İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Mhmttmc

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Kadı tarafından 1 yıl önce Bilgi başlığına
Bilgilenmeyle doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan içerikler reklam olarak algılanabilir. Kendinize veya gruplarınıza ait blog ve/veya forum sitelerine yönlendirici bağlantılar eklemeyin, Vikipedi; şirket, kurum ve kuruluşlarınızı ya da web sitenizi tanıtma yeri değil, bir ansiklopedidir.
Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Ticari olsun ya da olmasın, bu tip maddeler/içerik eklemeye devam etmenize izin verilemez ve bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir. Lütfen bu tür içerik eklemeyiniz.

----MetinMesaj 12:45, 24 Ağustos 2011 (UTC)


Garbino 13:00, 11 Nisan 2013 (UTC)

Israrla Eski yanlış Cümle yazılıyor[kaynağı değiştir]

Merhaba.. http://tr.wikipedia.org/Cemal_Şakar sayfasındaki bir cümle yazarın şahsına hakaret içermektedir. Kendisiyle alakam bulunmaktadır. Değiştirdiğim cümlede geçen ".. jüri üyesi olduğu yarışma.. " ibaresi gerçeği yansıtmamaktadır. Cemal Şakar bu yarışmada jüri üyeliği yapmamıştır. Bu cümleyi defalarca düzelttik ancak bir çok editör tekrar aynı cümleye döndü. Yazara hakaret olan bu ibarenin değişmesi yada kaldırılması gerekiyor. En son siz değiştirdiğiniz için size yazıyorum. Umarım düzeltirsiniz. Teşekkürler. Mhmttmc (mesaj) 12:12, 14 Mayıs 2013 (UTC)

Merhabalar, ortada nasıl bir hakaret var anlamadım ancak, değişikliğiniz kabul edilmiş. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 10:51, 14 Mayıs 2013 (UTC)
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoş geldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, sayfa boşaltma, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. Eldarion 20:14, 20 Temmuz 2016 (UTC)

Bilgi[kaynağı değiştir]

Burada, açıkça belirtilmiş kriterleri sağlamayan biyografiler silinirler. --Eldarion 09:58, 21 Temmuz 2016 (UTC)

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --Kadı Mesaj 07.30, 15 Ağustos 2022 (UTC)Yanıtla