Kullanıcı mesaj:Nerval/Ana Sayfa Yepyeni

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sayfanın tepeye yapışık versiyonu şurada.

Yalnız iç kod sorunu var, diğer vikilerde sanırım position:absolute olayını (koda bakınca kolayca anlaşılır şablon dışında kalan) direk ana sayfa koduna entegre etmişler. Biz de deneyince sayfa en aşağı kadar inmiyor, belki ana sayfada etkisi daha değişik oluyordur; bilemiyorum.

Sağlıcakla :) --`изяvдւ 21:25, 1 Mart 2007 (UTC)

Explorer'da sorun var şimdi gördüm, düzeltmeye çalışıyorum. --`изяvдւ 21:59, 1 Mart 2007 (UTC)
Explorer'da diğer bazı vikilerde de sorun çıkıyor, :/ düzeltmeye çalışıyorum hala. Linux'den bu kadar anca :/ --`изяvдւ 23:59, 1 Mart 2007 (UTC)
Ne kadar güzel bir dizayn olmuş. Eline sağlık--Atacameñoileti 23:09, 1 Mart 2007 (UTC)
Teşekkürler hocam :) --`изяvдւ 23:53, 1 Mart 2007 (UTC)

Yapılanlar :

  1. Mevcut sol menüde zaten bulunanları kullanmadım. (Topluluk portalı, köy çeşmesi, deneme tahtası ve yardım linkleri, ayrıca arama kutusu.
  2. Ortadaki tablo içine tablonun manası açık bir ansiklopedi sayfası misali, kitap vaziyeti vermek istedim ne kadar oldu bilmiyorum.
  3. Renkler sadece beyaz ve gri renkler üzerine; print ler daha kolay; renk cümbüşü göz yormama amaçlı. (ama dilenirse basit bir skin eklenir, tek tuşla mavi, kırmızı, pembe (vito için), yeşil vb. renklere dönüş olur)
  4. Seçkin resim, günün maddesi, tarihte bugün hazır şablonlar, bir tek bunları biliyormusunuzu ekledim; sadece 4-5 tane kullanırsak her hafta; rahat rahat 1 ayda yüzlerce çıkartır bir senelik erzak dopolarız. (mevcutta 1 aylık erzak var bende sanırım :))
  5. Seçkin resim için şablon hazır değil olduğunda araya oturtmak kolay.
  6. Tüm borderlar yuvarlamalı, kod zor değil; style da kullandığım moz ile başlayan bir satır var sağüst, sağalt, solüst, solalt'ı yuvarlama komutu; tüm şablonlara tablolara vs. oturtulabilir.
  7. İlk oynayışım biraz değişti Explorer'dan kontrol etme üzerine, düzgün gözükmüyor. Grafiklerden birini de kullanamadım bir türlü, yerine öbürsüne döndüm daha şirin durdu sanki. Neyse, Firefox versiyonunda köşeleri yuvarlak ve iç kutucuk görebilirsiniz. (halen yuvarlak gözükür ama kutucukları Şuradan görebilirsiniz.

--`изяvдւ 23:53, 1 Mart 2007 (UTC) --`изяvдւ 02:15, 2 Mart 2007 (UTC)

Tarihte bugün yazısıyla 2mart yer değiştirse nasıl olur acep?--Machiavelli' msj 01:53, 2 Mart 2007 (UTC)

Böyle olur :) Daha güzel durdu sanki. --`изяvдւ 02:15, 2 Mart 2007 (UTC)
  • Şu an görünen versiyon explorer'da da doğru düzgün gözükmektedir.
  • Firefox versiyonu için buraya tıklayın.
  • Tepeye yapışık halini görmek için buraya tıklayın.
  • Bu tasarımın gerçekleşmesi için hala gerekenler :
  1. Seçkin maddelerden 1 adetten fazla olması :) Mümkün mertebe 3-4 aylık stoğumuz olmalı ki bu süre zarfında yeni seçkin maddeler çıkabilsin.
  2. Seçkin resimlerin belirlenmesi ve bunun şablonu.
  3. Tarihte bugün'de tüm günlerin ya da en azından önümüzdeki 4-5 ay zarfının tamamlanması, bu süre zarfında da diğer günlerin bitirilmesi.
  4. Bunları biliyor muydunuz un hazırlanması. (Bunu yapacağım önümüzdeki hafta sanırım, hele bir gavurlara bakalım onlar nasıl yapıyor :))

--`изяvдւ 12:49, 2 Mart 2007 (UTC)

Müthiş güzel olmuş. Tebrikler ve emeğinize sağlık.. ----Ddenkelmesaj 22:04, 6 Nisan 2007 (UTC)
Ben de çok beğendim, tebrikler..-Çağatay 11:41, 21 Nisan 2007 (UTC)