Kullanıcı mesaj:Ofeyzioglu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi'ye özgeçmişinizi eklemeyiniz. Bu durum Vikipedi'de hoş karşılanmaz ve biyografiniz silinebilir. Kayda değerlik kriterlerini sağlaması halinde, biyografiniz başka kullanıcılar tarafından eklenecektir. Vikipedi internet sayfanız için bir alan değil, ansiklopedidir. Dilerseniz ücretsiz bir web alanı sağlayıcısını buradan bulabilir ve biyografiniz için kullanabilirsiniz veya Vikipedi'ye eklenebilecek derecede uygun bir biyografiniz olduğunu düşünüyorsanız Otobiyografi bölümünü inceleyebilirsiniz. Tekrar hoş geldiniz, teşekkürler.
Dr. Coalmesaj 17:39, 5 Aralık 2016 (UTC)

Kayda Değerlik[kaynağı değiştir]

Sayın Ofeyzioglu merhaba. Lütfen VP:KİŞİ sayfasını inceleyiniz. "Kayda Değer Olmamak" asla ve asla aşağılayıcı anlamda kullanılmamıştır. Saygılarımla chansey Mesaj 20:20, 5 Aralık 2016 (UTC)

Sayın chansey merhaba. VP:KİŞİ sayfasını inceledim. Öncelikle ne söylenmek istenirse istensin Türkiye'de birisine "kayda değer olmayan" kişi derseniz aşağılayıcı olursunuz. Bence kim İngilizcesini Türkçeye tercüme ettiyse ya yanlış tercüme etmiş ya da bir ifade tercüme edilirken kültürler arasında fark olabileceğini dikkate almamış (ör: Hindistan'da inek kutsaldır). Yerine basitçe "Eklenme Ölçütleri" denilirse kimseye alınma vesilesi olmazdı. İkincisi VP:AKADEMİSYEN sayfasını da inceledim, çünkü silinen sayfa bir akademisyen ile ilgili idi. Madde 1: Kişinin yaptığı araştırmaların, çalıştığı alanda önemli etkiye sahip olduğu, bağımsız ve güvenilir kaynaklar kullanılarak gösterilebiliyordur. Metinde kişinin 800 üzerinde uluslararası atıf aldığı kanıtıyla (google scholar linki) gösterilmişti. Madde 6: Kişi, önemli ve büyük bir akademik kurumda veya büyük bir akademik topluluğun en üst düzeydeki temsilcisi olarak seçilmiş ya da akademik görevler yürütmektedir. Kişi önemli, akredite bir eğitim kurumunun rektörlüğünü ya da buna denk bir görevi, önemli bir bağımsız araştırma merkezi ya da enstitünün en üst düzey yöneticiliğini, kayda değer bir ulusal ya da uluslararası akademik derneğin başkanlığını vb. yaptıysa 6. ölçütü sağlar. Madde anılan kişi önemli bir devlet üniversitesinin Rektör Yardımcısı ve Enstitü Müdürüdür. Özetle, bence değerlendirmeyi yapan kişinin vikipedia ölçütlerinden haberi yok.