Kullanıcı mesaj:Épine

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Kullanıcı mesaj:Lost Whispers sayfasından yönlendirildi)

Hello and welcome to Turkish wiki. The userboxes you are trying to create are not complete now. It seems that the parameters are incorrect. --Deniz (mesaj) 19:15, 13 Şubat 2017 (UTC)

Hello, I am well aware. I will try to fix it as soon as possible. Thanks.–Lost Whispers (mesaj) 20:01, 13 Şubat 2017 (UTC)

Kurdistan Vegans silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Kurdistan Vegans) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kurdistan Vegans sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Tuğkan (mesaj) 11.34, 5 Mayıs 2019 (UTC)[yanıtla]

Abuse filter block[kaynağı değiştir]

Bu engelli kullanıcının engelinin kaldırılmasına yönelik talebi bir hizmetli tarafından incelenmiş ve reddedilmiştir. Diğer hizmetliler de bu engeli inceleyebilir, ancak makul bir gerekçe olmaksızın kararı geçersiz kılacak bir adım atmamaları gerekir (engelleme politikasına bakınız). Engelli olduğunuz süre boyunca bu engel kaldırma inceleme notunu kaldırmayın.

Épine (engel günlüğüetkin engellerküresel engellerkatkılarsilinen katkılarsüzgeç günlüğüoluşturma günlüğüengel ayarlarını değiştirengeli kaldırdenetle (günlük)


Talep gerekçesi:

Ret gerekçesi:

Engel K:Seksen iki yüz kırk beş tarafından 20 Temmuz'da kaldırılmış.
The block was removed by Seksen iki yüz kırk beş on July 20. ‒ToprakM  18.18, 25 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

Başka bir engel kaldırma talebinde bulunmak istiyorsanız, lütfen talebinizin ret gerekçesinde belirtilen hususları dikkate aldığınızdan emin olun. İkna edici olmayan ya da gerçekçi olmayan engel kaldırma taleplerinde bulunursanız, bu sayfada değişiklik yapma hakkınız elinizden alınabilir.