Kullanıcı mesaj:More info

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi


  • merhaba, şizofreni maddesine yaptığınız katkılar için teşekkürler. ancak bu katkıları yaparken, bir açıklama yapmadan geçmiş katkıları yok ettiğiniz için maddeyi eski bir sürümüne geri aldım. lütfen, bunun ortak bir proje olduğunu unutmadan ve emeklere saygı göstererek eklemelerinizi yapın. kolay gelsin. --kibelemesaj 15:11, 14 Nisan 2008 (UTC)
  • Merhaba; Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Yaptığınız/yapacağınız katkılar için teşekkür ederiz. En azından eklediğiniz maddelerde bir kategori bulunmuyordu, ben bazılarına ekledim. Kaynakça belirtilmiyor, hiç dış bağlantı, hatta görsel unsur da yok. Bu gibi eksikliklerin giderilmesi, maddenin yetkin hale getirilmesi için yeterlidir. Şablon kullanmak şart değildir. Ancak daha önce hazırlanmış başka biyografileri örnek alırsanız~, (örn.:Halit Çelenk) daha başarılı maddeler eklemiş olursunuz. İYi çalışmalar. Levent Abi ileti 14:19, 28 Nisan 2008 (UTC)
  • Düzenlemeden kastımı yukarıda yeterince açıklamıştım; bir madde sadece "şurada doğdu, şunu yaşadı, şurada öldü" şeklinde olmamalı, alt başlıklar içermeli vs.dir. Kaynaklarınız yabancı da olsa belirtmenizde yarar var. Telif konusunda hassas davranmakla çok iyi yapıyorsunuz. Bir de sanırım klavyenizde türkçe karakterler yok. Ama en azından düzenleme şablonunu gören vikipedist arkadaşlardan biri maddeye müdahale ederek uygun hale getirebilir. Size ~"Herhangi bir şeyi yanlış yapıyorsunuz" gibi bir uyarımız yok, sadece küçük eksiklikler. Lütfen devam edin. Teşekkürler. Levent Abi ileti 14:28, 28 Nisan 2008 (UTC)
  • Anımsatmanız için teşekkürler, ben zaten boş zamanım oldukça ya da denk geldikçe madde düzenleme+genişletme+geliştirme çalışmaları yapıyorum. [1] Ama hiç olmazsa Türkçe karakterlerinin değiştirilip kategori eklenmesi gerektiğini, diğer arkadaşlarımız ancak şablon eklenirse görebilirler. Her ne kadar pek etik olmasa ve kural dışı sayılabilse de; eğer şablonlar sizi rahatsız ediyorsa kaldırabilirsiniz. Katkılarınız için ben teşekkür ederim. Levent Abi ileti 14:37, 28 Nisan 2008 (UTC)
Eklediğiniz bağlantılardan bir kısmı ticari amaçla kurulmuş siteler veya forumlardır.Bu bağlantılar Vikipedi'de yer alamazlar.Linkleri çıkardım lütfen tekrar eklemeyiniz.Daha fazla bilgi için VP:DB sayfasına göz atabilirsiniz.Kolay gelsin.--Eldarion 20:19, 28 Nisan 2008 (UTC)

Merhaba, şizofreni maddesi şu anda SMA'dır. Öncelikle maddeye yaptığınız katkılar için teşekkür ve tebrik ederim. Acaba şizofreni ve ünlüler konusundaki kaynaklarınız nelerdir? Maddenin geçmişine bakıldığında sizin eklediğiniz görüldüğünden size sormayı uygun gördüm. Cevap yazarsanız sevinirim. Ben şimdilik o kısmı kaynaksız olduğundan siliyorum, siz vakit bulduğunuzda kaynaklarıyla tekrar eklerseniz müteşekkir olurum. Vikide çalışmalarınızın devamı dileğiyle; iyi çalışmalar, iyi vikiler--Merube 89msj 20:20, 6 Aralık 2008 (UTC)