Kullanıcı mesaj:MertPrlant

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba MertPrlant, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katkıda bulunduğu Vikipedi'ye hoş geldiniz. Katkıda bulunmak için yapmanız gereken tek şey, üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik ve kişisel saldırıdan uzak olmasına, hakaret içerikli ve en önemlisi telif ihlali barındırıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst üçüncü sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Danışma Masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Deneyimli kullanıcılarımız yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Herhangi bir sorununuzda, diğer kullanıcılarla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
Ελληνικά: Δεν ξέρεις Τουρκικά; Κάντε κλικ εδώ.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Kolay gelsin.. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 11:59, 30 Ocak 2015 (UTC)


Tekrar merhaba;

2014-15 sezonu icin bir kac arkadasimdan destek almayi planliyorum. Is yogunlugum icersinde yeterli zamani ayiramayabilirim. Logo lisanslama ile ilgili nasil bir islem gerekiyor? Kulüpte iletisim birimindeyim, bizlik bir sey varsa yardimci olmaya calisayim.

Iyi günler. (Umarim mesaji dogru sekilde birakiyorumdur.)--Murat HmK (mesaj) 11:30, 30 Ocak 2015 (UTC)

Öncelikle mesaj doğru yerde sıkıntı yok! Siz doğru logonun linkini (png olursa süper olur) bana mesaj yolu ile atın. Ben lisanslama olayını halledeceğim. Aslına bakarsanız bu sezon maddesi işi çok zor değil. İlk başlarda zor gelebilir ama hafta da sadece 10-15 dakikanızı ayırdınız mı yeterli oluyor. Hatta işi öğrendikten sonra eski sezonlarla ilgili de girişler yaparsanız Göztepe gibi köklü bir kulübün tarihini erişilebilir hale getirebilirsiniz. Kulüpte çalışmanız bilgilere ulaşmak konusunda da sıkıntı yaşamayacağınız anlamına geliyor. Umarım katkılarınız devam eder. Sizin sezon maddesini aç derseniz ben 1 hafta içerisinde maddeyi hazırlarım. birde telifsiz fotoğrafları ekleseniz dadından yinmez durumuda olur Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 12:04, 30 Ocak 2015 (UTC)

Kolay gelsin. Yardımcı olmaya çalışacak arkadaş olarak Göztepe SK sayfasına yapmak istediğim düzenlemeleri kabul etmiyor. Kısa sürede çözüme kavuşturabilirseniz gerekli güncellemeleri yapacağım.

İyi günler. (MertPrlant (mesaj) 11:55, 30 Ocak 2015 (UTC))

Sayın MertPrlant, tam olarak mesajınızı anlamadım ama herhalde göztepe konusunda katkıları siz yapacaksınız. yani daha önceden yaptığınız bir katkı yok. Çünkü ben mesajda sanki siz önceden katkı yapmışsınız ama kabul edilmemiş gibi anladım. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 11:59, 30 Ocak 2015 (UTC)

Gün içerisinde Murat HMK ile görüştükten sonra kadro güncellemesi yaptım fakat kabul edilmedi. Eğer mevcut sıkıntı çözülürse bundan sonra yapılacak güncellemeler ile ilgileneceğim. İlginiz için teşekkürler. (MertPrlant (mesaj) 12:23, 30 Ocak 2015 (UTC))

Sayın MertPrlant, ben kadroyu güncelledim. Sadece 3 oyuncunun sırt numarasını TFF kaynaklarında bulamadım. Çünkü o 3 oyuncu bu yıl hiç A takımda forma giymemişler daha. Onları bana bildirirseniz onlarıda girerim. Sezon maddesinide önümüzdeki hafta içerisinde açarak sizi bilgilendireceğim. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 17:25, 30 Ocak 2015 (UTC)

Nbr? --Murat HmK (mesaj) 21:50, 30 Ocak 2015 (UTC)

Teşekkürler. Bu platform insanlar daha zor nasıl iletişim kurar üzerine düzenlenmiş. Bakıyorum çok başarılılar. Sndn nbr?? (MertPrlant (mesaj) 19:10, 31 Ocak 2015 (UTC))

Selamlar MertPrlant, öncelikle şampiyonluk için tebrik ederim. Bildiğiniz gibi madde duruyor ve gelişmeye ihtiyacı var. Sizden ricam hem maddeyi geliştirelim hemde şampiyonluk kutlamalarında çekmiş olduğunuz ve daha önce internette paylaşmadığınız fotoğraflar var ise onları Vikipedi'de paylaşırsanız maddenin görselliği açısından çok iyi olur. Hatta kupanın tek bir fotoğrafını çekip yüklerseniz onu kulüp sayfasında da kullanabiliriz. Umarım yardımcı olabilirsiniz. Saygı ve selamlarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 07:40, 4 Mayıs 2015 (UTC)