfaları kullanmıyorum.

Bir diğer nokta da bana mesaj atarken benim sayfama da bir kopya gönderirseniz bildirim almış olurum. --Veryaz bana 18:53, 21 Eylül 2014 (UTC)