Kullanıcı mesaj:Mcoskunwet

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol!. Hadi kolay gelsin. -- denisutku *:!? 15:45, 2 Ocak 2007 (UTC)




Merhaba, kendiniz hakkında olan bilgileri kullanıcı sayfanıza yazmanız daha doğru olur. - Krkzn 18:42, 2 Ocak 2007 (UTC)

yönetmeliği kategori içine değil bir madde olarak yazsanız daha iyi olur. ama en iyisi bunu vikikaynak kardeş projesine aktarmanızdır. kolay gelsinDelamorenamesaj 08:46, 4 Ocak 2007 (UTC)

Telif hakları[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye kamu malı olmayan veya lisansı GÖBL olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakkı ile ilgili SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! -- Vito Genovese 09:10, 4 Ocak 2007 (UTC)

Telif hakları[kaynağı değiştir]

Lütfen telif hakkı saklı metin eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Ancak kamu malı ilan edilmiş veya GÖBL kaynaklardan içerik aktarabiliriz. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakkı ile ilgili SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler!

Vito Genovese 09:20, 4 Ocak 2007 (UTC)

  • Merhaba, [[Kategori:Sporlar]] altına Satranç yazarak madde açılamıyor. Satranç maddesi zaten var. Geliştirmek için bu maddeye gidebilirsiniz. Kategori sayfalarında değişiklik yapmak yerine maddenin içine [[Kategori:...]] yazarak kategorilendiriyoruz. İsterseniz Vikipedi:Yardım sayfalarını bir okuyun. Size iyi çalışmalar. --Mskyrider ileti 09:41, 5 Ocak 2007 (UTC)