Kullanıcı mesaj:Md1677

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Md1677![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Dbl2010bot 06:59, 26 Aralık 2006 (UTC)


--Atacameñoileti 11:39, 27 Ekim 2006 (UTC)

merhaba, eğer içeriği bir siteden kopyalayıp yapıştıryorsanız lütfen telif hakkı olup olmadığına dikkat ediniz, ayrıca maddelerin sonuna isim, imza vs yazmamaya özen gösteriniz., yönlendirmeleri redirect butonuna basarak yapınız [(#R) şeklinde] köşeli parantezlerin içine yönlendirmek istediğiniz maddenin ismini yazınız. kolay gelsin Delamorena 10:47, 21 Kasım 2006 (UTC)

Selamlar, Sanırım siz Mümin Dizman'sınız. Burada bulunan yazınızı Vikipedi'ye ekliyorsanız Tüm telif haklarından vazgeçiyorsunuz demektir, VP:T sayfasında ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. Bununla birlikte sayfayı Vikipedi formatına göre düzenlerseniz güzel olur, Ayrıntılı bilgiyi Yardım:İçindekiler sayfasından yola çıkarak bulabilirsiniz. Kolay gelsin. -Tembelejderha 10:53, 21 Kasım 2006 (UTC)

Merhaba, yazınızı biraz düzenlemeye çalıştım ama yardımcı olabilirseniz çok iyi olur. Okunuşu kolaylaştırmak için onu daha kısa paragraflara ayırabilir ve alt başlıklar koyabilirsiniz, bilimsel kesinlik kazanmamış kısımlar varsa onları metinden çıkarabilirsiniz. Bir de, yazınızda belirttiğiniz kişilere tam referans vermeniz mümkün mü acaba? (dipnot yazmanın tekniği İngilizce Wikipedia'da en:Wikipedia:Footnotes'da bulabilirsiniz). Teşekkürler, iyi çalışmalar. --İnfoCan 20:02, 21 Kasım 2006 (UTC)

yön sayfası[kaynağı değiştir]

Pilonidal sinus maddesini Bkz:Kıl dönmesi diye açmışsınız. Bunu yönlendirme sayfası haline getirdim. Değiştir sekmesine bakarsanız nasıl olduğunu görebilirsiniz. Madde içine imza da atılmıyor. Kolay gelsin--Atacameñoileti 09:10, 27 Kasım 2006 (UTC)

Telif hakları[kaynağı değiştir]

Lütfen telif hakkı saklı metin eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Ancak kamu malı ilan edilmiş veya GÖBL kaynaklardan içerik aktarabiliriz. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakkı ile ilgili SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler!

Vito Genovese 09:44, 27 Kasım 2006 (UTC)


  • merhaba. ikinci kez eklediğiniz madde hem telif barındırıyor, hem de sadece bir firmanın reklamı niteliğinde yazılmış. lütfen vikipedi standartlarında madde girmeye özen gösterin. kolay gelsin. --kibele 09:45, 27 Kasım 2006 (UTC)

reklam amaçlı sayfalara dış bağlantı[kaynağı değiştir]

Merhaba. Polifenol sayfasını dış bağlantılarından blog sayfanızı silmiştim, değişiklik özetimde de nedenini belirtmiştim. Herhalde gözünüzden kaçmış, geri koymuşsunuz. Vikipedi:Dış bağlantılar) sayfasında belirtildiği gibi bazı dış bağlantıların kullanılması uygun bulunmamaktadır, bunların arasında reklam amaçlı sayfalar da vardır. Bu yüzden tekrar siliyorum. --İnfoCan 20:21, 1 Aralık 2006 (UTC)

E-günlük türü dış bağlantılar uygun görülmemektedir. Lütfen ısrar etmeyiniz. - Erhan 07:44, 24 Mart 2007 (UTC)